KM:Anovik con Giovichi, Én JK: Herold Bardelot, Iymer, Quator, Nibur, con Gousep,Enriquel
Netproblémák után visszatérve sajnos megint ugymond szabadságra kell mennem. Bár ez amolyan kényszer.Mivel megindult az aratás minálunk és én benne vagyok ebben, be kell segítenem és általában este 10 órára érek haza. Az én zárt kalandom játékosait abban fogja érinteni, hogy a kalandot max hétvégén tudom mesélni. Az Egy mindenkiért-ben pedig megpróbálok azért naponta, max naponta irni. Rlnézést a kellemetlenségekért.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ezúton értesítek mindenkit hogy a hétvégén nem érek rá. Leghamarabb csak hétfőn fogok tudni írni. Érintet játkok: Árnyjáték Nirmajában Valamint: Amnet Keilor 24. Kódeksze
Szeretném bejelenteni, hogy egész hétennem leszek. Bizonyára láttátok a TV-ben, ogy Bogácson hatalmas vihar volt. Nos, sajna van ott egy házunk amit elég rendesen letarolt. Ebből kifolyólag itt dolgozom és segítek a helyre állításban.
Nagyon sajnálom mint A Dorcha csak jövőhéten tudok belekezdeni Tiadlan "megreformálásába". Éspersze gianagban sem leszek egy ideig.
elnzéseteket kérem
Minden Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege Arigato: A Dorcha
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
2008. július 21.-2008, július 25-i szabadságon leszek. Valószínűleg nem fogok tudni írni. Érintett helyszínek: Árnyjáték Nirmajában. Amnet keilor 24. kronikája Egy piszkos üzlet Türelmet előre is köszönöm. Amint tudok reagolok.