Amica: te jó isten... :p
M.
Moderátor: Admin
Wolftern írta:Üdv mindenkinek
Amica néztem a listádat és látom, rajta a Hellsinget, ööö..nagyon jó mese.
Nem tudod honnan lehet megszerezni, kerestem mindenütt, de sehol nem találtam. Amúgy a kedvenc részem a MASTER OF MONSTER.
![]()
wolftern
Torin írta:Lássuk csak:
Kira csupán egy van aki Jagami Light. A Death Note-ból vagyis a halállistából volt egy gazdátlan ami nálla volt ugyebár. ez az alaptöri. Úgy ölte meg L-t ,hogy a másik halálistent használta fel, hogy megölje őt. Ebbe ő belehalt mert ha egy halálisten azért öl meg valakit mert megszeretett egy embert és ezzel megvédi őt meghal és akit megvédett megkapja azokat az éveket amit ő birtokolt. Itt jön meg a másik gazdátlan halállista amit odaad misa-misa-nak akit mint második Kira-t emlegettek egy ideig. Ezután Ryuk szerzett egy másik halálistentől egy listát és újból elhozta a földre így volt egy halállista a rendőröknél, egy Jagaminál és egy Misa-nál. ^^' Azért egy kicsit bonyoultak a szálak bevallom xD...
Ezekután jöttek a dolgok sűrűje, mivel Light résztvett anyomozásban Kira után kénytelen volt megbízni Ryukot, hogy a halállistályát adja át valaki másnak hogy gyilkoljon vele.. Így lett egy Kira. Őt elkapták Light visszakaptra a halállistát. Ezekután jött ugyxe L megölése ...matt... Egyedül maradt vezetni.. Ezután jött be a képbe L két utódja és a kettőjük versenye, hogy elkapják Kira-t. Így szerezte meg az idősebb az egyiket majd Misa segítségével visszaszerezték. Ezután visszaadtáák azt a listát annak a halálistennek akitől elcsórta Ryuk.. Most N-el dolgozik együtt hogy elkapja saját magát (^^') és újra másik embernek adta oda az egyik halállistát, hogy fedje magát de már ő irányítja azt a mukit meg Misa és egy bemondó éppen azon vitatkozott, hogy ki is a szeretőlye xD...
Köbö ennyi![]()
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó