• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haláltusa[OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Haláltusa[OM-UT]

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.18. 13:35

Krongrtz Zisnulth

<Na végre egy szék. Ú.. azok bogarak és giliszták? Nincs valami dolgom? Ááá nem akarom megkóstolni a teát.>

-Lehet, hogy Pisti rosszabbul van. Ha megtalálta az orvosságot a fiú bajára. Werdon és én gyorsan elvisszük, nehogy valami komolyabb baja legyen. És lehet, hogy a raktár is összedőlt már.

<Azt biztosan meghallottuk volna... Werdon mondj valamit, mert nem akarok bogaras vizet inni.>

Közbrn nézerlődök a házban, és várom, hogy valaki válaszoljon, vagy mondjon valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.08.26. 9:11-kor.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.19. 18:28

Thun

<<Nem hiszem hogy jó ötlet lenne a pulykákfelé menni azért a seprűért. Talán jobb lenne a vesszőköteg, az inkább útba esik.>>

Ezzel lelépek az etetőről és elindulok a vesszők felé. Miután felvettem elindulok a bal oldali kijárat felé és reménykedem, hogy a pulykáknak nincs kedve elő mászni, sem zajt csapni amire a gazdájuk felébredhet, sem megkóstolni a behatolót. Ha biztonságban elértem az ajtót, akkor igyekszem minél hamarabb kijutni rajta és vissza is zárni.

//Dehogy fogok visszamászni a házba :D //
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.23. 14:31

(Werdon)

<Hát nem igaz, hogy egy rohadt teát is el lehet rontani. Ki iszik ilyet rajta kívül?>
Amíg a leendő csodaszerrel pepecsel már előre sajnálom Pistit és a remek teát is a Negron után küldöm. Az egyik virágra. Ha megtalálja elveszem és zisnulthra nézek:
-Szerintem siessünk ezzel gyorsan Pistiékhez.<Mielőtt belénk tukmál mégvalamit Angéla.>
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.24. 11:50

KM: [Dreemer],Angéla anyó házában
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel
Résztvevők:Krongrtz Zisnulth (Wolftern);Werdon(Lernun)
NJK:Angéla
Időjárás:+24 fok a konyhában

//ejnye nem vagytok gondolat olvasok, ha valamit akartok mondani a másiknak ne gondoljátok... a végén még durcis leszek! Azt meg nem akarjátok higgyétek el... túl sokáig tartana a következő karakterek elkészítése...//

*Werod sikeresen megszabadul a fehérje dúsított teától ezt Khálunk is látja... (nem jó a kiszolgálás? :) ).*

-Min gyárt mindjárt...hogy izlik a tea?
-Nocsak elfogyott a vörös levelű Verontorda...Werodn kérlek menj ki a hátsó szoba felé ott van valahol fel lógatva... Piros levelei vannak nem fogod eltéveszteni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.24. 11:55

KM: [Dreemer],Az udvar
Helyszín:Mariska háza-hátsó kert
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel-korán
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK: Mariska a ronda férjvadász, mérges pujkák!
Időjárás: szabadban 5 fok, erősödő szél, borult ég

*Sietős léptekkel megteszed a végtelennek tűnő távolságot ami elválasztott a kaputól... igen elérted! Kezedben van a mérsékelten veszélyes Liba pásztor vessző, kezeddel sietve kinyitod az erősen nyikorgó ajtót átlépsz rajta és vissza zárod... majd feltehetőleg elgondolkozol rajta mi lett volna ha inkább átmászok rajta hisz csak egy méter magas...*

*Sebaj előtted a kövezett út ami a ház oldala mellet elvezet a ház elülső kertje felé... Töled balra pedig a ház fa kerítése... merre mész?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.24. 12:08

(Werdon)

-Nagyon finom. Ugye Zisnulth?-vigyorgok rá.
-Megyek azonnal.
Gyorsan felpattanok és elindulok a hátsó szobába mielőtt hoz még teát. Aztán megpróbálom megkeresni azt az izét. Már előre is rosszat sejtek mik lehetnek a szobában.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.24. 15:49

Thun

<<Kinn vagyok... Kijutottam a pulykáktól. Nade most merre? Nem ismerem túl jól Mariska házát, de el tudom képelni, hogy elől lesz a kutyája, azzal pedig nem kéne találkozni. Ha viszont nem előre, akkor csak egy út maradt.>>

Elindulok a kerítés felé és átlépem, vagy átmászok rajta, a magasságától függ. Ha sikerült kijutnom a kertből, akkor minél gyorsabb sétában elindulok hazafelé.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.24. 17:15

Krongrtz Zishnulth

A vigyorgást nem tom mire vélni Werdonnál, sőt azt se mikor azt mondja, hogy finom, ezért csak ülök és bámulok. A teától én is próbálok megszabadulni.

-Köszönöm de nem szeretnék mégse teázni. Valahogy nem vagyok szomjas.

<Úgy látom, hogy innen nem szabadulok semmiképp, csak ha végzek a teával. Hiba volt elkísérnem Werdon-t.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.25. 22:16

KM: [Dreemer],Angéla anyó házában
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában
Időjárás:+24 fok a konyhában

*Werdon sietve feláll és a rejtélyes nővény keresésére indul. Eközben Zisnult a következőket látja:
Mikor Werdon megy kifele a szobából az anyóka egy hirtelen ugrásall mögötte terem és hátba szúrja egy hatalmas késel.
A következő pillanatban látja hogy az anyóka a tűzhely körül sertepertél, Werdon pedig hevesen keresi a nővényt.*

*Werodn a másik szobában Szárított növények halmain át kutakodik, eközben a mennyezetről le lógatott frissen döglött patkány hullára bukkan, a patkány bundájába búza szemek ragadtak.
A patkány hulla mellett megleli a keresett növényt.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.25. 22:21

KM: [Dreemer],Az udvar
Helyszín:Mariska háza-hátsó kert
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel-korán
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK: Mariska a ronda férjvadász, mérges pujkák!
Időjárás: szabadban 5 fok, erősödő szél, borult ég

*Sikeresen átmászol a rozoga kerítésen, alig volt két méter magas. Az is kész csoda hogy nem dőlt össze alattad.
Ezután nem kell sokat menned hogy haza érjél, csak pár perc és otthon vagy :) *

*Ekkor valami különöset pillantasz meg, a falu házaitól alig pár lépésre hat őz áll, és kémlel a falú felé... nyakukat nyújtogatják, finom orrukkal a levegőt ízlelgetik... biztosra veszed csak te látod őket! mit teszel?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.26. 9:11

Krongrtz Zisnulth

<Húh mi a fene? Valami történt velem abban az átkozott raktárban.>

Felállok a székről, és kimegyek az esőbe

-Mondja meg Werdonnak, hogy vissza mentem a raktárhoz. Valami nem jó.

<Rémeket látok, biztos Pisti is megijedt és elbújt, mikor ilyeneket látott. Hazakéne mennem és pihennem, de ezek után nem bírok... Valószínűleg az is látomás volt, hogy valaki a magtárban fent van. Remélem az eső elmulasztja a látomásokat. >

Mikor kiérek a házból, elindulok a magtár felé, sétálgatva, töprengős tempóban :)
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.26. 9:39

(Werdon)

<Mit keresnek itt ezek a patkányok. Mondjuk ha csak patkányok volnának nem lepődnék meg, de ezek a magtárból vannak. És mi van ha Angéla járt akkor a magtárban..és ő ijesztette meg Pistit..>
Egy pillanatra kiráz a hideg, de igyekszem elhesegetni ezeket a gondolatokat.
<Á. Megártott ez a magtáros kaland. Biztos még régebben járt, vagy hozatott néhány elkapott patkányt a kencéihez.>
Magamhoz veszem a növényt és visszasietek vele.
-Tessék, megtaláltam. Zisnulth merre van?
<A szemét, hát nem meglógott? Na nem baj én is megyek amint tudok. Bogaras ez az Angéla egy kicsit. Szó szerint :D >
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.26. 10:48

KM: [Dreemer],Csapat oszlás // Merész, szétválni... egy ilyen mesében...//
Helyszín:Nefrisz-Angéla házában;magát előtt
Időjárás:+24 fok a konyhában, magtár elött +4 és szél

*Zisnult ismét az esős utat járja a rettegett magtár felé... a magtárban látszólag minden változatlan... ugyanolyan elhagyatott és vészjóslóan recsegő mint eddig...*

*Eközben Werodn Angéla anyó házában bevégezte a dolgát...*

-Köszönöm fiacskám, várj egy két pillanatot és kész is vagyok...
*Azzal elveszi a száraz virágot és beleveti a fazékba. Majd kavargatni kezdi...*
-Valamit mondott... hogy a jégvermeket megy megnézni... asz'em az én koromban már nem jó a hallásom.. eh biztos megint a macská miatt megy oda.. azok a dögök tavaj is megzabálta kegy egész disznót!

-Nah még pár kavarás és meg is van.. mostmár csak valami kéne amiben elviszed... van nálad kulacs?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.26. 11:41

(Werdon)

<Na ide se jövök többet. Nem elég, hogy minden löttye ihatatlan még bolond is. Szerintem Pisti jobban jár ha ezt nem kapja meg. Mondjuk döntsenek a szülei, én biztos nem innám meg.>
/Hát ez rajtad múlik. Ha azt mondod van akkor van, ha nincs nincs. Karilapomra nem sokk cucc van felírva, mondjuk ez alapfelszerelés szóval lehetne nálam. Dönts te./
Ha valahogy megkapom a csodaszert elköszönök ls sietősen távozok. Odakint örvendezek egyrészt mert elszabadultam, másrészt mert elállt az eső és elindulok Pistiék háza felé.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.26. 12:19

Thun

<<Megmenekültem... MEGMENEKÜLTEM!!!!! Azt hiszem Mariskát egy jó ideig látni sem akarom, nem mintha eddig annyira szerettem volna, de ezután pláne. Ezután pedig vigyáznom kell nehogy egy átmulatott este után megint így járjak... Őzek? Ráadásul hat egyszerre? Ilyen szerencsém nem lehet. Csak tudnám mit néznek, szagolgatnak annyira.>>

Megpróbálok én is arrafelé nézni amerre az őzek néznek és bele is szagolok a levegőbe, hátha én is felfigyelek valamire. Közben megnézem, hogy a vadászeszközeim közül melyik van nálam, hátha el tudnék ejteni legalább egyet közülük.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...