"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Köszönöm mindenkinek! Én pedig azt kivánom minden kedves jelenlegi és jövőbeni OM tagnak, hogy a századik szülinapomat is itt, velem együtt ünnepelje! ...De komolyan!
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem: melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"
A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta: "-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."
No... mindjárt összeütök egy élmény beszámolót arról mit csináltam egy hétig Élő-szerepjáték címmén. (mindjárt ha sikerült minden helyre reagolnom) De először is.: Látom sok minden megváltozott egy hét alatt. Nava átment a zöldek közé, Quator megunta a statot, amit én teljesen megértek (még emlékszem saját botladozásaimra, és hülyeségeimre...) Mindenesetre én itt is köszönöm az ő munkáját mert tényleg nem egy hálás szerep de valakinek meg kellet csinálnia. Szóval köszi Q hogy eddig is vetted a fáradságot és minden életképtelen zombi karakteremből valami értelmesebbet sikerült kihozni.
Castor Egy kérdés.: az OM karigen már teljesen kész? Sajnos nincs annyi időm hogy azt a topickot is figyelemmel kövessem ezért kérdezek ilyen hülyeségeket...sorry.
Nos, kedves Lorin nem kérdezel hülyeséget, csak nem a megfelelő embert kérdezed; öszintén szólva fogalmam sincs mi van vele, nekem az is új dolog, hogy átállunk ÚTK-ra.
A karigen készül, épp most csinálják Conék az iskolánkénti képzettségcsomagot.Elvileg ha kiválasztod az iskolát a kapott képziket automatikusan beírja neked jelenleg ott tartunk.
A váltás így néz ki útkra lesz.Egyetlen egyszerű okból jelenleg az OM-UThez sok kiegészítő könyvet használunk és ebből sok vita akad és sok félreértés mert van olyan hogy egy dolog 3 könyvben 3 féleképp van leírva.Így meg csak egy könyv lesz és a remélhetőleg kijövő kiegjei.Mert én személyszerint játszani szeretnék nem a szabályok értelmezésén vitázni.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Tudsz jobbat? Nekem semmi kedvem vitatkozni megint azon hogy melyik szabálykönyv a mérvadó, ebből sok gondunk volt és ha nem váltunk lesz is.Mert túl sokat használunk jelenleg.Így meg lesz egy és kész ami abban van az a szabály.Az átállás az még kérdéses.Most azt nem tudni mi a jobb ha konvertálunk és mindenki átalakíytja a kariját vagy ha ez az én ötletem az új karikat csak útk szerint lehet csinálni a régiek meg maradnak és fokozatosan cserélődik a rendszer.De ha valakinek van ötlete nyugodtan leírhatja.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Mivel aki nyíét helyszínen játszik az általában egyedül van így egy helyszínen játszhatnak.Viszont ha össze akar állni kettő a helyszínen és különböző rendszerben készültek, akkor a réginek konvertálnia kell a kariját útkra és mehetnek együtt.Ennyi ár elviselhető az együtt kalandozásért szerintem.
Nem, Togar nem tuok jobbat, és én sem akarok sokat vitázni erről, legfeljebb msnen. MIndenesetre én fel fogok hagyni a nyíltazással ebben az esetben egy időre.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Átállunk UTK-ra??? eh... ezt am valahol a nyilvánosság elé is közzéteszitek majd? Mert az ami a HM-eknek teljesen biztos arról pl sokan nem tudhatnak... pl én, és ilyenkor nézek nagyokat. Az átállásról most így nem tom mit mondhatnék... sok jó dolog volt az UT-ben és sok jó dolog van az UTK ban is. szal egyáltalán nem tom erre mit lehet ilyenkor mondani. Bár az hogy át konvertáljam a karijaim az bizony sok munka lesz, bár tekintve hogy nyíltban egy karim se játszik jelenleg... ... Mégis van egy kérdésem.: A nyíltból zártba vitt karakterekkel mi van? Őket is át kell majd konvertálni? Vagy csak akkor ha majd kaland végeztével (ha megélik ) visszamennek nyíltba?
Ez a terv időpont nincs közzétéve ki van adva a nyílvánosság elé hogy ha mindenki felkészült végre lehessen hajtani.Con nem véletlenül dolgozik annyit a karilapon és útkra készül.
U.I Meri tele a postaládád? MErt küldtem pmet vagy 4 napja de még nem kaptad meg