• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 39 / 76 • 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.24. 9:29

Rayamancor /Monguz/

*Miután Anshinnak átadtam a virágot még elmondom bocsánatkérésem Gorwick pergő nyelvezetén...Majd a további utat némán pipázva teszem meg.
Mikor a távolban meglátom viperát ,feléjük intek és jelzek Anshinnak hogy odamegyek hozzájuk.
Majd vágtára fogom lovam és nyomomban porviharral eszelősen elindulok Vipera felé...
Már távolról Üdvrivalgással fogadom ...De mikor meglátom Reynát alábbhagy kedvem ,nem tagadom kerülöm a tekintetét,nem szólok neki semmiről nem is nagyon keresem a társaságát *

-Mi a helyzet cimbi?????
-látom sokáig fürödtél ,már a távolból úgy csillogsz mint valami elcseszett szerencse csillag..
-Azt hittem már leittad magad ,de látom jól vagy ha még nem estél le a lórol hahaha.
-Ha megérkeztünk szeretnék veled váltani pár szót négyszemközt ha lehet..
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.24. 9:38

Rayamancor /Monguz/
*Mikor odaérünk a karavánhoz kissé megszeppenek hogy ezek mennyien lettek .
Bevárom a többieket közben pedig alaposan szemügyreveszem a társaságot,néhány ismerős arcot is látok,minden esetr most nem kezdek el poénkodni eddig mindíg rosszul sült el pedig most is lenne min.*
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.24. 12:38

Erior

Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este:

<<Már megint kezdi. Nagyjából ugyanarról beszélünk, de el egymás mellett. Attól még, hogy a tudás egy felfoghatatlan erejű fegyver, még nehéz előhívni onnan ahol rejtezik. A kettő nem zárja ki egymást. De ha most ezt elmondom neki, akkor ezzel se fog egyetérteni... Nincs kedvem vitatkozni még egyszer a mai napon, inkább ráhagyom>>

- Az- mondom és nem is szólok többet.

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-napközben:

<<Hát ez nem túl jó így... De biztos fontos lehet, ha a másik könyvtárban tartják. Majd megpróbálom megnézni azt is. De nem ma, ráérek még azzal.>>
Elrakom a kódexet, amit olvasgattam és ekkor látom társam kitörését. (gondolom van már annyira késő...)

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este felé:

- Kradtól?- húzom fel a szemöldököm kérdőn- Mióta hiszel te Kradban? Roppant régi, hát az látszott rajta. És honnan sikerült megszerezni, akár véletlenül is?

Nirmaje-Krad Temploma;01.13.Péntek-Este felé-Vacsora:

- Holnap. Ki tudja mit hoz a holnap? De jó éjszakát neked is. Aludj jól és találd meg álmodban az írás megfejtését!- mondom, aztán lefekszem én is.

Nirmaje-Krad Temploma;01.14.Szombat Reggel-Kis Szirenár követség előtt:

- Rendben, már indulunk is
<<Egész jól lakulnak a dolgok. Idejövetelem másnapján már Gallain nagyúr elé is járulhatok. Tényleg fontos lehet Uramnak ez a dolog, ha így figyel és segít nekem>>

Nirmajétöl Nyugatra-Galalin tábora

- Jó napot kívánok, Gallain nagyúr- közben a Nirmajéban megszokott üdvözlési testtartást használom, ha van ilyen és ismerem is- Arra kérném Önt, hogy inkább a palotában beszéljük meg, ha ez lehetséges. És szólítson egyszerűen Eriornak- mosolyodom el és igyekszem egy kicsit jobb kedvre deríteni
<<Vajon miért ilyen rosszkedvű? Mi történt itt? Valami biztosan, ha meghalt két embere is. De végülis ez nem az én dolgom.>>

Miután beszéltem Gallain nagyúrral szétnézek egy kicsit a táborban, hátha megismerkedek egy-két hamis követtel. Ha nem az se baj.

//Ezen kívül mást nem teszek, lévén senkit sem ismerek a táborban//
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.24. 13:26

KM: [Dreemer], Úton-A nagy találkozás :?: :roll:
Helyszín: Nirmaje-és környéke
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-11 közt)
Résztvevők:Vipera(con Claudius), Dreego (Rayamancor) /Monguz/
NJK: Reyna(Jégcsap); Ansin

*Dreego békülési kísérlete Ansinnal semmit nem segít.. sőt Ansin még dühösebben néz rád mint eddig, pedig most teljesen ártatlan vagy... hiába ezek a csacsi nők...*

*Dreegoék megpillantják az úton egyenletesen haladó, Viperát és Reynát, kikhez sietve csatlakoznak. Majd beszédbe elegyednek...Anisn és Reyna szót vált a szépek nyelvén Anisn a társalgás végére elbőgi magát... úgy tűnik rossz napja van.. Reyna szokatlanul jókedvű, ami önmagában vészjósló, alaposan megnézi magának Dreegot, mi több megszólítja:*

-Dreego nem tehetsz róla... egy régi jóslat szerint aki az a férfi aki a pusztában virágot ad neki egy délelőtti napon, mikor mesteréhez igyekszik... *kis szünet* ...nos ö lesz a férje, és Ansin ezt nem viseli valami jól, lehet más férjet akarna magának? *A mondat végére teljesen elmosolyodik, tekintve hogy Darton felkentje ez lenyűgöző teljesítmény a részéről...*

-Tudod Dreego a kedves barátnőmről alig tudtam leszedni, de végül is Franki megoldotta a dolgokat...*visszafogottan mosolyog*

//Hajár Raymacor... ne kíméld Viperát :!: :twisted: :uzi: //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.24. 13:44

Rayamancor /Monguz/

*Mivel Reyna megszólít kénytelen vagyok szóba állni vele,de de mintha nem is tudna arrol a bizonyos dologról úgylátszik tényleg csak képzelődtem*

-De én csak bocsánatot akartam kérni!!!!!! Ez ez biztos félreértés !!! Én nem fogok senki férje lenni ,de Ezt Te Tudhatnád!!!!!!!!

*Az utolsó mondatot nyomatékosan hangsúlyozom ! Talán magam megnyugtatására hogy hátha érti miért mondom és valójában nem képzelődtem.*

*Majd Viperához intézek pár szót*

-Te meg még kapsz !!!!! Fejvadász létedre kifecseged a nevem holmi kis Hóvirágoknak!!!!!
-Nna leszel te még részeg barátom hahaha!!!!!!
-Mától szólíts Monguznak jelképesen te mérges giliszta hahaha!!

//Meglessz főnök 8) //
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.24. 14:04

*Meglepő, sőt csoda! Reyna még el is pirul a mosójában, sőt! Felkacag! Egészen édesen nevetgél, kár hogy ilyen ritkán... bár az apropópólyára gondolva.. inkább szerencse...*

-Nincs itt semmi félreértés,a jóslat világosan kimondja ezt...Lehet pont ezért nem kapott sosem virágot a pusztában :roll: , hisz sokan ismerik a jóslatot... de nem kell megijedni a jóslattól, nem biztos hogy be fog teljesülni... ezt mondtam Ansinnak is. Hozzátéve persze hogy a jós eddigi összes jóslata valóra vált...

//Helyes :wink: //
//off: A mérges giliszta tetszett...//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.24. 14:15-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.24. 14:15

KM: [Dreemer],Az utolsó nap- úton Nirmajéba
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra; Nirmaje kapu;Nirmaje-Krad temploma közelében; Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök délután; 01.12 Este; 01.13 Reggel; 01.13 Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat; Niramje örség; Krad atyák

Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este:

-Hmm remek hogy valamiben egyet értünk...
//A szálat lezártnak veszem//

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-napközben:

*Eljött a vacsora ideje, ismét egy napod telt el hasznosan...*

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este felé:

-Krad akarata hogy megfejtsem az írást! Tőle ered hát minden egyéb is ami a könyvel kapcsolatos...
-Mióta hiszek benne? 12 éves korom óta... de ez hosszú história majd egyszer elmondom...
-A könyvet "véletlenül" találtuk Nirmaje katonai istállójában... legyen ennyi elég... errefelé nem szeretik Krad követőit, mert sokat kérdezgetnek...
-Miféle magiszter irta azt a könyvet amiben láttál hasonlót? mit tudsz arról a könyvről?

Nirmaje-Krad Temploma;01.13.Péntek-Este felé-Vacsora:

*Lefekszel te is hamar elnyom az álom*

Nirmaje-Krad Temploma;01.14.Szombat Reggel-Kis Szirenár követség előtt:

-Jó utat! *Búcsúzik el az atya*

Nirmajétöl Nyugatra-Galalin tábora
*Nirmajében Erigowi szokások dívnak. Aszerint köszöntöd a nagyurat.*

-A palotában már mindent tudnotok kell, hisz mint áll követek érkeztek oda, vagy valami másról lenne szó? Nem értem mit mondasz..

// A hamis követtekell való ismerkedésre majd reagolok ha a többiek is írtak...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.24. 19:49

Lesian de La'erten

<<Jól képzettek... mond ezt annak aki elhiszi...!>>
Kicsit morfondíroza, olyan semmilyen érzésekkel járkál kicsit aztán keres egy beszélgetőtársat. Jelen esetben az elf nőt.
<<Ellana te átkozott szuka! Nem létezik hogy ilyen.... őőő van....vannak>> A dzsadot is lopva szemügyre veszi. Aztán közelebb lép hozzájuk.
- Jó napot hölgyeim! És nektek is kedves régi ismeretlen-ismerősök!-nyújt kezet a két férfinak.
- Ugye önöknek nem volt szerencséjük azokhoz az orgyilkkosokhoz akiket este kergettünk el?-kérdezi tőllük.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.24. 20:40

Revo

*Érdeklődve fixírozom az új jövevényeket. A magam részéről még nem nagyon ismerem őket. Tekintetem végül az „elképesztően szép” nőn állapodik meg.
<… Bővül a csapat… Egy biztos… Nem kedvelem az ilyen vegyes csapatokat… Kéne találni valamilyen hasonszőrű alakot… Kár, hogy egy ez a szépség szinte biztosan nem alkalmas rá… Túl… Túl… Veszedelmes… -sen… lenyűgöző…>
*Egyelőre nem cselekszem semmit. Figyelem az eseményeket.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.24. 22:13

KM: [Dreemer],A tábor - harc-után; másnap reggel
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 9 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

*Miután befejezte a beszélgetést az újonnan jött alak Gallainnal, elkezd kóborolni és nézelődik, először Marafisszal elegyedik szóba. Helyesebben Marafis zkezd el beszélgetni a tudósféle 40-es évei végén járó emberrel...és társával aki most csatlakozik hozzá*

(Pyar)
-Üdvözletem, Marafisz vagyok Kis Szirenárbol... ök pedig a rokonaim mutat egy csapat igen különös külhoni felé, Gallain azt mondta várhatóan csatlakozik valaki még a tréfájához... Sajnos tegnap két rokonomat megölték az orvgyilkosok... Ezzel nem lehet mit kezdeni. Sajnos...

*Sokkal később a találkozásnál:*

*Tekintettel a nagyfokú érdeklődésre részletesebben leírnám a Dzsad szépség megjelenését: Fekete hosszú egyenes haja van, mely a hátán zuhatagként omlik szét. Szemei barnák, bőre bronz színű, alakja maga a tökély... Most arcán játékos mosoly bujkál, láthatóan kicsattanó jó kedve van :D talán madarat is lehetne vele fogatni. Ruházatáról: Első sorban a bíbor és a rózsa szín az uralkodó. Hatalmas mennyiségű készült selyemből enyhén áttetsző dzsad nőkre oly jellemző öltözéket hord, melyben nem igen lehet eltitkolni a női mi voltot... A ruházat egy fölső részt és a hozzá illő szoknyát takar ami térd alatt nemsokkal ér véget, lovagláshoz éppen megfelelő, férfiak lenyűgözéséhez tökéletes.Mikor magán érzi habzsoló férfi tekinteteket enyhén elpirul, erezhetően kívánatosnak tartja néma hódolatotokat... Szemeivel vidáman végig simogat titeket. Lágy mozdulatait az a kevéske ékszer amit arany fülbevalói és ezüst színű nyakában logó medál jelent még inkább varázslatossá tesz.*

*Elsőként Arel fölkentje ocsúdik föl döbbentéből és pyar nyelven üdvözli az újonnan jötteket, amit A Dzsad szépség szelésívű mosoly kíséretében viszonoz:*

-Jó napot,szabad tudnom a kedves nevét... oh csak nem ! Arel egy fölkentjét sodorta utamba a szél? *Mintha egy kevéske riadalom csillanna hangjában.* Engemet egyszerűen csak Reynának szólíts... *hangja lágyan elhall, tekintete egybe simul Lesian tekintetével, mélyen megmártózik benne arca csodálatról árulkodik*

-Miféle ,szörnyű alakokról beszél? *Sietve ajkaihoz kap, arcán félelem hullámai tűnnek föl, és a megdöbbenésé...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.25. 0:47

Lesisan de La'erten

Igyekszikmegnyugtatni kicsit közlebb lép és halkabban lágyaban közli.:
- Jól látja hölgyem... Arelt szolgálom valóban. Kár hogy egyre jobban úgy érzem istennőm csak csalódik bennem. Persze remélem nem így van.... A nevem Leisan.- mélyen meghajol.
Közben ha kellene, mármint ha látja hogy a nő le akar szállni akkor közelebb lép megfogja alovat kezét nyújtja nőnek.- Megengedi?.kérdezi udvariasan.

Igyekszikmegnyugtatni kicsit közlebb lép és halkabban lágyaban közli.:
- Orvgyilkosokról beszélek hölgyem, kik az éjjel megtámadtak minket és sajnos kettőt a Nagyúr kiséretéből magukkal ragadtak a Kárpiton túlra. Persze nekik is voltak veszteségeik... de annak örülök hogy, csak minket s nem őket sodorta útjába az a bizonyos szél.- elmosolyodik majd kicsit elmereng a nő gyönyörű barna szemeiben.- Itt biztos nem esehet bajuk erre -s bár tudom szinte semmit se ér- szavamat adom.-kicst huncutabb mosoly..
<<...Csodálatos!!!....>>
-Hölgyem.... Reyna, tudja sosem láttam még önhöz fogható teremtést. Megkérdezhetem merrefelé nyílnak ilyen szép virágok? Tudja jómagam még nem sok helyen jártam ebben a nagy világban így ezt irja tudatlanságom számlájára....
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.25. 5:27

Vipera

Reynanak:
-Pedig most itt lenne egy férfi aki nagy ívben tesz arra, hogy kinek vagy és nem vagy a szolgája, aki látja a nőt a jéghegy alatt és csak sejti, hogy annak lelke is van. És nem fogja föladni, egy jó darabig biztosan nem.

Dreegonak:
-Szevasz öreg! Az a befordult jégcsákányos hova lett? hahahahaha
Giliszta mi? Csak nehogy megfeküdjem a gyomrod de mezeipocok. Még a végén sálat csinálok a bundádból. hahahahaha

Figyelj, hogy megnyugodj adjak virágot én is a hmmm....... hölgyednek? hahahahahahaha

Minek igyam le magam mikor ti józanon is jókedvre derítetek? Bár most h itt a varázsló meg az ő jó kis itókái...

Ha még úgy látom Dreego nem sértődött meg odalovagolok hozzá és a fülébe súgom:
-Te figyelj. Segíts nekem kérlek. Tudnál kölcsön adni pár aranyat? .... Nászajándékra gyűjtök.
Mivel ismerem a történetét ezért ezt a poént csak akkor nyűgöm be ha még bírja, megbántani nem akarom.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.25. 5:48

Tala Mörök

*Mikor észreveszem a szépséges hölgyet meg akad rajta szemem majd meg nézem társait is. Utána a tájat kémlelem elmerengve. Majd Lesian udvarlását hallva elmosolyodom. *
< Kis ügyes talán még összejön neki valami. >
* Majd elmosolyodok és szolok az új emberekhez.*
Pyar:
- Üdvözlöm önöket uraim is hölgyem. Nagyon örülünk találkozásunknak, és a küldöttségünk nevében üdvözlöm önöket. –

*A Mondat közben széles vigyor jelenik meg arcomon, majd kicsit felkuncog a mondat égén. *
- Minden esetre üdvözlöm önöket. - * A lóról fejbiccentéssel üdvözlöm az embereket és a hölgyet. –
* Majd miután valószínű senki nem szól, hozzá tovább kémlelem a tájat és közbe fülelek, hátha elcsípek valami érdekes sztorit, esetleg későbbi hasznos infót. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.25. 7:16

Rayamancor /Monguz/

*Jobban szemügyre véve a társaságot nem tesznek rám jó benyomást egy csapat nyálgép ,Ez meg még itt próbálkozik is Reynánál,A Vipera szavai nem kavarnak fel csak kóstolgat ahogy én szoktam *

Viperának

-hahaha Fogod be a szádat te isten átka !!!! hahaha Adok én neked mindjárt nászajándékot mit szólnál eggy közös éjszakához Franki-vel Hmm?
-Te nézd már nyílván a te menyecskédet is lecsapják a kezedről!! hahaha...

*Kezet nyújtok a férfinek aki odalép hozzánk,sok kedvem nincs beszélgetni vele de ha kérdezett hát valamit mondani kell..*

-Ó az orgyillkosok már hogyne láttam volna itt is van eggy a hátam mögött megátalkodott eggy fajzat ez nekem elhiheti!

*Mutatok a hátam mögött Viperára,arcomon semmi nyoma annak hogy nem komolyan gondolom amit mondtam.
Majd a másik alakra szegezem tekintetem aki még arra se volt rest hogy kezet nyújtson na nem mintha annyira epekednék érte.
Ráadásul háromszor is üdvözöl bennünket*

-Én is üdvözlöm ,Én is üdvözlöm, Én is üdvözlöm

*Az üdvözlések után az én arcomra telepedő gúnyos mosoly pontosan háromszor akkora mint az előttem szólo lovasé*
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.25. 9:16

//Vipera és Reyna utón://
*Vipera szavaira Reyna felélénkül, láthatóan erre a válaszra nem számított... Valamiért azon a különös nyelven kezd el beszélni, lovaitokat a hangok hallatára kirázza a hideg, nyugtalanságuknak hörrenéseikkel hangot adnak...*

(Holtak nyelve)
-Nocsak nem hittem volna hogy ekkora vállalkozó szellem lakozik benned... talán egy próbát megér... bér a halál érintését csak a holtak viselik el...*tovább mosolyog*
-Ma este meglátogatlak éjszaka... és megbeszéljük addig gondold át a dolgokat.

//Vipera és Dreego csapata találkozott://
*Miután kedveskedtek egymásnak a viszontlátás örömére, Reyna pár szóval valamelyest megbékíti Ansint. Majd pár szót szol a leányhoz aki igenlően bólogat.*

-Kedveseim, ideje hogy átöltözzek, picit meg fogom tréfálni a többieket. Megkérlek titeket ne fedjétek fel a valódi kilétemet... amíg ne szolok addig nektek Elena papnője vagyok világos?

*Közben lemászik lováról, a nyeregtáskából rózsaszínű selyem ruhát vesz elő. Ansin köpönyegével rögtönzött paravánt alkot köré és közétek. Amely takarásában megszabadul fekete ruhájától és csodaszép nőként lép elő.Mosolyogva kedvesen mintha nem is önmaga lenne.*

-Legyetek kedvesek és segítésetek az álcám főntartásában, remek tréfa lesz és nem leszek hálátlan...

//lásd legutóbbi leírást Gallain csapatánál//

//off:ennyi volt a nagy nyúzás :?: még vér se folyt :evil: , mindegy... majd megmutatom szerintem hogy a tuti :twisted: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 39 / 76 • 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...