• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 49 / 76 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.24. 14:08

Erior

A sikoltozás engem sem érdekel igazán, igazat adok Revónak. Ami Monguz ötletét illeti:
- Tényleg jó ötlet, Nagy balhé lenne belőle- el is mosolyodom, miközben elképzelem- Hamar meglenne az utálat. Ha meg tudjuk csinálni, akkor legyen. Kezdésnek tökéletes.

//Nem, fogalmam sincs mikor jön vissza :( //
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.26. 14:13

KM: [Dreemer],Megbeszélés-Galalin az új terv
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Lovag terem
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 12 óra vége felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin, Gallin katonái;Gallain bizalmasai

*A sikoltozás hírére, felkapja fejét Galalin a várkapitány is megélénkül*
(Pyar, Galalin)
-Egészen pontosan hol is halottad a sikoltozást, merül jöhetett?

*Mikor meg halja a választ a kapitányt utasítsa nézzenek utána a dolognak, amíg nem sikerült mindenek a végére járni ne nyugodjanak!

*Revo bíráló szavaira hevesen reagál Gallain:*
(Pyar)
- Revo! Sok sok minden történik itt, és ennek egy kis töredékét mondtam el nektek, így van, ennek sok oka van, ezek közül amit jó ha tudsz: Vannak dolgok amiket jobb ha nem tudtok, és vannak dolgok amiket nem értenétek meg, úgy vélem minden lényeges dolgot tudtok. Majd a további szükséges dolgokról beszélek ha eljön az ideje...

*A pénzlopás ötletére felélénkül Galalin és minden embere:*

(Pyar, Galalin)
-Nagyszerű ötlet, bár a kivitelezés sok nehézségbe ütközik! Először is a kincsek nagy súlyuk van, nem lehet azt csak úgy mozgatni... Második probléma hogy legkevesebb 70 ereni kék köpenyes és még ki tudja kik őrzik a kincseket. Továbbá a kincsek a feleségem lakó szobájába vannak elhelyezve, ahova nagyon kevés embernek van bejárása...
Ha mindez nem lenne elég akkor hozzá kell tegyem egyetlen mindig őrzött átjáró vezet a feleségem lakó tornyába. Majd körbe vezetlek titeket a várban akkor mindent megnézhettek saját szemelteket. Csak ki kéne találni hogyan távolítjátok el az öröket, miképpen terelitek el feleségem figyelmét és hogyan mozgatjátok meg azt a nagy súlyt...

//Visszatértem! nem is értem miért vártatok ennyire.. <biztosan szívatás hiány az oka... sebaj ezt könnyedén megoldhatjuk! :twisted: Most úgyis van pár nagyon kellemes ötletem :!: > //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.26. 17:18

Leisan de La'erten

Mikor meghallja hogy a katonák a sikoly mikéntjét próbálják kideríteni akkor egyből szól is Gallainnak.
-Nagyúr akkor én is velük tartanék ha nem bánod.-jelenti ki majd a választ ugyan megvárja de mindenféleképpen a katonák nyomába szegődik.
<<Ostobák vagytok... minél több információnk lesz a várról és annak népéről annál hamarabb és annál jobban tudjuk elvégezni a feladatunkat. Mindegy... magamra vállamon ezt a nehéz munkát.>>
Csendesen követi a katonákat közben megpróbálja megjegyezni az utat.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.26. 19:30

Revo

*Gallain kirohanásán csak mosolygok. Mondandója végén csak engedelmesen meghajlok. A többieket és Leisan-t szórakozottan hallgatom. Csak kedvesen mosolygok Leisan „hidegvérén.”
Mindenki Pyr
- Nos, én nem vagyok senki időtöltésének ellensége. Ezért is, ha tudok, segítek. Ettől függetlenül szögezzük le. Ezt csak szabadidőnkben kivitelezhetjük. Este a fogadóban meg is lehet beszélni.
*Lassan Lesan felé fordulok.
Pyr
- Nem akarok senki „becsületébe” gázolni. Sajnálatomra most attól tartok meg kell tennem. Kérem ne menyen most el sehova. Nem venné jól ki magát, ha a csapat hivatalos feje a várban szaladgálna, olyan események után nyomozva, ami nem feltétlenül végzetes számunkra és a háznép számára. Tudtommal nem egy szelem járta kastélyban vagyunk. Valamint a környéken nem a halál arat.
*Beszéd közben a kalapom a kezemben pörgetem. A végén lassan körbe intek kalapommal.
- Tudtommal egy igen jól védet, erőd falai kört vagyunk. Mindamellett ahonnan sokan csak azért nem tudunk, ügyes bajos dolgunk után járni mivel az a világ másik végén van, a varázsló, aki meg közel-s távol hajlandó vissza küldeni ép más dolga van, és szolgálatáért szívességet kérnek tőlünk. Tudtommal őr az egyetlen hiányzó mágiaforgató a városban. Valamint a várban. Biztos van legalább egy pap, aki képes felgöngyölíteni egy női sikolyt.
*Kalapommal Viperára és Monguzra utána Mörök „Lupin”-ra mutatok.
- Ha már mindenáron szeretnéd, hogy jelen legyünk a keresésnél akkor ne te meny. Hisz te a csapat „feje” vagy és nem a felderítője. Szabadidődben viszont az teszel, amit akarsz.
Lesian Elf
- „Nagytiszteletű”
*Mondandóm végén enyhén meghajlok Leisan felé is.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.27. 10:47

Leisan de Laerten

<<Kellet nekem vezetőnek lenni... a fene vigye el! Lehettem volna testőr is. Eh már mindegy. Igaza van Revonak.>>
Elf Revo
-Igazad van barátom. Dew azért ne szólíts így, nem érdemeltem ki és csak akkor kell ha muszáj játszanunk.
Aztán visszafordul az asztalokhoz és keres valami gyömülcsöt. Közben ismét tölt és vára a további teendőket.
<<Remek! Remélem megfelelőnek találják ha vezetőjük most... lerészegedik.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.27. 15:33

Erior

<<Na, csak nem kellünk mi ehhez. Majd az őrök megnézik. Leisan valyon miért akar annyira menni? Nem értem igazán... Revo és Gallain még mindig jól elvannak. De azért néhány információ csak elcseppen abból a beszélgetésből is.>>

A pénzlopás nehézségeit érdeklődve hallgatom.
<<Elég problémásnak tűnik, de ki tudja, talán meg tudjuk csinálni. És ha sikerül... >>

Revo és Leisan beszélgetését egykedvűen figyelem.
<<Tényleg nem lenne jó, ha a csapat feje mászkálna az őrök után, de igazából ha annyira akar felőlem mehetne. Legfeljebb leváltanánk.>>

Ezen kívül várom a további fejleményeket, nem iszok, nem is beszélek senkivel, csak a termet és a benne levőket vizslatom.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.28. 12:56

KM: [Dreemer],Megbeszélés-Kis vita

*Mikor Arel fölkentje a távozó kapitánnyal kíván tartani, Gallain nagyúr ellenvéleményének ad hangot. Immár érezhető rajta a részegség első jele, az erőteljes tántorgás, arca kivörösödött.*
(Pyar)
-Barátocskám nem mész sehova! Hát hogy képzeled ezt? Nem leeht IGAZ! MINDENKI ELTÉR A MEGBESZÉLT DOLGOKTOL MINDIG! MIÉRT VAN AZ HOGY ENKI SEM CSINÁLJA AZT AMIT KÉNE!

//FOLYT KÖV CSAK NMENNEM KELL//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.28. 16:18

Tala Mörök " Lupin "

< Hát ez egyre érdekesebb lesz, de a kincstár kirablásában benne lennék. Ajaj, itt baj lesz. >
- Nagyúr kérem, nyugodjon meg! Lesian vérében van. Nem tehet róla. Minden ember más és más! –
- Lesian kérlek, ne sértődj meg, de Revonak és Gallainnak igaza van. Ha tényleg kíváncsi vagy mi történt, akkor küld a szolgáidat, s ne magadat. Hiszen a Gallain is a katonáit küldi és nem magát. Ha kívánod, utána nézek. –

* Meg várom Lesian válaszát, majd a szerint cselekszem, ha úgy rendelkezik, ha nem akkor maradok a helyemen. Arckifejezésem komoly hangom kicsit játékos, de kemény. *

// Meg jöttem a szabirol. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.28. 16:42

Leisan de La'erten

-Ember?-fakad ki "Lupin" megjegyzésén- Szerinted én ember vagyok? Talán könnyebb lenne úgy elviselnem ezt...-mutat a plafon felé.
Galainfelé már kissé nyugodtabban válaszol.:
-Rendben legyen ahogy akarjátok! Akkor azt kérném kedves alattvalóim valamelyikétől fáradjon ki és nézze meg mi a fészkes fene folyik ott! Szükségünk van a birtokot érintő információkra hogy majd magunk részére használhassuk fel őket.
Közben tovább folytatja lassú ám annál biztosabb lerészegedési tervét.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.28. 17:11

Tala Mörök " Lupin "

< Hoppá ez csak egy mondás nem gondoltam, hogy meg sértem vele. >

Lasiánnak:
- Bocsi, nem akartalak meg bántani ez csak egy mondás. Majd akkor én meg nézem Nagy úr. –
* Felállok, majd oda lépek az ajtóhoz. De mielőtt kimennék, oda fordulok, a többiekhez. *
Mindenkinek:
- Akkor merre hallottad a sikoltozást? –
* Majd mikor meg kapom a választ meg hajolok Gallain és Lasian felé is külön külön, majd ki megyek. S elindulok arra amerre mondják. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.28. 20:06

Revo

*Megbotránkozva szemlélem Gallain és Leisan viselkedését.
<… Egy város feje… És… Egy… Névleges követség feje… Nem tudom, hogy a kékvérűek körében menyire dívik az ilyen viselkedés… De… Ez… Valami… Felháborító… GALLAIN HA CSAK FELE ENYIRE A PROBLÉBÁJA MEGOLDÁSÁRA FIGYELNE MINTA AZ IVÁSRA NEM LEN RÁNK SZÜKSÉGE… Vagy bárki másra, a piszkos munkára csak a saját embereire és önmagára…>
*Mély levegőt vesszek, és Gallain felé fordulok.
- Nagyuram valamilyen vár nézést emlegettet. Meg beszéltünk valamilyen vacsoráról. Ha nem bánná akár kezdhetnénk is a vár megtekintésével. Kedélyesen beszélgethetnék köbben és csak mellékesen meg lehetne említeni közben a vacsorát és a bált.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.29. 6:48

Vipera

Az eddig felém irányított kérdésekre nem válaszolok de Gallain kirohanására felpattanok és elé sietek.

-Na idefigyelj NAGYÚR - fröcskölöm gúnyosan a titulust. - Én két okból vagyok itt, az egyik, h épp ráérek a másik pedig mert a barátom jönni akart és én elkísértem. És te, nagyfényességességességestekintetű részeges disznó, ne vedd magadnak a bátorságot hogy eldöntsd mit érthetek én meg és mit nem. Te nem tudsz rólunk SEMMIT! És ugyan nem értem, hogy lehetett egy ilyen nagyképű alak ilyen fontos beosztás birtokosa de ha még a saját feleségeddel való küzdelemhez is "ostoba" jöttmentek segítségét kéred akkor inkább nem is akarom tudni.
Tehát, hogy értsd. Te elmondasz MINDENT amit tudni akarunk, mi pedig addig segítünk amíg jónak látjuk. Miért? Mert ha éppen ahhoz van kedvünk gyalogszerrel vágunk neki az útnak te pedig megoldhatod egyedül a problémáidat.
Ha azt akarod, hogy segítsünk, add meg a kellő tiszteletet. Nem a lovászfiúiddal társalogsz hanem nagy hatalmú harcosokkal és varázstudókkal akik közel sincsenek akkora bajban mint te és TE CSUPÁN A KÉNYELMESEBB MEGOLDÁST JELENTED!
- némi hatásszünet után bájosan elmosolyodok és megkérdezem,
Asszonykád ablaka alatt van olyan rész ami a kinti utcára néz közvetlenül esetleg a fal egy kőhajításnyi távolságon belül van? A kincse miből van? Kissebb mozgatható darabokból?

Ha az emberei közelebb jönnek elkezdem figyelni őket és pszivel üzenek Monguznak h készüljön, egyébként nem teszek támadó mozdulatot.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.29. 15:08

Rayamancor /Monguz/

*Vipera nem túl hízelgő monológját csendesen hallgatom ,szó mi szó van benne igazság ,figyelem az őrök mozdulatait hogyha rosszra fordulna a helyzet még időben elejét vegyem a fölösleges vérontásnak,Gallain kutyái és Vipera közá állok és most örülök hogy drága fegyvereim magammal hoztam de remélem nem kell használni őket ..
Még a Gallain válaszát megelőzve hangosan felszólalok...

Pyar
-Először is én elvállalom ezt a nem túl egyszerűnek tűnő kihívást, úgy érzem megoldható a dolog!!
-Viszont ehhez a Nagyúr segítségére is szükségünk lessz,főleg a szoba és környező folyosóinak térképére vagy rajzára ,az őrök számára és eggy alkalomra mikor maga elviszi kedves nejét eggy pár órára vadászni,vagy mulatni vagy tudomisén az a lényeg hogy el!!!!!!!
-A többit megoldjuk ! Az őrök nem hiszem hogy fjefájást okoznának egyedül a kincs mozgatására kellene kiagyalni valamit ahogy már mondta !! De azthiszem ma éjszaka a fogadóban erre is találunk megoldást !!!
-Minden esetre úgy látom elég a feje tetején áll itt most minden úgy hogy elindulhatnánk arra a vár nézésre ,majd ha meg nem haragszik én visszamennék a fogadóba hogy összeállítsak eggy használható tervet..
-Azt hiszem dolgos nap elé nézünk úgyhogy ha eggyet ért velem még a mai nap várnám a küldeményét a térképekkel és használható adatok listájával.Köszönöm.

*Ezzel etikával nem törődve hátat fordítok Gallainnak és félre hívom Viperát hogy pár szót váltsak vele!.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.29. 16:57

Tala Mörök " Lupin "

< Elég nyersen fogalmaztak, de talán ez elhat Gallain agyáig. Viszont ha kapok térképet, az már fél siker. Ha meg kapnánk az örök időleges őrjáratozását az már teljes siker lenne számomra. >
* Az ajtóban csendesen hallgatom végig a többiek beszédét, de annál kíváncsibban mi lesz a vége. Arcom közben nem árul el semmit komoly és szikla szilárd. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 19:36

KM: [Dreemer],Megbeszélés-Kis vita

//megértem hogy türelmetlenek vagytok, de legutóbb félbe maradt a reag írása, azért küldtem el mert nem akartam újra be írni...és gallain még nem fejezte be a mondandóját! most onnét folytatom ahol abba kellet hagynom.//

-MIÉRT VAN AZ HOGY NEM A SALYÁT DOLGÁT VÉGZI HANEM MÁSÉT? VILÁGOSAN MEGMONDTAM! NEKTEK AZ A DOLGOTOK HOGY KÖVETKÉNT VISELKEDJETEK, ELÜLDÖZZÉTEK A ROKONOKAT, BOSSZANTSÁTOK A FELESÉGEMET! DE NEM! MÁR MEGINT MÁSSAL FOGLAKOZIK VALAKI MINT AMIVEL KÉNE! LESIAN ITT MARADSZ NEM MÁSZKÁLSZ EL MÁSHOVA, ÉS VÉGZED A DOLGODAT! HA PEDIG A PALOTÁT AKARJÁTOK MEGISMERNI SZÓLAJTOK NEKEM! MAJD INTÉZKEDEM!

*Ordítás közben csak úgy fröcsög a kezében tartott korsóból a drága nedű! Lesian közben egész jól halad a részegedés felé....*

*Galalin kíséretén látszik hogy megvannak botránkozva a titkára halk szavakkal próbálja lecsillapítani, Fulborg Dreinával kapcsolatos dolgokat emleget fel.*

//feltételezem ezek ismeretében sem mondtok mást, ezért úgy veszem azt mondtátok amit mondtatok, most jön a reakció szavaitokra//

*Ezek után alaposan meghúzza kancsóját, mikorra kissé megnyugodott. Majd kijelenti:*
(pyar)
-Megyek a pincébe, titkárom lásd vendégül őket, Fulborg gyere. Van valami mondandótok? //ekkor mondjátok el amit elmondtok//

*Lupin szavaival nem törődik, Lesian szavaira felfigyel:*
(pyar)
-Nem kell semerre sem mennetek, majd a titkárom minden fontosat elmond, és körbe fogjátok járni a kastélyt, hihetetlen hogy milyen értetlen keményfejű vagy!

*Majd Revo kérdésére felel:*
-Remek gondolat, amint távoztam máris indulhattok.

*Viprea szavaira ismét dühre gerjed, dühöt léptelek megiramodik vipera felé. Dreina fölkentje szimbólumát feltartva bűvös szavakat kiált el, a szavak hatnak. Gallain rohama lelankad. Hátra tekint pár végtelen pillanatra tekintetét Dreina szigorú arcára emeli.*

(Pyar, Gallain)
-Legyen akkor így!
*Majd megfordul viperára tekint:*
-Vipera! Nem tudom honann merited a bátorságot ahoz hogy ILYEN HANGON SZÓLJ HOZZÁM! AHOZ PEDIG VÉGKÉPP NEM, HOGY EZEKET MOND! Dreina rávilágított nem lenne helyes félholtra vernem téged, vagy megvesztetni netalántán mint megérdemelnéd felakasztani.

-ŐRSÉG!
*Az ajót föltárulnak és a kiküldött katonák belépnek mind a hatan.*
-Vipera-*mutat viperára*- szeretné megnézni belülről a börtönünket, hogy átgondolja mit is mondott. Továbbá hogy mi a helyes értékrend, mivel az evés és ivás megzavarnák a gondolkodását ezért rá érünk csak vacsorát adni neki! Timáld, Krausz, Berg, Savon vezessétek el várat nézni!

*Négy katona elindul vipera felé, amennyiben bárki ellenkezik úgy először ököllel, fegyver markolattal, pajzzsal fognak rendet csinálni. Fegyveres ellenszegülés esetén nem garantálom a party túlélését.
Viperát négy felül körbe veszik és elvezetik, ah tudom hogy reagáltok írom a továbbiakat. Monguz szavai nem hangzanak el emiatt... vagy ha igen akkor később.*

//Szólók előre, nem így terveztem a karakterek keverik a bajt. Vipera tudnod kellet hogy egy nemes ezt nem tűri el, és aránylag finom elbánást kapsz még így is! A fegyveres harcba kezetek, vagy más módon ellenlátok csak annyira leszek kíméletes veletek mint a katonák lenének... igen ez egy figyelmeztetés volt, több nem lesz, a karaktereiteknek tisztában kell azzal lelniük hogy itt harc esetén nagyon nagyon rosszak az esélyeik!//

//off: tud valaki középkori büntetési módokat leíró weboldalt? esetleg linket? ha igen pm be nekem küldje el pls//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 49 / 76 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...