• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 33 / 46 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ OM-UT ]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.18. 1:16

Gondo

<… Hü… Pech…>
*A hangok meggyőztek róla, hogy nincs értelme itt időzni tovább. Sajnos Sulaff balszerencséjére nem bizonyult elég értékesnek. A kihúzott tőrt a hangok után rögvest a tarkóján keresztül Sulaff agyába szúrom.
- Nincs szerencséd.
*Teteb tőrét a fejben hagyom. Köpenyét magam elé kapom. A tőrt erősen megragadva egy kúpforma alját követő gyors erőteljes mozdulatot téve elválasztom a fejet a testtel összekötő izmokkal. Ezután a tőrt két csigolya közé szúrom. Egy csavaró mozdulattal elválasztom a két csigolyát. A feje ez által le lett tépve. //Gondolatban és kézfejen végzet kísérlet alapján nagyjából 5-7sek alatt kivitelezhető//
- Menyünk.
*A fejet a köpenyembe csavarom. Tőreim magamhoz veszem amennyiben mard rá még pár másodpercem. Pár lépés után néhány szökkenéssel megcélzom magamnak a háztetőket. Miután fent vagyok, nyújtom a kezem Teteb-nek. Amennyiben nem sikerül. Nem zavartatom magam. Futok tovább előre. A háztetőn a fejet bedobom valamelyik kéménybe. A sikátorban haladva az egyik kanálisba. Ingujjam letépem. Utána felkar középig felhajtogatom a maradékot.
//gyorsaság p.: dobás4/százalékos: ugrás-mászás_dobás12//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.19. 6:16

Twou Line

< Furcsa, hogy nem foglalkoznak, velem, az meg még jobban meg lepő, hogy a kapitány helyettes sem. hm hm… Vajon mi történt. >
* Kicsit meg lepődtem mikor kérdés nélkül elhaladtak mellettem, miután végignéztem rajtuk oda megyek a kapuban álló örökhöz. *
- Üdvözlet. Mondják uraim mi történt, hoy nem lehet ki menni és ami ilyen sietős és ami ennyi embert igényel? –
* Majd kérdő arccal fürkészem az örök szemét és arcát. Hangom higgadt, és kíváncsiságot tükröz. *
< Vajon mi lehetet ilyen sürgős és fontos. Remélem nem a mi ki balhénk, bár azon meg lennék lepve. Minden esetre kíváncsi vagyok mit válaszol az őr. >

// Gondo fígyi Sirakot a játékban tudtommal Arametnek hívják… Vagy neked másképp mutatkozott be? //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.07.20. 7:19

Teteb Azurec
<Hát, ez se egy kellemes társaság úgy érzem...Ténlyeg nem volt szerencséje ennek az ürgének. Node, nem gond menjünk mielött még mi is rosszul járnánk.>
*Gondó után megyek, amint látom, hogy felszökell a háztetőre meglepődök.
<Hát kezesebbre számítottam, de ügyes meg kell hagyni...>
*Elkapom kezét és megpróbálok felmászni, illetve, ha sikerül utánna menni...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 8:22

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line

Rhienna D’Vire

*A katonák meglepődve néznek rád. Először nem is szólal meg egyikőjük sem, majd végül a bátrabbik szól hozzád.

-Minden tiszteletem az öné varázslónő, de éppen egy alvilági csoportot számolunk fel. Előfordulhat, hogy komoly ellenállásra számíthatunk. Persze az is előfordul, hogy nem történik semmi. Ezért ha a kikötőbe megy, nem garantálhatom, hogy sértetlenül tér vissza. Ha önnek ez sem jelent gondot, legyen.

*És eláll az utadból, kezével a kikötő felé intve.

Twou Line

*A katona meglátva téged, és halva parancsolói hangodat, akaratlanul is kihúzza magát előtted, mintha a tisztje lennél.

-Uram, a kikötőben merénylet történt, és a kapitány helyettes reménykedve, hogy minél hamarabb felszámolhatja az alvilágot, úgy döntött gyorsan cselekszik. Sajnos nem engedhetjük ki, mert parancsba kaptuk, hogy senki nem mehet ki.

*Míg beszélsz az őrrel, észre veszed Rhiennát, amint egy katonával beszél, és a katona szabad utat mutat neki.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 8:24

Résztvevők: Gondo, Teteb Azurec

*Gondo, szerencsédre a tőr elég élesnek bizonyul, így gyorsan elmetszed az izmokat, majd bele szúrsz a csigolyák közé, és elfordítod a fegyvert. Hangos recsegéssel válik le a testről a fej. Gyorsan belebugyolálod a köpenyedbe, melynek köszönhetően csurom vér lett.

*Teteb, végig nézed a társad cselekedetét, és szinte magad ragadod meg, mikor végzett, hogy sietve elrohanjatok, mert már nagyon közel vannak a kardos támadók, akik akár katonák is lehetnek.

*Gyors léptekkel iramodtok neki, majd az egyik ház tetejére Gondo felmászik. Elég gyorsan tette, és ez meglepő volt. Teteb te is utána mész, bár inkább a testőrködésben jeleskedsz, és nem a háztetőkre való mászásban, de Gondo segítő jobbjának köszönhetően hamar felkerülsz te is. Mikor visszapillantotok, látjátok, hogy két katona álla a holttest mellett kihúzott kardal, és idegesen néznek jobbra, balra.

*Gondo egy kéménybe dobja a fejet, hallani, ahogy neki ütődik a téglafalnak, majd a sikátor adta védelmet kihasználva, rejtőzve haladtok tovább. Ki érve a sikátorból, a kikötőbe juttok, de elég messze ahhoz, hogy ne figyeljenek fel rátok. Ekkor egy csapatra lesztek figyelmesek. Úgy 10-12-en lehetnek, élükön a kapitány helyettessel. Pajzsokkal, kardokkal felszerelve. Egyenesen abba a sikátorba mennek, ahol a hulla fekszik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.27. 10:58

( Rhienna )

* A katona beszédére kissé felhúzom szemöldökömet, majd amikor eláll az útból csak bólintok felé, és besétálok a kapun Twou-hoz. *

- Beszélhetnénk négyszemközt? * kérdezem meg társamtól, jelezve a katonának, hogy menjen a dolgára. *

* Ha elmegy a katona, vagy sikerül társammal félrehúzódni hallótávolságon kívülre, megszólalok: *

- Mi történik itt? Remélem nem ti okoztátok a bajt és hol vannak a többiek? * kérdezem kissé aggódó hangon. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.27. 13:47

Gondo

<… Nos, erről ennyit… Most lesz mivel foglalkozniuk egy ideig… Vajon ránk innentől fogva menyire fognak oda figyelni?...>
*Alkarvédőm és dobótőr tokjaim leakasztom a kezemről és az övemre fűzöm őket. Ingujjam felkar részét levágom. Letörlöm a kezemről és az alkarvédőmről a vért. Ingujjam maradékát karközépig feltűröm.
- Nos, akkor keressük meg a többieket. Előtte van egy kis elintézni valóm. A kapunál találkozunk. Egy fertály óra és ott vagyok. Ha nem vagyok ott a akkora akkor majd a fogadóban találkozunk. Hamarosan én is ott leszek.
*Bevetem magam a kikötő forgatagába és megpróbálom megtalálni Allínzt.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.28. 17:01

Twou Line

* Mikor meg látom Rhiennát kicsit meg örülök, majd mikor oda jön hozzám és mondj, menjünk, félre elkezdek lefelé sétálni vele. Majd a válaszok a kérdésére. *
- Nos, a többiek beszélgetnek egy úri emberrel. Nem hiszem, hogy mi okoztuk volna a galibát, de ha vége lesz ennek, és elmehetünk meg tudjuk. –
* Körbe nézek, hogy nem hall e senki, majd Pyaroni közösül, mondom, tovább, ha nem hallhat senki. *
- Nos, az történt, hogy meg találtuk Gondot aki épp csajozott, mikor valaki rá lőtt. A többiekkel utána rohantam el kaptuk, majd Gondo elkezdte ki kérdezni. Úgy gondoltam, hogy ketten elegek is lesznek hozzá így elkezdtem visszaindulni, hogy szóljak neked minden rendben és, hogy mindjárt jönnek. Szerintem hamarosan találkozunk velük itt a kapuban. Úgy, hogy szerintem maradjunk itt. De ha gondolod szólj nekik elméddel, hogy itt árjuk őket. -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.07.28. 17:49

Teteb Azurec
- Rendben...
<Az azért érdekelne, hogy mi dolga van állandóan...>
*Hát én el is indulok a kapu irányába...
<Ott, ha már máshol nem is össze kell dugnunk a fejünk, mert az ilyen kis különcgödés nem tesz jót a feladatunk elvégzésében...>
*Ha odaértem valamelyik ház oldalát kezdem támasztani a kaputól 15-20 méterre és ott várok, míg a többiek meg nem érkeznek...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 16:14

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line

Teteb Azurec

*Ott hagyod Gondot, és gondolataidba mélyedve elindulsz a kikötő kapuja felé. Reménykedsz benne, hogy nem tart sokáig a dolga, mert lassan már kezdenek a nyomok elkopni, annyi ideig húzzátok a körbe nézést.
Nem kell szerencsére várnod a többiekre, mert látod, hogy ott állnak, és beszélgetnek a kaputól úgy 20 méterre még a kikötőben. Ami viszont furcsa, és eléggé aggasztó, hogy a kapuban a 4 katonán kívül, még 6 felfegyverzett katona áll, és senkit nem engednek ki a kapun
.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Míg ott álltok, és beszélgettek, semmi különös nem történik. Jönnek, mennek az emberek. Valaki dühös, míg más nyugodt hangulatban vesz tudomást a kijárási tilalommal. Szerencsére nem kell sokáig várnotok, mert felismeritek Arametet, amint felétek tart.

Rhienna D’Vire, Twou Line, Teteb Azurec

*Most már hárman vagytok, és vártok a negyedik társatokra.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 16:16

Résztvevők: Gondo,

*Külön váltok Aramettel, és elindulsz a kikötőbe, hogy megtaláld a lányt, aki már rég kényeztetne, ha az a lökött Sulaf nem támadott volna meg. Mondjuk neki már mindegy.
Elég sokan vannak most a kikötőben, de fogalmad sincs, hogy miért. Körbe járod a kikötőt, de sajnos sehol nem látod Allínzt. Viszont a keresgélés közben hallod pár alaktól, amint a városi őrséget szapulják. Úgy tűnik, a pletykák szerint, a támadás miatt senkit nem engednek ki, és hiába mennek panaszkodni, hogy a fűszer, amit hoztak a hajón tönkre fog menni a kikötőben. Vagy haza szeretne menni, de nem tud. A lényeg, hogy mindegyik pletyka alapja, hogy senkit nem engednek a városba, le van zárva a kikötő
.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.29. 16:46

Twou Line

* Mikor befejezem a mondandóm, s ekkor meg örülök, mert meg látom Arametet, de nem látom Gondot. Mikor oda ér hozzánk rá kérdezek. *
- Hello. Gondot merre hagytad? –
* A hangomból, csak kíváncsiságot lehet ki olvasni mást nem. Kíváncsian várom a válaszát és Rhienna reakcióját. *
< Vajon mi lett Gondoval. Vajon mit csináltak az idegennel? Ha meg ölték remélem, azt nem mondják el Rhiennának. Nem lenne túl boldog a hírtől. Mondjuk, mi sem lennénk ép túl jó helyzetben, ha kinyírták… >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.30. 20:40

Gondo

*Keresés közben visszatérek oda ahol magára hagytam Allínzt. Még pár percig meresztgetem a szemem utána, de ha nem találom, akkor fogom magam és ígéretemhez hívem elindulok a kikötő kapuhoz.
<… Nos Sulaff ha a tudatlanságodért nem is… Ezért biztos megérdemelted a halálodat…>
*Lemondóan ingatom a fejem és a kikötői kapu felé veszem az utam.
<… Remélem, nem bővül ellenségeim körre…>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.07.31. 9:58

Teteb Aurec
- Üdv! Nem hagytam sehol, neki akadt egy kis dolga... Nekem azt mondta, hogy egy fertály óra múlva itt lesz.
<És ajánlom is, hogy itt legyen...>
- Jól is jön végre, hogy, így mindanyian tudunk találkozni, így mindent össze foglalhatunk és megtehetjük a következő lépést.
*Majd körülnézek és ptt maradok a többiekkel Gondora várva...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.31. 17:09

( Rhienna )

- Nos, majd ha Gondó is méltóztat hozzánk csatlakozni, megkérdezem tőle, mi is volt az a beszélgetés és hogyan végződött.

* Majd csendben nézelődök, nincs nagyon kedvem a beszédhez, így kissé megkönnyebbülök, ahogy meglátom Arametet. Twou megelőz a kérdéssel, ami már majdnem feltettem én is. A válasz ellenben nem igazán tetszik nekem. *

- Nos, nem szeretem ezeket a külön magánutakat. Sietős a dolgunk, de mi még mindig itt téblábolunk. Ajánlom neki, hogy alapos indoka legyen a kóricálásra. * mondom mindezt kissé dühös hangon. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 33 / 46 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...