bazz én ma láttam a hírekben hogy a Corvinusra milyen nehéz volt bejutni. Én még egyszer gratulálok ennek fényében azért nem kevés az a 450 es ponthatár. És ez még csak az alsó. Nem egy hanem egyből 2 sörre hívlak meg
52-év? Te akarsz addig élni? Fuh... hát ha 52 év múlva még itt fogok kockulni akkor nagyon büszke leszek magamra. Má nem azért de amilyen veszélyes manapság az élet. De addigra már biztosan eléritek a 16-os szintet és mehettek Cheivel pofozkodni:D
Végülis ha hamarabb megyünk pofozkodni Chei-hez, akkor azzal lerövidíthetjük a kalandot. Mivel miután 5.-6. szinten leverjük, mint vak a poharat a démonok és hasonló "tucatellenfelek" meg se mernek majd támadni. Kicsit komolyabban: Nagyon várom a modult!
Meridian
Azért van egy érzésem, hogy az általad választott szara se volt annyira alacsony az a ponthatár. Persze utánnanézni lusta vagyok a pontoknak, hogy pontosan mennyi az annyi.
Viszont ennek örömére nincs kedved megváltani a világot Lorin idegein táncolva?
Hát igen, a Corvinuson volt a legnagyobb ponthatár, 475 pont. Aszem valamilyen túrisztikai szak vagy mi. Amugy én nagyon meglepődtem a ponthatárokon. 3 év "kinlódás" után ismét jelentkeztem fősulira másik szakra. Eredetileg is erre akartam menni csak 3 pont híján nem vettek fel, most meg a 480as pontrendszerben volt 335 pontm erre a ponthatár meg 180 volt. Ja és ha átváltom a régi 144es pontrendszerbe még kevesebb pontom van mint 3 éve. Fene se érti ezt a felsőoktatási pontrendszert
Lorin nézd meg a pm-es ládád. Irtam h hova küldjem el a karit a vérszin hold alatt c kalandodba.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Nah, tessék. Mit dob ki a kockadobás-szimulátor rögtön? 1-es a d20-on. Mintha csak itthon dobtam volna.
És grat mindenkinek a felvételihez. Nekem is mákom van, felvettek. Mondjuk ez nem meglepő, lévén természettudományos képzésre bejutni... ehh. Csak a Műegyetemen volt magas. Még szerencse, hogy hátratettem az utolsó pillanatban, mert még felvettek volna. Nem vagyok én önkínzó lelkisérült vadállat!
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Meridian Én megnéztem és tényleg barátságos volt a ponthatár (bár nem tudom hány pontod lett:P) A támogatott 316, a fizetős 270 pont a tájrendező és kertépítő mérnökin. A Corvinus gazdálkodástudományi karán volt a 475ös ponthatár: nemzetközi gazdálkodás (magyar nyelven és támogatott, még a fizetős is 453! Az ELTE japán szakja is 459 (támogatott), a fizetős meg 434!!!!!!
Én is szeretnék gratulálni minden kedves felvettnek! Sajnos én nem tartozom a klubba a magam 338 pontjával. Hiába van 7 érettségim és egy ebből emelt, nem érek vele semmit, mivel a plusszpontomat be sem számították, amit az emeltért kapok -.-" ... De tessék szurkolni a pótfelvételin! Szeged latin szakot akarok!!!!!! Drukkoljatok!!!!!!! Sajnos már csak fizetősre férek be, de nagyon-nagyon szeretném!!!!!!
Még h eleresztette magad?!!!!!!!!!!!! Na ne viccelj ... Con az élő tanú rá h én aligha tanultam vmit az összes érettségimre! Még a szóbeli tételeket is csak kidolgozni tudtam, megtanulni semmit, így szedtem össze a 338 pontot ... De h Te lazsáltál? Oo az ész megáll!!!!! Igenis nagyon jó eredményed van!!!! TEssék örülni h tanulás nélkül is ment minden
Iymer: Hát ez van. Majd első félév végén meglátszik ki mennyire bírja. Bejutni nem nagy cucc, bennmaradni talán nehezebb. Legalábbis illenék, mert ha már ott van az ember, tanulni is szeretne. Legalábbis én biztosan.
Amica: Ez a latin szak... meredek. Mondjuk a skandinivisztika meg hasonlók, keleti nyelvek és kultúrák... elbújhatok a fizikámmal. Azért sok sikert! És az emelt szintű érettségik csúnya dolgok, sokkal-sokkal nehezebbek mint a közepek. Legalábbis a matek meg a fizika biztosan. Így sem megoldhatatlanok, de legalább szereznek az emernek egy kellemesen gondolkodós délelőttöt. De ha nem kapsz érte pontot... hát... miből van az az emelt? Másik nyelvből?
Amúgy ha lazaságról beszélünk: egyetlen egy tételt sem néztem át a középszintűekre. Az utóbbi időben nagyon alacsony a mérce. Egy hármast bárki összehaknizik, a négyeshez már esetleg emlékezni kell pár óra anyagára, az ötöshöz meg az kell, hogy jóban legyél a tanárral és/vagy mindent tudjál. Így aki hat évig bosszantotta a tanárokat(lehet jobb lett volna nyolc osztályos gimnázium, akkor csak hármas lenne néhány dolog... ) az most visszakapta.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
A mai születésnaposoknak Boldog születésnapot. És mindenkinek akinek az elmúlt héten volt, vagy lesz.
Gratulálok mindenkinek a sikeres felvételiéhez.
Lernun
Olvasgatom az oots képregényeket, és nagyon tetszenek. De mivel sok mindenbe beleártottam magam, már nem merek belekezdeni még egy történetbe. Pedig szívesen mesélnék. Nem értem miért nem próbálkozol meg a meséléssel? Mármint azt akarom mondani, hogy értem, hogy nincs kedved de... kilehetne belőle hozni valami vicces és jó kalandot. Már a HALÁLTUSA modulba is sokszor nevettem, a reagjaidon.(természetesen jó értelemben) És szívesen olvasnék még ehez hasonló történeteket. Nem tartom magam jó mesélőnek, sőt ami azt illeti a többiekhez képest, elég érdekesen mesélek. De ha válalkozol, megpróbálok segíteni, amit tudok.
Mindenből azt akarom kihozni, hogy próbálkozz meg, a kalanddal. Azért ide írtam, mert remélem, hogy a többiek is segítenek, meggyőzni a oots+magus modulal kapcsolatosan.
WOLFTERN
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
Köszi a bíztatást Wolftern. Hát nem is tudom. Végül is miért ne? Csak most nagyon eseménydús a nyaram(autóvezetés, Hkk verseny, kiránulás). Utána meg az a baj hogy 3 hónapra nem lesz netem és csak suliból tudnék, úgy meg végképp nem szeretnék. De majd meglátjuk. Most nyáriszünetben nem kezdek bele, d4e majd meglátom mit hoz a sulikezdés. Üdv.: lernun