• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 51 / 76 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.31. 18:19

Leisan de La'erten

-Na akkor ez van. bár ha jól emlékszem a táborlakók mindegyikének fel lett ígérve bizonyos mennyiség arany. De te nem voltál akkor még ott. Ettől még te is számíthatsz jutalomra. Ha másra nem a kedves Gallain örök időkig tartó barátságára és börtöneinek vendégszeretetére.
A börtön sző kiejtése után megborzong kicsit.
Közben várja Dreina szolgáját mutassa az utat.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.08.01. 11:03

Tala Mörök " Lupin "

* Ahogy látom Leisannak nem tetszik a vár belseje, így bólintok felé, mikor mellém ér. *
< Bár szívesen maradnék feltérképezni ezt a helyet. >
- Parancsnok az egész vár terv rajzára szükségünk van és minden titkos járatra, nem csak felületi térképekre. Ahogy a társam mondta így kevesebb áldozat lesz. S az őrjáratok létszámára és az őrök helyére is szükségünk lenne mindenhol. Ja és a váltási időpontokra is , ha lehet. –
* Majd oda fordulok a többiekhez. *
- Úgy gondolom a papírokat meg várhatjuk a vár parkjában is, úgy, hogy szerintem mehetnénk oda is onnan pedig szerintem is menjünk a fogadóba és rágjunk át minden tervet és ötletet. –
* Ha mindenki egyet ért elsőként lépek ki a szobából, majd meg várom az őröket, hogy mutassák az utat a parkba. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.01. 11:43

Revo

*Csendben hallgatom a többieket.
<… Kedves társaság… És végre hallok is tőlük valami épkézláb ötletet is… Lehet, hogy eddig azért nem szólaltak meg, mert nem érdekelte őket…>
Mindenki Pyr
- Szerintem is a fogadóban kéne már a továbbiakat megbeszélni. A magam részéről már csak egy forró fürdőre vágyok.
*Megvonom a vállam és hirtelen témát váltok
- Viperát először megpróbálhatnánk szép szóval kihozni. És ha utána nem akarják egy éjszaka után kiengedni már kezdhetjük tervezni a megszöktetését.
Leisan Pyr
- Nem. Nem láttam semmit. Épp lekötött Vipera elhurcolása.
- Amúgy én sem aranyért vagyok itt. A magam részérül még meg is említettem Gallain-nak, hogy főképp kedvtelésből vagyok itt és szívesen venném, ha szolgálataim legalább honorálná egy kis fizetséggel. Mintha nemet mondott volna akkor. A táborban biztos nem figyeltem kellő kép mikor azt a bizonyos anyagi honorálást említette, mert ép nem rémlik. A magam részéről továbbra is a lehetséges lehetőségek felmérése véget szaladgálok a környéken.
*Megvonom a vállam.
- Gallain viselkedése annyira engem nem borított, ki mint Viperát főleg itt a saját várában. Mivel a én még a saját lovam hátán szeretnék távozni. Meg aztán láttam már hozzá hasonló alakokat már ép eleget.
Aszisz önmagam félhangosan
- És mind hat láb mélyen fekszik már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.08.01. 19:16-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.08.01. 12:37

Rayamancor /Monguz/

*figyelmesen hallgatom végig a többieket majd ha végül mindenki elindul én is velük tartok ,Revo szavaira én is megszólalok!*

-Vipera miatt nem kell aggódni ,szerintem megvárja míg Gallain jobb belátásra tér ,ha nem kijön magától is de azt Gallain nagyon meg fogja bánni azt garantálom!
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.01. 19:22

Revo

<… Lehet de elfelejti, hogy ez egy világvégi erőd ahol nagyobb erőket vontak össze mind egy Dwoon végvárba…>
Monduz Pyr
- Tiszteletre méltó a bizalmad a barátod képességeiben. Reméljük Gallain jobb belátásra tér.
Mindenki Pyr
- Addig is induljunk a kertbe. Magam részéről magam is kezdem unni ezt a termet. Még ha nem is futkos tőle a hátamon a szőr.
*Amennyiben mindenki az indulás mellet van és elindul kicsiny csapatunk magam is megindulok.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.01. 21:20

KM: [Dreemer],A börtön titkai I. :shock:
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Börtön
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra eleje felé
Résztvevők:Vipera (con Claudiusz)
NJK:Az őrség, börtön örök és börtön lakok, Asfent

*A lény remegő hangon megszólal:*
(pyar)
-Asfent... Asfent a nevem... miért vagyok itt? Mert megbüntettek... mert öltem... gyilkos vagyok...és most várom hogy bűnhődjek.. érzem közeleg az én időm mindjárt visznek el! de én nem akarok menni...nem bírom... * elsírja magát a szörnyeteg!*

*A távolból lépteket hallasz, valakik , jönnek a folyóson...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.01. 21:41

KM: [Dreemer],Távozás a Gyémánt palotából
Helyszín: A puszta - Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Lovag terem
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 13 óra eleje
Résztvevők:Minden JK (kivéve Viperát)
NJK:Gallin katonái;Gallain bizalmasai

//látom elég önnálóak vagytok :) //

*Dreeg szavait hamar a titkár szavai követik, megelőzve Dreina fölkentjét, aki ugyanúgy szólni kívánt...*
(Pyar)
-itt többszörös félre értés esete forog fönn! Egyrészt a kapitány úr nem a térképp miatt ment el, másrészt a vár térképeit nem adhatjuk ki senkinek! Azokba legfeljebb betekintést lehet nyerni, de azt is csak nagyon szigorú felügyelet mellett, és az is óriási kegynek számít! Egyébként nem értem mi szükség térképre, miért nem járják végig a helyt és nézik meg a saját szemükkel, hisz megtehetik!

*Dreina fölkentje valamit magába tart érezhetően... de ez nem zavarja a titkár urat hogy folytassa a válaszok megadását Dreegó kérdéseire:*
-újabb félreértés, bár nem értem hogy eshet meg! Köztudott hogy Gallain nagyon bőkezűen meghálálja és segíti azokat akik neki segítenek, és szövetségesek vele, roppant jó szívű!
-A palotában őrjáratozó katonák feladatai titkosak, ezt senki orrára nem kötjük! Másrészt nem a nagyúr katonáit kell kijátszani hanem Victoria katonáit! Ez nagy különbség, mert a nő testőrei teljesen külön ténykednek! Ebből következik, a kért ismerteknek semmi haszna nem lenne a tervek felől nézve...
-az első kérés aminek van értelme, egy lista a vendégekről igen ez egy pár óra alatt elkészíthető...az említett holmikból nem tartunk magunknál készleteket! Azok beszerzéséhez idő kell... portrékat pedig nem tudok mutatni mindenkiről, de a legtöbb vendégel személyesen is találkozhatnak...

*Lesian szavaira ha valaki odalép az ablakhoz hogy kinézzen csak a mostanra kitisztult eget látja...*

*A palota körül nincsen park... egyetlen helyen van park a városban ezt viszont csak Dreego tudja: a Kis Szirenári követségben! mindezt Fulborg(Dreina pap) meg is jegyzi:*
(Pyar)
-Zöld területbl kevés van a városon belül, a Kis Szirenári Követség az egyik parkunk, de az zárt terület többnyire. Ha természetre vágyik akkor a leg szerencsésebb ha pár óra lovaglásra lévő Gyémánt tóhoz mennek. A várostól délre fekszik, nem lehet eltéveszteni :)

//Sargast töröltem a kalandból, a karaktere továbbiakban NJK státuszban van//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.01. 22:15

KM: [Dreemer],Megérezés után az ivóban
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:-

*A hosszú út után végre jól esik elnyújtózni ebben a különös fogadóban. A bútorokat mindenütt feketére mázolták, és már-már halotti csend uralkodik mindenütt... A fogadós és segítője egy Szakál nélküli törpe kedves jó emberek... Valami felújításra hivatkozva a teljes bútorzatod fehér leplekkel takarták be, a munkát már megérkezésed előtt elkezdték.*

*Most végig peregnek szemeid előtt az elmúlt napok eseményei. Elgondolkodtató mi minden történt az utolsó napokban. Mert az út teljesen eseménytelen volt, attól a tucatnyi bandita támadástól eltekintve amin átestetek. Ezzel ellentétben előző éjszaka és ma... hát igen sűrű napod volt!
Még tegnap este álmodban egy hatalmas sárkányt láttál küzdeni ezernyi fekete szörnyeteggel. A viaskodásból a sárkány került ki fényes győzelemmel, majd megszólított:*
-Most a ti harcotok ideje jön el az enyém lejárt!

*További különös dolog hogy megbízód a város kapuján való átlépés után rögvest utadra bocsátod fizetségeddel együtt. Holott nem ebben állapodtatok meg... Mégsem ez a leg aggasztóbb hanem az utánatok érkező Toroni karaván... valami nincs azzal rendjén valami elkerülte a figyelmedet a lelked mélyén tudod csak nem ugrik be micsoda...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.08.02. 5:49

Vipera

És mi vagy Te Asfent? Nem láttam még hozzád hasonlót. Mi lesz a büntetésed? És miért öltél? Talán beszélhetek az őrökkel h várjanak még.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.08.02. 8:17

Malor Dein

<fura egy vidék ez, na mindegy, ha már erre jártam akkor maradok kicsit>
A fogadósnak mondom:

- Szép napot. Szeretnék szállást pár napra nem tudom még meddig maradok. Valamint ennék is, valamit.

Körbenézek vajon itt lesz e az étkezés vagy máshol?

Mindegy hol megkajálok, majd elfoglalom a szobámat.
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.08.02. 10:28

Leisan de La'erten

-Megdögök itt...-suttogja az ajtónak aztán mivel ilyen messze van a tó -amihez természetesen el fog menni- inkább leül egy székbe. Kezébe veszi ismét a kupáját és folytatja amit elkezdett persze mostmár csak kortyolgat és valamit eszeget is mellé.
Továbbiakban figyeli a többieket és halgatja az ötleteket. Miután mindenki elmondta a magáét halkan szinte félve hogy mindenki belemegy.:
-Várnézés?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.03. 8:54

KM: [Dreemer],A börtön titkai I. :shock:
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota-Börtön
Résztvevők:Vipera (con Claudiusz)
NJK:Az őrség, börtön örök és börtön lakok, Asfent

*A lény csak tovább sír... az örök pedig egyre közelednek!*

-NEM...NEEEEM NEM AKAROM MÉG EGYSZER NEEEEEEEEEEEEEEE! *üvölti teli torokból, ami azt illeti ettől megfájdul a füled kissé.*

*8 őr tűnik fel a cella előtt. Kinyitják az ajtót és beszólnak:
(őr,Erv)
-Asfent te vagy soron ne kéresd magad4 Gyorsan megleszünk!

(Asfent,Erv)
-Nem akarom!

(őr,erv)
-Ez a kiszabott büntetésed! Hát lennél olyan becstelen Lovag létedre hogy megfutamodsz! KIFELÉ!

*Asfent remegő léptekkel elindul kifelé, miután kilép az örök vissza zárják a cella ajtaját és elvezetik bál felé...*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.08.03. 9:01-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.03. 9:00

KM: [Dreemer],Megérezés után az ivóban
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:-

*A fogadó ebben a pillanatban teljesen üres... amikor beléptél egy csinos nő volt a pultnál de arra hivatkozva hogy sürgős dolga van az egyik hátsó ajtón távozott.*

*Az ivóról: Nagyon furcsa félépítése van, mindenütt hosszú asztalok vannak, az ivó közepén egy 3 méter hosszú asztal foglal helyet ami körül nincsenek székek. Az egész helység úgy becsülöd 16 láb széles és 14 láb hosszú. A bejárattal szemben kapott helyet a söntéspult, meglepően sok ajtó nyílik a fogadó más részei felé.*

//ha valami részlet kimondottan érdekel írd meg, nem tudok rögtön mindent le írni ahogy elmesélném...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.08.03. 10:03

Malor Dein

< Fura egy fogadó belép a vendég, azt eltűnik a fogadós, a törpe, meg a lány is. Na mindegy ez van >

Körülnézek hátha találok valami érdekeset. Benyitok az ajtókon, már amelyiken tudok, talán előkerül valamelyik mögül valaki, akivel lehet érdemben tárgyalni
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.03. 13:37

Erior

<<Fantasztikus, nem kapunk szinte semmi információt. Azt se tudom már miért is kellett nekem segíteni Gallainnak. Mostmár mindegy. Csak gyorsan végezzünk, aztán tudjam csinálni a dolgomat.>>

- Menjünk- válaszolom Leisannak kissé lehangoltan, egy sóhaj kíséretében.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 51 / 76 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...