• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 42 / 76 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.28. 11:32

Erior

Az álom?

- Az elpusztítással akkor nem lesz probléma, könnyebbnek tűnik mint gondoltam, de nem gondolod, hogy kissé mérgesek lesznek, ha elpusztítom egy féltve őrzött ereklyéjüket?
- Válaszolni még nem válaszoltam, hacsak nem olvasol az elmémben. De mostmár ki is mondom: segítek neked.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.29. 16:34

KM: [Dreemer], Az álom :?:
Helyszín:Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 13. Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Arany szín Sárkány

-Megértem hogy emiatt aggódsz, de biztosan megtudod oldani valahogy... másrészt nem őrzik féltve, szerintem úgyis hamar megtalálód...

-Remek, majd következő alvásodkor ismét felkereslek... *körbetekint szemeivel* ...szép álmokat.

*Fejét kihúzza a könyvtárból és nyom nélkül eltűnik.*

*Ezek után nyugodtan tudsz aludni...*

//Ha nem szeretnél más extrát tenni a szálat lezártnak veszem, nyugodtan válogass ruhát stb...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.29. 16:43

KM: [Dreemer], Az új feladat
Helyszín: Kis Szirenári követség-Liget
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat reggeli órák
Résztvevők:Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)

*Miután kitessékeltek, az irodából kint az egyik sietve érkező éjszakai vendéged fogad a következőkkel:*

-Reynának szüksége van a szakértelmedre, azt akarja jöjj velem a fogadóba!

//Ha követed://

*A fógadoba vissza sétáltok, bent Reynával találod szembe magadat. Bujkáló mosolyal kísérve a következőket mondja:*

-Egy olyan feladatot kapsz ami hozzád méltó, és rettenetesen nagy tapasztalatod van benne, biztos vagyok benne hogy kiválóan elfogod tudni végezni... *kezedbe ad egy papirost* tessék rá van írva a mérete mekkora gödröket kell ásni, a túloldalán megtalálód hogy hova kell ásni. Franki odavezet a helyszínre, estig van rá időd!

*Franki feltűnik a folyosón, eléd lépdel majd megfordul és a fogadó ismeretlen része felé vezet...*

//Mit teszel?//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.29. 16:59

KM: [Dreemer],Udvarlás Reynának :oops: ÉS Kirakódó vásár :roll:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

//Kedves Játékosok, ügy vettem észre a helyeket és időket keveritek... Úgyhogy akkor most mindent összevonva írok le hátha így nem értek félre...//

*Nirmaje pusztáin; Nimrajéhoz közel; 01.14.Szomabt Reggel 10:30 környékén*
(Reyna ájulása)

*Lorin kérdésére hamar választ kap:*

-Nála gyakori...

*Mindeközben Vipera meredten néz maga elé.. láthatóan öt is meglepi a látvány...*

*Gallain megelégelve az ácsorgást uj utasítást ad:*

-Ideje folytatni utunkat! Ráérünk meg állni ha majd a "követek" öltözködnek...

*Ezzel a kicsiny csapat megindul, Reynát a lovára rakják, ki nem esik a nyeregből ha mélyen van bele ültetve.*

// Vipera És Dreego nem mutatkoztatok be nem is köszöntetek... ráadásul nem tudom hogy itt vagy még a tit találkozásotoknál mente e el dumálni 2-esben... végül is nekem mindegy...//

*Nirmaje pusztáin; Nimrajéhoz nagyon közel; 01.14.Szomabt Reggel 11:10 környékén*
(Öltözködés,ruha válogatás)

*Revo talál egy szerény fehér színű inget hozzá illő nadrággal, az ing gallérja aranyozott, anyagát tekintve selyem. Az ékszerek közül elemel egy szép gyűrűt ami hasonlít egy pecsét gyűrűhöz valójában nem az, persze ha nem látják közelről...*

*Az egyik ruhában valami kis itóka tartó lehet mert az arra érzékeny orrúak szesz szagot éreznek... a ruhák közül.*

//Aki nem guberált magának nemesi ruhát kérem tegye meg addig nem tudom folytatni érdemben...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.29. 17:44

Leisan de La'erten

<<A fene egye meg! Nem mehetek el és hagyhatom magára... talán meg kéne kérdezni valakit.>>
- Barátom vigyáznál rá míg keresek magamra valami göncöt? Sajnos nem lehetek egyszerre két helyen...- Fordul Viperához
//Már amenyiben jól értettem és ő ott van, ha nem akkor egy elfet kér meg.//
Oda megy először a ruhás pulthoz.
Keres valami szokatlan és nemesi izléstől si eltérő ruhát. Egy tunika egy könnyen eltéptő száru szoknya (lehetőleg férfiúi fajta) vagy hasonlóan "praktikus" ruha az amit majd magára ölt.
Köpenyből ha van akkor egy mélyzöldet keres, egyedül ebben tűr el díszitést.Úgy állítja össze a ruháit ha ahrcra kerülne sor akkor könnyne megszabadulhasson tőllük. // :lol: //
Aztán a gyűrükhöz lép, it is egy nem túl hvalkodót keres amit újjára húz, és egy aranyláncot amire majd ráfűzi szimbólumát <<Minő gyarló tett!!!>> aztán elrejti a tunika alatt. ezutána fegyverekhez lép, hosszasan mérlegeli azokat.
- Gilron szent nevére! Ki az aki ilyen silány dolgokat készít???- A fegyverek nem érdekli, egy díszes tegezt keres, aztán két díszes kardtokot amibe beleférnek a kardjai.
Miután végzett Reynához siet. Ha nem tért még magához akkor a lovával finoman közelebb húzza majd Gallainhoz hogy halja mit mond. De előtte nem felejti el megköszönni az "őrt álló" akárkinek a szolgálatot.
<<Nem mintha erre szükség volna... néha e is felejtem hogy apám hosszú életűvolt>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.29. 19:19

Erior

Az álom?

- Ha nem őrzik annyira, akkor nem aggódok. Megtalálni nem nagy ügy, legfeljebb megkérdezek valakit hol van. Várlak legközelebb is.
//Nem akarok semmi egyebet tenni, csak aludni egy jót :)//

Ruházkodás, avagy bolhapiac a pusztában

//Már egyszer leírtam :) //

Ruyan írta:<<Érdekes, mindenki magának választhat ruhát.>>
Egy nem túl hivalkodót keresek. Fehér inget, egy barna nadrágot, egy bőrcipőt, vagy csizmát és ha találok, akkor egy barnás, vöröses köpenyt
<<Hátha lesz köpeny is, bár nemesi ruhákról van szó, tehát nem esküdnék meg rá, hogy találok közte. De hátha... Ha pedig nincs az se tragédia>>
Ékszerek nem kellenek. <<Minek nekem ékszer...>>
A fegyverekhez, meg pláne nem megyek. <<Van egy tőröm, nekem az elég.>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.29. 20:27

KM: [Dreemer],Kirakódó vásár :roll: - Gallain Beszéde

*Mikorra már lassacskán mindenki végez, Reyna magához tér a lován. Első dolga hogy körbetekint, látva a kirakodást és azt hogy ruha és ékszer kiállítás van rögvest föltalálja magát: az ékszerek közt valami hozzá illőt kezd el keresni, Gallain és csapata csak a bajsza alatt nevetgél, senki nem siet szólni neki hogy ezek a holmik nem neki lettek kikészítve...*

*Mindeközben Arel fölkentje megleli az áhított ruházatot, igaz fehér színű ing képében a hozzá illő fehér-kék árnyalatú köpönyeggel. Elmélázva nézegeti, hisz színben nem jó de minden egyébben tökéletes vajon megfelel neki?*

*Az ékszerek terén már sokkalta jobb eredményeket ér el, szent jelképét gondosan eltudja rejteni arany láncon...* //értékes, csak könnyen szakad... <nem is rossz ötlet...>//

*Mindezekkel párhuzamosan Erior megleli választott ruházatát némi keresgélés után. Tökéletes köpönyeggel is gazdagodik az ékszerekre és díszfegyverekre tekintetét sem veti...*

//Ugyan még nem végzett mindenki... de attól függetlenül le írom mi történik ezután a lemaradok majd pótolják, igy is túl sokat voltak egyesek várakoztatva.//

*(Gallin beszéde)* //külön szál!!!//

*Miután mindenki befejezte a ruházkodást Gallin hangosan a következőket mondja:*
(Pyar,Erv)
- Nagyszerű, most hogy mindenki végzett a jelmezek kiválasztásával, elismétlem a tervet. Vannak akik még nem ismerik, és vannak akik el fejthették... *tekintete valamiért Viperára esik. :twisted: *
-A terv szerint ti Lar-Dori varázsló iskola követeinek adjátok ki magatokat. Ezzel azzal a céllal hogy ennek álcája alatt olyan elviselhetetlenül viselkedhessetek hogy kellemetlen vendégeim menten elhagyják házamat, és palotámat. Először is, be kell vonulnunk Nirmajéba. Ha ezzel megvagyunk akkor a Palotába. Ahol délutánig ott lesztek, vagy tovább. Nektek munkához kell látni, sok vendégem van, sok embert kell kiborítani :twisted: .
-A legfontosabb hogy senkivel se legyetek kíméletesek! A feleségemmel se! A szolálokkal se! Továbbá, ne bízzatok az ártatlan szép szemű nőkben, se a kedves barátságos emberekben, itt mindenki álnok és hatalmat akar, legjobb ha mindenkivel megutáltatjátok magatokat... akkor nem fognak kérdezősködni. Nem fognak kíváncsiskodni hogy miért is jöttetek, és nektek is könnyebb dolgotok lesz...
-A jutalmazás mindig kényes kérdés... mindenki kérhet tőlem valamit ha sikerrel jártok, eldöntöm érdemesek e az illető a kérésének teljesítésére, ha igen természetesen megkapja.
-Valami kérdés?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.30. 11:03

Leisan de La'erten

Mikor befejezte a ruhakeresgélést elégedetten konstatálja.:
<<.. örülök!.. Hogy nem születem nemesnek! Nagyon! :) Na jók lesznek ezek is...>>
Közben észre veszi Erior-t, és köszönti is.
- Üdvözletem, ön is velünk tart majd ebben a szélhámosságban?-vigyorodik el közbne kezet nyújt- Eddig nem láttam a táborban, az én nevem Leisan.
Ezután észreveszi Reynát a lovon amitn ébredezik.
- Bocsásson meg, de most sürgős dolgom van.- mondja Eriornak ha esetleg többet akarna mondani mit amennyi a szükös időből kietellet eddig. Aztán reynához siet kezében a ruhákkal és a nyakláncal.
Kezét ismét felemeli hogy segítsen neki leszállni.:
- Mostmár elfogadja egy NEM váreskezű Arelita segítő jobbját?- kérdezi hangjában némi sértődöttség (nagyon kevés) hallatszik.
- Ha nem titok elárulja hogy miért ájult el? Netán valami betegség?... mert azon lehet segíteni.-mondja teljesen őszintén.

Gallain beszédére.
-Elviselhetetlenül viselkedni???-hüledezik kicsit de inkább csak a nagyilágnak nem pont Gallainhoz szól- Dehát... én... nem nagyon szeretek, és nem is tudok...azthiszem. Kiborítani...a feleségét...NŐKET???!!!- teljesen elcsodálkozik Gallain mondandóján- Nekem most ... ezt kellene csinálni? Útnőm segíts hova keveredtem?
<<.. Megér nekem ennyit az a verseny?... Meg 8) >>
Kcsit átgondolja a dolgokat.
- Hááát végülis a véremben van a bajkeverés,, vagyis a fajtám vérében... de akkor is .... NŐKET???- gondolkodik hangosan.- Te Szent Fűszál!
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.30. 14:04

Erior

Kirakódó vásár

<<Háh, csak találni normális ruhát is ezek közt...>>

A köpenynek nagyon örülök, legalább az hasonlítani fog az öltözetre amit szeretek. Bár a többi ruhával sincs semmi bajom (hisz csak olyat válogattam, ami valéamennyire tetszett is).

- Jó napot!- köszönök vissza- igen, úgy tűnik én is benne leszek. Engem Eriornak hívnak és azért nem látott, mert nemrég érkeztem- mosolygom vissza Leisan-ra és megrázom a felém nyújtott jobbot- Semmi gond, menjen csak.

Gallain beszéde

<<Még szerencse, hogy elismétli, mert vannak akik nem ismerik, ahogyan ő is mondta. Lar-dori iskola követei? Végülis... Annyira nem lesz nehéz, hacsak nem lesz néhány képzett varázsló, aki pont onnan jött. De csak nem olyan ostoba Gallain. Undoknak lenni se lesz probléma, bár nem szeretek undok lenni, de ha ezt kell tenni. A feleségével se? CSak nem elakarja üldözni őt is? Hát ha ezt akarja... Az ártatlan szépszemű nőknek nálam esélyük sincs, úgyhogy ez se akadály. Lehet más "követnek" is van otthon felesége, de mindnek biztosan nincs. Szerintem csak rájuk veszélyesek ezek a nők. Ha pedig nem fognak kérdezősködni, az duplán jó. Kíváncsi vagyok hogyan fog menni... A jutalmazás, ezen még elgondolkodom, mit fogok kérni. Bár biztosan nem nagy dolgot.>>

Eközben nem szólok és kérdésem sincs, felőlem indulhatunk vissza Nirmajéba
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.30. 20:50

KM: [Dreemer],Kirakódó vásár :roll: - Gallain Beszéde

*Reyna felsem tekintve az ékszerhalomból válaszol Arel papjának, arcát lecsüngő hajfüggönye eltakarja előled, de női mivoltának ékes bizonyítékait nem...*

-Egy Arel pap akinek kezét nem szennyezte sosem vér, nem is Arel pap...

// <hüha... lehet ebből vallási vita lesz :?: > //

-Gyermek kori sajátosságom hogy elájulók, nem betegség ez... és jól megvagyok vele, néha jobb is ha az ember inkább elájul, mintsem halhatnia keljen dolgokat...

Gallin beszéde:

*Gallin kissé értetlen arcal Arel fölkentjéhez fordul:*

-Csak nincs valami baj?
-
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.30. 22:49

Leisan de La'erten

- Nem... nem nincs semmi!-kiállt vissza Gallainnak, arcára mosolyt erőltett...
<<Gondolj a versenyre...az Úrnő azt akarja hogy az íj hozzám kerüljön... vagy ha nem is azt de annak biztosan fontos szerepe van még sorsomban.>>
Majd a nőhöz fordul.
<<Te akartad!Az eszméletével együtt az eszét is elvesztette...áhhh! Alig ismerkedtem össze egy nekem tetsző nővel de máris.. máris utálom őket!!!De nem abból nem eszik hogy fülem farkam behzva hunyászkodjak meg mint valami kutya!!! Azt már nem ! Arel papja vagyok! Nem azért lettem az mert egy senkiházinak voltam hanem azért mert az Úrnő kiválasztott! És én bebizonyitom hogy nem tette rosszul!!! :twisted: :twisted: :twisted: >>

Mélylevegőt vesz, lehejtja fejét, kicsit megingatja majd ismét a nőre tekint ezuttal nem fakó ábrázattal, hanem mosollyal az arcán.
- Valójában mégcsak nemrég szenteltek fel...és igazából sok vér tapadt már a kezemhez. Legutoljára Mörök Úr-é.-bök Mörök felé.
Gallainak tett válaszára utalva folytatja Reynával a beszélgetést ám ezúttal halkan hogy ne sokan hallják
- Nos mint látja hazudni máris megtanultam! És ha sokáig halgatom még az ön kétkedő hitemet sértő szavát talán a gyilkolásra a vérengzésre is rászokom... Mert sosem volt ínyemre ha másnak rosszat kellet tennem... sőt talán sok olyan embernek is segítettem akinek nem kellet volna. Ezért is vagyok most itt. De ez fele annyira sem zavar mint az högy ön- legyen bármilyen elragadó- megkérdőjelezi Úrnőmbe vetett hitem!-még mindig mosolyog de arca ezúttal elszántságot és, önbizalmat sugároz.
- Bár tudom, nem tökéletesen úgy viselkesem mint a fajtám... de mentségemre legyen mondva nem sok hozzám hasonlót talál köztük!
//Ez most kicsit hülyén jött ki de itt a Fél-elf mivoltára céloz//.
- Talán bebizonyíthatom önnek hiterm erejét? Hm? Erre kiváncsi kedves Reyna? Szivesen megteszem ezen ne múljon...-von vállat de továbra is vigyorog. Kicsit erőltetetten talán más érzéseket próbál takargatni.
<<Haj de nehezen értetem meg magama nőkkel... talán tényleg hagynom kénea fenébe az egészet? Nem ismer...miért mond akkor olyanokat amiket biztosn nem tud??? Nem, nem értem.... pont rájuk hasonlít....:(... Az emberekre, akik korcsnak, tartottak és lenéztek. Az elfek pedig kedvesen "csak" semmibe vettek. Persze kivételek voltak... kevesen..:(>>

Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.30. 23:24

Revo

*Miután kiválasztottam ruhám hirtelen gondolattól vezérelve keresek egy váltás ruhát is. Utána a lovamhoz megyek. Holmim egyelőre a lovam nyergére teszem. Onnan hallgatom a beszélgetést.
<… Nem ép aktív a társaság… Nem is tudtam, hogy egy úrhölgy is csatlakozik kicsiny csapatunkhoz…>
*Arcomon látszik az elégedetlenség.
<… Elégé tessze tossza egy csapat… Mindennel foglalkoznak csak azzal nem amiért „itt vagyunk”… Menyire imádnak évődni… Legalább lesz miből merítsenek az elviselhetetlenség megjátszásához…>
*Végighallgatom Galain nagyurat. Leisan „megjátszott” sápítozásán csak ingatom a fejem.
Mindenkinek:
*Ellépek a lovamtól. Nagyjából a középpontba.
//Kérem, mindenki írja oda felszólalásaihoz milyen nyelven teszi mivel ez egy igen soknyelvű társaság és már a kiírásban is hat nyelv szerepel. Előre is köszönöm.//
(Pyr/közös)
- Nos, uraim. Szeretném osztatlan figyelmüket kérni.
*Egy kis hatásszünetet tartok. Megvárom, míg mindenki rám figyel.
- Annyi már bizonyos; hogy mindenkiben megvan a tehetség feladatunk elvégzésére. Előszöri s talán bizonyosodjuk meg róla, hogy mind tudunk pyaron nyelvén. Kérem, tegye fel a kezét az, aki érti mit mondtam az imént.
*Szünetet tartok. Körbe nézek és összeszámlálom a kezeket. Az eredményt tudomásul veszem.
(Pyr)
- Kérem, aki tud pyaroniul tolmácsolja azoknak, akik nem.
- A magam részéről úgy vélem, mint Lar-dori küldöttség ezt a nyelvet kel használnunk. Remélem, a vendégek nem forgatják majd jobban a pyart mint mi. Még mielőtt azonban elkalandozom, haladjuk is tovább. Hierarchia. Már most meg kéne tudnunk állapodni ki hol ál a képzeletbeli szamárlétrán. Annyi már biztos, mint egy egyetem város küldötte nem ártana a csapat élén egy aktív mágiaforgató. Rögtön utána meg a legnagyobb hetvenkedőnek kell állnia. Neki már nem kell feltétlenül mágiát forgatnia. Elég, ha hihetően képes úri ficsúrt játszani. Utánuk meg a küldöttség biztonságáért és kényelméért felelős személyek következnek. Mindenki saját belátása szerint döntse, el melyik csoportba érzi magát alkalmasnak és utána szerintem ossza meg velük. A maradék megbeszélni való ráért az után, hogy ezt tudjuk.
- Remélem Leisan vállalja a mágiaforgató szerepét. Reyna kísérői meg hetvenkedő nemesek szerepét.

*Várom az építő jellegű hozzá szólásokat és kérésemre a válaszokat.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.01. 11:11

Rayamancor /Monguz/

*Miután befejeztem a göncök összeválogatását elteszem őket htizsákomba ,pakolás közben üti meg fülem revo szavai ,figyelmesen hallgatom végig egy kissé idegesít hogy teszi itt a falkavezért de nem beszél ostobaságokat ,így közelebb lépdelek hozzá miközben táskám a hátamra vetem és lassú tapsolás közepette megszólítom közös nyelven*

(Pyar)
-Bravo Bravo ...Látom ékes szavaknak nem vagy híjján barátom bár az ötleteid nem rosszak .
-Én elvállalom a hetvenkedő nemes szerepét és társam Vipera a testőrömét! Igaz??

*Eggy pillanatra hátranézek Viperára hogy lássam beleeggyezik e döntésembe,majd tovább folytatom.*
-Viszont előre leszögezem ha már benn vagyunk,nem kívánok részt venni a közös csínytevéseitekben sőt annak örülnék a legjobban ha azt is elfelejtenétek hogy eggyáltalán veletek jöttem.Semmi rosszindulat nincs bennem csupán céljaim kissé különböznek a tiétektől és ahhoz hogy ezt a célt elérjem kerülnöm kell a nem kívánt szerepléseket egy szó mint száz szeretnék a háttérben maradni,remélem érthető voltam ...köszönöm.
-És végül mégis hogyan akarunk Nirmayebe menni lóháton? gyalog? Eggy ilyen messziről jött küldötségnek még ha térkapun át is jöttek elkélne legalább eggy hintó vagy eggy jobbacska szekér a hihetőség kedvéért. nem de?
-Azon felül aki nincs tisztában a Pyar szokásokkal inkább ne válaljon főbb szerepet könnyen szemet szúrhat..
-Én jómagam azthiszem Abu Shimal Abdelmar Kalifa kissebbik fiának adom ki magam akit Lardor nagyrabecsült akadémiája nevelt ki..
-Ha rámnéztek gondolhatjátok miért mondom ezt,Pyaron ide vagy oda arrafelé se gyakoriak a hegyesfülű félvér nemesek és ezzel nem akartam megbántani senkit.
-Mindenki a lehető leghitelesebb jellemet találja ki magának.

*Mindezket rettentő komolyan mondom szemeim nyilvesszőként fúródnak a tekintetekbe,majd mintha ott se lettem volna hátat fordítok és elindulok Vipera felé , széttárt kezekkel és halk szavakkal közeledek .*

(Pyar)
Viperának
-Bassza meg szükségem lessz méregre azt mondták beszerzik,te nem tudsz róla valamit?? Kitől kéne megkérdezni??
-Hallod e? Ezek nem gyilkolni mennek de mi igen ne nagyon beszélj nekik semmiről

*Az utolsó mondatot már szinte suttogva mondom*
-Testvér gúnyolj ki ha akarsz de tényleg kelleni fog a segítséged ,viszont ezeknek tényleg nem kell tudniuk semmiről. Sőt az ő tervük még segíti is a miénket.
- Amíg velük lesznek elfoglalva mi gond nélkül felderíthetjük a terepet..
-De mérget akkor is szerezni kell valahonnan ..De honnan? ...Honnan a fenéből???

//off a kinézetem megfelel az Avatar képemnek csak a ruházat különbözik ,a fekete és a vörös szín dominál //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rayamancor 2008.07.01. 14:44-kor.
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.01. 13:55

Tala Mörök

* Miután át öltöztem a ruhába, amit találtam magamnak. Szinte elsőként öltöztem át. Az után érdeklődve hallgatom a többiek mondókáját. Revo kedvéért felteszem a kezem egy két másodpercre. Miután Reyna kísérő elvállalták a dolgot kis mosoly jelenik meg az arcomon. *

< Nekem nincs hegyes fülem, de a hallásom attól még, bár mostanában kezd elhagyni az erőm, és egy kis éhséget is érzek. Na, majd a városban csillapítom az éhségem. >
* Meg várom Lesian válaszát Revonak és csak az után szólalok meg. *
< Vajon milyen szerepet váljak el. Lehetek kísérő is. Akkor a háttérben maradhatok, vagy lehetek testőr, vagy úti kalauz. Fogalmam sincs. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.01. 17:30

Erior

<<Még hogy ne tudna valaki pyarroniul? Nem hiszem, hogy Gallain ily ostobán válogatná össze a "lar-dori küldöttségét". De legyen meg az öröme...>>
Felnyújtom én is a kezem egy rövidke időre

<<Elég határozottnak tűnik, de nekem nem tetszik igazán, hogy máris vezetni akar minket. Azért nem ő a csapat vezére, lehet nem is lesz olyan. Bár az nem rossz ötlet, hogy találjuk ki itt és most, hogy mi is lesz a szerepünk a követen belül>>

Egyenlőre nem szólok semmit, kíváncsian várom ki fog jelentkezni a mágiaforgató címre. Eközben azon gondolkodom mi is lehetne az én szerepem, s eszembe jut valami:
(Pyarr)
- Szerintem egy olyan ember nem ártana a követségbe, aki tud írni, olvasni. Ahogyan így végignézek a társaságon nem feltételezem mindenkiről, hogy tud. Tehát én elvállalnék valamiféle írnok szerepet. Ha meg kell írni valamit, akkor hozzám lehet fordulni, ha el kell olvasni egy levelet én elolvasom- majd kíváncsian nézek szét mit szólnak hozzá a többiek
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 42 / 76 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...