• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 40 / 76 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.25. 9:43

KM: [Dreemer],Csapatbövülés
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 9-11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

//A nemesi kelékeket szálitó csapat megérkezésekor érkezett meg Elir//

*Reyna arcán szomorúság bárányfellegei gyülekeznek, és így fogadja udvarlója szavait.*

-Arel fől kentjeiről számtalan szörnyű hírt halottam. Állítólag sosem nyugszanak, a nőket csak úgy falják, és hamar tovább állnak. Arról nem is beszélve hogy vadásznak kegyetlenül a kedves állatokra, akik olyan édesek. Ahogy azt istennőjük tette, Ellene kedvenc állataival, minő véreskezű isten nő szolgálói... Nem szeretem az ilyen kegyetlen dolgokat, ahogy a vérontást sem. Amit Arel követői mondhatni sportszerűen mímelnek. Szörnyű...hogy közéjük tartozol.

*Mikor kezedet nyújtod felé irtózattal húzza vissza kacsóját. A biztonsággal kapcsolatos mondataidat meg sem halja...*

*A kedves bókodat mosollyal és halk kacajjal viszonozza.*
-Ez igazán kedves, tőled... de nem szívesen hallgatom egy véreskezű Arel pap szívlágyító beszédét...
*Különös ellentmondás mindezek ellenére mosjog és láthatóan élvezi hogy foglalkozol vele...hiába ezek a nők... :roll: *

//ne add fel Lesisan de La'erten, remény mindig van!//

*A beszélgetés pillanatnyi szünetében Mörök is bemutatkozik és köszönt mindenkit. Reyna nem viszonozza kedves szavait... valamivel elvan foglalva, a haját igazgatja...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.25. 19:48

Leisan de La'erten

Meghökkenésével együtt kicsit mintha valami más is felszínre bukna... nem tudja megálni hogy, ne válaszoljon vissza és egyuttal ne az igzat mondja. Amit gondol.
- Véreskezű? Éééénnnn?- szemei elkerekednek abszolút nem érti mire céloz a nő.
-De...dehát....én soha....- nagyon zavarban van. Mindenre számított de erre nem. Arcárol a vigyor látványosan lekonyul és még hosszas kinlódás árán sem tudná visszavarázsolni arcára.
Kicsit összeszedi magát megköszörüli torkát és folytatja a mentegetőzést.
- Hölgyem! ... tudja ha arra utal hogy előszeretettel harcolok a szeretteimért, a barátaimért, nos ezesetben valóban igaza van! Ellenben kérem vegye figyelembe hogy, a világ kegyetlen... és vagy mi...vagy ők. Ha mondandójában arra akr utalni hogy, az este ölnöm kellet.... ebben is igaza van- inentől kezdve kerüli a nő tekintetét.- ezért restekkem is magam, de nyugodtan kérdezzen meg bárkit - Akár tulajdon felülvigyázóit!-bök jobbmutatóujjával az ég felé- hogy, ha kell feláldoztam volna magam értük...
Egy percnyi néma csönd.
Közben kicsit magába szállva mereng.Aztán az Arel papos megjegyzésre.
- Állatokat gyilkolnak? Sportszerűen... harcolnak?
Elbizonytalanodva kicsit mármár sírós lágy hangon.:
- Hölgyem, istenem ellát mindennel mi kell... miért fosztanék meg más érző lényeket az élet ajándékától? Távol álljon tőllem hogy, ilyet tegyek... természetesen van kiknek eljött az idejük. Az Ő útjukba nem állhatunk-//Ez az istenekre vonatkozik//. Arra még nem gondolt hogy, kik az Úrnő-t szolgálják, nem csak a saját igazuk mellet állnak ki? Sajnálom ha így itéli meg a hittársaim, tovább nem mentegetőzöm...
Elfordul a nőtől a tábor <<vagy mindegy merre csak ne lásson!>> irányába és még félvállról vissza sűgja minteg búcsúképp.:
- sajnálom azt is hogy máris ilyennek lát... még mielőtt igazán megismerhetett volna.
Mozgásra bírja lábait és elindul valamerre közben megnézi Gallain-t és ha semmi szükség rá, akkor elvonul valahova.
<<Véreskezű...én? ... Miért? Miért montta ezt nekem?.... talán megbántottam?... nem ...nem tudom... Arel az égben! Kérlek segíts... mi ez? Ez az érzés ami nem hagy nyugtot nekem? Mond te küldted talán?...Az a nő... miért mondta ezt róllam? Legszivesebben most minden utambe kerülő orgyilkos levágnék... sőt minden embert! ...MIIII???? miket gondolok? Nem !!! Az nem lehet hogy ennyítől elvesszem a fejem! Nem nem nem !!!! Elég volt Leisan! Gondolj arra amit anyád mondott mikor kicsi voltál! Ne fálj majd elmúllik... most még nem szeretnek. De lesz majd hogy a te segítséged kérik meglásd fiam!...>>
tekintetével erősen a földet figyelve, letelepszik valahova lábait átvati egymáson, és egy régi kis gyermek dalt kezd énekelgetni, úgy gondola hogy, ez talán segít neki megnyugodni.
//Én sose adom föl! Csak szegény kari nem volt még nővel...//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.26. 5:35

Vipera

Reynanak
Egy biccentéssel nyugtázom szavait, ha nem muszáj nem beszélem azt a nyelvet

Aki üdvözöl azt kissé kelletlenül de udvariasan viszont köszöntöm, a varázsló az egyetlen aki őszinte mosolyt csal arcomra ha megjelenik. Ha látom h pihen nem zavarom.

Dreegonak:
-Franky! hahahahahaha Pont ő fog engedelmeskedni neked hahahahaha!
Ebből a pipából kénytelen leszel nekem is szerezni egyet mert egyre jobban tetszik. Bár a városból kifelé jövet vagy már nem is tudom hol de mintha láttam volna olyat h pici barna rudacskákat szopogattak és olyan illatú füstöt fújtak mint a pipád. Az mi volt? Az is tetszett.

//Mennyi most kb az idő?//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.26. 8:00

Rayamancor /Monguz/

*Visszafordulok Vipera felé*

-ÁÁ igen Azt hiszem a Dzsadok szivarnak hívják én is szerezni akarok már rég óta ,majd megmutathatnád hol láttad veszek neked is..
-De most nem ezért vagyunk itt ..

*Kissé arrébb léptetem lovam a társaságtól és biccentve jelzek viperának hogy kövessen.
Ha úgy gondolom hogy négyszemközt vagyunk halkan megszólítom ,lehetőleg úgy hogy a kíváncsi elf fülek sem halhassák*

-Figyelj Ha jól értettem nagykövetként akarnak bejuttatni a palotába ,és nagy szükségem lenne rád mint testőr,nem mintha nem tudnám megvédeni magam de azt hiszem mi jó párost alkotnánk.
-Ha mindennek vége nem leszek hálátlan ,de azt hiszem ezt már elmondtam párszor.
-Szóval áll az alku?..Cimbi.

*Majd kinyújtom felé kezem és várom válaszát*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 12:09

KM: [Dreemer],Csapatbövülés
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 9-11 óra felé

//Az átláthatóság kedvért külön reagba írom az egyes időben más helyeket//

*Reyna picit elszontyolodik.*
-Jaj félre értesz, én csak... ilyeneket halottam az Arel papok felől... Nárja nővér a tanítom mesélt sok sok rossz gonosz históriát. Mer ugye Arel volt olyan kegyetlen és megölte Ellena egyik szarvasát, a szarvas pedig semmivel nem szolgált rá a halálra!
-Én azt hallottam Arel fölkentjei csibész csavargók akik kerülik a tisztességes munkát, és a nőket csak megrontják... de feleségül sosem veszik őket.
*Mikorra meghallgatja érveidet.*
-Jaj de jó tudni hogy nem kegyetlen véreskezű vagy mint a többi, a kivétel erősíti a szabályt. *ismét vidám és mosolyog szinte kicsattan az életörömtől*

//Ezek után nem tudom magába roskad e a karaktered, ha igen majd leírom mit mond még//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 12:10

KM: [Dreemer], Úton-A nagy találkozás :?: :roll:
Helyszín: Nirmaje-és környéke
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (10 óra körül)
Résztvevők:Vipera(con Claudius), Dreego (Rayamancor) /Monguz/
NJK: Reyna(Jégcsap); Ansin

*Elhúzódtok az öltözködő Reynátol és békésen elkezdtek beszélgetni a jövőbeni terveitekről...*

//Ez még a találkozásotok idejébe van, mielőtt Gallainal össze futottatok volna!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.26. 14:38

Erior

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este felé:

//Mivel azt hittem, hogy akivel beszélek az a kísérőm és nem a Krad-pap, ezért arra kérnélek, hogy a "Mióta hiszel Kradban" kérdést vedd úgy mintha meg sem kérdeztem volna. Eléggé illetlen lenne egy paptól...//

- Egy istállóban találtátok a könyvet? Ez kissé szokatlan- mosolyodom el- És mennyit sikerült eddig megfejteni az írásból?
- Nem emlékszem a nevére, vagy egyéb dolgokra a könyvről, csak azt tudom, hogy ilyesmi írás volt benne. De régen volt már, és amúgy is csak láttam és nem értettem, így nem sok dolog fogott meg benne. Most is csak úgy eszembe jutott.

Nirmajétöl Nyugatra-Galalin tábora

- Tényleg van más is amiről beszélni szeretnék, de ezt ne itt és ne most, ha lehet- fogom halkabbra a beszédemet- Viszont ha tudnom kell már a palotában mindent, akkor semmi akadálya, hogy útközben ismertesse velem.

Majd, ha végeztünk a beszélgetéssel, akkor elmegyek, hogy ne zavarjam, de nem megyek oda senkihez beszélgetni. Ha érdeklek valakit az úgyis odajön, én viszont nem akarom az egész tábort bejárni valaki után akivel el tudnám tölteni az időt. Ha pedig nem jön senki, akkor legalább pihenek egy kicsit.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.26. 14:45

Leisan de La'erten

//Ez esetben természetesen nem roskad magába a kari...//

-...- ismét halgat egy kicsit.
- Erre sajnos nem tudok mit válaszolni hölgyem! Mert szerintem köztük is vannak különbek az átlagnál. Csak hogy egyet említsek... akit szerintem ön is ismer. Chei O'Shenon, kit ma csak Mogorva Cheiként, Sonnor barátjaként és egy erős állam Yllinor királyaként ismernek. Ő ugyanis ugyszint Arel fölkentje mint én. És felesége is van és tisztes életet él...
<<Bocsásd meg Úrnőm hogy Chei-t egy kalap alá veszem magammal!>>
- De mintahogy engem se itéljen meg senki a többi hozzám hasonló alapján így vele se kivételezzünk... az Arel papok többsége valóban olyan emilyennek ön véli. De ugyanezt elmondhatnánk minden hétpróbás csirkefogóról bárdról vagy életutnk bűnözőröl... annyi kivétellel hogy legtöbjüknek még hite sincs...
<<... ettől még mindig nem érzem úgymintha valóban elhinné hogy, nem vagyok olyan mint a többi... :(>>
- Akkor elárulja hogy, honann jött? Tudja én az előzőt komolyan mondtam! Még csak önhöz hasonlót sem láttam eddig... és itt nem csak az elragadó szépségére utalok.-aprócska mosoly.
Közben az íjját átveti a vállán.
- Azt a történetet nekem is elmesélték... ha jól emlékszem a szarvas után egy másik nemesebb vadat választott magának Arel, de azt Ellana nem hagyta. S Úrnöm- könnyelmű és forróvérűsége lévén- Ellanára emelte íjját. És meg is lőtte őt, a vállán ugye? Azóta a két isten felkentjei, és hívei nem kedvelik túlságosan egymást... persze én ezt is csak badarságnak tartom. Hiszen atól hogy, Úrnőm ilyen szeszélyes és könnyűvérű attól még én lehetnék akár a rend híve is hiszen én nem Ő vagyok... csak egy szolgája... Egy szó mi szó elég hitvány szolgája...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 17:37

KM: [Dreemer], Beszélgetés az atyával
Helyszín:Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 13. Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK:Krad atyák

//Semmi gond, amúgy ismét félre értés csúszott a dologba, vagy rosszul mondtam: a kísérőd nem atya "csak" szerzetes-az akivel a karaván úton is beszélgettél//

-Az írásból jóformán semennyit valami köze lehet talán a hosszú életükhöz, eh de velük sem ápolunk jó kapcsolatokat, mert Gallain szövetségesei és nem szeretik a kérdezősködőket ők sem...

-Áh tudja minden apróság segíthet... talán legjobb lenne ha lemásolná, és nézegetné hátha valami eszébe jut még róla... vagy sikeresebb lesz, elvégre senki nem tudja hogy hozzánk közel áll... sokat segíthetne, mi pedig a tudás magvaival bőven megfizetnénk segítségét...

*Arca sugárzik a reménységtől, érzed felőle hogy nagyon szeretné ezt az üzletet nyélbe ütni...*

Nirmajétől Nyugatra-Galalin tábora

-Rendben

//ha semmi egyebet nem teszel a "múltban" akkor ezt a szálat lezártnak veszem//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.26. 17:55

Erior

- Végülis miért ne?- válaszolom a szerzetesnek- ennyit csak megtehetek az ingyen szállásért és ételért- rámosolygom és nekilátok lemásolni amit mutatott
<<Már engem is piszkál a kíváncsiság mi is lehet ez. Hátha sikerrel járok. Végülis kedvesek voltak velünk, ráadásul annyira vágyik rá, ez sugárzik róla.>>

Ha elkezdene hálálkodni, akkor csak legyintek:
- Ugyan már nincs mit. Engem is érdekel a dolog és szívesen segítek.

Nirmajétől Nyugatra-Galalin tábora

//Itt nem szándékszom semmi egyebet cselekedni, jöhet a jelen :D //
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 17:58

KM: [Dreemer],Udvarlás Reynának :oops: :roll:
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé

//Nemsokára írok egy külön HSz-t ami időben később van, ott mindenki érintett, ha valaki nem tudja követni a szálakat szóljon!//

-Őröm hallani hogy nem csak zsiványok és semmire kellők szolgálják Pyaron egy istenét...

-Még szerencse hogy egy valamire való Arel paphoz van szerencsém aki ilyen daliás...
*kissé elpirul*

*Bókod hatására felkacag, arcát elfordítja, ellenben az a kevés amit látsz belőle, igencsak vöröslik... minden bizonnyal a testében dúló érzések hatására...*

-Messzi Délről származok, ott él népem... De az istenek úgy akarták ide jöjjek, hát jöttem.

-Valóban, úrnőm a testével védelmezte meg a szerencsétlen állatot, de ez lett volna Arel első áldozata, nem pedig a második, Elena ennél jóval alaposabb...

*Folytatná, ajkai mozognak, de azokon hang nem jön ki... pár szivdobbanásnyi idő mulva ájultan borul lova nyergében előre.*

//Hiába ezek a nők... :roll: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 18:09

KM: [Dreemer],Ruházkodás-Avagy bolhapiac a pusztában :lol:
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra útán
NJK:Galalin és kísérete,Ansin, Reyna

*Nirmajéhoz közeledve Marafisz bejelenti távozását, sürgős ügyre hivatkozva népe soraiban, vele együtt az elfek is távoznak. Rokonai gondjának viselését Gallain nagyúr átvállalja...*

*Immár távolban felsejlenek Nirmaje falai, ekkor minden településtől távol Gallain nagyúr megállítja a menetet és a következőket mondja:*

-Eljött az idő hogy követekké változzatok vendégeim! Először is mindenkinek ruhát kell választani majd, felkel sorakoznotok ahogy bevonulunk Niramjéba, ha ez megy akkor pár fontosabb dolgot átbeszélünk, és folytatjuk utunkat Nirmajéba! Terítsétek ki ponyvákat, a ruhákat és ékszereket külön külön ponyvára rakjátok ki, had válogassanak kedvükre a követek!

*Emberek munkához látnak hamar a következő ponyvákat terítik ki:*

-Ruhás ponyva- nemesi ruházatok vegyesen
-Ékszeres ponyva
-Díszfelszerelés ponyva- díszfegyverek, és egyéb díszkellékek...

//Mindenki írja le mit keres, majd eldöntöm talál e magának megfelelő holmit... megjegyzésre érdemes a legtöbb ruhából csak egy van...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 18:22

KM: [Dreemer], Beszélgetés az atyával
Helyszín:Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 13. Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK:Krad atyák

-Nagyszerű engedje meg hogy krad áldását adjam magára, had vezessen a tudás útjain...

//igen esetén//
-Krad könyörgök vedd kegyedbe ezt a férfiút, ki a tudást szomjazva a atyáid szolgálatába lép hogy a rejtély homályát fénnyel oszlassa el!

*Egész alakja fehér fényben felizzik, majd kezével megérint, egy pillanatra körülötted minden fehéren felizzik, vagy csak a szemed káprázik?*

-Köszönöm Krad! immár nyugodtan állhatsz neki a munkádnak, Krad segít emlékezni mindenre ami fontos... hohó menyi az idő? ideje mennünk enni...

//ha részedről vége a szálnak akkor írd meg...//

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este elalvás után-álmodban:

*Az álom hamar szemedre jött hiába sok mindennel szembesültél a nap folyamán...*

*Álmodban a könyvtárban vagy ,meredten tanulmányozod a rejtélyes írást... magányosan és egyedül... egészen addig a pillanatig míg ki nem nyílik az ajtó.. rajta egy sárga pikkelyes sárkány lépdel be, pontosabban bedugja a fejét és megszólal:*

-Nocsak, egy kiválasztott... micsoda szerencse, hogy rád akadtam, mit olvasol?

*válaszodat meg sem várva melléd nyúlik feje, és belenéz a könyv első lapjaiba.*

-Hmm igen érdekes olvasmány, nemde? A "Tűzből való szólításának módozatai az elsők tollából" igen ez a helyes fordítása...szerintem kissé primitív leírás, de ah téged ez leköt... *hallgat öklömnyi szemeivel rád néz várakozóan*

//Szabadon mozoghatsz és cselekedhetsz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.26. 19:35

Mérges Giliszta
Becsavarodott Vipera

//Elvesztettem a fonalat. Gőzöm sincs jégcsap ájulásakor én hol vagyok, úgyhogy arra egyszerűen nem reagálok semmit. Ami biztos hogy Raya kérdezett//

Dreego
Őszinte együttérzéssel a vállára teszem a kezét.
-Persze barátom, segítek neked ahogy ígértem.
Majd megveregetem a vállát, gonoszul elmosolyodok és: -Tele a naci és kell valaki aki meg tudja védeni a kis üleped mi??? Méghogy mérges giliszta... te rohadék... :)
Leszek a testőröd, a bátyád, az apukád csak egyet árulj el nekem. Mi a tökömnek jöttünk mi ide? Akkor se értettem semmit amikor totál részeg voltam de akkor legalább tudtam miért...

//Ez a kirakodóvásáros ruhás jelenet másnap reggel van? Mennyi most az idő???//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.26. 20:12

Erior

- Hát, ha gondolja- válaszolom kissé vonakodva
<<Talán mégsem kéne egy másik isten áldását kérni magamra>>

A pap ezt igenként értelmezhette, mert elkezdi a varázslatot
<<Ha már így esett, talán jól jön még ez az áldás. Főleg a későbbi kutatásokknál...>>

-Köszönöm, hogy istened kegyébe ajánlottál, igyekszem meghálálni. Menjünk vacsoraidő van és éhes is vagyok már
//vége :)//

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este elalvás után-álmomban:

Mikor megjelenik a sárkány meglepődöm kissé.
<<Mit kereshet itt? Álmodom, de egy sárkányt?...>>

- Kiválasztott? Ééééén? Ha már itt járunk ki vagy te?- kérdezem, s közben igyekszem leplezni meglepetésemet-Érdekes olvasmány lehetne, ha el tudnám olvasni... De úgy látom te eltudod. Mondd csak ki is az a Tűzből való? Primitív? Miért az? Rengeteg kérédsem lenne ezzel kapcsolatban és úgy tűnik te értesz ehhez. Segítenél nekem?

Ruházkodás-Avagy bolhapiac a pusztában

<<Érdekes, mindenki magának választhat ruhát.>>
Én egy nem túl hivalkodót keresek. Fehér inget, egy barna nadrágot, egy bőrcipőt, vagy csizmát és ha találok, akkor egy barnás, vöröses köpenyt
<<Hátha lesz köpeny is, bár nemesi ruhákról van szó, tehát nem esküdnék meg rá, hogy találok közte. De hátha... Ha pedig nincs az se tragédia>>
Ékszerek nem kellenek. <<Minek nekem ékszer...>>
A fegyverekhez, meg pláne nem megyek. <<Van egy tőröm, nekem az elég.>>
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ruyan 2008.06.26. 20:50-kor.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 40 / 76 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...