Dreemer
Semennyit. Alapvetően azért volt a közös előtöri, hogy a játékosok már egy csapatként kerüljenek a helyszínre. Saját példa alapján úgy kezdődött, hogy mivel a csapatom egy katonai egység maradéka volt már a megbízással ültek a fogadóban, meg a vacsorameghívóval, ahol a részleteket tudják meg.
Nem lassan jutottak előre, hanem egyszerűen sok volt az esemény. Ezeket aránylag gyorsan letudták (ismét saját csapatomat tudom példának mondani), csak sokmindent kellett átélniük.
A gorviki csapat gyorsan frissen lemészárolt mindent és mindenkit. A többiek elvoltak a szerepjátékkal és táborozást is lejátszották, mint üdítő esemény nem csak a diablo-szinteket teljesítették. (Már elnézést a gorvikiaktól, de kintről ez ennyinek tűnt.)
A leglassabban Con-ék voltak és ők azért jutottak lassan előre mert kb az első hangulatkeltő motozásnál átment a modul a "szabadulás a börtönből" cselekményszálba, így kb délután 5 után tudta Con nagy ováció közepette bejelenteni, hogy elhagyták Masgart a megbízás és kiidulás kezdőhelyszínéül szolgáló várost. Kb ekkortájt mi azt beszéltük meg, hogy még jutalomjáték stílusban ismerkedjünk-e tovább a modullal vagy hagyjuk abba, mert az aznapra végül kitűzött etapokat már lejátszottuk.

Az U.I. szerintem kicsit durva viccnek, legalábbis nekem már nem poén mindig azt olvasni, hogy milyen jól elintéznek a KM-ek és nagyjából ez az egyetlen dolog amire számíthatunk 4 hónap készülődésért (ha lesznek válaszok a kérdésekre, emg tudni fogjuk hova is kell készíteni a karaktereket) és 1000 Ft-ért, meg az utazásos tortúráért.