• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 7 / 22 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.07.18. 19:34

Craian

Sztem gnóm-harcos. :) Eddig úgy tudom nem tiltott faj és a leírásában is van, hogy az ő harcosaik nem annyira a vémes igazán harcolósok, hanem inkább a gondolkodós zsoldosok. Persze ez csak egy ötlet. A tolvajjá kinevezés tényleg tápszagú kissé... :P
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.07.18. 21:33

A goblinom is tolvaj :D Mijaz h táp?!! :)

Amúgy a kicsikém nem köt bele magánál 10-szer nagyobb vikingekbe :D (Max hátulról, vaksötétben, meglepetsből 8) )
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.07.18. 22:24

Táposcsirkék... ööö akarom mondani tápos goblin/gnóm. :D

Gnóm lehet Craian, mert az UT-ben benne van a faji leírás :wink:

De... ^^ Milyen az a kommon harcos?

Nibur! Te meg nézd már meg a pm-es ládádat. Jó pár napja ott csücsül egy levélke :P :D
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.07.19. 5:59

Üdv!

Ja táp. 8) :) Lehet csinálni kéne egy barbár-tolvajt vagy egy barbár-boszit. :P Csak annyi változna, hogy a kasztot átírom meg kapok mégegy szintnyi pontot... végülis a kalóz-martalóc is egy tolvajlási ág csak épp nem használ %-okat meg hasonlókat. :lol:

Na majd kialakul ki milyen kaszt.

A kommon harcos az általános harcost takarná. (ETK-ban egyszerűen az aíap harcos és nem valami táj-fajspecifikus.) :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.07. 12:51

Üdv!

Ismét postfarm majd' 20 nap távlatából. 8)

Nos szeptember 1 a határidő. Ahogy olvastam Yvett hsz-ét a megbeszélésbe a pénzben se villognak a szereplők. (Ok megértem mindenki megvárja az augusztusi fizut és hasonlókat.)

Ami szerintem jobban a "körmünkre ég" lassan az a kitétel miszerint egy összecsomagolt tömörített fájlban kell küldeni a karaktert. Nos kérdésem, hogy kinek van kész küldésre a karaktere? (Mármint az egyéni résszel, ugyanis a közös előtörténettel se villantunk nagyot eddig.)

Én valszeg a hétvégén bepötyögöm az enyémet nem várok tovább. A közös előtörire még nem tudom mit írhatok vagy mit nem, de ha semmi megmozdulás, ötletecske nem jelentkezik addig, akkor megírom azt, hogy az én karim hogy látja a dolgot és ennyi. (Jelzem a kivárás nem lesz kifizetődő, mert az egyedül írt "közös történet" nem lesz copypaste-elhető a többi karakterre. 8) )

Előre szólok, hogy nem támadásnak vagy megbántásnak írtam a fentieket, csupán úgy érzem jó lenne haladni, hogy ne utolsó utáni pillanatra hagyjuk a dolgokat!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.07. 13:24

Bocs Quartor, hogy ide is beírom így, de...

A versenyre jelentkezés határideje: 2008. szeptember 01. Eddig az időpontig a nevezési díjat át kell utalni Yvettnek.

Karaktereket csak azon csapatoktól várunk, akik már a nevezési díjat befizették. A következő e-mailcímre küldjétek a karaktereket csapatonként egy .zip fájlba csomagolva, legkésőbb szeptember 15-ig:

Szóval szept. 15 a karik beküldési ideje.

Én még semmivel sem vagyok kész. És ebben a hónapban ne is várjatok tőlem nagy aktivitást. Sajnálom, de ezen nem tudok változtatni.
Leszek ahogy tudok, de semmiféleképpen nem egy héten belül leszek kész a karival akár statilag, akár előtörténetileg.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.07. 16:37

A karim statja kész, előtöri vázlatokban...ezzel én is a közös előtörit akartam megvárni, h változtathassak, ha kell. Akkor hogy legyen? :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.08. 5:31

Üdv!

Nibur

Quator ar Zaraquer írta:Barbárilag én tényleg úgy tervezem "lerendezni" a délre menetelt, hogy elindultunk hajózni és úgy beállt a kormányos a vakítós-kannáspálesztől, hogy valahol a Hat Város és Pyarron környékén kötöttünk ki. Azóta a legénység szétszéledt megtudakolni merre van haza és megegyeztek az okos vikingek, hogy majd a hajójuknál találkoznak több-levesebb idő múlva. Innentől kezdve Dél-Ynev bármelyik nem túl fényűző kricsmijében vagy épp utcai zavargásában belebotolhatott a csapat bármely tagja a vizimartalócomba. 8) :D

Mivel általában a nála kisebbeket nem szokta verni (kivéve, ha nagyon szemtelenkednek, mint egyes goblin személyek :P ), így nem olyan könnyű vele ellentétes oldalra keveredni a harcokban, amíg az "ember" kisebb nála és nem inzultálja.

Én így is fogom megírni az előtöri közös részét. Kérdés, hogy már a teljes csapattal találkozzon a barbárom vagy egyenként, kettenként futnak be a társak? Tehát vagy azt mondjuk, hogy ti valahonnan már ismeritek egymást és utólag érkezett a csapatba az izomerő vagy valahol délen kolbászolt a karim és belebotlott egy északi törpe varázslónőcibe, egy goblin tolvajba, egy gnóm tolvajba/common harcosba és egy nomád sámánba. Ekkor a sorrendiség, illetve az kellene, hogy kibe hol lehet belebotlani úgy, hogy utána együtt is maradjanak a karik.

Yvett

Köszönöm már elolvastam a megbeszélésben. Bár ez azon a tényen nem változtat, hogy amint írtam a pénzbefizetés határideje itt van a nyakunkon és eddig azt írtad összesen 3-an fizettek. Nos én voltam az egyik, így a csapatból minimum 1 ember még nem aktivizálta magát, mert gondolom ebben a 3-ban Te még nem vagy benne.

Azt megértem, hogy más közbejött, ahogy jelezted a szabadságosban is, így nem is erre gondoltam a "sürgetéssel", hanem össznépileg ráfér szerintem a csapatra egy kis aktivitás.

Végül ne haragudj meg, de nem tudom kihagyni^^: -r :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.08. 14:10

A 3-ból én voltam a másik :D Am a sámán és a goblin tolvaj összehozása nem hiszem, h nagy gondot okozna, ebbe még a barbár is belefér. A többiek meg majd bekerülnek valahogy :P

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.08. 16:08

Annak örülök, hogy már te is "hivatalos" vagy a talira, mert perkásztál. :)

Az előtöriben, akkor induljunk el ezen hármas felé. Mondjuk a Hat Városban vagy a Kereskedő Hercegségekben jártatok nemrég a sámánnal. (Ez feltételezné, hogy ti ketten valahonnan ismeritek egymást.) Az egyik tengerparti városban meg belekeveredtetek egy keményebb matróz-leszámolásba mondjuk kalózhajó eltávos legénysége vs. hadihajó eltávos legénysége. A parázs kocsmai- és sikátorharcban sodort össze az emberek árja egy szintén véletlen arra tévedt vikinggel (én karim :) ) aztán közösen verekedtétek ki magatokat és egy levezető iddogálás alkalmával összejöttetek. Tegyük fel, hogy ti tudtok valami "tékrépboltot" (Új-Pyarron nagykönyvtára, geoframia részleg 8) :D ) és elkolbászoltunk valamerre a városból közösen, mert én meg a Keleti Barbárok partvidékét keresem, amit egyébként tegyük fel nem tudtok fejből, hogy merre is lehet főleg hajózva. Így meglenne az alap, hogy miért megyek veletek és miért fogom elviselni a sámánt meg a későbbi varázslónőcit.
Egyszerű ok, hogy a goblin és a sámán (meg esetleg későbbiekben a másik két kari) tud valamit a hazautamról ezért addig nem bántom őket, sőt védem, ha kell, amíg nem tudom meg a pontos utat vagy nem szerezzük meg az "áhított" térképeket.

Természtesen ezt majd valami fogalmazásfélébe öntöm a végén csak egyenlőre ezt mint háttértörténeti, motivációs szálat vázoltam.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.09. 8:11

Sztem jó. Főleg h a goblinomnak 4-es kocsmai verekedése van :D Szereti a bajt, sőt...ő maga a baj. :P A többiekkel am mi a helyzet? (Sámán, kommon harcos?)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.09. 21:31

Srácok!

Most lehet megnyúvasztotok, de... :oops:
Lehet mégsem a törpicsek varázslónővel jövök.
Hogy mivel konkrétan még nem tudom.

Hogy ne tartsalak fel benneteket a közös előtöri gyártásával írjátok nyugodtan, én majd alkalmazkodom hozzátok. Szóval leszek én a csapatban a legfiatalabb tag...
Persze ha van valakinek ellenvetése szóljon. :oops:

Amik eddig szóbakerültek (önmagammal megbeszélgetve :P):
tolvaj (zsebes!) - ember, maremita - ember, boszi - ember, bárd - dzsenn
A két aláhúzott között sakkozok most jobban...
Igyekszek hamar dönteni :oops: ^^

Yv

S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.10. 7:53

Miért nyúvasztanánk meg? Sámán van, adja a mágikus támogatást. Én am a bárdra szavaznék :D Neki vannak jó dolgai...te lennél a csapat szépe, aki a férfiaknál mindent el tud érni :) Hasznos képesség. :) Emellett az ut miatt lehetnek még a harcértékeid is jók, ha kell. De te tudod, h mi az amire most nagyon vágysz. Meg ugye a bárd az még viszonylag jó a tudományos dolgokban, főleg ha dzsenn, de a csapat többi tagja nem az eszéről lesz híres, a sámán meg ugye nincs otthon az olyanokban, h legendák/töri/nyelvek/heraldika/művészetek. Ami ugye azért lehet nem árt, ha van.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.10. 9:09

Üdv!

Egyetértek Niburral! :)

Egyrészt nem fogunk megnyúvasztani hiszen mindenki olyannal jöjjön, amivel jól is érzi majd magát a talin. :wink:
Másrészt a jann bárdnőci jól hangzik. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Craian » 2008.08.13. 11:00

Nagysokára én is idetévedek... Bocs, hogy ritkán vagyok, de nekem most a suli az első(meg a költözködés, beíratkozás,gólyatábor,bankszámlaintézés... ehh, már most utálom).

De a lényeg: kitartok a gnómom mellett. Sőt, már a kasztját is kitaláltam: boszorkánymester. :D Erről persze senkinek nem kell tudnia, ő sem reklámoza, meg amúgysem a "hűdegonoszméregkeverős" hanem inkább a "hasarokbaszorítotvillámlik" típusú. 8) Összességében pedig az igazi Szakértő.
Arra, hogy hogyan akad össze a csapattal még nincs ötletem... de állítása szerint szakértő a térképekben és a hajóácsolásban is, illetve hatalmas tapasztalata van a kocsmai verekedés élméletéből. :D
Hát a szinguláris magvú parciális integro-
differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?

(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még
És az se mindig konvergens, habár ez illenék.
De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén
Ez a legszebb mesterség.

Részecske vagyok, vagy hullám,
Élek-e vagy ez a hullám?
Megmondanám, hogyha tudnám,
De mindent én sem tudhatok.
Craian
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező