Revo
//Vipera tudjuk, hogy két külön személy vagytok.//
*Csendben hallgatom az eszmecserét. Mikor Vipera felnevet tekintetem felé fordítom. Hozzá szólásán én is elnevetem magam. Leisan felé fordulok.
- Az intrika nem a nemesség sajátja. Sok kiváló példa akad rá, akik a polgárság soraiból kerülnek ki. Neked az egyház képviselőjének meg ezzel nagyon is tisztában kell lened. Tudtommal csak az istenek szolgáinak van esélyük királyok fölé kerülni anélkül, hogy jelentős polgárháborút ne robbantanának ki vele.
*Figyelmem a többiek felé fordítom.
- A magam részéről én sem rajongok a csatornában kúszni, ha nem muszáj. Valamint rabként sem szeretnék bevonulni. Leisan ötlete nekem tetszik, de fontos kérdés, hogy kapunk e segítséget hozzá? Szerintem elég kölcsön kérni Galain nagyúr pár vértesét és vonuljunk be teles pompában, ha a nem tudunk be teleportálni. A tárgyalásoknál meg szerintem ne vigyük túlzásba. Amennyiben sok olyasmiről tárgyalunk, amiről fogalmunk sincs biztos a lebukás. A drága, kövek jók de a többinél túl könnyen elveszítjük a fonalat; valamint egyáltalán nem biztos, hogy a helyiek olyan nagy örömmel színészkednek. Igaz erről még nagyon kevés információnk van.
- Annyi viszont igaz, hogy lassanként indulhatunk, mert a lényeges dolgokat már megbeszéltük.
<… Helyes… Most már szinte mindenki hozzá szólását hallottuk… Nagyjából meg is van terv körvonala… A többi úgyis csak rögtönzés…>