• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 41 / 76 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 20:38

KM: [Dreemer], Úton-Sugdosás-magyarázkodás
Helyszín: Nirmaje-és környéke

Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (10 óra körül)
Résztvevők:Vipera(con Claudius), Dreego (Rayamancor) /Monguz/
NJK: Reyna(Jégcsap); Ansin

//con Claudius: A pillanatnyi dő minden hsz ben f elvan tüntetve ebben a hsz ben direkt ki is emelem pirossal és dőlt betűkkel. Na most neked a következő időid vannak mert hogy több szálon mennek neked az események:
-Reynával az úton kettesben kb 8-9 közt
-Találkoztok Dreegoval és Ansinnal most már 4 en vagytok. Reyna öltözködik... 10 óra felé
-Találkoztok Gallainal és csapatával az Arel papa elkezd udvarolni Reynának :) 11 óra felé
-Látótávolságban Nirmaje; a követek ruhájának felvétele <- most lesztek követek... 11 óra után

Tehát egyszerre 4 helyen vagy jelen ha úgy tetszik és mind a négyen cselekszel :) Az átláthatóság kedvért minden helyre külön HSz-t írtam... lehet ezt nem kellet volna :(
A leg utolsó Hsz ed pedig Reyna öltözködése szálába szolt...

Remélem most már érted a dolgokat, ha valami nem világos írd csak meg...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.26. 20:46

KM: [Dreemer], Az álom :?:
Helyszín:Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 13. Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Arany szín Sárkány

-Nekem is akad pár kérdésem, de lásuk a te kérdéseidet elsőnek.
-A tűzből való egy nem Ynevi lény, korokkal ezelőtt járta a vidéket, az embernépek jóvoltából.
-Én Ki vagyok... azt nem értenéd meg... mi vagyok inkább azt megértenéd...
-Az itt élőket próbálom segíteni hogy tovább élhessenek, nem állok senki pártján, csak a külső síkokról valókat nem szeretem, és azokat akik az erdőmet bolygatják. Most pont emiatt kerestelek meg, az ostoba emberek meg akarják bolygatni a békét... és nagyon nagyon jól csinálják... Egyedül kevés vagyok ellenük, sokan vannak.. nekem kellenek a kiválasztottak, akik képesek a sors kerekén fordítani, megváltoztatni a dolgok menetét. Hajlandó vagy segíteni nekem hogy fordítsunk egyet a keréken?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.26. 21:18

Leisan de La'erten

<<Úrnőm? akkor ezek szerint egy Ellana papnőhöz van szerencsém??? :shock: ... és pont neki akarom csapni a szelet??? Én hülye... se esélyme se tapasztalatom nincs a nőknél és pont egy kurtizánnal kezdek?.... ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Nem baj, már csak azért se hogy bebizonyítsam hogy tényleg nem vagyok olyan mint a többi!>>
- Akkor ezek szerint nem a legjobb formába hallotam.De hát...
A nő elájulásakor mint megfeszített rugó ugrik előre.
<<Mi let vele?>>
Lábait kiakasztja nyeregből majd átkarolja és leemeli a nyeregből. Sötétzöld köpenyét végigteríti a földön és ráfekteti a nőt.
Próbálja kitapintani a pulzusát majd ha megtalálta és nem talál rendellensságet azonnal elkiiálltja magát.:
-Felcser! Felcser gyere ide!!!
<<Remlem cka a fáradságtól vagy amitomén mitől ajult el.... nem értek ehez... sajnos de ha tudoknék rajta segíteni akkor ahoz szükség lesz az erőmre.>>
Kikéri a felcser véleményét hogy mi lene ha egyszerűen csak felkeltenék egykis vízzel? Ha ninc skifogása ellene akkor megteszi óvatosan csak pár cseppel. Ha viszont nem jó ötlet akkor hagyja a felcsert dolgozni.Amennyiben a felcser nem tud vele mit kezdeni és nem tér magához akkor halk de gyors imába kezd.
A beöltözős dologra eggyenlőre nem reagál semmit, százszór, ezerszer fontosbbnak tartja hogy segítsen a nőn.

Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.26. 21:41

Erior

Az álom?

- Akkor hát a Tűzből való egy istenség manifesztációja? Ha igen, akkor hogyhogy sosem hallottam még róla? És hogyan tűnt el? Miért nincs itt ma is? Ha nem istenség, akkor micsoda is ez?
- És miért óvod őket? Honnan ez a cél? Külső síkokról valókat... A tűzből való? Újra meg akar jelenni Yneven? Így bolygatnák meg az emberek a békét? Kiválasztott, nem érzem magam különlegesnek, de valamiért csak kiválasztottál. Mondd mire gondolsz, mit kéne tennem és utánna mondom hogyan döntöttem, segítek neked, vagy sem. De előbb kezdd, mert nem szeretek az ismeretlenbe csak úgy belevágni.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.27. 5:39

Giliszta

//Képben vagyok, köszi//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.27. 5:59

Tala Mörök

* Csendesen végig hallgatom és figyelem az Arel pap és az Elana papnő beszédét. Érdekesnek találom a történtetett. De nem szolok közbe. Csak figyelek, mindenkit és mindent. *
< Azért visszaköszönhetett volna valaki a csapatukból, én csak barátkozni próbáltam és máris semmibe vesznek, de hát csak azért mert nem vagyok elf, ez kicsit rosszul esik. >
* Mikor meg hozzák a ruhákat és ki terítik, leszállok a lóról és keresek a méretemben egy sötétkék nadrágot és inget és egy csizmát. Diszités lehet a ruhákon, de csak eyszerűek. Majd a fegyverekhez lépve két tört veszek magamhoz. Egyiket a csizmámra rögzítem a másikat pedig jobb oldalamhoz. *
< Vajon mi történhetett a papnővel? Majd meg kérdezem… >
* Miután át öltöztem és felfegyvereztem magam, még felveszek egy ezüst nyakláncot és egy arany gyűrűt, ha lehet nemesi pecséteset. Majd meg várom, míg a többiek is át öltöznek. Közben visszamegyek a lovamhoz és oda vezetem Gallain nagyúr közelébe. *
< Kíváncsi vagyok, vajon kinek milyen szerepet szánnak a követségben. A szálláshelyre is kíváncsi leszek, meg a városra. Remélem jó helyen lesz a fogadó. >
* Körbe nézek, hogy a csapatból mindenki itt van e és át öltözött. Ha nem körbe nézelődök, hol vannak, vagy van a hiányzó tag. Majd oda sétálok, hogy szóljak neki. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.06.28. 5:32-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.27. 6:53

Rayamancor /Monguz/

Még Viperával

-Na hogy szúrja ki a szemed eggy lódarázs hahaha ...Hogy minek jöttünk ide ?? Azért mert az iszákos vén haverod elcseszte a varázslatát!
-Nekem jól jött ,mert valami véletlen folytán pont abban a palotában vannak azok a férgek akik megölték egykori kedvesem ahová most tartunk!
-A bosszúm bevégzésében kérem a segítséged Báttyó! Érted már?
-Részemről az hogy itt vagyunk a sors akarata!
-Te pedig azért vagy itt hogy miután bosszúm bevégeztetett ,A saját kocsmádban vedelhesd a jobbnál jobb piákat életed végéig!
-Mert barátom Tolvaj vagyok a legjobbak tanítványa ! És elhiheted hogy nem térek vissza üres zsebbel a palotából!
-Röviden ennyi ,most pedig követek leszünk látod azt a sok holmit ?
-És ha bejutottunk fel kell deríteni a terepet, megkeresni az átalkodottakat és megölni őket!
-Induljunk!

*Leszállok lovamról és elindulok a széterrített ponyvák felé.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.27. 7:22

Rayamancor /monguz/

*Mielőtt elindulnák turkálni figyelmesen végig halgatom a Nagy ember mondandóját és nem kell sok idő hogy felfogjam ő Gallain,közelebb húzódok hozzá fejet hajtok előtte és megszólítom.*

-Üdvözletem Tiszteletre méltó Gallain nagy úr ,csak azért merészkedtem ide ön elé ,hogy elmondhassam Az ön kellemetlen vendégei egyben kedvesem gyilkosai is így mindenben számíthat rám ebben a kellemetlen ügy megoldásában.

*Miután ezeket elmondtam elindulok hogy valami hihető gúnyát keressek magamnak,
Valami Dzsad kelmét keresek magamnak eggy ilyen füstös képű fickó mint én még se díszeleghet erigowi kellékekben.
Valami Kaftánt keresek bő nadrággal esetleg eggy két díszes dzsambiát vagy jatagánt ,turbánnal vagy fejkendővel fűszerezve.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.27. 16:10

Giliszta Vipera

Mongúznak
-Tolvaj mi??? Azt a büdös mindened, tapsolj fütyülj ha a közelembe vagy teeee mondom vigyorogva, majd közelebb hajolok. -Bánja a tököm, hogy ki vagy és mi vezérel utadon, amíg rendes vagy velem és nem versz át, számíthatsz rám. Cserébe azt kérem ha benn a palotában a segítséged kérem, ne utasíts vissza.
Mint a testőrödnek viszont szakmai jótanácsom az, hogy engem ne öltöztess ilyen cifra hacukákba mert 1 nem lennék hiteles 2 hiteltelen lennék 3 ki nem állhatom az ilyen cifracafra nyálrázós kelméket.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.27. 17:21

Az álom?

-A tűzből való egy letűnt istenség szolgája. Nagyon kevesen ismerhetik nevét, a tűztáncoltatók kik követői voltak nem éltek sokáig...
-Azért vigyázok azokra akiket vigyázok mert ez a dolgom, uraim ezt hagyták nekem, míg ki nem telik az időm... Téged ne mén választottalak ki, azt az istenek szeszélye tette veled, én csak bátorítlak hogy a benned lévő lehetőségeket használd ki...
-Nem kérek sokat, csak annyit minden eljövendő baj forrását pusztítsad el, egy sámán bőr köpenyegét. Amit trófeaként őriznek a Gyémántpalotában. Ha nem teszed meg, rengetegen megfognak halni, a Lángoló kígyó örültje pedig előhívja a Tűzből valót...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.27. 17:48

KM: [Dreemer],Udvarlás Reynának :oops: :roll:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

*Felcser ugyan nem indul meg, de az emberek teljes nyugalommal szemlélik az esetet, majd Marafisz megnyugtatólag megjegyzi:*

-Ez gyakori Reynánál... Nemsokára magához tér, vagy kis idő múlva...

//Jó szerepjáték miatt és az eddigi élmények hatására +1 tp-t kapsz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.27. 17:55

Erior

Az álom?

- És hogyan pusztíthatnám el én ezt a köpenyt? Mert gondolom nem annyi, hogy odamegyek és eltépem...

<<Rosszul gondoltam először. Biztosan nem Sogronról van szó. Ez a Tűzből való gonosznak tűnik, vagyis inkább másnak mint amilyen az én erkölcsöm szerint a "jó". Hiszen ezek a dolgok mindig csak a nézőponttól függnek. Meg kell tennem, de ha neki is segítek akkor rengeteg dolgom lesz... Az ügy amiért idejöttem, plussz a kódex megfejtése és a segítség a Krad-atyáknak... Nem lesz könnyű, de nem kéne azt a sok embert meghalni hagyni. De várjunk csak, most jutott eszembe említett valamilyen urakat...>>

- Mondd csak kik a te uraid, kik ezt a dolgot rád bízták? Valamint említetted, hogy neked is lennének kérdéseid. Mik azok?
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.27. 19:33

-A köpeny elpusztításának legjobb módja ha egyszerűen elégeted... és semmi nem marad utána csak hamu...

-Hogy kik bízták rám a dolgokat, az most nem érdekes, a kérdésemre pedig válaszoltál már... hogy segítesz e nekem....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.27. 19:53

Leisan de La'erten

- Gyakori nálla?-Kérdezi vissza Gallaint.- Hogy-hogy? Talán valami vele született betegség?.
Kicsit meglepetten szemléli az eszméletlen nőt.
<<... biztos amolyan női baj... sebaj. Akkor megvárom míg magához tér.>>
Gugolásból átvált térdelésre és a Reyna mellé telepszik.
<<Vajon mit kellene most csinálnom? Más férfi mit tenne ilyen helyzetben? Ha beteg azon segíthetek... de mi van ha nem akarja? ... Szabad akarat... rendben, akkor megvárom míg magához tér és megkérdezem tőlle hogy tudok-e segíteni valahogy hogy többet ez ne forduljon elő.>>
Türelmesen várakozik Reyna mellet közben észre veszi a nagy pakolást.
<<Na vajon ez mi??? MJelmezek? Fegyverek? He?...???>>
Tekintetét visszatereli a nőre. Az arcát figyeli még csak véletlenül sem néz másfelé.
<<... pedig milyen gyönyörű!!!...>>
Megvárja míg magához tér addig semmi mást nem tesz.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.27. 21:24

Revo

*Faarccal hallgatom végig az Arel pap és a déli szépség beszélgetését. Igyekszem figyelni a másik kettő beszélgetésére is, de nem nagyon megy az évődés miatt. A leendő „szerelmes” pár túl hangos.
<… Jaj, komolyan miért nem kéritek rögtön, hogy állítsunk nektek fel egy sátrat…>
*Galin nagyúr felvetésénél lovam elirányítom az évődő pártol és a hölgy két kísérőjének közeléből. Mikor hallom, hogy a hölgy elájult visszanézek, de mikor látom megfelelő kezekben van, tovább megyek a ponyvához.
<… Ép elég egy gondoskodó kéz egy elájult hölgyhöz… Csak útban lennék…>
*A lehető leg egyszerűbb, de jó minőségű és elegáns viseletet keresem meg. Az ékszerek közül csak egy családi címeres a rangomat hirdető pecsét gyűrőt keresem, vagy valami hasonlót keresek.
//Hi. Mindenkinek: Csak most jutott eszembe, de szerintem le kéne írnunk, hogy ki hogy néz ki a félre értés elkerülése érdekében, mert végig néztük már egy mást már vagy hatszor, de én a leírás hiányában nem lette okosabb.//
//Karakter leírás: Átlagos testalkatú ezüstszín rövidre nyírt haj kék szemű enyhén hegyes fülekkel. Posztó nadrág, ing, mellény, köpeny, kalap a fejen. Övén hat erszény. Hátán egy háti táska valamint egy oldaltáska. Fegyverek: Rövid kard tokban. Számszeríj hozzá egy teli tegez.//

*Lovamon közönyös arccal nemtörődöm módon ülök. A pányvákhoz érve könnyedén leszökkenek. Csendben és kitartóan keresem a lehető leg közömbösebb öltözéket. A cirádás díszítéseket kerülöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.07.06. 5:37-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 41 / 76 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...