• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 27 / 45 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.16. 12:18

(Lernun)

<Hát ez van. Mondjuk jobb is így, mert egy kocsmai verekedésre kijött volna a városőrség és akkor holnap nem tudtunk volna elindulni. Na majd máskor.>

Mikor látom, hogy Bredon felviszi a lányt a pulthoz lépek.
-Hát ez szép volt Xavios. Csórikám köpni, nyelni se tudott. Látom neked is eseménydús napod volt. Sőt ha így folytatod az éjszakád se lesz rossz-ezzel rákacsintok.Csak el ne felejtsd, hogy holnap kora reggel indulunk.
A nőhöz:
-Jó estét kegyednek is. Mi késztet egy ilyen szépséget arra, hogy elhagyja a palotát és egy ilyen kis útmenti fogadóba jöjjön?
Ezek után a pultosnak:
-Kérhetnék egy pohár sört? És holnap kora reggel korán kéne kelnem. Megkérhetném, hogy valaki ébresszen fel hajnaltájt?
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.16. 13:40

(Xavios)

Miután a ficsurt a barátai eltakarítják a fogadóból gondolatban szidom magam ostobaságomért. Ha csak egy kicsit udvariasabb lettem volna ahhoz az idegenhez talán nem jutottunk volna idáig. Remek. Mostmár minden jelenlévő tudja, hogy értek a mágiához. Bár tudom, hogy az idegennel szemben hiába lettem volna udvarias és ha nem használok mágiát, akkor csúnyán elintézett volna, mégis nyugtalanít, hogy így cselekedtem. A mágia használata akár nem kívánatos személyeket is idevonzhat.
A hölgy szavai pillanatnyi nyugtalanságot szülnek lelkemben, de ez az érzés hamar elillan. Azért ha már egyszer varázsolni kezdek választhattam volna kevésbé feltűnő varázslatot is.
- Ugyan hölgyem. Nem kell meghálálnia. - mondom neki illedelmesen. - Úgy érzem, hogy ez köteleségem volt. - Shovilanék biztos örültek volna, ha azért kicsit verekedhettek volna. Vagy lehet, hogy nem?
- Nem volt annyira eseménydús napom, mint ahogy azt gondolod. - mondom Lernunnak. - Gondolom szerettél volna részt venni egy kisebb kocsmai verekedésben, nem? - vigyorgok a félelfre.
- Még hogy sosem láttál ilyennek? - mondom Bredonnak. - Csak az az idegen erőszakoskodott. Tudod én nem vagyok jó a verekedésben ezért inkább így védtem meg magam.
A nőt le kellene valahogy ráznom, mert éjszakára már van programom... Bár az talán nem tart hosszú ideig, így az utána lévő időmet tölthetném vele is... Gondolataim egy pillanatra elkalandoznak, de gyorsan magamhoz térek. Bár lehet, hogy azt azért mégse kellene. Talán veszélyes. Miután varázsoltam, mintha irántam való érdeklődése megnőtt volna. De az is lehet, hhogy csak azért, mert megvédtem. A pulthoz visszatérve ismét iszok a sörömből és várom a további eseményeket.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.17. 0:28

(Liu)

Hosszasan nézek a távozó hajó után. Hallgatom a hullámok csobogását, és ez megnyugtat valamelyest.
<Az a rejtéjes idegen. Földim lenne? Vajon mit keres errefelé?> -merengek a történteken.

Tovább nézem a tengert, és a távozó hajót, kint maradok a parton még legalább 1 órát, csak azután indulok el.

<Jó lenne, ha keresnél magadnak egy fogadót, Liu.> -gondolom.

<A történtek után nem lenne szerencsés ha ugyan ott maradnék. Persze nem is tűnhetek el, azt menekülésnek vehetnék, ami arra utalna, hogy közöm volt a történtekhez. Eh, sosem szerettem ezeket a dolgokat. Mégis csak kell valami szállás az éjszakára.>

Lassan sétálok az utcákon, figyelem a várost, figyelem az utcákon lévőket. Keresek egy helyet, ahol kaphatok szállást.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 16:54

KM esemény [Lorin]:Kellemes kikapcsolódás alvás előtt.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Este
Résztvevők: Xavios, Bredon, Lernun

Lernun megkapja a sörét és a pultos lány biztosítja arról hogy, holnap felkelti. Közben a nő tudomást sem vévén a bárd erőtlen próbálkozásán szembefordul a Kuruzslóval és mélyen a szemébe néz.
-Uram...Kérem. Ne sértsen meg azzal hogy ne fogad el tőlem egy meghívást! Kérem.- Xavios hirtelen nem tudod milyen erők munkálnak benned de valahogy nem tudsz, nem akarsz ellenállni neki.

//Am nyugodtan beszélgethettek//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.17. 17:04

KM esemény [Lorin]:A távozó galeon
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Résztvevők: Liu

Feruggiában bizony a belvárosban sem kell nélkülözni a vízcsobogás megnyugtató varázsát. Ezt a város nem csak a fürdőnek köszönheti, hanem az egész várost átszövő csatorna rendszernek aminek következtében a város bizony nagyon zegzugos és helyenként csak a helyi kis csónakkal a canoceval megközelíthető. Lévén nem léptetek fel máshol csak a vásárokon nem jártál még a belvárosban- eltekintve attól az egy alkalomtól amikor megláttad azt az alakot és egy ideig követted. A kikötő menti fogadó esik legközelebb ahová annak idején kétszer be is tértetek hogy ünnepeljetek egy kicsit. Nem a legpompásabb hely. Sőt talán egy valamire való utazó jobb helyet keresne magának de ennek ellenére szinte alig van kiadó szobája- köszönhető ez annak többek között hogy az épület csak 2 szintes és meglehetősen kicsi.
Ahogy belépsz a kopottas tölgyfaajtón megpillantod a pult mögött tevékenykedő idősödő emberkét. Őszülő halántéka gyenge hallása és a szemei előtt hordott okuláré csak még jobban felerősítik a sok sok átélt esztendő nyomait. Mikor észre vesz a falnak támasztja a seprűjét és rád mosolyog.
-Miben segíthetek?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.17. 17:39

/Bivaly Liu/

A fogadóba lépve köszönök:
-Jó estét uram! Tudna szállást adni egy fáradt embernek?

/Az erv és a közös nyelvet beszélem./

Ha kapok szobát, akkor felmegyek és lerakom a batyumat, meg a botomat. Mást egyenlőre nem kérek, és előre fizetem a szobát erre az éjszakára.

<Ha az az alak, a karddal, meglát, a ruházatom alapján biztosan rájön, én sem vagyok idevalósi. Lehet, hogy kellene vennem az itteni viseletnek megfelelőt?>-morfondírozok.
<De minek is jár ezen az agyam, hisz semmi rosszat nem tettem. Minek álcázzam magam? A származásom úgy is látszik rajtam. Legjobb lesz, ha sétálok még egy kicsit.>

*A cuccomat a szobában hagyom.
(bot, tarisznyában: fenőkő, kova és acél, kulacs, tapló, vaslábas, kés, valamint az összetekert takaróban: a váltás ruhám)*

*A dobótőrök az övemben vannak két oldalt 2-2. Az alkarvédő a bő ujjú ing alatt van, de ebből kifolyólag felfedezhető.*

A városban céltalanul lődörgök, nincs semmi célom, csak mászkálok.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.17. 18:45

(Lernun)

<Na jó nekem itt volt elég. Ez a csaj biztos akar valamit Xaviostól. Lehet, hogy azt amiatt olyan sokszor bezárkózik a szobájába. Az nem lehet, hogy egy nő csak úgy lekoppintson minket Xaviosért. Na mindegy annyira nem lehet veszélyes, hogy megölje Xavit. Legfeljebb megszabadítja ettől-attól. Saját kárán tanul a varázsló :D >

Bele-beleiszom a sörbe. Közben Bredonnak kicsit halkabban:
-Hagyd csak, rendelj te is valamit és üljünk le az egyik asztalhoz. Akarok veled beszélni. Hagyjuk Xaviost csajozni.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.17. 20:34

(Xavios)

Érezvén, hogy nem tudok ellenállni a hölgynek csak fokozza nyugtalanságom. Az nem lehet, hogy egy ilyen nő ennyire érdekesnek találjon... biztos azért, mert az imént használtam mágiát a szeme előtt. Az az érzésem támad, hogy amit a hölgy iránt érzek nem természetes úton jött létre. Talán már a befolyása alatt állok. Más körülmények között meg se fordulna a fejemben, hogy ellenálljak, de most FELADATOM VAN. Próbálok ellenállni a csábításnak.
- Megszakadna a szívem, ha Önt bárki is megsértené... - felelem neki és itt lemondó hangnemre váltok: - de az előbbi küzdelemtől eléggé elfáradtam és nem hinném, hogy lenne elég erőm bármire is. - érdekes ötleteim támadnak. Talán ha gyengének tűntetem fel magam, akkor felhagy próbálkozásaival. A csábítást pedig talán legyőzhetem. Lehet, hogy akaratom nem elég erős ehhez, de mivel erős nyugtalanságot is érzek, aminek oka az előttem lévő hölgy, akkor talán ellensúlyozhatnám az ő befolyását ezzel az érzéssel és akaratommal. Csak sikerüljön. Nem hinném, hogy meg akarna ölni, de nem a halál a legrosszabb, ami megtörténhet velem. A kezemben lévő sörös korsót leteszem a pultra és elkezdek gondolkodni egy jó indokon, ami kimenthetne ebből a helyzetből. A könyveket át kell adnom a holnap érkező pyarroninak. Remélem, hogy egy tapasztalt mágust küldenek, aki tud rá vigyázni, amíg biztonságos helyre nem kerül. Ha már ma jött volna máshol lennék. Bár ez nem biztos...
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.17. 23:44

Bredon

<<Na szép... így se jártam még, hogy egy nő semmibevegyen egy Xavioshoz hasonló alak miatt. De ha neki ő kell, akkor nem is érdekel. Már csak az a kérdés miért kell pont ő neki.>>

El is fordulok tőlük egyrészt mert rosszul esett a nő viselkedése, másrészt, hogy legalább ne zavarjam őket tovább. Mikor Lernun szól odamegyek hozzá:
- Igazad van. Nem kéne zavarni őket, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit akarhat a nő. Egy korsó sört kérek- szólok oda a csaposnak, közben letelepszem öcsém mellé- Mondd miről akarsz beszélni velem!
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.18. 8:31

eh...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.18. 8:42

KM esemény [Lorin]:Kellemes kikapcsolódás alvás előtt.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Résztvevők: Xavios, Bredon, Lernun

Lernun, Bredon

Leültök a pultmellé Bredon szinte azonnal megkapja a kért italt. Közben Lernun mellé telepszik valaki és finoman megböki.:
- Öhm... és az én söröm?

Xavios

Enilanon látod amint kicsit elkedvteleníti amit mondasz. Fokozatosan lassan leengedi karjait és átkulcsolja mellkasa előtt. Arcára is kiül valami teljesen más érzés, az eddig vidám és élettel teli nőből most valami más sugárzik. Sajnálat. Lehunyja szemeit, talán csak könnyeit akarja így palástolni nem tudod, nem látod. Aztán ismét megszólal, hangja is más valamennyire.
- Őszintén sajnálom...- mondja majd megfordul és még vállt pár szót a pultos lánnyal majd leül egy távolabbi asztalhoz. Közben apró kísérője is mellészegődik kupáját markolva.
Ugyanakkor az érzéseid iránta nem szűnnek meg így már szinte biztos vagy benne nem mágia szülte őket. De -mert minden jóban van valami rossz- egy másik rejted érzéked figyelmeztet. Figyelnek. Tudod is ki. A szemben ülő alak. Hosszú fekete bőrkabátja mely egyben köpenyként is funkcionál, és az amúgy is homályos teremben fejét eltakaró széles karimájú kalap csak még jobban felerősíti az első benyomásodat... veszélyes. Tudja hogy te is felismerted őt de továbbra is rajtad tartja a szemét. Nem tudod ki lehet az bár alakja ismerősnek tűnik.

Lernun Bredon

Még látjátok amint a nő és kis kisérője egy távolabbi asztalhoz telepszenek. Ám annak mikéntjét nem értitek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.18. 8:49

(Lernun)

-Ó tényleg, majd megfeledkeztem rólad. Még egy sör lesz a barátunknak.
<Nafene úgy megbújtál majd elfelejtettelek. Na akkor majd később elmondom.>
Amint észreveszi, hogy Xavios egyedül maradt.
<Na azért. Gondolom végre neki is leesett, hogy valyon mit akarhat egy ilyen tőle, ha mi is itt vagyunk. Na akkor nem is baj, hogy nem szóltam Bredonnak a megérzésemről.>
Bredonnak:
A csajra akit találtunk figyelj oda. Reggel még meg kéne próbálni, hátha magához tér, ha nem akkor jön velünk. Legalább jó lesz a társaság. Na én ezután a sör után megyek alszom egyet, hosszú volt ez a nap.
Kerchannak:
-Tényleg amikor a szőlősben jártunk látszott, hogy az a harcsabajszú valamiért nagyon gyűlölt. Elmondod vagy nem kocsmatéma?

/Lorin addig ok, hogy Sirvaj kilépett, de kalandon belül csak úgy láthatatlanná vált vagy mi??/
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.18. 9:18

KM esemény [Lorin]:A távozó galeon
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Résztvevők: Liu

-Természetesen van ifjú Úr! Jöjjön megmutatom.- ezzel felvezet a lépcsőn kezében egy háromágú gyertyatartóval amiben két gyertya pislákol.
Felkísér az egyik üres szobába. Egy vaskos rézkulccsal kinyitja az ajtót majd betessékel.:
-Remélem megfelel.-kérdezi
a szoba egy átlagos kis egyágyas szoba, van benne minden ami kell, ablak utazóláda, még egy állószekrény is . mellette egy kicsi edény friss vízzel, állványon. A földön egy kicsit kopottas szőnyeg. Mellesleg ami számodra talán a legfontosabb, az ajtó kulccsal zárható.
Az öregember elkér tőled 10 rezet a szobáért majd magadra hagy.
gyors pakolás után el is hagyod a fogadód, a fogadós még utánad kiállt hogy nem-e vacsorázol meg.
Ha nem akkor csendes magányodban elindulsz a főutcán. Melledet a majd ötven lábnyi főcsatorna hömpölyög, rajta alig pár canocéssal. Lassan haladsz elég nagy a város. Közben elhaladsz egy ivó előtt is. Bentről vigadozás zaja hallatszik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.18. 11:13

Bredon

<<Azt hittem megússzuk a sört neki, abból amit kapott vehetne eleget... de aki telhetetlen. Mondjuk megígértük neki a sört és nem is én fizetem...>>

- Úgy látom Xaviosnak nem jött be nagyon a nő. Pedig tényleg szép. Végülis mindegy. A lányra vigyázok, azért is vittem fel a szobámba. Remélem magához fog térni... << ...és önszántából tart a hős megmentőivel... >> ...és nem kell akarata ellenére magunkkal vinnünk. Lassan nekem is aludnom kéne, tényleg hosszú volt ez a nap.

Miközben Lernunhoz beszélek lassan iszogatom a sörömet és kíváncsian várom mit válaszol a felcser öcsém kérdésére.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.18. 14:44

(Xavios)

Kicsit rossz érzést kelt, ahogy a hölgy otthagy. Talán csak megint túl színes fantáziám az oka ennek. Lehet, hogy nem veszélyes. Az már biztos, hogy nem mágia volt. A tudat, hogy érzéseim nem mágikus behatás keltette szinte elűzi nyugtalanságomat... ami újjáéled, mikor észreveszem az engem figyelő alakot. Szemem rajta tartom. Ez meg ki lehet? Biztos azért néz ennyire, mert észrevette, hogy értek a mágiához. Mostmár hazamehet, mert az előadásnak vége. Mikor ismét eszembe jut az a hölgy, aki az imént itthagyott kíváncsiságom iránta feléled. Kicsit felé fordulok és elkezdem vizsgálni az őt körülölelő aranysznű fényt, amit különleges adottságomnak köszönhetően látok. Nem használt mágiát... de talán megérzi, ha valaki ért hozzá... bár lehet, hogy nem ezért hagyta ott az első "áldozatát" miattam. Egy kis időre figyelmem elterelődik. Valóban nagyon szép. Talán ha most fél óra alatt elintézném 'fáradtságom', akkor mégis elfogadnám meghívását. Holnap indul a hajó. Azután lehet, hogy egy ideig nem lesz alkalmam.
Ismét az engem figyelő idegenhez fordulok és farkasszemet nézek vele. Egy ideig várom a reakcióit, majd felállok és odamegyek Shovilanékhoz.
- Most egy időre felmegyek. Holnap hajnalban indulunk és szeretnék erőm teljében lenni. - intézem szavaimat a két testvérhez. - Kevesebb mint másfél órát vehet igénybe úgyhogy még lejövök az ivóba beszélgetni... mármint egy új ismerősömmel, nem veletek. Miután ezt elmondtam nekik felsietek a szobámba, bezárom az ajtót és el is torlaszolom. Ellenőrzöm, hogy a könyvek még a hátizsákomban vannak-e, majd leülök és meditálni kezdek. Teljesen ellazulok, majd a környezetemből energiát gyűjtök elmémbe. Miután ezzel végeztem folytatom a meditációt, hogy elmém felfrissüljön.
//Összesen 18 manapontom és 15 pszipontom maradt. Az energiagyűjtés diszciplína kivonás nevű metódusával 2 kör alatt visszatöltöm manapontjaimat 30-ra 4 pszipontért, majd meditációval visszatöltök 19 pszipontot 38 perc alatt. Gondolom az ÚTK-ban is úgy megy ez, mint ETK szerint, de ha nem javíts ki.//
Terveim szerint miután végeztem cviszzatérek az ivóba a hölgyhöz, hogy többet megtudjak róla. Főleg azt, hogy miért veszi körül az a sárgás fény, amit átlagos humanoid lények nem láthatnak. Azt követően talán vele tölthetném az éjszakát ha meggyőződtem róla, hogy nem azért érdeklem, mert olyan dolgokat tanultam és használok már több éve, amit sokak szeretnének, de kevesen jutnak hozzá.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 27 / 45 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...