• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 75 / 95 • 1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.05.30. 16:56

Üdv Mindenkinek!
30 múltam és rájöttem, hogy az életem nagyobbik felében szerepjátszottam.
Anno Középfölde, majd hosszú ideig MAGUS. Ezután egy kaotikus korszak következett, mindent kipróbáltam, ami magyarországon fellelhető volt abban az időben (Star Wars, WH Fantasy, Vampire, CoC, Earthdawn, Shadowrun, CP2020, a többire nem is emlékszem.) A D&D valahogy mindig kimaradt.
A végeredmény a magyar Vampire lett. Ezzel játszottam az utóbbi időben, bár amikor megjelent a Középkor, akkor egy 1 éven át tartó kalandfolyamot azzal is nyomtunk. Emellett újrakezdtem a MAGUS-t, a helyi szinten szervezett versenyek keretében, illetve egy éppen most indult életútjátékban.
A D20-at 1 kalad erejéig meséltem, de játszani sosem játszottam.
Az UT, a lehetetlen képesség/képzettség követelményrendszere, illetve az elsődleges/másodlagos/tiltott képzetségcsoportosítása miatt nem tetszett, ezért sosem használtam.

Szeretem a sokoldalú karaktereket, de nem szeretem a kötöttségeket, ezért alapvetően a mágikus (vagy rendszertől függően ahhoz hasonló) képességekkel bíró karaktereket részesítem előnyben, jelentős figyelmet fordítva az önvédelem képességére. (Mint tudjuk legjobb védelem a támadás :D )

Ui: Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ogru Jahhad » 2008.05.31. 14:04

Üdv!

Még annyi kérdésem lenne, hogy a karakterlapot hol találom? :(
Ogru Jahhad

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.31. 14:13

Üdv!

Karakterlap külön nincs. Egy hszben felsorolod a dolgokat és ennyi. A "sablon" végett nézz meg néhány már elfogadott karaktert és azok közül valamelyiket használd nyugodtan. (Persze nem árt megkérdezni a gazdáját, hogy engedi-e, de általában nem problémáznak ilyenen a fórumon játszók.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ogru Jahhad » 2008.05.31. 17:39

Köszönöm az útbaigazítást :D
Ogru Jahhad

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.06.11. 22:11

Üdvözletem minden új tagnak és leendő játékosnak!

Az oldal tényleg jó, szóval biztos ti is megtaláljátok a számításotokat!

Hajrá és előre!

:D
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.21. 11:53

Üdv!

Úgy fest, el felejtetem ide írni. Nos, akkor pótolom hiányosságom.
Azzal kezdem, hogy kijavítom Gorodak urat (70 oldal). Több mint 10 éves múltra tekint vissza kapcsolatunk a szerepjátékokra. Kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Az oldalra életünk első KM-E meghívására (regisztráltunk), regisztráltam. A köztünk tátongó távolságok áthidalására.

Amúgy 21 éves vagyok, Budapesti. Az oldalon jelenleg kihasználom, hogy játékosként vagyok jelen és nem, mint KM.

Remélem, sokk szép emléket fogok itt összegyűjteni.

Pelos
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaplony » 2008.06.22. 19:36

Sziasztok!
21 éves egyetemista vagyok, már 10 éve ismerem a játékot, de már vagy 5 éve nem játszottam. A neten kóborolva találtam rátok, gondoltam kipróbálom az online MAGUSt :D Egy darabig szerintem még csak olvasgatni fogom az oldalt, de később én is csinálok majd egy karaktert. Nekem csak a zöld könyv van meg, de anno játszottam az UT szabályai szerint is.
Egyenlőre még csak ismerkedek az oldallal :D
Kaplony

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grön Sigur » 2008.06.26. 16:08

Üdv!

Én egy '91-es évjáratú hímnemű ember fajú :( egyed vagyok és a szerepjátékkal egy barátom ismertetett meg általános hatodikban egy sítábor alatt és kb. onnantól magusozok. Sajnos csak a d20-as rendszer alapkönyve van meg nekem. Ma-tegnap generáltam egy karaktert, amihez az rpg.hu-ról letöltött generáló és természetesen a példa karakter alkotás nyujtott segítséget, és azon vagyok, hogy az Új Tekercsek szabálykönyvhöz hozzá jussak, mivel egyrészt szerintem egyszerübb aszerint játszani, másrész már vagy 2-3 éve én mesélősködök a barátaimnak, de csak afféle freestyle módon, mert még kockahiányában vagyunk. És osztom azok véleményét, akik szerint a M.A.G.U.S. az egyik, ha nem a logjobb.
Grön Sigur

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lumir » 2008.06.26. 18:13

Hello Mindenki!

Ma sikerült először bejutnom a fórumra! Csapatot keresek, elsősorban egy kráni történetbe szeretnék bekerülni, de természetesen bármilyen más invitálást is elfogadok.

Ebben a hónapban töltöttem be a 29-et. '97 óta MAGUS-ozom. Többnyire KM-kedtem, így külön öröm számomra, hogy itt végre én is játszhatok. :D
Játszottam én is Vampire-rel, Wraith-tal, egy alkalommal D&D-vel.
Krán mindig is a szívem közepe volt. 3 évvel ezelőtt nekikezdtem egy házi Krán kiegészítő megírásának. 2007-ben már 10 fős alkotó csapatra dagadt a kezdeményezésem. Aztán közbeszólt az élet, lanyhult a lelkesedés és a közös mű befejeztlen maradt.

Karaktert is fogok készíteni, ha már tudom hol játszhatok. Plz PM me...
Lumir

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.26. 19:50

Szia.

Üdvözlet közöttünk.
Krán nálunk nyílt helyszínként szerepel de játszható egyenlőre.
Arról hogy szabad hely merre van.Az online játék szabályai topikon belül a hol játszhatsz épp topikban tájékozódhatsz.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lumir » 2008.06.26. 20:03

Köszönöm a tippet!
Lumir

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.27. 15:24

Üdv!

Nagyon sok szeretettel köszöntelek benneteket, itt a forumon: Lumir, Grön Sigur, Kaplony, Pelso.

Nagyon jó játékot kívánok, Ynev szeretett kontinensünk területén és jó szórakozást. :)

Lumir: nagyon a jó a képed, megkérdezhetem honnan szerezted vagy ha lehet akkor elküldheted, a címét is.

Maradok: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annikki Joukahainen » 2008.07.18. 16:04

Üdv Mindenkinek!
Akkor kezdeném azzal fórumos tevékenységemet, hogy pár szót írok magamról. :D 19 vagyok, lány és ősztől a kolozsvári Babeș- Bolyai Egyetem teológia, és remélhetőleg magyar-német szakának is hallgatója. Ha nagy leszek, szoc. asszisztensként szeretnék dolgozni. Szerep-játékozni neten fél éve kezdtem, amikor egyik ismerősömnek hála rátaláltam a Bűbájcsapda Mágusakadémia fórumára. Utána következett az IVD, és most ez az oldal. :D Azt hiszem egyelőre még csak ismerkedek az oldallal és közben létrehozok egy karaktert. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Annikki Joukahainen 2008.07.18. 17:15-kor.
Annikki Joukahainen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rodrigez Afton » 2008.07.18. 16:34

sziasztok!
26 éves vagyok, és informatikusként dolgozom, bár ez túlzás inkább számítógépes mindenes vagyok egy alapítványnál. Kb. 10 éve szerepjátékozom, star wars, és magus és egy szerepjátékkal, bár kb 3 éve nem volt alkalmam játszani mert az utóbbi időben mesélő gondjaink támadtak, és a baráti társaságom is kicsit szétszéledt. Ezen kívül warhammer figurákat is festek néha,de játszani nem játszom velük. Fél éve van internetem és mikor megtaláltam az oldalatokat, gondoltam kipróbálom, megismerkedek vele :) Kicsit bonyolult még itt eligazodnom, nem vagyok nagy fórumozó még. Előtörténetekben kicsit gyenge vagyok, de annál nagyobb kedvel játszom, leginkább tolvajjal, vagy bárdal.
Rodrigez Afton

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.07.18. 17:55

Minden új tagot köszöntök a fórumon.
Olvasgassatok, ismerkedjetek, s ne szégyeljetek kérdezni, ha valamit nem tudtok, nem találtok. Vannak erre megfelelő topikok, de akár pm-ben is lehet zargalászni szinte bárkit ^^

Jó olvasgatást és a későbbiekben pedig jó játékot!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése