Gyerekek agyamra ment a meleg meg a sok telefonáló. fél órája nézem hogy füstjelek ad velem szemben az autó és most kiderült hogy egy láncdohányos ült benne csak most szállt ki
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Akkor aszem alegjobb helyen jársz! ... Én is ide menekültem. Jelen esetben éppen amelankólia káros hatásai ütköznek ki rajtam... De kétsör mindent megold. Remélem.
Yvetnek hála megvan az új avatárom! Juhéj! Kár hogy egy hétig nem gyönyörködhetem benne Am mi ez a pangás? Meleg van vagyis elviekben mindenkinek egy kocsmában kéne iszogatnia .. pl itt.
Edit.: Na nem akarok egymásután 3 reagot irni egymásután, ezért itt bucsuzok el egy hétre a kocsma vendégeitől. Most megyek és leölök pár lázadó semmirekellőt. Remélem találkozok valakivel innen CJ-n. (Mint legutóbb DHJ-n. Ugye Con?). Na mindenkinek jó szórakozást arra azegy hétre míg nem rontom itt a levegőt. Dreemer a karimat nyugodtan tedd NJK státuszba.
Üdv! Rég jártam erre, gonolom nem is hiányoztam, de azért jelzem, hogy néha még felbukkanhatok. Már ha időm engedi, meg hasonló butaságok. Szóval... ennyi. Craian
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Nem tudom melyik topicba is kellene írnom, de itt a legáltalánosabban biztos megfér a többi közt.
Úgy kb másfél év után időszerűnek érzem, hogy visszavonuljak a statisztikai bírálattól és átadjam a stafétát az utánam következő mazohisták generációjának.
Volt egy két pillanat, amikor úgy érezhettem, hogy van értelme annak, amit csinálok, de valljuk be őszintén időm nagyobbik része azzal telt eme feladatkörben, hogy nyírni kellett a renitenseket és örök kötekedőket.
Sok sikert és mégtöbb kitartást a vállalkozó szellemú utódoknak!!!
(Noodel karakterének bírálatát még befejezem, ha már belekezdtem, de ez előre láthatólag a hétvégén legkésőbb megtörténik. Az ezután felkerülő karaktereket már kérem az utódom/utódaim vegyék kezelésbe.)
Látom sorban bedobják a törülközőt az öregek. (Magamat is beleérve.)
Nava is leadott minden rangot, csak JK-ként regnál, Quator is megunta a nyelést; Ugon bezár...
Nos; egy meglehetősen rosszmájú kifejezéssel élve -magadra ne vedd Quator, de tényleg hálátlan szerep a birálóé- ha senki nem akar ügyeletes "közellenség" lenni; csak egy módját látom annak, hogy a karakterek nyílt játékba kerüljenek úgy, hogy a statisztikájuk rendben legyen:
-ha minden nyílt karakter az OM-karigenerátorba kerül feltöltésre; vagy a statot, miegyebeket ezentúl mindig az a HM nézi át akihez a kari megy.
Igazából magamra vehetem, mert úgy van, ahogy mondtad. A bíráló, főleg a száraz statokat nézőé, feladata kb egyenlő az általános közellenség titulus örökös címével.
Talán az lehet megoldás, amit te is mondasz, hogy az előtörténetet olvasó/bíráló HM a statot is megnézi. (A karaktergenerátorra hagyatkozásnál érdekes dolgokat is be lehet írni, választani a karakterbe. )
Üdvözletemet küldöm az eghész OM gárdának Londonból. Remélem mostantól néha tudok lenni, hogy kövessem a fejleményeket. Üdv: Erin-Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”