Leisan de La'erten
<Pyar>
-Ho-hogy én? Én legyek a küldöttség vezetője?Valóban értek valamennyire a mágiához de... <<ARGH!!! Épp most fitogtattam ezt Reynának >> mivel nem sok embert látok magamon kivűl aki birtokolja ezt a tudást, így ha ez kötelező szempont akkor elvállalom. Egy dolgot azomban szögezzünk le! Lar-dorrol szinte semmit sem tudok, így szükségem lesz akkor egy kis felkészítésre.Mert ha csak pyarroni követek lennénk...
Mély levegőt vesz majd kicsit meglepődik Monguz mondandóján.
- Most ezt csak én nem értem... nemes akarsz lenni de a háttérben? Nekem Revo beszédéből az derült ki hogy a kettő kizárja egymást.-vág vissza kissé a félvér megjegyzésre.
<<Most csak én értettem félre amit mondott?>>
- Igen abban igazad van hogy arra felé sem sok a nemes félvér. Ellenben Szó nem volt rólla hogy helyi születésünek kell lenni. Valamint hidd el barátom ha nagyon akarom eltudom tüntetni azokat a hegyes füleket, fortélyal vagy mágiával is akár.
<<Nagyon megy már a hazudozás!...>>
Kicsit elgondolkodik majd Revo hoz fordul.:
- Másik kérdés az hogy ha én elvállalom ugyan ezt a szerepet vajon Reyna ki még mindig Véreskezű hitetlen embernek tart hajlandó-e elvállalni ezt a szerepet? - kérdőn néz a nőre.
-És neked Revo milyen szereped lenne?
//Szerintem mi megbeszélhetjük ezt a KM nélkül is nem?//