• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Víziváros - Gattear

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 20 / 35 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.06. 14:16

(Thor)

<Patkány, mi? Végül is kinézet szempontjából illik a név rá.>

-Értem, és ne haragudj, hogy akadékoskodtam, de a klán védelme fontos számomra.

-Üdvözöllek patkány, örülök, hogy megismertelek.

*Ekkor Drayen felé nézek, és folytatom a mondókámat.

-A hatalom italból akartak elvinni. Tudod, mellyel a mágiatudók fel tudnak töltődni energiával. Egy nő bízta meg őket a feladattal. Holnap este a Gattear mögött lévő szabó üzlete előtt találkoztak volna. Fejenként egy arany tallért kaptak a munkáért előre, plusz kaptak volna holnap este is egyet, ha átadják az italt. Többet nem tudott mondani. Fogalma sincs, hogy miért kell annak a nőnek, és, hogy ki lehet ő. Annyit tudott mondani, hogy egy nő volt, egy Suessa.

-A fájdalom melyet átélt elég nagy volt ahhoz, hogy igazat mondjon.

*És ekkor az asztalon fekvő hullára nézek. Persze tisztában vagyok vele, hogy nem ő beszélt a nőről, de az új „barátom” lássa, nem szórakozok.
Ekkor az ájult felé nézek
.

-Ő még él. Bekötöttem a sebeit, hogy életben maradjon, hátha szükség lesz rá.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.08. 15:38

*Patkány üdvözlésedre csak egy unott pillantást vet rád, majd egy jó nagyot sercint a frissen felmosott padlóra. Kezével megtörli a szája szélét, melyre foltokban ráfröccsent saját testnedve, majd koszor ruhájába törli. Végeztével szuvas fogsorát rádvillantja - talán egy mosoly lenne?...
Daryen mintha nem is látta volna a jelenetet figyelmét rád összpontosítja és figyelmesen hallgatja szavaidat.*

- Nem tetszik ez nekem. Miért pont inenn. Van tőlünk nagyobb klán is. Meg egyáltalán egy nemes nő honnan tudhat rólunk?
Érdekel a kiléte, de mindenféleképpen élve.
Hozzátok ide a nőt. Rátok bízom mit mikor, miért csináltok... Csak legyen itt a nő holnap éjjel.
*Új társad kicsit darabos mozdulatokkal (mint akinek nehezére esik minden megerőltető tevékenység) halk nyögés kíséretében a hulla mellé ül fel az asztalra. Szeme kifejezéstelen, még a parancsra is, csupán lomhán biccenő feje tudatja veletek, hogy ő megértette a feladatot. Daryen ezek után rád néz - szemében van valami furcsa tűz. Mintha a szeme mosolyogna... de lehet képzelődsz...*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.09. 14:28

(Thor)

*Felhúzott szemöldökkel néztem, ahogy a földre köp.

<Úgy látszik, ennyibe néz engem.>

*Egyelőre nem érdekel a fickó, Drayennel folytatom a beszélgetést.

-Értem. -* Mondom, miközben közepesen meghajolok felé, ezzel is jelezve fejet hajtok parancsa előtt.

-A pénzt, ha lesz nála, lehet saját költségekre fordítani, vagy neked szolgáltassam ide?

<Remélhetőleg azt mondja, hogy az enyém… miénk, sajnos. Bár majd meglátjuk, ha úgy látom, hogy nem tudok sokat tanulni a fickótól. Lehet, véletlen bele fullad a csatornába. Úgy is oda való.>
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.11. 21:31

- A pénz nem kell. Azt csináltok vele amit akartok. Nekem csak a nő kell, élve!
Mindent tudtok... Én még ma elmegyek a városból, de holnap éjjel már itt is leszek; addig is lehetőleg ne nyírjátok ki egymást.
*Néz rád, majd az öregre, aki továbbra is unottan ül a hulla mellett. Bár erre a mondatra enyhén felhúzza a vállát, alig mozdult, de észrevetted.
Daryen magatokra hagy. Még hallani, ahogy felcaplat az emeletre.
Egyedül maradsz az öreggel, aki főnököd távozása után rádfüggesztette a szemét. Hosszú pillanatok múltán szólal meg.*

- Uszt.... van neved is kölök?
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.13. 12:48

(Thor)

*Egy bólintással veszem tudomásul Drayen mondandóját. Miután elment, a fickó felé fordulok, és úgy válaszolok a kérdésére. Nem tetszik, hogy kölöknek szólított, de egyelőre nem mutatom ki.

-Thor. És neked van normális neved, vagy csak simán patkánynak hívjalak?

*Direkt nem mondom, hogy menjünk egy nyugodtabb helyre beszélgetni, lássa, hogy nekem ez a hely is nyugodt.

<Kíváncsi leszek, mennyire lesz virágzó a mi kis „kapcsolatunk”>
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.19. 9:22

- Aham... Thor. Nu, nézzük mit csináltál itten. - *azzal a hulla felé fordul, s bal kezével beletúr a szétnyitott belsőségbe. Nézi, turkál, hümmög, majd horkantva egyet rád néz.*
- Ez nem is olyan rossz munka.
Láttál már dobogó szívet? Akarsz? És élettől remegő belsőséget?... Csodás látvány...
*Ecsetelgeti neked szó szerint élvezettel egy élő ember belső szerveinek látványát... Közben rólad az ájult fickóra néz, majd ismét rád tekint. Felhúzza a szemöldökét és egy apró fejmozdulattal felé bök - közben a szemöldökét húzogatja, mintha csak ezt kérdezné: Na, na?
Úgy néz ki, hogy a kérdésedet figyelmen kívül hagyja teljesen.*

// http://otouro.elio.free.fr/illustration ... utre91.jpg
Ő lenne Patkány. De jelenleg nem ilyen jófésült. :P Képzeld el a haját koszosan, csimbókokban lógni fejéről lefelé, szakálla úgyszintén nagy és tele van mindenféle gyanús mázzal. Arca már lehet hetek óta nem látott vizet, szappant még kevésbé. Ruházata sem különb, csak az még szakadozott is.//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.27. 7:39

(Thor)

*Végig nézem, ahogy a testben nyúlkál. Az elismerést szavaiban egy biccentéssel nyugtázom, de nem húzom ki magam büszkén, hogy igen jól értek hozzá. Ugyan azzal a gondolkodó tekintettel nézek rá, mint akkor, amikor bejött.
A kérdésére, mely valószínű más országokban elég lenne arra, hogy azonnali halálra ítéljék, nem válaszolok azonnal. Igazság szerint szívesen felboncolnék egy élő embert, hisz akkor talán jobban átlátnám ezt a bonyolult szervezetet, de most nincs rá idő. Fel kell készülnünk a holnapi napra.

-Nem, most nincs rá időnk. Fel kell készülnünk, a holnapi napra. Nem tudhatjuk milyen védelem lesz a nemes mellett. Ráadásul ruhákat, és festékeket kell begyűjteni, hogy álcázni tudjuk magunkat.
El kell mennem a városba pár dolgot megszerezni. Ha velem akarsz jönni, mosakodj le.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.29. 11:54

- Holnap estig van még idő kölyök... Nem kék sietni... De ha nem, nem... Igaz, élve tartós... ne rohad el idő előtt... :twisted:
Álcázni minek? Úgy sem ismer bennünket akko nem mindegy? Én meg jú vagyuk igy.
Úgyhogy, ha neked nem felelek meg kölyök, akkor egyedül mégy...
*Ezek után mintha tudomást sem venne rólad ismét a felboncolt hullának szenteli figyelmét. Még turkál benne, de hogy mit kereshet...*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.29. 15:40

(Thor)

<Hogy lehet valaki ilyen ostoba? Ha így folytatja tovább, lehet nem várok sokáig, és az ő testét fogom tanulmányozni a bonc asztalon.>

*Nagy levegőt veszek, és kifújom. Megpróbálom lenyugtatni magam, mert a végén még megátkozom a csatorna tölteléket.

-Tévedsz, nincs sok időnk. Először is el kell menni a környékre körbe nézni, milyen helyekre lehet elbújni, hisz a nő biztos védelemmel jön. A menekülési útvonalak is fontosak. Ezután el kell menni a piacra, pár alapanyagot beszerezni a mérgekhez és az alkímia pár trükkjéhez, melyek kellenek majd a nő elrablásához. El kell gondolkodnunk azon, hogy a találkozón kapjuk el, vagy majd később. De szerinte majd a találkozón. Az álca azért fontos, mert ha hasonlóan nézünk ki, mint ezek, -* És mutatok a halott, és az ájult felé. *- akkor közel kerülhetünk hozzá, és elrabolhatjuk.
A mosakodást pedig nem véletlenül mondtam. Olyan a szagod, mintha disznó ganét lapátoltál volna. Nem tudom mihez értesz, és biztos nyomós oka van rá Drayennek, hogy ide hozott, de amíg ilyen szagod van, én nem megyek veled sehova.

*Határozottan mondom a szavakat, majd megvárom, mit mond. Ha tartja magát a szagos élethez, akkor nélküle megyek a városba.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.29. 22:50

*Patkány megszagolja a ruháját, majd kivillantja kissé sárgás fogait.*
- Nem disznyó ez kölyök, hanem ember gané...
Menjcsak intézkedj... én elleszek itt egyedül... - *befejezi a turkálást a hullában, a kezét pedig ruhájába törli.* - Mund kölyök... merre tudok itt enni? - *azzal rád sem nézve elindul a lépcső irányába felfelé*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.31. 16:09

(Thor)

*Elmondom neki merre talál élelmet, ha egyáltalán van itt, majd magára hagyom. Mivel a ruhák, mik rajtam vannak nem a legtisztábbak, hisz megégett, és véres, ezért keresek valami ruhát magamnak, és átöltözök. Sajnos a szabóra még várni kell, ezért majd később tudok hozzá elmenni. Miután átöltöztem, egy nagyobb oldaltarisznyát, vagy valami hasonlót keresek, és magamhoz veszem. Megnézem, hogy a pénzem meg van e még, majd elindulok a városba. Először körbe nézek azon a helyen, ahol majd a nővel fogunk találkozni.

//A kardot, és a nyílpuskát is magammal viszem.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.31. 22:18

*Elindulsz újra a városba, a Gattear mögötti szabóság utcájába egyedül, hogy felmérd a terepet másnap estére.
Előtte Patkánynak megmutattad, hogy hol talál ennivalót, majd átöltöztél normális ruhába - mindig van tartalék pár rend ruha itt, hogyha valakinek szüksége volna gyorsan valamire.
Itt a vízivárosban így este már nincs akkora forgalom mint napközben, de azért nem kihalt a környék. A kis sikátorok szövedékén viszonylag hamar átjutsz a Gattear előtti térre, majd onnan tovább.
Az út maga mintegy 5-6 láb széles. Mindkét oldalon házsor áll. Ajtók,ablakok sokasága sötéten, vagy épp pislákoló fénnyel állnak előtted. A tetők viszonylag magasan vannak hála az emeletes házaknak. Formályukat tekintve azonban nem nyeregtető, hanem csapott, lapos féltetők. Könnyű lehet rajtuk elbújni esetleg...*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.03. 10:22

(Thor)

*Megpróbálok minden olyan helyet megjegyezni, mely a későbbiekben a menekülő útvonalunk lehet, vagy éppen az ellenség búvóhelye lenne. Körbe nézek az ügyben is, hogy merre lehet minél kisebb feltűnéssel elvinni a nőt. Bár azon is gondolkodtam, és valószínű az a legjobb megoldás, ha egy kocsival visszük el, az a legfeltünőtlenebb, mert nem látják, amint a nőt cipeljük. Ha mind ezzel végeztem, elindulok a piac felé. Azt a helyet keresem, ahol a mérgeimnek alapanyagot kaphatok.

//Mérgek: Azonnal ható bénító méreg, fájdalmat okozó fegyver méreg.//

*Út közben azon tűnődök, vajon lesz e időm elkészíteni a mérgeket holnap estére. Ráadásul füstöt előidéző matériát is kellene csinálnom, ha menekülésre kényszerülünk.

<Füst, mely marja a torkot, és a tüdőt, ha beszívják. Ez talán megállítja a támadókat, ha lesznek. De először nézzük meg a mérgekhez a cuccokat, majd meglátjuk mennyi pénzünk marad.>
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.03. 17:54

*Szemlélődés után azt vonod le a látottakból, hogy ebben az utcában szinte bárhol megbújhat valaki - kapualjakban, alsó szinten bármelyik ablak mögött, a tetőkön... A nő elcipelésének a legjobb módja, hogy ne legyetek feltűnőek valóban a kocsi marad.
Ezek után a piacot veszed célba. Így este felé jobb lehet az esélyed, hogy kapjál minden megfelelő alapanyagot. Ilyenkor valahogy könyebb efféle dolgokhoz jutni... Van egy állandó vásárlóhelyed, akinél mindent meglehet találni - vagy megrendelni... Most rendelésre nincs szükséged, mindenféle alapanyagot megtudsz venni tőle.*

//A kétfajta méreg alapanyagának ára, 5-5 adagra elegendő mennyiséghez:
1k5 = 4 [4] ezüst //

*Időd lesz elkészíteni a mérgeket, még akkor is, ha - várhatóan - Patkány nem segít semmit.
A piacon eszedbe jut az az ötleted, hogy álcázni kellene magad. Hát igen, ehhez is kellene venni pár dolgot. Ehhez is megtalálod a kellő szereket hamar.*

//Az álcázáshoz szükséges alapanyagok mindösszesen 3 ezüstbe került.
Kétfajta parókát, maszkírozószereket, testfestékeket, hajfestékeket, álbajuszokat tartalmaz.
Ha lenne még valami, amit vásárolná a piacon, akkor azt jelezd kérlek.//

*Lassan megkorduló gyomrod jelzi, hogy a vacsoraidő már elmúlt. És érzed is a mozgalmas nap után, hogy ideje lenne pihenni. Holnap húzós napod lesz.
Így amint tudsz visszamégy a klán búvóhelyére.
...
Patkányt megtalálod hamar - még akkor is, ha nem keresed. Ugyanis belépve az ajtón egyből szembe ötlik ahogy a szemközti jobb oldali sarokban összekuporodva alszik horkolva. Ruházatát elnézve semmi változás nem történt míg te távol voltál.
A ház csendes, úgy látszik kettőtökön kívül nincs más idebenn.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.05. 9:14

(Thor)

*Csóválom a fejem a borsos árak miatt, de előttem lebeg a két arany, melyet a két fickó kapna, ráadásul lehet, hogy a nőnél több is van. Ekkor egy kicsit elgondolkozok.

<Ha szerencsém van, akkor patkány nem tud számolni, és akkor majd kap egy keveset a zsákmányból. Ha esetleg még is tudna számolni, akkor pedig azt hazudom, hogy amit vettem a piacon egy arany volt, legalább ennyire le tudom húzni. Legalábbis remélem.>

*Mivel nincs sok pénzem, és ha balul ütne ki a dolog, ne legyek nincstelen, ezért csak öt bénító mérget készítek, mely így csak két ezüst lesz, és megveszem az álcázáshoz szükséges eszközöket is. Fájó szívvel kifizetem az öt ezüstöt, és egyelőre nem foglalkozok a füstöt idéző matéria elkészítésével. Elpakolom a cuccokat, és elindulok vissza felé.

//Ha esetleg tudom, hogy nincs a klán búvóhelyén étel, akkor azt is veszek.//

*Haza érve bezárom az ajtót, és nem foglalkozok azzal, hogy alszik az új társam, hangosan járkálok. Néha még kicsit csapkodok is, hátha nem tud aludni. Legalább ennyi élvezetem legyen. Ha felébredne sem foglalkozok vele. Leteszem a vásárolt cuccokat a laborba, és megnézem az elaltatott fickót. Ha minden oké, akkor elmegyek enni.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 20 / 35 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35

Vissza: Toron