• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 42 / 51 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.23. 7:01

(Chin)

// Ki az a Siro? :shock: //

Elgondolkodva méregetem pálinkás üvegem és Ryellt.

- Te nagyon tetű alak vagy, ha iszol! - gondolkodom hangosan, a tétovázásom okaként...
- Ám legyen, igyál. - adom át az üveget és közben féltékenyen nézem, mennyit iszik...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.23. 15:42

(Ragdox)

*Végre végzek ellenfelemmel...Chin egyszercsak eltántorog mellettem, de látom, hogy már a többiek körül is vették Ryellt.*

"Én már nem fogok ott legyeskedni...Inkább körülnézek..."

*El is indulok az ellenfeleink felé, átnézem, hátha találok náluk valami használhatót, majd megnézem azt a Wenla által felfedezett folyosót is, ahol az útonállok "dolgoztak"*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.23. 15:54

(Wenla)

Ha már ennyien összegyűltek ott, akkor arréb állok. Nézem, mit működik Ragdox, elborul a tekintetem, kivörösödik az arcom, aztán elüvöltöm magam:
-Hullarabló! Te mocsok kis disznó, felétek így szokás? Tehetetlen embereket, legyen az akár a szomszéd, akár a hóhér, végigtapogatunk, és lopkodunk tőle?! A csizmája nem kéne? Így rá vagy szorulva?! A nemes 10 aranyát nem tudod kivárni, egyből fosztogatni kezdesz? Mi vagy te, köztörvényes bűnöző, aki halottakat gyaláz meg és leértékelt lelkiismerettel vagdossa a halandókat? Fekve némelyiket nem akarod leölni, ha már ott hever tehetetlenül de még él?! Mondd, megbecsteleníteni egyik marconát se akarod, ha már így belemelegedtél? Eszem megáll, milyen elfajzott egyének járnak Yneven! Bammeg, nálad még ez az alkoholista tahó is különb!
Teljesen fel vagyok háborodva, és vicsorgok. Nem ugrok neki, ez volt az utolsó csepp a pohárba:
-Fogadni merek, ti ezt kurvára elfogadjátok, és észre sem veszitek, mi több, helyeslitek, és nem értitek, vajon én mért nem tudom alapállásban tartani a pofám, és félrenézni! Az a baj, hogy nem csatlakozok én is fütyörészve hozzá, mi?-villan szemem Chinékre, előre elkönyvelve, hogy mérgesek lesznek azért, hogy óbégatok (mindegy miért), és inkább nekem szólnak be, nem másnak(mert engem már úgy se csípnek).- Nasha úgy is ért a gyógyításhoz, van is nála minden, két lábon járó seborvos, nekem meg 10 aranyat ennyi gyalázat egy helyen nem ér meg, hogy úgy tegyek, mintha minden rendben lenne! További jó szórakozást, összevalók vagytok! Mondom én, nem arra kell figyelni, aki torkát kieresztve szidja a világot, mert azt könnyű kiismerni, hanem aki álságosan vigyorog, vagy túlzottan csendben van, törleszkedik! Alá' szolgája, alkudjatok Dartonnal ti, ha elé kerültök!-és sarkon fordulok elborult aggyal, hogy otthagyjam az egész bandát. Tudom, hogy igazam van, abban legalább is mindenképp, hogy tisztességtelen halottakat fosztogatni, és lehet, hogy a szám mocskos, és szemét vagyok, de a jellemem annál tisztább, mint amit az imént láttam.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.23. 16:27

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

Nasha odalép Ryelhez és megvizsgálja a sebet. Szerencséje van mert a nyílvessző keresztül ment a vállon és nem ért csontot.Letöri a hegyet és kihuzza egy kissé még vérzik de hála Chin borának Ryel ebből nemsokat érez.Majd fertőtlenítés után bekötözi a sebet, és ,megállapítja ehhez vagy pap kell vagy jó hosszú pihenés nem fog tűl hamar begyógyulni.Mágiázni fog tudni de harcolni nem nagyon.Chin érdeklődve nézi ahogy Ryel iszik és mikor visszakapja az üveget a fele hiányzik a bornak.Közben Ragdox átnézi a hallottakat és kiforgatja a zsebeiket de semmit nem talál bennük ezek az emberek ugy néznek ki mintha egyenesen idepottyantak volna csak fegyverek és szerszámok voltak náluk.Wenla látva a kutatást kikel magából és megosztja a véleményét Ragdoxxal.Ezután elindul visszafelé bele a vakvilágba.Ám két lépés után megtorpan ugyanis a mellette levő sziklafalból két törpe lép ki.Nagyjából 120 cm magasak.Az egyik fém láncinget, sisakot , pajzsot visel és a kezében csatabárd.A másik egyszerű barna csuhában van és a nyakában egy amulett lóg.Mindketten hosszú ezüstös hajat és szakállat hordanak.Megállnak Wenla előtt elzárva a hasadékba vezető utat és érdeklődve körbenéznek.Majd megszólal a csuhás törpe.

-Jó estét megtudhatnám mi történt itt és mit keresnek itt?-mondja nyugodt hangon.

//Off: Ryel épp vizionál ott van Siro
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.23. 19:45

Ryell

Miután meghúzta a bort, és érzi annak ismerős kellemetlen esetenként saanykás izét kissé elhúzza a száját. Az alkohol mellet valamii mást is érez. Bűntudatot.
<<... Nekem ezt nem volna szabad!... Nem... ezért kellet othagynom az iskolát... ezért nem tudok majd semmit se segíteni nekik... mert ilyen vagyok. Tessék Wenla is el akar menni... neeee>>
- Wenla....-kiáltana a nő után de szavai elakadnak ahogy melglátja a két törpét.
<<.. végre a ház urai...>>
- Üdv néktek!- köszön a két törpére közben kissé esetlenül feláll és a falnak támaszkodva közelebb araszol.
- A bányászt keressük aki itt él... szerencsétlenségünkre... ezek-int a hullák felé - ránk támadtak. Semmi szó nélkül. Ismeritek... őket, törpuraim?
<<Ó Krad! Segíthetnél... bár miért is tennéd? Hogy, vegyem rá Wenlát és a többieket hogy egymás marcangolása helyett ...segítség egymást?... Így nem fogunk előrébb jutni...>>
Kicsit közelebb lép közben Wenlához és kissé halkan megszólítja.:
- Nézd Wenla... ahoz hogy valamit megtudjunk támadóink kilétéről valamiből ki kell indulnunk... én sosem szerettem a hullákat... a rablás pedig legyen ..hulla vagy élő embertulajdona az amit elveszünk...attól még erkölcstelen dolog. Sosem füllöt a fogam az ilyesmihez... és Teremtő Kyel nevére mondom sosem loptam!...

//:D...bocs Sess. Az Chin akar lenni... úgy néz ki reggel összekevertem a Pyaronni Slan cimborával. Bocs.//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.23. 20:37

(Ragdox)

*Wenla kirohanására nagyon meglepődök.*

- Micsoda??? - ugrok fel hirtelen - Én nem hullarabló vagyok! Miket feltételezel rólam? Csak gondoltam találok náluk valamit, amiből kiderülne valami arról, mi a rákért támadtak meg minket, egy büdös szó nélkül! Wenla...Komolyan kinéznéd belőlem, hogy csak úgy kirabolok hullákat? Bár még nem is ismerjük egymást...de azért gondoltam elég ez a felszínes ismerettség, hogy tudd nem tennék ilyet! Van annyi pénzem, hogy megvan mindenem. Van egy családom, ahol szinte mindent megkapok. Nincs szükségem annyira a pénzre, hogy ilyenekre vetemedjek. Ha lett is volna náluk pénz, vagy ékszer azt otthagyom!

*Nagyon felkapom a vizet ezen, de a törpék hirtelen elterelik a figyelmem erről. Picit hátrébb húzódom és érdeklődve figyelem mivel rukkolnak elő.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.23. 21:02

( Nasha )

* Felsóhajtok Wenla válaszán. *

< Na végre, ezt is elértük. Nincs gúnyolódás, piszkálódás, stb. Minden megjegyzés nélkül végezhetem a dolgom. >

* Hamar volt az öröm. Most Ryellen a sor, hogy piszkálódjon. Nem is hagyom szó nélkül. *

- Mi lenne, ha befognád a szád és inkább a piára koncentrálnál? Ha nem vetted volna észre, jelen pillanatban nem veszekszünk. De ha gondolod, tudok én nagyon fájósan is dolgozni, ha nem maradsz nyugton és csendben. * nézek rá kicsit szúrós tekintettel. *

* Közben azért nem mulasztom el fél szemmel Chin ingatag keringőzését és enyhén szólva részegesen vicces szavait figyelni. Érintése puha és meleg. Rámosolygok, majd folytatom a dolgomat. Szerencsére sikerül gyorsan és zökkenőmentesen ellátnom a sebet, bár igazából gyógyító pap kellene neki. A pihenést nem igazán feltételezem róla. Nem az a fajta. *

* Wenla kirohanására felkapom a fejem, körbenézek, majd meglátva Ragdoxot és cselekedeteit, meghúzom a vállam és visszafordulok Ryell felé. *

< Már megint kezdi. Itt nem lehet az életben soha csendben és nyugodtan csinálni semmit? De úgy látom, nem csak én tudom kihozni a sodrából a nőt. Nagyszerű. >

* Gyorsan befejezem a kötözést és elcsomagolok. Közben végighallgatom Ragdox felháborodott reagálását, amit nagyon is megértek, hisz eléggé sértő dologgal vádolta meg Wenla, anélkül, hogy megkérdezte volna, mit csinál. Akkor látom meg a két törpét. Mivel frissen kötözött barátunk nagyon jól elboldogul egymagában, és esélyt sem ad a segítségre a felállásban, magára hagyom, a beszédet ráhagyom, ha már elkezdte az ismerkedést. Inkább Chin kezét megfogva kicsit közelebb megyek a törpékhez a többiek után. *

- Chin, gyere, de ha lehet, próbálj meg nem dülöngélve közlekedni, és meg ne szólalj, ne is barátkozz. Nem vagy olyan állapotban. Majd ha kérdeznek, jó! Légyszí. Inkább gondolj az estére. * mondom mindezt neki halkan, majd kicsit rámosolygok. *

* Majd figyelmesen várom a törpék reagálását *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.24. 5:46

(Chin)

// Az Istenek szerelmére, olvassátok már el rendesen a reagomat! Nem bor, PÁ-LIN-KA! :lol: //

Kissé bamba és elmerengő tekintettel bámulom a kezembe visszakerült üveget, melyből a fele hiányzik. Az üvegről a sebesültre, aztán ismét az üvegre meredek, a számomra felfoghatatlan bűntény jeleit bámulva. A feltápászkodó Ryellre vetett tekintetem a barátságostól igen messze áll, mindössze amúgy is szakadt egészségi állapotára való tekintettel nem ütöm le.

Egyenlőre szótlanul tátogok, nem bírok hangot adni az engem ért atrocitás miatt érzett felháborodásomnak.

- Egy - FÉl - Üveg... - nyögöm ki, jócska késéssel. Wenla monológját meg sem hallom, illetve kárál valamit, de az értelme nem jut el hozzám. Biztos csak a szokásos, talán jobb is neki így, mert már kezd tele lenni a gatyamadzagom azzal, hogy állandóan valamiért szapul engem és Nashát...

A törpék érkezte sem tud felrázni a szélütött állapotból, erre csak Nasha érintése képes.
Ám az ő mondanivalója is elég tompán jut el hozzám...

- Viselkedni? Csendben? Ismerkedni? - bambulok most rá. - Lemaradtam valamiről? - eszmélek fel a sokkból.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.25. 20:01

(Wenla)

Nem megyek messzire, mert társaságunk akadt két alacsony személy formájában. Gyereknek, vagy kisnövésű, vásári mutatványosokkal járó embereknek is nézhetném őket, ha nem tudnám, kihez jöttünk elvileg...
Nem vagyok magyarázós hangulatban, vigyék a szót a többiek. Fel vagyok puffadva. Igaz elhamarkodottan ítélkeztem, de minek vegyek testeken matató mozdulatokat?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 14:14

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

A két törpe elvigyorodik az előadott tömegjelenet láttán.Majd Ryel kissé akadozó szavaira figyelnek.A csuhás megszólal.

-Ez valami tévedés lesz itt nem lakik senki ez egy régi bánya ami le van zárva és elég veszélyes.Ha a barátomat keresik itt áll mellettem ám ő a hegy lábánál lakik.ÉS honnan jöttek ezek a támadók? Látták már őket régebben is?.Míg mesélnek addig segítek a barátjuknak.

Odamegy Ryel hez és az egyik kezét a sebre helyezi a másikkal az amulettjét markolja.Számodra teljesen ismeretlen szavakat mormol, majd kékes fény szűrődik ki az ujjai közül.Hirtelen sokkal jobban érzed magad és a kezedet is tudod mozgatni bár eléggé a fejedbe száll a hirtelen megivott fél üveg pálinka.Mikor ezzel végez feláll és várakozóan néz rátok, Választ vár kérdéseire.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.26. 14:26

Ryell

Hatalmas szemekkel néz a törpére.:
- Köszönöm. Mely isten papjához van szerencsém?

-Nem láttuk még a támadoikeokat....a támadóikat.... azokat!-bök a göldön heverő alakokra.
Érzi hogy nem teljesen ura ön magának ezért inkább átadja valakinek a szót.
- Wenla kedves... elmagyaráznád az uraknak miért vagyunk itt?
<<Bszameg!.... háttt már .... megint be vagyok rúgva!.... nem igaz. Nem is akatam! ÁÁÁ. Kusolj csak kussolj és akkor nem veszik észre... Pálinka? Azthittem bort iszik ilyen nagy ímmel ámmal!....eh....>>

-Chin! Honnan szerezted ezt mérget? Úgy égeti a hasamot mintha egy naftáshorsót nyeltem volna le! Ó hogy, fordulna ki a bele annak aki ezt csinálta!...meg nekem is amiért megittam...
//elnézést Sessaryen! Ezek szerint jól bírja a karim a piát! Sőt annyira jól hogy meg se ismeri mi az:D//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.26. 15:10

( Nasha )

* Chin nem igazán van a helyzet magaslatán, eléggé kiakadt a pálinka miatt, főleg hogy Ryell lehúzott fél üvegnyit belőle. *

< Te jó ég, hogy bírnak ennyit inni? Én már rég kidőltem volna ekkora mennyiség elfogyasztása után. >

* Chin egyszavas kérdéseire csak legyintek egyet: *
- Hagyjuk. Majd ha ezen túlvagyunk, megbeszéljük.

* A törpe kezei közül kiszűrődő kékes fényt csodálkozva bámulom, hisz nem láttam még ilyet, de azért tudom, hogy mi lesz a végeredmény. *

< Na, egy problémával kevesebb, de van helyette másik. Elég csak hallgatnom a beszédüket és nézni a dülöngélésüket. Részegség ellen nem tud gyógymódot vajon? >

* Mivel Wenlát kérte meg Ryell, hogy közölje a törpökkel, mit is keresünk itt, nem szólalok meg. De azért felkészülök arra az eshetőségre, ha a nő nem igazán úgy adja elő a történteket, ahogy kellene, mert akkor bekapcsolódok én is a társalgásba.. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.26. 15:27

(Chin)

- Uhm, hukk, ööö... Akartok harcolni? - kérdezem meg a törpéket, mert bár nem láttam még ilyen közelről törpét, hallottam már róluk. - Vagy inni?... - ível felfelé a hangom reménykedőn...

Kicsit elbambulok a kék fényen, és halkan csuklok egyet... Aztán kissé össze is...
Elengedem Nasha kezét, és szép lassan leülök a földre.
Kicsit koncentrálnom kell, hogy kitisztuljon a fejem. Úgy látszik eltúloztam az ivászatot a végére...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.26. 20:08

(Wenla)

Chin gyorsan leszerepel... Nem tudom, mért engem választott Ryel a magyarázásra, de tőlem legyen, kezdem:
-Találomra választottuk ezt az utat, nem tudtuk, hova vezet. A birtok urán keresztül szereztünk tudomást arról, hogy itt lakik valaki, akinek a .... Basszus, mért is akartunk mi vele találkozni?-fordulok hátra.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.26. 21:04

Ryell

- Miért is?- kérdez vissza Wenlát.- Hát nem városnézésre abban biztos vagyok... mert akkor nem erre az istenhátamögötti... bocsásson meg Törpuram.... helyre jöttünk volna! Öhhh vegyük sorra... ideküldtek valami hülyeségért amit már megint teljesen efelejtettem. Eh... jah megvan! A két neme-s akik ki akarják írtani egymást a földért... na meg a sok mászkáló hulla és a templom pap nélkül. De hát itt is van egy pap... nekem nem tiszta. Miért vannak erre papok és hullák egyszerre?
Ezt úgy a nagy semmmibe mondja közben támaszkodik erősen a falnak.
<<Kezd, kicsit megártani ez a sok izéé>>
-... és kaptam valami térképet is! Ezen minden van jelölve csak a helyes út nem... azért jöttünk ide... azért jöttünk ide.... hogy beszéljünk a bányásszal. Merthogy az ő párnája van a két nemes.... határának birtokán... birtokának határán- javítja ki gyorsan magát.- És személy szerint én azt hiszem hogy, biztos talált valamit ha egyik pillanatról a másikra, egymásnak ugrottak a kékvérűek. Na meg egyik pillanatról a másikra kettő lett a törpéből... persze lehet hogy ez csak Chin átokverte istentelen italának köszönhetem.
Kicsit közelebb húzódik Wenlához és halkan megkérdezi.:
- te értessz ehez.. most én is be fogok sárgulni?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 42 / 51 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 51