Végül is kíváncsi lennék az oots megvalósítására lévén az D&D rendszer de végül is át lehet ültetni mágusra is csak a kasztokat kell megtalálni hozzá.Bár félszerzet nincs a mágusban De ha gondolod segítek
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Hát igazából csak Belkar egy kicsit gázos, de szerintem simán lehet goblin harcos. ja meg Vaarius neme kérdéses, de erre majd jelentkezhet bárki(fiúk lányok eggyaránt.) Jelenleg a sztorin töröm a fejem.
Ahogy elnézem Togar, már jelentkezett is, hogy segít a megvalósításban, ha nem baj akkor én távolról figyelek
Amúgy szerintem, gnómmal is meg lehet valósítani Belkar-t, csak a jellemét kell egy kicsit változtatni.
WOLFTERN
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
Én a magus Belkarjának azt is el tudnám képzelni, hogy mondjuk félelf, aki mondjuk születése folytán rendkívül alacsony növésű. Bár az idegbeteg goblin/gnóm se rossz.
Tudom, hogy Belkar a DnD-ben félszerzet. Csak én az eddigiekből azt hittem magusra lesz konvertálva. Magusban viszont se félszerzet, se más apró jólelkű játszható faj nincs. A goblin alapból kissé pusztai, a gnóm meg túl "művelt". A félszerzet eredetijéhez egyik sem hasonlít lelkületében, amit aztán Belkar alakjában kiparodizálnak.
Igaz én nem értek annyira a dologhoz hisz még csak 3 napja olvasgatom. De végül is a lényege, hogy kicsi legyen Belkar.
Ahogy olvastam, mindig mérgelődik, és keménykedik. Amit szerintem jól ki lehet játszani.
WOLFTERN
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
Én nem olvastam sokat az oots-ból, de amit láttam... na ha abból kaland lesz, azt megnézem ez biztos Amennyi hülyülést abba bele lehet pakolni.
Belkarhoz annyit, hogy lehetne félgoblin-félgnóm. És akkor félszerzet. Mindkettőből van benne egy fél, és már se nem olyan pusztai, se nem olyan művelt Bár elég érdekes életútja lenne egy olyan fajú karakternek mint amit javasoltam. Kezdve azzal, hogyan is született... De ha az egész a vicces M.A.G.U.S. kaland irányába tolódik el, akkor még talán bele is illeszthető.
Már csak egy dolgot akartam mondani: Sok sikert hozzá Lernun
Nekem tetszik ez a félgoblin, félgnóm is. Előtörténetet úgysem fogok kérni szóval majd a leendő játékos eldönti melyik neki a szimpatikus. Jelenleg még mindig a történeten gondolkodom, ha az meglesz pár nap múlva meg tudom csinálni majd a kiírást.
Kimondott karakterképek Bal oldalon az ILLUSTRATION menü alatti Acces à la bibliothéquere kell kattintani és az alatt jönnek be a kategóriák, melyek a képeket rejtik.
Látom Lernun nagyn belejött a szervezésbe. Hajrá és csak így tovább!
No viszont nekem is lenne egy kérdésem úgy mindenki felé.: Szerintetek miért van az hogy az egyetlen normális kereső ami létezik nem hajlandó nekem működni? Konkrétan a Googliról van szó. És semmilyen formájában (próbáltam már mindenhogy!) nem hajlandó keresni. Az oldalt ugyan megnyitja a Mozzilám és az Explorerem is de amikor beirok akámit is és rákattintok hogy keresés na akkor kb félóráig tölt. (legalábbis legtovább eddig vártam lehet csinálná tovább is ) és persze természetesen semmit sem hajlandó megjeleníteni. Cookit meg minden egyebet töröltem már és nem értem miért van ez. Plíz aki tud segítsen. Ráadásul a legtöbb fontos hírlevelem Gmailra küldetem ami úgyszint nem mükszik. Előre is köszönöm.: