• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szövetség

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 6 / 19 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19

Re: Szövetség

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.14. 18:16

(Gais)

//Akkor mivel 4-et dobtam nem ájult el a fickó? 8) Kicsit ködös, hogy most épp ki ki után következik lévén én még kezdeményt se nagyon dobtam erre a körre és ugrottunk 4 kört hirtelen. Azért írok valami reagot, mert látom az offolással csak azt érem el, hogy félmondatokat odavettek és közben eltelik a nap.//

*A nő nekem támadására felvonom a szemöldökömet csodálkozón, de különösebben nem jövök zavarba. Eléggé gyakorlottnak érzem magam, hogy két emberrel vegyem fel a harcot egyszerre, így miközben próbálom hárítani a láthatólag megzavarodott menyecske vágásait, a nőnek furcsa dolgokat mondó vértest támadom.*

//Az se világos, hogy a lebegős ipsét látom-e és ha igen az mit is csinál?//

//A második kör, amire még nem dobtam:
KÉ: 1+36=37
TÉ: 34+88=122
Sebzés: 8+2=10
+alkarvédő
TÉ: 46+65=111
Sebzés: 2+4=6

A körök, amiket Laurana előre deobott:
(Ha nem történik érdemi változás a harci helyzetben én továbbra is azon leszek, hogy a nőt "kivédekezzem" és közben a vértest lecsapjam.)

1.kör
KÉ: 4+36=40
TÉ: 93+88=181
Sebzés: 11+2=13
+alkarvédő
TÉ: 16+65=81
Sebzés: 3+4=7

2.kör
KÉ: 10+36=46
TÉ: 62+88=150
Sebzés: 7+2=9
+alkarvédő
TÉ: 35+65=100
Sebzés: 1+4=5

3.kör
KÉ: 1+36=37
TÉ: 97+88=185
Sebzés: 7+2=9
+alkarvédő
TÉ: 72+65=137

4.kör
KÉ: 8+36=44
TÉ: 49+88=137
Sebzés: 9+2=11
+alkarvédő
TÉ: 06+65=71

VÉ: 134+18=152//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.08.15. 8:18

Ruthiar Nort’estie

- Jó uram! Köszönöm az útbaigazítést. Ég Önnel!

Elindulok az ivó felé, és közben számolom a fizettségem. Majd mikor észreveszem a plussz aranyakat felcsillan a szemem. Csak mosolygok és arra gondolok pár perc és végre egy kis kikapcsolódás.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.20. 10:05

KM esemény [Lorin].: 3.kör-Szemtől szemben
Helyszín: Erion
Időpont: A Kék acél havának 7.napja.
Résztvevők: Laurana ,Gais di Escanor

Gais

//Bocs hogy kicsit érthetetlenül fogalmaztam, a fickó elájult (ezt ha lesz időm kifejtem a tavernában). Lebegő alak nincs, csak olyan aki átszált a fél ligeten mert egy akkora csapást kapott. Ő most nyaka szegetten fekszik egy fa tövében...Mivel az első lovag aki alapból téged támadott elájult ezért már csak a főkonzerv maradt.//

A nő feléd sújt szablyájával ám a mozdulat elég estlenre sikeredett tőlle. Kisit oldalra hajolsz még csak meg sem erőlteted magad és a penge elsüvít melletted. A Kígyóvértes meg is lepődik de még idejében felkapja pallosát ahhoz hogy ne tudj komolyabb sebet ejteni. Pengéd szikrákat hányva csúszik le az övéről de mivel erőd legjavát sikerült beleadnod csúnyán bevágod míves karvasát.a lovagnak nincs ideje hogy újra erőt gyűjtsön a pallos megemeléséhez.

Laurana
Támadásodat a lovag mintegy nevetségesen könnyen kivédte, meg is lepődsz s csak még jobban fokozódik dühöd. Ám valahol bent legmélyén érzed nem rá vagy dühös ... talán valaki másra. De nem tudod kire.[i] Most vele vagy szemben vele kell harcolnod!
mondja egy másik hang.

//Bocsánat az átszerkesztésért de csúnyán elkapkodtam pár dolgot és egy két értéket el is néztem. A továbbiakban nem kell előre dobálnia a senkinek egy körös rendszerben nyomjuk. Ez lassabb ugyan de kevesebb félreértés adódik majd.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.08.21. 11:32-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.08.21. 10:17

(Nguyen cwa Kryss)

*Átveszi a pénzesszütyőt a shadonitól, majd egy biccentés kíséretében elfordul, és elindul Ruthiar nyomában a kereskedő által említett krimó felé. Közben -lova nyergében ülve természetesen- megszámolja az aranyakat, elmosolyodik.

<No nézd csak... ilyet sem láttam még sosem... az égiek segítsék útját>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.21. 18:54

(Gais)

*Folytatva az előretörést a rám támadó nő csapásai elől próblok elhajolni vagy hárítani, de figyelmem és támadásaim középpontjában a megmaradt vértes alak van. Egy pillanatra beugrik, hogy vajon minek ezeknek a pallos, ha lépten nyomon lesérül egyik vagy mindkét kezük és így gyakorlatilag el se jutnak odáig, hogy érdemben használhatnák.*

<Sosem értettem az ennyire felfuvalkodott főkonzerveket, hogy miért szerelmesei a csak kétkézzel forgatható fegyvereknek. Node lelkük rajta legyen az ő gondjuk.>

*Kis, már-már szelídnek nevezhető mosollyal rontok előre ellenfelemre nem veszíve el az ütemet, miközben egy ismételt felszólítással próbálom jobb belátásra bírni, bár előre tudom, hogy nem hallgat a szép szóra, így a kardpenge acéljával is nyomatékosítom, hogy mennyire rosszul tette, amit tett.*

-Nem szép dolog hölgyeket olyanra kényszeríteni, amti nem akartak. Ezt jó lenne abbahagyni!

//Ha nem gond már nem dobálok újra. A dobásaim erre a körre is megvannak az előző reagomban.//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.08.21. 20:39

(Laurana)

*~Mi van már? Ezt nem hiszem el...~ gondolom látván, hogy milyen könnyen hárította a csapásom a lovag ~Na de majd most...~ és újra megindulok... *

// Nem dobok újakat én sem az előző reagban ott vannak az értékek. //
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.26. 9:48

KM esemény [Lorin].: 3.kör-Szemtől szemben

Gais

Most hogy kicsit féloldalt kerültél a nőnek az ismét rád próbál sújtani de félúton megakad a támadása és erőtlenül leejti kardját. Mivel így már rá sem kell figyelned teljes erőddel a pallosos alaknak támadsz. A cselre melyhez folyamodik viszont lassan reagálsz. Pallosával kicsit hátrébb tántorodik majd miután pengéd teljesen mellbe találta- érzed is amint egy kis helyen behorpad a páncél de valószínűleg jó kovács készíthette mert a lovagon fájdalomnak nem látod nyomát- a vízszintesen tartott fegyverrel előre szúr de nem rántja vissza a fegyvert így az kirepül a kezéből egyenesen feléd. A fegyver erejéből és életlenségéből adódóan túl kevés ahhoz hogy komolyabb sebet ejtsen rajtad -főleg ilyen gyenge (a távolság hiányában) dobás után- de mivel semmilyen sebet nem akarsz szerezni ezért alkarvédőddel hárítod a repülő fegyvert. Mivel a vértes hátrébb lép ezért túl messze lenne egy alkarvédős támadáshoz. A pengét sikerül eltérítened utánna meglepve tapasztalod hogy a lovag egy egyszerű pálcát szorongat a kezében.
-Kriaggareeeeeen!-kiálltja, majd a bot teljesen elveszti előző formáját, mintegy átalakul. A végéből négy furcsa vágóél és egy lánc míg markolatából egy hosszú fémveretekkel ékített fanyél anyagiasul. Nem kell sokat gondolkodnod hogy rájöjj amivel szemben állsz az egy Shadleki Buzogány.

//Köv körre nem kell kezdeményezőt dobnod automatikusan a tiéd.//

Laurana

Az elmédet uraló mágia hatására újra megpróbálsz lecsapni a lovagra, pedig egyre jobban érzed hogy ez nem helyes. Felemeled pengéd és már sújtanál is amikor hirtelen megdermedsz.
Elmédből a kitaszított szolgája által használt varázst valami kitörli. Mintha egy ragyogó sárga kéz ölelne körül miközben a másik mágia alkotórészeire oszlik. Űrnőd erejét érzed és teljesen megnyugszol, olyannyira hogy el is felejtkezel arról hol vagy és miért.Kezeid erőtlenül ejtik le a kardot bár ebből te semmit se érzel.
Újra magad ura vagy, az isteni mágia eltűnik nyugalmat és békét hátrahagyva maga után lelkedben.
Előtted a főkonzerv és a Lovag vívják küzdelmüket. Tőled jobbra az úrnő szobra, mellet egy alak próbál gyenge remegő karjaival feltápászkodni. Kalapja a földön összegyűrve köpenyének egyik darabja a fáról lóg alá.
Sajnálattal tekintesz a másik Arelita a vándor felé, aki miután újra vissza huppan a földre kezeit inkább kardja felé nyújtogatja.Közben mintha nyöszörögne valamit.
-Ne....neeee....neeeeeemmmmm.....!!!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.26. 10:02

KM esemény [Lorin].: Erionon- A piszkafa előtt.
Helyszín:Erion
Résztvevők:Nguyen cwa Kryss, Ruthiar Nort’estie

Nagyon megörültök a könnyen jött pénznek és egy jó ivásra várva lovagoltok a kapu felé majd át is haladtok alatta. Közben ráébredtek ez nem csak kívülről hatalmas, hanem belül is. A roppant kapu után mintha egy kis alagútban találnátok magatokat. Körülbelül öt perc lépés után értek ki a falból és szívhattok újra friss levegőt. Szemeiteket egy ideig még szoktatnotok kell a fáklyafény után, a reggeli napfényhez.
bent erion hatalmas városa és annak még hatalmasabb zaja fogad titeket. Különféle szerzetek járkálnak mindenfelé. Az úton alig lehet moccanni akkora a tömeg. Lassan poroszkálva indultok a megadott irányba és nagyjából fertályórányi lovaglás után el is éritek a fogadót.
Kemény vasalt ajtaja, és sokat látott zöldes üveg ablakai hívogatóan merednek felétek. Mellette istálló középen pedig egy kocsiszín amiben most két fogat áll.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.08.26. 16:57

(Nguyen cwa Kryss)

*Útban a fogadó felé döbbenten tekintget a hatalmas város falai között. Hihetelen, hogy ilyen egyáltalán létezhet. Kicsit bosszantja a tömeg, de azért erős lovon valamivel egyszerűbb utat törni. A vasalt kapu elé érve szeme valamiféle istállófiút keres, de aztán rájön, úgyis kimenne megnézni, rendesen ellátták-e szeretett lovát, így aztán maga indul meg az istálló felé. Keres egy szabad helyet, beköti, ellátja vízzel élelemmel, majd az ivóhelység felé veszi az útját. Bent a fogadóstól kér egy kupa vörösbort, majd egy üres asztalhoz ül.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.08.26. 17:17

Ruthiar

Azt veszem észre egy idő után hogy szám már legalabb 5 percig nyitva az ámulattól, hogy ekkora város létezik. Először a csodálkozás érzésa majd a szorongás lesz úrrá rajtam. Mikor odaérünk a fogadóhoz én nem foglalkozok ilyennel, hogy ló lekötés. leszállok a kutyám hátáról majd együtt megyek be vele. Kérek egy jó nagy korsó mézsört, némi ételt egy adagot nekem s egyet a kutyának. Majd leülök az újdonsült társam mellé és elkezdek falatozni.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.26. 17:46

(Gais)

*A furcsa cselre és az újonnan előhalászott fegyverre csak hümmögök egyet. Annak azért örülök, hogy a menyecske abbahagyta a hadonászást a szablyával. Így már kevésbé kell figyelnem rá és jobban tudok a vértessel foglalkozni. Nem cifrázom túl az eddigieket, így csak ismét előre lendülve próbálom végre porba sújtani a galád gyilkost.*

//Ismét nem dobnék ez, ahogy számoltam a 3. kör a 4-es sorozatból, amit már ledobtunk.//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.08.27. 10:27

(Laurana)

*Föltekintek az égre, és egy hálás mosoly kíséretében megköszönöm magamban Úrnőmnek, hogy elmémet megóvta a Kitaszított undorító befolyásától, majd végigmérem mind a párharcot, mind a fetrengő vándort. Bár nehezen állom meg, hogy ne rontsak ismét a kígyóvértesre, nem ér annyit a mocskos életének kioltása, hogy közben a Vándor is a túlvilágra szenderüljön, és bár tudom, hogy meg fogom kapni ezért a magamét, gyorsan mellette termek, és elkezdem kántálni a gyógyításhoz szükséges varázsigét, zölden izzó szimbólumom a homlokához érintem, elég gyengének tűnik ahhoz, hogy ellenkezzen.

// 6 Ép-t szeretnék gyógyítani, ez összesen 3 kör, és 12 mana, maradna 31-12=19 manám. //
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.29. 23:58

KM esemény [Lorin].: Sokadik kör

Laurana

Éppen hogy visszanyerted saját tested felett az uralmat azonnal "munkához" is látsz. Szimbólumod felizzik majd mágiád hatni kezd...
A vándor felordít...
...Elájulsz...
Érzed valami nincs rendben. Mintha valakivel osztoznál egy testen? Talán. Nem tudod hol vagy. sötétség ölel körül. Pusztán pár aprócska gondolat foszlány jut el hozzád. Egy gyengébb és egy erősebb határozottabb hang vitatkozik. Legalábbis így érzed.
-Megöl!
Nem
-De ostoba! Ne hagyd! Elpusztít téged s engem is!
Nem...miért tenné? Pusztán nem ismer...
-ÁÁÁÁÁ, te istened barma miért nem hallgatsz sohase rám! Használd az erődet! Használd amire a paktum erőt ad neked! Különben itt veszünk!
Úgy lesz a legjobb talán.
- Nem mondhatsz ilyet! Alkud köt! Nem is egy...
Igazad van... de nem. Nem engedem! Képes vagyok... egyedül is. Csak...csak a kardom...csak az kell. Semmi más!... Érted?
- Érteni értem te ostoba de fel nem foghatom! Sicareen nor alterasseras cel ertellin? Nol atras ertellin?
Nem ezért... csak miatta. Mindegy ezt TE úgyse érted... lényegtelen...
Figyel! Hogyan?...A mágia... érdekes.. Úrnőnk akarata? Meglehet...de akkor miért?... de ha ... neeeee...

-Mondtam én. itt már csak én segíthetek...
Legyen

//Manád elszáll azonban ez csak 1 körödbe került... //

Hirtelen ocsúdsz. Mintha valami kótyagos mértéktelen ivászat után ébrednél. A fejed úgy lüktet mintha egy ork buzogánya csapott volna homlokon.Arcod előtt a naplemente rőttes vörös fény világít vakítóan. Vagy talán nem is az? Nem. A másik Arelita szimbóluma. A kitárt szárnyú sólyom mely karmai közt egy egyszerű hegyi kristályt szorongat most vörösen izzik. Közben gazdája mintha sebei már nem is gyötörnék feláll. Arcát nem látod ugyan de szemeit annál jobban. Éjfekete kút mindkettő.

Gais
Csapásoddal egyéb esetekben bordákat törnél, ám most csak egy kisebb horpadásra futotta. ahogy észleled ezt a fegyvert már sokkalta jobban forgatja a lovag. Sokkalta ideálisabb is párbajokhoz mint a nagy ormótlan pallos. Megakasztja csapásod de te rácsavarsz egyet csuklóból így a lendület kis híján de tovább viszi pengéd ami a lovag vértjében köt ki. túl nagy sebet így sem sikerült ejtened. Alkaroddal is támadsz de a lovag karvasa utadat állja. Közben elég közel kerül ahhoz hogy egy aprócska közelebb táncolás után megfejeljen. Résen vagy ezért nem töri orrodat irdatlan erejű homlok csapása ellenben arcodba izzó kínként álla fájdalom. De megszoktad már a hosszú évek során, bírod hát most is. Szó nélkül.
//-4FP//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.30. 0:06

KM esemény [Lorin].:Egy unalmas reggel
Helyszín: Erion- A sebzett Oroszlánhoz címzett fogadóban.
Résztvevők: Ronin wri Cossagor, Semoniel D’vire, Radaconte Dan Kirs

Kicsiny csapatotok a bárddal Rynnel és a harmadik magának való alakkal kiegészülve veszi útját. Már csak azt nem tudjátok merre menjetek.
Ryn kilép a fogadó ajtaján majd szépen sorjában. Lovaitokat egyéb hátasaitokat felnyergelitek, ahogy kell aztán felpattantok (már aki) és Rynt követve elindultok. alig egy órányi városnézés után Ryn megáll leszáll lováról és kijelenti.
-Meg is érkeztünk.
valamiért mindannyitoknak ismerős a hely csak egyikőtök sem tudja miért. Hatalmas íves épületek, talán egy teret takarnak. Gyakori járőrök. Kevés ember.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2008.08.30. 6:52

(Radac)

Jókedvűen ballag a lován Erion végeláthatatlan utcáin. Teleszívja tüdejét a friss levegővel, a város összetéveszthetetlen illataival. Erion hatalmas méretei teljesen lenyűgözik Haonwell szülöttjét, és az új kaland lehetősége különös izgalommal tölti el szívét. Már elég régen munka nélkül találta őt a reggel, de most végre azt csinálhatja, amire született.
Egy óra múlva Ryn leszáll lováról. Radac is lepattan a hátsról, majd körülnéz.

-Megérkeztünk? Na de hova?

A hely nagyon ismerősen hat, de Radac nem tudja, hogy miért. Az íves épületeket, és a sok járőrt furcsálja Radac, Erion ehhez hasonló részein nem igazán szokott járni.
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Laejj
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 67
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 6 / 19 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19

Vissza: Régi Kalandok...