• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szövetség

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 3 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19

Re: Szövetség

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.08.04. 10:01

(Laurana)

- Biztosíthatlak, jobb mint a pipa! *mondom neki mosolyogva, majd élvezettel fújom ki a füstöt*
- Hogy milyen tábláról beszélek? *kérdezek vissza aztán*
- Hát arról a bazinagy rubinlapról a szórakozónegyedben, zafír meg alexandrit figurákkal. Lehet, hogy még nem is láttad? Pedig, ha valamit érdemes megnézni ebben a porfészekben, akkor az az... *mesélem neki csillogó szemekkel*
- Mikor először jártam itt, majd minden pénzemet föltettem a következő lépésre és bár még ma sem mindíg hiszem el, de eltaláltam. Akkor csináltattam ezt a gyönyörűséget is *mutatom neki büszkén mosolyogva -hüvelyéből kihúzva- a balkezes abbit szablyámat, melynek markolata sólymot formáz*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.04. 11:15

KM esemény [Lorin].:A különös alak...
Helyszín: Erion
Időpont: A Kék acél havának 7.napja.
Résztvevők: Laurana

A Vándor elismerően méri végig szablyádat majd amennyiben megengeded neki megfogja és meg vizslatja majd visszaadja.
-Szép fegyver. Valaha én is arról álmodoztam hogy legyen egy hasonlóm. De aztán az utam teljesen másfelé vitt és elkeveredtem hazámtól...
Eddig jut mondandójában mikor Ilenal hangosat vijjog majd leereszkedik. elszáll fejetek felett aztán ismét emelkedőbe fogja.
- Na tessék... egy perc nyugtot nem hagyna az embernek...és nekem se .
A távolban pár vasalt csizma lépése veri fel a zajt. vándor megfordul és rád néz.
-Nem kérem hogy miattam hullajtsd véred...-mondja piszkosul mosolyogva aztán befejezi- de azért ne tedd el a szablyád.:D
A távolban három alak tűnik fel. Egyik kezében hatalmas kardot lóbál, ezüsttel futtatott vértjén stilizált Kígyófejek marakodnak egymással. a mögötte lévő két alak ugyan olyan vértben ám díszítés nélkül.
-Na fene... nem titeket vártalak... ellenben tégy még egy lépést eme megszentelt helyen te átkozott és elvágom életed fonalát!
-Tudod miért jöttem!-mondja a pallosos.
-Nem nem tudom miért?-kérdez vissza a Vándor.
-Add át és nem esik bántódásod, és neki sem!-mutat rád.
-Eh... tudtam hogy a Kitaszított kígyóképű szuka szolgálói nem tisztelnek semmit de hogy a betyárbecsületet se? Na azt nem képzeltem volna... mond csak hogyan akarsz nekem ártani? Megölsz? Hahaha... áldás volna csupán!
Miközben éles szópárbajt vívnak a vértes alak feje egyre csúnyábban elvörösödik.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.08.04. 11:37

(Nguyen cwa Kryss)

*Ahogy közelebb ér, maga is egyre inkább fintorog, lova is fel felhorkan, hátrakapja a fejét. De elvisletek ők ketten már hasonlókat. Ahogy közelebb ér, leszáll, és egyedül lép odaaz egyik máglyához, hogy megvizsgálja az égő tetemeket. Közben egy oldalpillantással meggyőződik róla, hogy a shadoni meg a goblin is megérkeztek. Amikor az őr felteszi a kérdését, már a környező területet szemléli, nyomokat keresve. Ezek a lények felkeltették érdeklődését, kíváncsi, mikor jöttek ide. Az őr felé fordulva, körbemutat.

-Arra volnánk kíváncsiak mi történt itt és mikor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.08.04. 11:59

Ruthiar Nort’estie

*Követem a shadonit mellette kutyagolok. Mikor az első testhez érek szemügyre veszem. Majd megyek a többiek után. Közbe nézelődök körbe körbe hátha valami értékes ékrszer rajta maradt a hullákon, amit hasznosítani tudnék.Majd odamegyek Nguyen mellé s hallgatom ahogy beszélnek.*
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.08.04. 16:56

(Laurana)

*A szablyát persze odaadom neki, nyugodtan megnézheti*
...
*Már mikor meglátom a három alakot, elkezdenek forrani bennem az indulatok ~Mégis hogy képzelik...~ gonolom magamban, majd amikor rám mutat a kígyóvértes, végképp elszakad cérna, s élesen, gonosz vigyorral felnevetek*
- Talán azt hiszitek, érdekel bárkit is, hogy miért jöttetek? *mondom, de már majdhogynem üvültöm a vörösödő fejű alaknak*
- Mégis hogy képzelitek, aljas férgek, hogy szennyes aurátokkal az Úrnő szent ligetét be meritek mocskolni? *üvöltöm most már teljes hangerővel, miközben szemeimben smaragzöld lánggal lobog a gyűlölet, nemhiába ábrázol a tetoválásom kígyót markoló sólymot*
- AREL NEVÉBEN- *itt kiejtem a Hit hatalmához szükséges varázsszót, és ha az Úrnő engedi, akkor a szimbólum a nyakamban szintén zölden izzani kezd*- PUSZTULJATOK!!! *fejezem be a csatakiáltást, és teljes erőmmel, beleértve a pszit is, előretartott karddal a vezérkonzerv felé rontok*

// Pszi roham: 5 pszi pontom van, ez akkor +10 TÉ. A hit hatalma 9 manába kerül, nem erősítem, így marad még 40-9=31 manám, ha a varázslat létrejön, 10 körig kapok +5 erőt, +15 KÉ-t és VÉ-t, valamint van 10%-om arra, hogy Arel személyesen is végignézze, ahogy szétszabdalom a mocskokat :lol: (vagy amint Őt dicsőítve, csata közben esem el)
Az összesített értékek: KÉ:62 TÉ:212 VÉ:56
A sebzés pedig 10 (k6+2 a szablya, az erőm pedig a varázslattal 18, így +2 sebzésjárulék =>k6+4, 6-ot dobtam) //
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Laurana 2008.08.10. 11:16-kor.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.04. 19:05

(Gais)

*Kissé elmélázva térek vissza reggelimhez, amíg a fickó is kikéri a sajátját.*

-Valószínűleg ők is csak elvették valaki mástól, ahogy maga tette.

*Ismét elgondolkodó arcot vágok és észre sem veszem, hogy esetleg akaratmon kívül megsértettem volna megjegyzésemmel a tőr jelenlegi büszke gazdáját. Befejezvén a reggelimet megtörlöm a számat és a kezeimet, majd szépen visszaviszem a tányért és eszközöket a pultosnak. A reggelizőtársam felé enyhén meghajlok mielőtt elindulnék megnézni magamnak ezt az ork hordát vagy legalábbis valami járatos városőrt, aki többet is tud a részletekről.*

-Köszönöm a segítségét és a híreket Uram. További jó étvágyat és kellemes napot!

*Ezzel magam mögött hagyom a kifőzdét és beleolvadok Erion utcáin csatangoló ember- és egyéb lény társaim tömegébe.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 20:14

KM esemény [Lorin].: Erioni csatamező
Helyszín:Erion
Résztvevők:Nguyen cwa Kryss, Ruthiar Nort’estie

-Hogy mi történt? -válaszol a férfi- nos jól láthatod ... az orkok vagy valami olyasmi szerzemények, egyszerűen neki támadtak mindenkinek aki erre járt aztán a kaput vették ostrom alá.Jelenleg azon munkálkodunk hogy eltakarítsuk a nyomaikat. Elvégre nem szeretnénk ha a városban felütné fejét valami kórság.- közben megrugdossa kicsit az egyik tetemet majd ki is köp egyet ezzel jelezve milyen szánalmasnak tartja őket.

-Hát ti honnan jösztök?-kérdezi de éppen ekkor észre veszi a közeledő karavánt- Ha fehérnép is van veletek javaslom függönyözzétek el a kocsit ez nem nekik való látvány...- vigyorog rátok aztán visszatér munkájához.

Ruthiar hiába is keresel náluk ékszereket vagy egyéb dolgokat a legértékesebb amit találsz -és persze az egyetlen dolog- az egy fogakból készült nyaklánc ami az egyik nyaktól lefelé hiányzó "hullán" látsz. Ha voltak is náluk értékeke azokat mások már jóval korábban zsebre vágták .
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 20:29

KM esemény [Lorin].:Egy unalmas reggel
Helyszín: Erion- A sebzett Oroszlánhoz címzett fogadóban.
Résztvevők: Ronin wri Cossagor, Semoniel D’vire, Radaconte Dan Kirs

Semoniel kis monológját jót vidul a borából kortyoló Ryn. Olyan jót hogy majdnem meg is fullad a félre nyelt kortytól.Aztán miután kellően kiköhögte magát -senki hátba veregetős segítségét nem elfogadva- (legfőképp Ronin-ét)
-Na szóval, örülök hogy ilyen szép számban összegyűltünk.-közben látjátok a bárd is odafordul székével és szemléli a dolgok alakulását.
-Ejha, jól elleszünk cimborák, persze még kellene valami nyílfogó is...-itt sandán Arel felkentjére sandít- de ha nincs hát nincs. Rövid leszek és tömör. Azért kellenek edzett kard és egyéb fegyvernek minősülő tárgy forgatók mert szerénységem kiszeretné deríteni honnan jöttek ezek az átokverte...hmmm...orkok talán?... -itt kicsit elgondolkodik. -Gondolom hallottatok az Északi kapunál történtekről ugye?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 20:55

KM esemény [Lorin].:Harc 0. kör
Helyszín: Erion
Résztvevők: Laurana

Mágiád szinte azonnal megfogant- ami Areliták között igen jó jelnek számít- és teljes dühöd és tudásodat beleadva rontasz a kígyóvértes-re.Pengét mint a lecsapó sólyom karma, elébb felső vágásból indítasz egy csapást de nehogy túl könnyű dolga legyen a vértesnek hirtelen egy egyszerű csuklómozdulattal más utat szabsz pengének és a vértes oldalát veszed célba. Dühödben azonban egyáltalán nem érdeke hogy a vért illesztéseit találd el . Egy célod van csak, vérét venni az átkozottnak így egyszerűen a lovagvért oldallemezén éri ütésed.
//Légyszíves dobj egy sebzést is mert addig nem tudom leírni hogy mi történik...mármint a vérttel és a gazdájával :D//
A meglepett lovag ugyan túl lassú volt ahhoz hogy a hatalmas pengéjét a tiéd útjába állítsa de ahhoz nem hogy felemelje. Eleinte fel sem fogod mi történik. A penge rézsút felfelé indul de nem törődsz vele, ennek köszönhető hogy szinte felnyársal. Persze az ilyen típusú fegyvereket nem nagyon hegyezik ki így téged sem sikerül átdöfnie. Ellenben csúnya sebet ejt mellkasod alsó felén és egy kicsit a hasadon is. Egy talán két bordád biztosan eltörött...
//-4ÉP,8FP//
Ellenben hogy ne unatkozz nem csak ennyi történik azután hogy megindítottad támadásodat. A Kígyó-vértes mögött álló két alak szinte azonnal mozdul és mindkettő rád akarja vetni magát. Már éppen elszámolsz lelkeddel- már amennyire van időd- amikor oldalról egy halk suhogás szerű neszt hallasz.
Előtted pedig szinte alig egy ujjnyival egy vékony -úgy szint alig ujjnyi- penge akaszt meg egy másikat. Az ezüstszín -vagy talán ezüstből készült pengén?- a halál hírnökeként lüktetnek a aranyszínű rúnák.Nincs időd megnézni a fegyvert de valószínűnek tartod hogy a tőrkardok egy fajtája, vagy legalábbis hasonlít rá. Ellenben az elképeszt hogy a penge utolsó harmadával hogyan képes megtartani az amúgy sem vaskos alak az ellenfél másfél kezes kardját amit ő két kézzel teljes erejével forgat.
Ezzel egy időben a jobb oldalon álló alak is támad. Bal felől csontok reccsenését és egy megvágott mellkas sípolását hallod ahogy kiáramlik belőle a levegő.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 21:08

KM esemény [Lorin].:Reggeli faggatózás
Helyszín:Erion
Résztvevők:Gais di Escanor

Lassan mélázva szédelegsz az úton a fogadónegyed széle felé amikor furcsa neszek ütik meg a füled. Az úton mindenki félre húzódik és utat nyitnak három alaknak majd azok elszáguldanak melleteket paripáikon. Mindegyik szinte talpig vasban van és vértjüket furcsa stilizált ábrák díszítik- hirtelenjében nincs időd megnézni mik azok.Miután elvágtattak melledet alig egy lábnyival két város őr állja útjukat kezükben lándzsáikkal. Egyik éppen megszólalna amikor odaérnek a lovasok.
A látványt ahhoz tudnád hasonlítani mint mikor egy megáradt patak elsöpri az amúgy is rozoga gátakat.az egyik városőrnek homlokán nyitnak véres patakot a felbőszült a lovasok míg a másiknak lándzsájával együtt gerincét is eltörik.
A három lovas ezek után bevágtat egy sikátorba ami legjobb ismereteid szerint valamiféle szent liget szerűség lehet. Ám szinte biztos vagy benne- érzed- hogy nem az ő hitüké. Ebből baj lesz gondolod majd szomorúan nézed ahogy az utcafiúkés koldusok azonnal neki állnak átkutatni a két halott városőrt.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.08.07. 23:20

(Nguyen cwa Kryss)

*Az őr válaszára csak bólint egyet, majd még egy kicsit nézelődik, de azután visszahívja a lovát és kantárszáron vezetve tesz pár lépést a városkapu felé, félreérthetetlenül jelezve, hogy a karaván jöjjön, ő nem megy vissza...
Inkább szemügyre veszi Erion hatalmas kapuit, meg ami még látszik a városból

<Micsoda böhömnagy kőrengeteg... nem hiszem, hogy sokáig el tudnám viselni...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.08. 5:18

(Gais)

*Már épp nagyon elgondolkodnék, mikor elrobognak mellettem a lovasok. A városőrök megölését sajnos nem tudom megakadályozni, így kis fáziskéséssel morózusan összehúzom szemöldökömet és könnyű kocogással utánuk indulok, hogy megtudjam mit akarhatnak abban a ligetben, ahova kanyarodtak. A városőrök körül rajzó népekre rászólok elhaladtamban, bár tudom, hogy nem sokat használ a megrovásom úgyis hamar visszatérnek, ha egyáltalán veszik a fáradtságot, hogy arrébb húzódjanak a halottaktól.*

-Hess!

*Ezzel jelenleg úgy érzem nem tehetek többet világi helyzetükért a hajdani poroszlóknak, így célom, azaz a liget felé fordítom figyelmemet. Kezemet a kardmarkolaton tartom. Egyenlőre azért, hogy ne csapkodjon a fegyver futás közben, de természetesen azért se árt, mert valószínűleg hamarost szükség lesz rá a gyilkos-trió ellen.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.08.08. 8:51

*Felveszem a fogakból készült nyakléncot, még valamire jó lehet.Körbe nézek s átgondolom ami az előbb elhangzott. Ránézek Nguyenre s mondom*

- Te adjuk le gyorsan a karavánt megkapjuk a fizettséget aztán irány a fogadó! Na mit szólsz? Ez nem tud semmit. Kocsmákban, fogadókban szerezheti meg az ember a legjobb infrmációkat. Na jer'!
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.08.08. 9:05

Semionel

Derül kissé a borral törtét baleseten, majd az íjj szónál észébe jut mestere, aki nagy lövész hírében állt.
<Mennyit győzködött, hogy tanuljam meg mesterségét...de nekem jobban tetszik a kétkezi harc>
-Kapunál?...Orkok?...Nem, nem hallottam az esetről; beavatnál?
Inkább legyek úr a sötétben, minthogy hamis alázat köntösét viseljem a fényben.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 76
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2008.08.08. 9:38

(Radac)

Radac igazan furcsan nez a ferfiura. Meglepi az amit hall.
>Orkok itt? Ez tobb, mint furcsa...>
-Nem, meg nem hallottam az Eszaki Kapunal tortentekrol. Orkok jarnak errefele? ez igen szokatlan. Mi t0rtent?

//Elnezest, de ekezetet nem tudok varazsolni a nemet billentyuzeten//
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Laejj
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 67
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 3 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19

Vissza: Régi Kalandok...