(Zanazan)
-Elvileg igen. Azért elvileg, mert mostanában olyan sűrű volt a szolgálatom, hogy az karban tart, de ha ritkulna a mozgás, akkor nekiállnék ismét.
Vakarom a nyakam, mikor felsorolja, miken kell keresztülmennem.
-Te, Sophie, nem lesz nagyon unalmas heverni, amíg dögletes füvek áznak rajtam? Nem azért, de mi a jó abban, ha valaki csak fekszik, bekenik tyúkszarral, rámondják, hogy ilyen lesz utána meg olyan? Jó nekem a bőröm így is, látszik, hogy nem vagyok tunya, és a hajam tabu, aki ahhoz hozzáér, farba rúgom. Smink... Szép vagyok én így is, mire kell a festék? Meg hogy lehet, hogy heg sincs a testeden? Elrejted valamivel, mert szégyelled?

És ami a vonzerőt illeti, azt hiszed, csak a szoborszépségű, felruházott, kikent nők a szépek? Én úgy tudom, az belülről sugrázik, és mindegy, hogy a tulajdonosa pettyes arcú-e a szeplőtől, vagy soványka, kerek-e vagy kicsit szőrösebb, ha nem tartja csúfnak magát, és legyint arra, ki hogy szólja meg, akkor tud csábítani. A szüleim sose szólták meg az alkatom, vagy azt, miben, hogyan járok. Azt láttam, a szerelem nem a szépségtől függ. Mert ha így lenne, Ynev java pártában, szüzen futkosna
 És ami a vonzerőt illeti, azt hiszed, csak a szoborszépségű, felruházott, kikent nők a szépek? Én úgy tudom, az belülről sugrázik, és mindegy, hogy a tulajdonosa pettyes arcú-e a szeplőtől, vagy soványka, kerek-e vagy kicsit szőrösebb, ha nem tartja csúfnak magát, és legyint arra, ki hogy szólja meg, akkor tud csábítani. A szüleim sose szólták meg az alkatom, vagy azt, miben, hogyan járok. Azt láttam, a szerelem nem a szépségtől függ. Mert ha így lenne, Ynev java pártában, szüzen futkosna  Szóval szerintem harci ruhában és fegyveresen is lehetek nőies időm javában, főleg, hogy nő vagyok, és csak mert vértet meg buzogányt forgatok, nem lesz belőlem valami kigyúrt félnő.
 Szóval szerintem harci ruhában és fegyveresen is lehetek nőies időm javában, főleg, hogy nő vagyok, és csak mert vértet meg buzogányt forgatok, nem lesz belőlem valami kigyúrt félnő.