• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

II. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 1 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

II. Csapat

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.14. 11:39

Öt fős csapatok jelenkezését várjuk!

Itt megbeszélhetitek, hogy kik tartozzanak az II.Csapatba, ki milyen karakterrel fog indulni, és minden egyéb egyeztetésnek helyet adhat e fórum.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Re: II. Csapat

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.20. 7:25

Kezdeném Én, mert a társaim sajnos kóros némaságra, és ínhüvelygyulladásra vannak kárhoztatva... de majd rugdosom Őket, az is fájjon.
Ide tolnánk a képünket a második helyre, az első csapat az túl exklúúzív lenne :lol: .
Megemlíteném, és ígérem, hogy Ők is meg fogják-ha már tavasszal elszúrtuk hátha most sikerül- hogy egy csapatban lennénk Rió, Calorys, Sorgen meg Én (Herold Bardelot).
Ebből kifolyólag várjuk egy önkéntes "élő pajzs" jelentkezését még a csapatba akit majd magunk előtt tolhatunk ha netán arra lenne szükség... :lol: .

Tisztelettel: Herold

ui: jó lenne ha összekapnátok magatokat kedves "ti hárman" és bedugnátok ide a képetek. Meg az se árt ha jelentkezni se felejtetek el, a megadott formában nem csak úgy: játszanék és hali :P !
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2008.06.20. 13:16

Üdv mindenkinek

A második csapat második tagjaként jelentkezek a fedélzetre. :lol:
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Calorys » 2008.06.20. 20:44

Üdv mindenkinek !

Azt hiszem én vagyok a harmadik tag a csapatba, és minek élő pajzs te benne vagy a csapatba Herold nem ? :)

Tisztelettel : "A ti hárman közül a második" Calorys
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások
II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Calorys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 44
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.21. 6:30

Ha erre építed a karid Calorys javaslom a pavéze, nehézvért, védő mágia fejezetek átolvasását mert szükséged lessz rá XD .

Itt dumáljuk meg hogy ki mit hogy vagy vmelyik nap Fenyőnél... vagy nálunk de nem biztos hogy az neketek is jó :D ?
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.06.23. 12:19

Sziasztok!

Jöttem csapattagnak :)
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.06.23. 20:10

Sziasztok.

Nos én jelentkeznék 5. embernek, hogy ne kelljen túl sokat szőrözni a csapatkialakítással. :) Ha elfogadtok, akkor annak örülök, bár az élő pajzs szerepét nem biztos, hogy bevállalom... :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.24. 15:43

Hm ez érdekes, valamiért nem színezte a betűket az előző reagomban, így most töröltem és újra üdvözöllek a csapatban Enriquel.

Na most jó lett :D

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.06.25. 8:39

LÁtom összeállt a csapat, helyes. :) Ugye a csapat nem valami Rend Élet jellem akar lenni , mert én már sírva is fakadok. :) A karim egy boszimester lesz szerintem:)
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.06.25. 13:41

Halihó megint! :)

Úgy tűnik, hogy az előző csapat megint összeáll a 6-os szám alatt, de igazából nem tudom eldönteni menjek vagy maradjak. Pofátlan dolognak érezném, hogy most így lelépjek, hiszen már megvagyunk 5-en, és én nem az a cserbenhagyós típus vagyok. :) Abban az esetben, ha szeretnétek valakit ötödiknek a csapatba - úgy értem, ha van más ismerősötök, aki miattam maradt ki -, akkor csinálhatunk egy cserét, egyébként nem szándékozom elhagyni a teamet. :)

A karakteren még gondolkodom, először is jó lenne kitalálni milyen beállítottságú lesz a csapat. Addig bele se kezdek a gondolkodásba, mert nálam elég sokáig tart egy karaktert kigondolni. :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.25. 14:11

Uraim

Nem tudom Enriquelel mi lesz a helyzet de ha a helye felszabadul szeretnék bepofátlankodni közétek. Főleg emiatta nem feltétlenül rend élet pártolás miatt.

Élő pajzs? hmm.. Akkor valami tankkal jövök, mondjuk Gilron pappal:D
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.26. 15:28

Akkor újra itt.

Úgy tűnik megvan a versenykiírás ... a végén még a kráni oldalra sodródunk a nagy lelkesedésben.

Ami biztos, hogy Dél-Ynev a porond, és a tavaszi szabályok vonatkoznak a karialkotásra.

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy az elképzelés a "nem túl emberbarát" jellem felé hajlik, elég sok oldalról. Ez lessz az egyik alapköve a csapatnak 8) . Közkívánatra...

Enriquel, ahogy gondolod, külön kiemelt jelentkezőnk nincs az 5. helyre, de Saggaras már fel is tette a kezét, hogy Őt érdekli ez a "széllel szemben" elképzelés. Nekünk veled sincs semmi bajunk, ha elmész nem gond... hátha lessz csapat-csapat ellen szál a mesében :ordogi:

Con bevezető sorai után azt hiszem:
-vagy valahogy a krániak vélt oldalán szállunk síkra
-vagy a csúnyán megtollasodunk a nép/egyéb életformák kárára//legalábbis megpróbálunk//
hozzáállás tűnik megvalósíthatónak.

Vallásilag a dzsad papok kiesnek a manifesztációs balhé miatt, egyéb megkötés asszem nincs.

Származásnak:
-Gorvik(classic mód)
-Krán befolyási övezete az Ibarában(mit tom mi a neve, Dzsangi asszem)
-Városállamok
-Déli nomád puszta
-Krán(amennyiben ez nem lessz tiltott akár a kiömlő kráni hadak oldalán is kezdhetnénk :mrgreen: )

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a fent(Con ízelítője) vázolt helyzetben a modulírók Toront hogy képzelik el. Eddig sem a déli aktivitás volt az erőssége....
Erre akár valamely iránymutatót is szívessen látnék a modulírók részéröl ... ha már így a jövőbe dobták a kalandot :P .

Preferált kaszt részemről: sámánpap, Káosz jellemmel. Csak hogy véletlen se essek a saját felsorolásomba :) 8) :P

Várom a meglátásokat, illetve Enriquel hogy akkor hogy döntesz..

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.06.27. 8:11

Legyen hát, nem halogatom a döntést. Nos mivel először ide jelentkeztem, itt maradok, így legalább talán sikerül jobban megismerni másokat is az OM közösségből. :) Ne haragudj Saggaras, viszont a 6-os csapatban, ahol engem vártak volna, szerintem szívesen fogadnak a tö(rp)biek :D , már ha javasolhatok ilyet.

Herold: vonzó ötlet a nem jó oldalú csapat, már csak azért is mert modulokban ritka, amikor ilyen irányú zsabadságot kap a játékos. DE... hogy gondoltátok a rossz oldalt? Mindenkit megölős, ész nélkül vérpancsikolós team lesz... szerinted? :D Mert akkor inkább kihagynám... Ha viszont van valami jó koncepció - akár én is besegítek a gondolkodásba -, akkor annak viszont örülnék. Úgy értem, hogy ok, hogy gonosz oldalt képviselnek, de mondjuk lehetne némi "erkölcsük". No nem tudom érthető volt e, mire akarok kilyukadni...
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.30. 13:35

Akkor legyen dialog...

Az elképzeléseim nekem elég ködösek... most jelen pill. egy jann bárd készült el a nagy agyalásban.
Egyvalami szólt a sámánpap ellen... nevezetessen hogy mi az ami még állatnak(állatszellemnek) minősül és mi az ami már bestia stb.... szal még magammal sem sikerült egyetértenem akkor hogy tudnék egy KM-mel ?...

Nem a "vérpsitikés" "nem hajbókolsz akkor leölünk" csapat leszünk-gondolom Én- hanem amolyan öncélú, vagy épp megszálló-attól függöen hogy lehetünk-e kráni hadak oldalán- nem a közjóért, nem másokért, hanem magunkért halós. Nem fogjuk nyújtogatni azt a segítő jobbot.

A bárdom most egy a családjától elidegenedett, kritikussan hidegvérű, az érzelmeit magából kijátszó, roppantul nem szívbajos csávó... eddig. Ha jön egy dáma adj neki... ha inni kell hajrá ... mindent a maximumon... a harcot is ... jellemre még nem tudom mi lenne a jó .. a halál max másodlagos lehet ... inkább olyan a halál sem érdekli mentalitású... másoké sem.

Szóval akkor üdv a csapatban-*kocc*- remélem a többiek is mutatnak majd hajlandóságot az együttműködésre mert a karikat nem egyénileg hanem csapatban kell már leadni is...

Herold

EDIT(csak hogy ne postfarmoljak meg úgyis off mindenki :P ):
Egyébként nyugodtan fejtsd ki mit is értesz gonosz és erkölcs kombinációján. Nekem elsőre a Rend - Halál jön le ebböl az meg olyan fejvadászos, becsületkódexes történet.
Hátha mást is megihlet ami téged foglalkoztat.
Jelen pill Én most az élet viharaitól az életre és élőkkel szemben érdektelen, azt végletekig kihasználó dalnok figuráját ízlelgetem. Nem kifejezetten gonosz, de nagyon önző és semmiféleképpen nem nevezeném még csak (in AD&D) semlegesnek sem, nemhogy jónak. Viszont nem az a tudatos gonosz bárd, mint mondjuk egy kráni elf haláldalnok, hanem csak úgy "nagyon nem jó".
Így olvasgatva leginkább az Arthur legendakört feldolgozó Keira Knightly-s filmből( a címekkel nem vagyok jóban :P ) a szászok vezérének habitusa az ami jól kifejezné a karim. Következetes és könyörtelen, önző és mégis csendes, ám nem vérengző, vagy őrült.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.07.03. 19:01

Üdv kedves csapattagok!

Mivel úgyis szeretm hallani a saját hangom , meg mi vagyunk a legszófukarabb csapat így újra Én írok.

A jann bárd marad a karim, mivel ellenvélemény nem érkezett.
Jellem:
"A" variáns
Halál-Káosz
Ezt vagy egy Sötétté gyalázás, vagy egy Ellentétek dala hatása lessz. Ez még előtöri függő, de mindeképpen a Manifesztálódás időpontján kell történnie a karival, mivel akkor van csak elég dolguk a jannoknak, ahhoz hogy a kari életben maradjon.
"B" variáns
Káosz-Élet
Ez meg akkor az önző figura, csak úgy szimplán.

A karim kész, az előtöri is. Már csak a csapatra -meg a Km-ektől pár kérdésemre választ- várok.

Tisztelettel: Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 1 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Csapatszervezés