• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 39 / 51 • 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 19:06

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian
harc:1kör

Ragdox futva elindul az ellenfelek felé akik szintén futnak vele szemben.Ryel eközben varázsol és az egyik futó alakot telibe kapja a mágiája aminek hatására hanyatt esik és nem mozdul egyenlőre.Ryel közben belekezd a következő mágiába mikor Ragdox odaér a maradék két ellenfélhez.Egy szépen kivitelezett ütéssel végigvág az ellenfél lábán és hárítja a támadását a másik alakra éppen emiatt nem jut a figyelméből és annak a kardja végigvágja a combját.

Ryel a mutogatással magára vonja mások figyelmét ugyanis két nyílvessző közeledik felé az első mellémegy a másik viszont beleáll a jobb vállába.És eléggé súlyos sebet okoz neki így a mágiát sem tudja befejezni.A barlang szájába megjelenik még négy ember kettőnél nyílpuska a másik kettő csatlakozik a társaihoz a harcban.A két nyílpuskás éppen újratölti fegyverét.

Ekkor jelenik meg a hasadékban Chin és mögötte Nasha.A következő látvány tárul eléjük.Ragdox jelenleg két emberrel vív és közeledik felé még kettő.A háttérben két ember áll és nyílpuskát tölt.A bejárat mellett Ryel áll és a vállából egy nyílvessző áll ki és elkezd lecsúszni a fal mellé a kapott seb miatt kis idő kell hogy magához térjen.

//Off: Ragdox 3fpt sebződött
Ryel: túlütés 7 ép 14fp vállon a vért fogja viszont az elemi erő nem jött még létre a manád megmaradt.Bocs ijászabály volt meg nagyot dobtam :oops: Kérnék egy akaraterőpróbát tőled ha megvan nem ájulsz el
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.02. 21:16

( Nasha )

* Chin vigyorral az arcán fut el mellettem, be a hasadékba, anélkül, hogy szétnézne és felmérné az ellenséget. Gyorsan utána megyek. Megdöbbentő látvány tárul elém. Az ellenség, a nyílpuskák, majd Ryel, amint sebesülten és harcképtelenül csuklik össze a fal mellett. Mivel még túl messze vagyok ahhoz, hogy varázsoljak, így kénytelen, de futok az ellenség és Ragdox felé, Chin nyomában. Közben figyelek a nyílpuskákra és próbálok azok elől kitérni, amennyiben lőnek rám. Ryellel jelen pillanatban nincs lehetőségem foglalkozni. *

* Amint odaértem, karddal rátámadok az egyik legközelebb álló ellenségre, ha lehetséges, akkor az egyik nyílpuskásra. *

// KÉ: 26 + 6 = 32, TÉ: 46 + 78= 124, VÉ: 103 Sebzés: 6 //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.02. 21:34

(Wenla)

Nyelek egyet. Benn már nyüzsi van, ha én is megjelenek, beláthatatlan következményei lehetnek. Nem dobálhatok vaktában kést, olyanba is beleállhat, akibe nem is szándékoztam küldeni. Túl kevés hely van ilyen művelethez.
-...és még valamelyik magát feltétlen jónak és hibátlannak képzelő kitalálja, hogy az életére akartam törni, kihasználva a helyzetet. Nem hiányzik nekem a hőzöngése egyiküknek sem! Maradok itt, ha csökken a kavarodás, majd beóvakodom.
Azt viszont látom, piszok nehéz lesz nekem beképzeltekkel együttműködnöm,, vagy olyanokkal, akikkel nem sok minden motivál a valahogy megtűrésre. Vagy érjem be a nemes által felajánlott összeggel?
"Van az a pénz, amiért kibírom a párocskát, a bambát, meg az elvarázsolt ürgét?...Van. 10 arany vagy mennyi annyi. Ezért talán domborítanom is kéne valamit. Jó. Ha valaki menekülni akar, majd megkéselem úgy, hogy ne tudjon lelépni, de törekszem arra, ne öljek. Tudniillik aki azt hiszi, egy nemes engedélye egyenértékű azzal, hogy minden akadályt okozót szabadon lehet leölni, az téved, könnyen bűnözővé és gyilkossá lehet így válni, olyankor nem kérdezik a miérteket... És ez az, amibe sok, magát kalandozónak hívő könnyen beletrafál...És ezek odabenn épp ezt csinálják. Akarok bűnrészes lenni? Hm...A vidéken a nemes a törvény...? Nem értek a joghoz..."
-Élve kellenek!-üvöltöm be, és kicsit beljebb óvakodom, késsel a kezembe.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.03. 8:22

(Chin)

Berohanva a kis terecskére kissé lefékezek, hogy átlássam a helyzetet. Ekkor ér utol Wenla hangja, mire kissé elhúzom a szám.
- Ránk lőnek, és még legyek finom is… - igazából az, hogy megölhetem valamelyik alakot, eddig fel sem merült bennem.
– Nagyon jó, most még erre is figyeljek. – morgok… bár az, hogy Wenla kéri, nagyon jó ok arra, hogy ne tartsam be. Viszont az én fogam sem fűlik a hidegvérű gyilkossághoz. Épp ezért nem fogom vissza magam, míg áll az ellen, de utána azt csinálnak a többiek velük, amit akarnak.

Nasha is megérkezik közben, rá is ront az egyik támadóra. Vagy védőre? Mindegy, ők lőttek először…

Az íjpuskások felé indulok meg, koncentrálva a kitérésre, ha rám lőnének.
Azt viszont érzem, hogy nem vagyok még elég zsibbadt, így gyorsan leoldom fél kézzel az övemről a kisebbik üveget, és egy szuszra ledöntök még egy nagy korty pálinkát is. Úgy nagyjából egy deci pálinka csúszik le a torkomon, aztán az üveget gondosan ledugózom újra.
Pár lépés kell csak, hogy érezzem: zsibbad már a fogam, biztos jeleként, hogy már többet ittam, mint hogy józannak nevezhetne a legelnézőbb ember is...
Lábam kissé gumiszerűen kezd el kacsázni, a kilengésem is nagyobb, mint a szélben hajló fácskának. S bár tekintetem éles maradt, - sőt! Most talán még élesebben látok és észlelem a környezetem – a járásom már igencsak bizonytalannak mondható.
Kénytelen vagyok a két karommal egyensúlyozni, hogy nehogy elessek itt a végén. Rohamról szó sem lehet, nem akarok nagyot taknyolni, így inkább csak folytatom a kacsázásom az íjjászok felé.

Közben rájuk vigyorgok és figyelmeztetően ingatom feléjük a mutatóujjamat:

- Nono, fiúcskák! Nem szabad össze-vissza lövöldözni, mert megbüntet a bácsi! Legyetek jó fiúcskák és igyunk egy kis bort! – kurjantom feléjük, míg oda nem érek…
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.03. 9:09

Ryell

//Akaraterő:17 dobás 5 megvan//
Halk puffanással érkezik a falhoz ahol szinte önuralmát vesztve támaszkodik a sziklának.
-Kellet... nekem ez?- fintorog a vállába fúródott veszőre tekintve. Nem is gondol olyanra hogy kitépje a vesszőt vagy hasonlók.
<<... ismét nagyot alakítottam... 7-en pontosabban már csak 6 an 3 ellen? Kedvezőtlen küzdelem... főleg úgy hogy, nem segíthetek... vajon amit most érzek azt azért érzem mert közel már a ...vég? Darton... ezt neked!>>
maradék akaraterejét összeszedve olyan dologra készül ami amúgy is meghaladja erejét.
<<... a föld kemény a víz lágy, a pusztításhoz viszont legjobban a tűz ért... akkor hát legyen! Bár nincs nagy hatalmam a lángok fölött... és erőm mindentéren fogytán van... de ha meg is halok legalább enyivel segíthetek nekik>>

- Flammen teralan eches nor!- jobbja vörösen izzó elnyújtott nyolcas alaku rúnákat rajzol a levegőbe. Hatására az ijjászok talpa alatt felforrósodik a talaj.
//Elemitűz teremtés-szőnyeg forma- 1E-8MP-3kör (sebzés 1k6 vagy 2k6 nem tom)//
Továbbiakban próbál olyan helyre kúszni vagy ha tud menni hogy az illyászok ne lőhessenek rá. Ha sekerült és még nem ájult el akkor Kivonás segítségével visszatölti Manapontjait.

//Ez biztos belefog telleni egy kis időbe de holnapig úgyse vagyok, szóval ti csináljátok nyugodtan//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.04. 16:15

(Ragdox)

*Amíg még csak két ember van kartávolságon belül, megpróbálom őket sorozni. Közben figyeltem a kiabálásra is...szóval nem ölöm meg egyiket sem. Megpróbálom lefegyverezni az egyiket.*

//Off: Amúgy nemtudom, hogy lefegyverezéshez kell-e TÉ-t dobnom... :?

//Off:
TÉ: 50 + dobás(65) = 115
VÉ: 117
Sebzés: 5
//
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.05. 6:15

KM esemény [Togar]
harc:2kör

Ragdox a combját ért vágás után ismét meglendíti kardját és az ellenfél kardforgató kezért találja el, amiből elekezd folyni a vér.De ezúttal jobban figyel és hárítja mindkét ütést.Közben odaér mellé a másik két támadó, de Nasha a segítségére siet és feltartja őket egy támadással ez egyik érkezőt oldalba szúrja ami kissé lelohasztja a lelkesedését és visszatámad Nashára amit ő hárít is.Viszont megérkezik a társa akinek csapását érzi a karján nem sebezte meg őt de nem sok hiányzott.Ryel is magához tér az első sokkból és körbenéz az előtte levő kavarodáson keresztől látja az íjászokat akik nem lőnek mert félnek a társaikat találják el.Ekkor ismét egy mágia szavai hagyják el a száját és a két íjász alatt egy lángoló szőnyeg jelenik meg.Erre a kétt ellenfél meglepődik majd a fájdalomtól magához tér és elkezd szaladni előre a többiek felé ki a tűzből.Chin a bejáratnál kacsázik épp, ránézésre csoda hogy egyáltalán menni bír de azt sem tud egyenesen cikk cakkban közlekedik.Wenla épp ekkor ér a bejárathoz és ezen látvány tárul a szeme elé.

//Shalar: A lefegyverzéshez támadódobás szükséges és előre be kell jelentened, de mivel neked nincs meg a képzettség csak akkor sikerül ha támadásnál dupla nullát dobsz erre meg elég kicsi az esély.Nem kell őket megölni mivel a barbáron és azon aki harci lázat használ kívül bárki akinek elfogy az FPje elájul és ha nem ölöd meg míg ájult,akkor életben marad.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.05. 8:23

(Wenla)

Látom, szemből jönnek, visszaszökkenek kintre. Nem akarom, hogy nekem rohanjanak a nagy kavarodásban.
"Bakker, tűz van? Melyik állat csinált tüzet majdnem zárt térben?"
Élénken figyelek, jönnek-e ki olyan alakok, akik nem hozzánk tartoznak. Chint látva lesújtó a véleményem, de ezt nem szükséges újfent hangoztatni.
"Én legalább tudom, hogyha valamiben nem vagyok jó, akkor talán nem az első sorban kéne akadályoznom másokat."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.05. 8:41

Ryell

<<Talán segítenem kellene még nekik? Valóban! Ilyen állapotban nem fogok tudni se meditálni se mást csinálni nem látják hasznom... ha meghalok a továbbiakban sem... rendben akkor ... ezt nektek!>>

-Teros! Tromoen'h!- kezei ismét barna rúnákat rónak a levegőbe, és ismét egy egyszerű varázslathoz folyamodik.
//Földcsóva 2E-4MP- Az egyik olyan emberre amelyik Ragdoxot támadja. A legszélsőre lehetőleg úgy hogy ha megbilenne a többire eshessen, ezzel akadályozva őket a harcban //
A támadókat látva kardját erőtlenül baljába veszi és a barlang falának támaszkodva tovább hátrál.
Ki egészen a bejáratig. Ha megtalálja Wenlát akkor segélykérően rámosolyog, ami aztán a fájdalomtól inkább torz vicsorrá vállik.
- Miért min...dig velem kezdik?...Segítenél?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.05. 9:04

(Wenla)

Lenézek Ryellre, hogy lássan milyen állapotban van.
-Te sosem bírsz a seggeden maradni. A varázsértők nem a háttérből szoktak működni? Mit kerestél az első sorban, ember? Húzd el a valagad a nyílásból!

//KM, léci írd már le, ki hol sérült, mert én nem tudom :) //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.05. 9:57

(Chin)

Amint megfelelő közelségbe érek a két nyílpuskás alakhoz, eléjük tántorgok és felveszem a küzdőtartásom.
Néhány akaratlan csípő és testkörzés után, ha nem akarnak megtámadni, megszólalok:

- Hé ti! Velem kezdjetek, ne a gyengébbekkel! ..hukk... No meg eléggé bénán is néztek ki... - kacagok fel...

Amint sikeresen magamra vontam figyelmüket, én is támadásba tántorodom...

//Off: Ké: 39+7=46
Té: 66+61=127
VÉ: 112
Sebz: 6
2. támadás
Té: 66+94=160
Sebz: 4 //

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.05. 18:17

( Nasha )

* Futás közben hallom meg fél füllel, mit is kiabál Wenla.*
< Nem tudom, mit képzel magáról. Egyik társunkat súlyosan megsebesítenek aljas módon, én meg álljak le velük jópofizni, mert a hölgynek nem fűlik foga a vérontáshoz. Nagyszerű. Majd alkalomadtán észben tartom. >

* Ragdox mellé érve az íjászokig nem jutok el, feltart a másik két támadó. Támadásom és hárításom sikeres, de a második támadóra már nem jut időm. Szerencsére nem sebez meg. Meglepetésemre a súlyosan sebesült Ryell varázsol. Pechemre a két íjász ennek hatására felénk közeledik. *

< Nagyszerű. Hol van már Chin? >
* Egy pillanatra látom csak és hallom meg hangját és értelmezem mondandóját, de ez pont elég, hogy felfogjam, hulla részeg.*

* Folytatom a harcot. Azt a fickót támadom, aki a karomra csapott. *

// off: KÉ: 26+9 = 35, TÉ: 46 + 51 = 97, VÉ: 103, Sebzés: 4 //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.09. 7:44

KM esemény [Togar]
harc:3 kör

Ragdox nem törődve a túlerővel támadja továbbra is a vele szemben álló ellenfelet, egy szép lentről felfelé vágással meg is sebzi az ellenfél bal oldalát.Aki emiatt hátrébb lép és ebben a körben nem támad csak a társa üt vissza, ám ezt Ragdox könnyedén hárítja.Nasha hogy segítsen a társán megáll Ragdox mellett és ismét támad Ám ezt az ellenfele sikeresen hárítja és a társával együtt magabiztosan visszatámadnak.Ám a vigyor hamarosan lefagy az arcukról mivel Nasha még a kardját sem használva kitér mindkét támadás elől.Wenla odaér Ryelhez akinek a vállából kiáll egy nyílvessző, elég csúnyán néz ki, közben azért mágiázik.Látja még hogy Ragdox combja vérzik,Nasha pedig sértetlen.Közben felfigyel Chinre aki odaszédeleg az egyik íjászhoz úgy tűnik mintha ráesne ám egy ütést mér rá és az szó nélkül elterül nem mozdul és most ott szédeleg a másik íjásszal szemben aki rátámad és el is találja a mellkasán.Közben Ryel mágiája eltalálja a Nashával harcoló alakot és és az hátrarepül a csóvától bele a tűzszőnyegbe ott elterül és nem mozdul.Maradt négy ellenfél akik még küzdenek.

//Off: Chin 2fpt sebződött.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.09. 12:09

Ryell

- Első sorban? Úgy beszélsz mintha én maradtam volna le.-vág vissza Wenlának- mellesleg ne nevezz varázstudónak, pár ügyes trükk volt semmi más.
Beszéd közben felszisszen és a nő tanácsát megfogadva még hátrébb húzódik.
A vállát átütő vesszőt kezdi vizsgálgatni.
- Ha kihúzom biztosan ... elvérzek... vagy elájulok.- gondolkodik hangosan.
Kérőn gyermeki arccal ismét Wenlára néz.
- Közülünk egyedül te értesz ehez... ha lehet gyorsan csináld!
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.09. 14:53

(Chin)

- Az egyik ellen elhullott, vár még itt rám egy. Szerelmem sincs messze, kettő egyre megy... - éneklem, miközben a sebesülés ellenére is boldog vigyorral tántorgom körbe a megmaradt ellenfelem.
Amint lehetőségem adódik rá, gyorsan támadok, hogy tudja a többieknek segíteni.

< Talán végre összeakadok egy igazi ellenféllel... >

// KÉ: 39+1= 40
TÉ: 66+53= 119
Vé: 112
sebz: 4

2. tám

Té: 66+97= 163
Sebz: 4 //

Sessaryen