• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 8 / 22 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.13. 13:36

Akkor sztem a gnóm is jöhet a kocsmába, ahol a vikinggel összeakad a goblin, meg a sámán, és mivel a gnóm ért a hajókhoz, térképekhez, a viking vele tart, a goblin meg a sámán pedig utazni/világotjárni akarnak és velük mennek. :D Persze mindezt szebben megfogalmazva. Akkor már csak a sámánunk meg Yv karija hiányzik.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.14. 18:28

Üdv!

Szerintem, ha nincs kifogása senkinek, akkor mindenki az említett csete-patéban kerüljön össze. Mondjuk utánna közös cellában vártuk, hogy elmondhassuk mi vétlen kívülállók voltunk...kivételesen. :)

Hogy utána mi tartotta össze a csapatot a megadott városállamig és most is azt kéne még kitalálni, de sztem nem kell túl kacifántosan. Csak valami kis egyszerűt. :wink:

Mondjuk egy "cellatárstól" azt hallottuk, hogy ott van valami jól fizető meló, amihez kell mindenki az 5 tagú csapatból ezért összeálltunk egy alkalomra és ha végeztünk utána ismét mindenki megy a maga útján. Így lenne összetartó erő, de mindnekinek meglehet a saját célja is, hogy mit szeretne csinálni a közös meló után. Aztán vagy az adott kalandot meséli majd a KM a "hallottatok róla.." melónknak vagy a helyszínre érve ismét csak "véletlenül" belecsöppenünk majd a storyba.

Mit szóltok egy ilyen törihez? Illetve mi legyen a közös meló ígérete, ha megfelelő az ötletmorzsám?

Jut eszembe a csapatnév se ártana lassan. Kinek milyen ötlete van? Én a Hordát még mindig helyénvalónak érzem a csapatösszeállítást látva. :D

EDT: Bár a Kocsma Társasága is utalna az összuejövetelünk mikéntjére. 8) :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.15. 10:42

Order of the pub :) ; A kocsma rendje :P
Sztem még ez is jó. Am sztem jó az ahogy mondod, csak a goblin a sámánnal már hamarabb összefuthatott sztem. Ja am csak előljáróban mondom, h a karimat délen sokfelé körözik :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.15. 10:52

Üdv!

Nekem ez az Orders of the Pub is tetszik. :) Bár inkább magyarnál maradjunk és legyen a Kocsma Rendje. :D

Akkor sztem legyen a közös pont az említett verekedés és ott ismerte meg egymást a csapat végső összetételben. Ha valaki valakivel még előbbről is ismerni szeretné egymást azt is nyugodtan beleírhatja. A kalandhelyszínre meg már a verekedés utáni cellából közösen indultak el a karakterek. 8)

Nibur egy kérdésem lenne: Mi az az "am"?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.15. 11:04

am = amúgy :) Déli tájszólás :P

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.17. 8:58

Üdv!

Remélem nem lesztek nagyon zabosak. :oops: :)

A barbártól kissé elment a hangulatom, kedvem, így váltanék valami másra. Azért a csapat harcosa feladatot szívesen viszem tovább és az újonnan kipattant ötletek is az izmosz típusúak.

Két lehetséges "jelentkező" van:
1, Mosolygós ork könnyűlovas (egy kép ihlette és szellemiségére kb mint a barbár /ami kisebb azt nem érdemes bántalmazni/ csak yllinori lenne és még meg kell álmodnom hogyan került ilyen délre egy udvari ork. :) )
2, Kissé lecsúszott Fekete Skorpió (dzsad fejvadi, aki a háború miatt szétszéledő "szervezeti egység" után szabadúszik, de legfőképpen az alkoholban és ajzószerekben 8) )

Összességében a közös előtöri szerintem maradhat. Annyi, hogy nem kötelező valami tengermelléken találkoznunk, hanem ahol szeretnétek délen. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.18. 11:36

Mondjuk abban a bizonyos városkában :) Vagy legalábbis a déli városállamok területén sztem. Így helyben vagyunk és nem kell sokat töprengeni, h hogyan jutunk oda. A karim úgyis a déli v.államokban született :)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.18. 12:07

:hali:

Én vigyorgok mint a vadalma, mert kész vagyok statilag a karakterrel.
Nem, nem a bárd mellett döntöttem, s nem is a maremita mellett.
Tolvajom lesz végül is.
Tudom Nibur, hogy a te karid is az, de az elejtett morzsákból két különálló világnézetű, jellemű karakterről van szó.
Ez a nőci alig mulat, komolyan veszi a munkáját - végül is hivatásos és "hivatalos" tolvaj; aki a régiségekre szakosodott :P

A két tolvaj akár össze is futhatott már hamarabb. Akár csak a boszimesivel, aki elmondása alpján igen jó térképész...
Quator karija (akár az ork, akár a dzsad) már profánabb módon kerülhetett a képbe: az említett kocsmai verekedés és közös cellalátogatás után. :)

Valaki tud valamit Meridianról? Eltűnt egy kicsit... :(
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.18. 14:16

Üdv!

Nekem tetszik az ötlet a találkozási hellyel kapcsolatban. :) Akkor pár napja találkoztunk csupán és a városállam "külvárosában" egy kocsmai bandaleszámolás közepette találtak a karik egymásra. Azóta eltelt 1-2 nap a börtönben és mondhatjuk, hogy épp kiengedtek minket a kihallgatás után és most ismét szabadok vagyunk.

Yvett jól hangzik a karid. :wink:

Meridianról én se sokat tudok versenyileg. Az oldalon szoktam látni, de régen nem írt ide. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.21. 11:15

Üdv. Én már küldtem neki pm-et 1 hete, de még nem válaszolt. Lehet nem vette észre. Yv:akkor tényleg szögesen ellentétes a karik nézőpontja :D Az enyim vidám, a kocsmáknak él, meg a duhajkodásnak, és ennek fedezéseképp lopkod néha. Általában a kihívást jelentő dolgokra utazik, vagy sokszor csak a bosszantás kedvéért lop, aztán a lopott tárgyat akár el is dobja. Imád bajt keverni, a zavarosban halászni. könnyű felbosszantani, és olyankor akár képes egy barbár ork gladiátornak is nekimenni. :) (Szemtől szemben, és kéri a közönség bíztatását :P) Természetesen mindemellett nem hülye, úgyhogy ha úgy látja, h abszolút nincs esélye, akkor marad a kiválasztott egyén bosszantása :)

Más: Akkor a 2 tolvaj régebbről ismeri egymást...legalábbis Yv karija a goblint már csak hírből is :) ( A kocsmák réme...több államban is körözik/kitiltották)

UI: És a legfontosabb...utálja, ha a méreteire céloznak.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.22. 21:54

Nibur!
Esetleg olyan is előfordulhatott, hogy a karidat pont a kétes ismeretei és alvilági kapcsolatai miatt megkereste a karim, hogy valamit segítsen neki vissza/megszerezni - persze jó pénzért, vagy épp egy börtönmegúszásért egy adott államban (elkaptak, de ha segítessz ezt elfelejtjük címmel...)

Többiek?! Ti mit hogy szeretnétek? Abszolult az ismeretség a kocsmai verekedésig nyúljon vissza, vagy van valakinek egyéb kívánsága, ötlete?

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.22. 22:03

Üdv!

Jelenleg a Fekete Skorpió a nyerő karakterem. (Még lehet megnézem mit lehet kihozni egy gyógyítós papból.)

Ha a nagy valószínűséggel maradó fejvadászt veszem (aki egyébként jann, de ezt nem tudja róla senki, sőt azt se, hogy fejvadász), akkor ő a kocsmai verekedéssel sodródna össze a csapattal. Tehát előzetes ismeretségen én nem gondolkodtam eddig, de ha gondoljátok máshol is összefuthatnak a karik. Alapvetően az enyém magánakvaló fajta lenne, aki kóbor hadzsiként próbálja alkoholba folytani a háború viszontagságait. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.23. 4:17

Kissé alvilági lesz a banda :)
A sámánnal elvileg hamarabb ismerkedik meg a karim, de még mindig nem kaptam semmiféle visszajelzést sámánunk hollétéről, úgyhogy ez sztem felejtős, és akkor az a börtönös dolog marad, amit te mondtál Yv. Mondjuk elkapták, és a szabadságért cserébe megígérte, h megteszi amit tud, és együtt dolgozik veled, amíg tud. :)
Dzsenn fejvadi... :D

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.23. 8:08

Üdv!

Én már csak ilyen variálós vagyok, de sikerült összehozni a gyógyító-papot háborús veteránra, így ismételt váltással (tényleg ez lesz az utolsó :oops: ) lesz a csapatnak papja is méghozzá valszeg ő lesz a "lelkiismeret" is a bandában, bár azért a kocsmázást se veti majd meg. :wink:
Ettől függetlenül maradhat a verekedésben ismerkedés, bár akár előbb vagy máshol is találkozhattak a karik. Mondjuk egy olyan ötletem lenne, hogy a két tolvajnak szüksége volt egy gyógyítóra/papra az ominózus munkához és ezért bevették a manifesztációs háborúból érkezett papot. (Természetesen nem az amundok oldalán harcolt. 8) :lol: )
Maga a pap miben létére két lehetőség van vagy törpe Tooma-pap vagy Domvik-pap. Ez attól függ mennyire akarunk "pszichopata mélynövésű örs" lenni, mert ha a törpét hozom akkor lesz a goblin-gnóm-törpe trió és Yvettől úgy hallottam a tolvajnő se lesz túl magas, a nomádok meg általában alacsonyak. Persze az is érdekes lehet, ha a 4 "apróságra" felügyel az 190-es shadoni lelkiismeret.

Kis segítséget kérnék abban, hogy szerintetek melyik illenék jobban a csapathoz, illetve nektek melyik szimpatikusabb a Tooma-pap vagy a Domvik-pap? Előre is köszi!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.08.23. 14:57

Akár jöhetsz tooma pappal is, de akkor sztem nem a manifesztációs háborúból. (Szó mi szó...ez az alacsony party tetszik :D )

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 8 / 22 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22

Vissza: Csapatszervezés