Csak csendben merem megkérdezni: Mit szólnátok egy Ordani rohambrigádhoz? Tűzvarázslóval, Sogron pappal, Főnixel és mondjuk egy Sogron hitű tolvajjal/fejvadásszal?
Legalább az előtöri nem lenne túl nehéz a csapat számára...
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Nem lehetne, hogy az elf sereneya-nak volt egy közös ügye - pl. azonos célpont - a Sogronitákkal és olyan jól sikerült az akció, hogy együtt maradtak? Hol az Sogroniták segíteik a sereneya-t, hol fordítva? Az a helyzet, hogy már szinte készen van a kari és nagyon tetszika koncepció. Rendelkezik mágiahasználat képzettséggel, és ugyan bárd mágiára gondoltam, de ha már ilyen szoros baráti kötelék fűzi a tűz gyermekeihez, akár tűzvarázsló mágiát is használhat.
Végül is részemről benne vagyok tűzvarink van Sesslenne a tolvaj/fejvadász Kérdés Hadés vállalja e ezt és melyik a szimpibb neki a főnix vagy a sogron pap.Mert nekem mindegy melyik a kettő közül.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Nekem is van egy vadnak hangzó ötletem. Mindenki költ annyit a saját pénzén amennyit csak akar. Ha marad valamennyi akkor összedobjuk és veszünk egy hajlékot (vagy ha túl drága egy feneketlen tarisznyát), ahol/amiben a csapat simán tárolhatná a felszerelését, ételt, italt. Egy a gond, nem tudom mennyibe kerül egy ilyen hajlék.
Eldwyr! HA jól emlékszem, az előző talin is megvolt az a kikötés, hogy a karakterek nem beszélhettek össze sem a tanulandó képzikben, sem a pénzt nem dobhatták össze, át nem adhattak a másiknak. Mindenkinek annyiból kell gazdálkodnia, amennyi elő van írva. Az már más kérdés, hogy a kaland folyamán mit kezdenek a megmaradt pénzükkel.
N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Végül is ez sem egy rossz ötlet csak valószínű a pap és a főnix máshogy gondolná a dolgot Nem kell sok cuccot hozni másrészt veszünk kocsit és azzal visszük a felszerelés
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Mivel én még egyáltalán nem fogtam hozzá a karakteralkotáshoz, és továbbra is áll az, hogy szinte bármivel szívesen játszom. Ami engem illet lehet szó ordani csapatról. Kissé tüzes lesz a hangulat Ha maradunk az Ordan gang-nél, akkor Sogron pappal játszanék. Viszont ha a vegyes felállás győz, akkor tovább tarkítanám az összképet a következők valamelyikével...
Amenyiben nem lesz egyöntetű az Ordan rohambrigád / vegyes csapat tekintetében az emberek véleménye, akkor az utóbbira szavaznék.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Úgy látom, még mindig ott tartunk, hogy ki mivel lesz. Én a szavazás kérdésében semleges vagyok. Nekem teljesen mindegy, hogy ordani a banda, vagy vegyes a felállás. Legyetek azzal, amivel szeretnétek. Aztán majd lesz valahogy. Max összedobjuk a pénzünket, ha nincs elküldjük a tolvajt űzni a mesterségét, majd keresünk egy jó kis fogadót, leülünk és sörözünk.
N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Úgy látom hogy a csapatnak szüksége van egy tolvajra, az én listámon pedig szerepel a lehetségesek között, szóval tolvaj leszek. Na jó, bevallom a kocsmázás keltette fel az érdeklődésem Már el is kezdtem gondolkodni a karakterkoncepción. Megeshet, hogy mégsem dzsad lesz, de ez ugyebár részletkérdés. Egyébként meg olyan ocsmány kifejezés az, hogy tolvaj, csak a karakterlapon fogja ezt írni, egyébként meg "talpig becsületes" nemes bajvívó lesz, aki utazásai során talál ezt-azt
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
A megbeszélés topicban felmerült gorviki Diablo stílus vetette fel bennem a gondolatot, hogy rákérdezzek. Mi milyen irányvonalat fogunk követni? Mert az általam játszott karakterek az esetek nagy többségében az "ütök ám, de hírtelen" elve szerint élik satnya életüket. Még akkor is ha elfek.