Most néztem csak, hogy a Vén szarka kölykeiben még mennyire nem reagáltam dolgokra Ahhoz képest én is megjegyeztem, hogy milyen furcsán veszik a Dartonita cselekedeteit Dartoniták, no igen És a gyászbeszéd az Elfen lied volt, pedig a szövege nem annyira odaillő - legalább latin volt
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Cadoras Hjah ... én meg arra nem jöttem rá miért nézzett mindenki már a kaland elején bolondnak? Elvégre csak hajnalban törtem rátok az ajtót és rendesen bmutatkoztam, stb.XD
A bolond kijelentést egyedül a magiszterre intéztem, de ő asszem meg is érdemelte Ami a te cselekedeteidet illeti, valahogy nekem nem tünt furcsának, elvégre elég elvont egy dartonita voltam MOndjuk ami azt illeti szerettem áthúzni a KM számításait ...amikor félnem kellett volna, akkor én csak bosszantottam azt a kyrt, meg le hajasbabáztam Mondjuk nem hívta fel rá a figyelmem, hogy ezt mágia okozta volna, szal szerintem teljesen jogos volt, hogy kijátszva a karaktert fittyet hányjak erre a "pojácára" Annyira a szívemhez nőtt az a karakter a hóhérbárdjával, karimás kalapjával és morbid humorával, hogy elő is kerítettem a régi avatárom, meg aláírásom
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
No igen ... régi szép emlékek. Kár hogy nem lett vége a kalandnak! Pedig milyen jó lett volna ha nava is becsatlakozik. Huh kö kövön nem maradt volna amerre mi megyünk Sajna erre nem került sor... de én támogatom hogy egyszer majd öszevakarjuk a csapatot. Ryell (még!) él, a te karidal azóta semmi nincs, Drin pedig Abaszisz tengeti (lopja) napjait. A többiek úgyszint inaltívak... De legalább megvan miért lehetnénk egy csapat. No de ez még a jövő zenéje hiszen te most elutazol, és nem tom a többiek hogy, akarnak-e nem -e játszani stb. De mindenesetre a lehetőséget én is támogatom (bár Ryellel éppen nagyon jól elhülyülök a Sheralban szóval egyhamar biztos nem lesz vége annak sem ! De te se ma jössz haza:D)
Milyen csapatot? A mesélőnk lelépett az oldalról, Rayvanurt már régóta nem láttam. Egyedül Alauron van az oldalon még rajtunk kívül. Sajnos lehetetlen. De új kalandok mindig lesznek, s ha visszatérek mesélhetsz nekem
Ugyanmár! Legyél már kicsit optimista!!! Részeges varázsló, és Dartonita testvére. Tökéletes csapat.
Am csak én látom úgy vagy tényleg kihalta taverna??? Eh... ez nem jó... bár csak nézőpont kérdése, mert a JK-im hamarabb kapnak reagot... (nem mintha Lusta volnák csak úgy bekényelmesedtem itt... )
Nos igen, a taverna üres. Pont úgy, mint azon lista, mely a lehetséges mesélőinket tartalmazná. A legfontosabb hiányzik a párosunkhoz. Valaki, aki mesélne egy morbid tuskónak, meg egy részeges bérenc varázslópalántának.
Érdekes... párosítás... egy részeges varázsló és egy bunkó Dartonita... nekem szimpatikus...
Főképp hogy Dartonitákat csipem... az idegbetegnek mondott pedig csak nem átlagos karaktereket meg különösen....
Tudom egy kicsit off(vagy mégsem ), e van egy mesém amelyikben tudok helyet csinálni két elvetemült karakternek...az eseményeket próbálom komikusra formálni... és a vicces figurák mindig jól jönnek
Mi a véleményetek a dologról?
//Azon kívül hogy picit itt off ,mert a zárt kalandok tavernájában kéne mennie a hsznek XD //
Dreemer: Egy ideig nem lesz lehetőségem a szerepjátékra, Lorin karaktere pedig már máshol kalandozik, ahogy azt Togar is írta De nosztalgiázni mindig jó
ó akkor a részegesnek jó dolga van Nálam is van alkesz akarakter de az amneziás is... meg elakarja csavarni
A nosztalgia tényleg jó...a régi véres események... amikor a jk menekül... menekülne... az Orwellások elöl, de hát aki nem hallgat a jó szóra... *hehehe*