Akkor jól saccoltam, hogy október 25 lenne az ominózus szombat. Akkor ezek szerint péntek? elvileg államilag szünnap, amit majd ledolgozunk előtte szombaton.
Akkor már csak az a kérdés kik mesélnek. Sejthető, hogy ezek fényében nem a márciusi modult folytatjuk. Ugyanis nem szeretnék meghalni... ööö...
Akkor tényleg kellene valami agilis szervező gárda akik keresztülverik, mert ha valaki nem üti a vasat, magától nem fog összeállni a dolog...felvállalnám, ha ezúttal nem játszani akarnék; a modulírós-KM- szerepekre lesz nehéz találni embert.
Én nem ragaszkodnék szombati naphoz Lehet az hétköznap is - így jobban lenne busz/vonat járat is... Nem biztos, hogy ősszel is lesz olyan mákunk hogy akár Erin, akár más le tud fuvarozni Szolnokra. Márpedig onnan mi nehézkesen jövünk haza (5-kor eljön az utolsó buszunk, vonat pedig felénk nincs... és nekünk mindegy, hogy hétvége vagy hétköznap)
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Az elözö OM találkozó/versenyből kiindulva, nagyon várom már most a következő találkozási alkalmat, szintén JK-ként, viszont nem hiszem, hogy bármilyen más pozicioban hasznomat vennétek. Sajnos így sem vagyok mostanság egy időmilliomos.
Szívesen elmennék én is egy ilyen eseményre, igazat meg vallva még egyetlen egyen sem voltam eddig... A másik dolog hogy szívesebben mesélek/alkotok történetet mint játszok, csak hát 0 tapasztalatom van a "verseny szerűségek" terén... további rossz ont hogy ilyen távolra nem tudok tervezni... szívesen segítenék a történet megalkotásában, bár nem tudom hasznát vennétek e egy "elborult" km-nek... akit érdekelem nagy vonalakban mire gondolok, nézze meg a futó zárt kalandomat, és hozzávetőleges képet kaphat a dolgokról.
Juhéééé jól látom lesz újra OM tali Sajnos a szervezést és a modulírást nem tudom bevállalni, mert várhatóan szeptember végéig bemutatózok a hagyományörző csapatommal + 3 építkezés, de játékosként már most jelentkezek.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt