*Wenla kijelentésére elnevetem magam.*
- Nyugi! Az én szakállam foghatod

*Ezután odamegyek az átjáróhoz. Nem izgat különösebben milyen káros hatásokkal járhat egy ilyen kapu, ha senki nem akar menni, megnyitom én a sort.*
Moderátor: Admin

De nem jött össze... nem bírtam el a baltát. Amúgymeg mit tudsz te a mágusokról? Mint kiélt arcú vén barom aki mást se akar csak a mágiának éni.... csak egyikőjüknek sem mondták el hogy vannak jobb és szebb dolgok is az életben mint reggel este ostoba poros fóliánsokat bújni és ostoba mútba vesző igéket kántálni...
  De nem jött össze... nem bírtam el a baltát. Amúgymeg mit tudsz te a mágusokról? Mint kiélt arcú vén barom aki mást se akar csak a mágiának éni.... csak egyikőjüknek sem mondták el hogy vannak jobb és szebb dolgok is az életben mint reggel este ostoba poros fóliánsokat bújni és ostoba mútba vesző igéket kántálni...  .-kiállt vissza nem is gondol arra hogy esetleg nem hallja őt.
 .-kiállt vissza nem is gondol arra hogy esetleg nem hallja őt.

//
 //

//
 //

//
 // 
  Én inkább nem magyarázom bele minden egyes tettembe és helyzetembe az isteneket, mert franc se tudja, mit gondolnak ők, max tippelnek. Ha majd idehajol egy a fülemhez -és rámutatok a fülemre-, és megsúgja a frankót, talán beveszem. De csak talán, mert lehet, akkor kezdek megzavarodni és hangokat hallani, vagy csak betéptem... Egyébként minden nap az is az én döntésem, hogy lehúzom-e a gatyát kisdolognál, vagy beeresztem...
 Én inkább nem magyarázom bele minden egyes tettembe és helyzetembe az isteneket, mert franc se tudja, mit gondolnak ők, max tippelnek. Ha majd idehajol egy a fülemhez -és rámutatok a fülemre-, és megsúgja a frankót, talán beveszem. De csak talán, mert lehet, akkor kezdek megzavarodni és hangokat hallani, vagy csak betéptem... Egyébként minden nap az is az én döntésem, hogy lehúzom-e a gatyát kisdolognál, vagy beeresztem...  -ezt követően átmegyek én is  a kapun.
 -ezt követően átmegyek én is  a kapun. No meg a jövő most íródik, bármit teszek, aszerint módosul. Elrendelt sors a mesében van!
 No meg a jövő most íródik, bármit teszek, aszerint módosul. Elrendelt sors a mesében van! 

>>
 >>

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó