• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

II. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: II. Csapat

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.08.21. 14:50

Sziasztok!

Közös előtöri versio 0.1

Csapatnév:Veteránok

Ahme-Rahmun háborúja a csapat minden tagját az ellentámadásokat vezető erők markaiba sodorja.(azt mindenki döntse el, hogy és miért van akkor éppen ott. Az a fontos, hogy független legyen mindenki)
A harcokat senki nem kerülheti el, és egyedül túlélni sem fogja, ezt előbb utóbb mindenki kénytelen volt belátni, így a kisebbik rosszat választották.
Mivel a reguláris erőkbe egyikük sem illett, egy szabadcsapathoz irányítják Őket.
Ennek vezetője Xule Trolec kegyvesztett yankari tiszt. A légió mintájára felderítőit ötfős csoportokba osztja, folyamatosan változtatva a tagokat, addig, míg az hatékonyan nem tud működni. Ezeket hívja Ő dögkeselyűknek.
A feladat az ellenséges vonalak mögött információszerzés, az amund ellátmányok akadályozása, és természetesen a fontos torkokat elmetsző penge tartása.
Figyelmünk irányuljon a tizenhetedik rajra mely eleinte elég sokat változott, köszönhetően elsősorban a válogatós elf lovagnak, aki gyakran tért vissza egyedül, közönséges megfigyelésekből is.Ezért a tagokat, újabb jelölteket olyanokból válogatta Trolec kapitány, akik nem hiányoznak, vagy nem férnek meg másokkal.
A raj mostani formáját több mint egy év alatt érte el. Hogy a tagok egymáson csak a nyelvüket köszörüljék még két év kellett. Ekkora alakult ki az az erőegyensúlyi helyzet, ami most összetartja a csapatot, de ugyanakkor teljesen kizárja a csapat bővítését, vagy akár egy tag lecserélését. Bár voltak nálunk hatékonyabb csapatok, de furcsábbak biztos nem.
(opcionálisan mindenki olyan sorrendben meséli be magát, ahogy jólesik, Én most alap kezdő tagnak a kráni elf lovagot raktam be. Azért lehetőleg ne legyen mindenki második…)
A háború a szövetséges hadak győzelmével, az amund főpapok és istenük testeinek pusztulásával végződött. Ám ezek után is maradt elég munka Trolecnek és a hozzá hasonlóknak a sivatagban. Nagy-Shadon megalakulásával pedig sikerült szert tenniük pár Holdkos-tanítványra is így megerősödve Xule Trolec egyben tudta tartani csapatát, tanyát Erone hercegségében vert. Innen igyekszik a gorviki corgák meggyengülésével támadt űrt betölteni.
A tizenhetesek egy napi járóföldre Ginbar kapuitól lépnek ki az émelyítő mana-örvényből, melyet egyesek nem átallanak térkapunak csúfolni…

Természetesen ez csak egy váz, rá lehet húzni az összes karira, indítatással és tervekkel együtt.
Ajánlott átszerkeszteni és kicsit színesebbé tenni, mert így bemásolva nem használható… esetleg a kari személyére szabni…

Tisztelettel Herold

Ui: elég sok csapat gondolkodik a háborús szálnál összefonódó életutakban... Talán azért mert kézenfekvő és nem kell túlbonyolítani. Én még nem találtam hasonló kaliberű okot, hogy a már említett fajok és kasztok ne gyilkolják egymást halomra, ezért írtam meg a fenti szösszenetet. Mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy valami jobbat írjon…
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.08.27. 6:56

No sziasztok, megjöttem Erdélyből, most már elérhető vagyok.

Először is: Köszönöm Herold, hogy koordinálod a dolgokat!
Első olvasatra tényleg elég durva a csapatösszeállítás, kíváncsi leszek rá, hogy a gőgös elf mennyire fogja rontani az esélyünket a modul megoldásában.... :)

Gondolkodom hogyan maradok életben köztetek... bár talán a ranagol papunk nem fanyalodik arra, hogy éppen egy alantas, satnya goblint tegyen a szolgájává. Még arra sem vagyok érdemes... :D
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.08.27. 16:26

Üdv!

Jelezném hogy a jann bárdom a kútba esett, mire kimászott egy gladiátor lett belőle. Gorviki származású és kuriózumként, közönséges ember lesz.

Herold

ui: amint kész lessz felrakom netre, és ott meg lehet tekinteni majd...
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2008.08.27. 20:01

Szasztok. Enriqel van egy rossz hírem. Az elfünkkel beszélgettem s azon tűnödött, hogy meddig fog a karid életbe maradni?
:) Részemröl sok sikert :lol:
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.02. 8:40

Annak nem igazán látom értelmét, hogy egymásra fenjük a fogunkat, mert úgy bizony nem fogunk csapatot alkotni. Ha ennyire nem illek a képbe, akkor csinálok valami mást, és nem goblinnal játszok. Gondolkodok mi jöhet még szóba...
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.02. 15:17

Elkezdtem egy másik koncepció kidolgozását, és lehet, hogy egy démonidéző, vagy nekromanta lesz belőle. Remélem ez már megfelel mindenki számára... mondjuk most majd én fogok játszadozni a gondolattal, hogy ki, kinek lesz a szolgája... :D
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.02. 17:19

Na ne most szedjük szét már az elején egymást. :) Majd alkotok valami előtörténetet, hogy ne ugorjak senkinek. Részemről semmi baj a goblinnal :) Amint kész felrakom (még ezen a héten)
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.09.07. 20:31

Tisztelt II.csapat!

Szeretettel üdvözlök mindenkit.
Ha kérdésetek van itt vagy pm-ben várom.

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.08. 14:04

Üdv néked is.

Höhö, nem tudom olvastátok e a kiegészítést a versenykiíráshoz... Vajon melyikünknek lesz egy kedves, emberbarát nemes ismerőse? Talán a Ranagol-papnak? A kárni elfnek, netán - uram bocsá - a halál jellemű dalnoknak? :) Nem könnyítették meg a helyzetünket. :P

Viccen kívül: mi legyen a karakteremmel? Goblin tolvajt terelgessek a talin, vagy csináljam meg a mágusomat? Döntsetek. Minél gyorsabban ha kérhetem. :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2008.09.08. 20:04

Hozzd azt amivel szeretnél jönni. Én a fejvadászommal jövök :o .
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Calorys » 2008.09.09. 13:37

Hello mindenki ! Külön üdvözlet a mesélőnknek Ralegnek !

Én emberbarát vagyok meg kedves is, talán azért mert a wierek leginkább az embervért kedvelik :) Nemes meg azért mert idézem " Nem tudni, jellemükből fakad-e, vagy pedig hosszú életük és különleges képességeik természetes velejárója, hogy idővel vezető szerephez magas méltósághoz jutnak az emberi társadalomban". Enriquel szerintem gyere azzal amivel eredetileg szerettél volna, nem árt a változatosság, meg egy tolvaj mindig jó ha kéznél van. A halál jellemű bárd már "kútba esett" helyette egy marcona gorviki gladiátor mászott elő ha jól tudom, ami nem árt mert nekem sok bodyguard kell ha beindulok :))

Ui : a karakterlapra mindenki írja fel a vércsoportját. :))
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások
II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Calorys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 44
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.09.13. 23:21

Üdv Mindenkinek!

Hétfőn, 15-e estéig van a karik leadásának határideje. Mindenkit megkérek arra, hogy ekkora akár milyen készenlétben áll a karaktere kérem leadni a kiírásnak megfelelően a megadott címre.
2, ill. 3 naponként tudok velük foglalkozni.

Üdv!

R.
(mint Ralog és nem Raleg :lol:)
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.14. 7:54

Ohh jesszusom! El is felejtettem. Akkor marad a tolvaj, legalább a váza készen van csak meg kell csinálni 7. szintre. Sietek vele, legfeljebb ha van valami változás utána küldöm kiegészítés képpen. Köszi, hogy figyelmeztettél Ralog! :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.14. 18:48

Sziasztok!

Feldobok egy előtörténetet, reagáljatok rá, kritika stb.

Uram!

Eme levélben elküldöm a parancsa szerinti megfigyelést, a megfigyelt személyekről szóló jelentést. Küldetésem pár napig tartott és ama idő alatt megtudott eseményeket foglalom össze. Feladatom megszakítottam egy „kedves felkérés” miatt. Évek óta hűségesen szolgálom Önt, de csekély lehetőségem szerint eljártam, ami erőmből tellett. De a „kedves felkérés” egy üzenet volt csupán számomra mégis egyértelmű. Viszont elgondolkoztat, hogy egy „egyszerű kérdés”, hogy lehet egyben útmutatás is. Egy megfigyelési napom után egy levél várt szobám asztalán, benne a következőkkel:
„Gyermekem! Érdeklődésedet észrevévén egy kérdésed foglalkoztat minket. Vajon A Kosfejes nagyúr szolgálatát szeretnéd e vagy érezni oltárának hideg kövét ?”

Remélem, így nem érzi megfutamodásnak, küldetésem bukásának eme „ésszerű visszavonulásom”. De nem pocsékolom csacsogásommal drága idejét, papírra vetem a megfigyelést eme felettébb meghökkentő, de mégis hatékonyabb csapatról.

Nem tudni, hogy az istenek szeszélye vagy a sors, netán a kráni elf tudatos lépései alapján állt össze a csapat. De az bizonyos pár veszélyes feladaton átesvén ,mások számára hihetetlen, érthetetlen csendes ki nem mondott szövetséget alkotva, hatékonyan dolgoznak együtt. A csapatot több névvel is illetik: Veteránok, Csend pengé (bár elég hangosak, így nem értem, talán az miatt kapták, hogy utánuk csend és hullaszag van), Kosfejes suttogása, Árnyak.
Ami szintén érdekes, szinte hihetetlen a csapat tagjai. Gondolta volna Uram, hogy egy kráni elf, egy wier, egy goblin és két ember képes egymás megölése nélkül hatékonyan működni, szinte lehetetlen összekovácsolódására? Szerintem nem, ahogy én sem, vagy senki más. Mégis így van, a saját szememmel láttam! Nézzük a csapat tagjait. Az első egy elf, aki szerintem maga válogatta ki a csapattagokat, mivel több csapattal is útnak indult és gyakran megfogyatkozva, még gyakrabban egyedül tért vissza. Míg ki nem alakult a mostani csapat. Az elfről a következőket tudtam meg: valószínűleg krán bércei mögül érkezett. Ezt a feltételezést a különleges fegyverei, és a meseszép lova támasztja alá. A neve Wyddan, igen csendes szinte szótlan. Elf mércével fiatal lehet kb 200 éves. Egy küldetését figyelemmel kísértem, egyedi, számomra exotikus mozdulatai kegyetlen hatékonyak. Általában a hátán keresztbevetett két fegyverével harcol, de láttam már, hogy valahonnan szintén két pengét varázsolt elő. Hogy honnan csak az istenek tudhatják. Harcos jellem.
A következő tag egy goblin. Minden, amit tudunk róla, a fajáról igaz rá. Szemtelen, provokatív és a keze nem csak a fegyvereinél jár gyorsan, de szokatlan módon kitart a csapata mellett.. A „társai” egyszerűen Enyv-nek hívják. Valószínűleg tolvaj. Bár abból a népségből ki nem az?
A harmadik tag egy szabad harcos, ezt biztosan jelenthetem ki. Mind a felszereltsége, küzdőstílusa erről árulkodik. A neve Terda.
A negyedik és az ötödik tagok egyszerre érkeztek és olvadtak bele a csapatba. Egy pap és egy harcos jellemű kísérője. A papnak vannak „különös” „hóbortjai” ami számomra beszédesek voltak. A Lorenico nevű egyén valószínűleg egy wier. Ami még biztos, hogy a kosfejes szolgálója. Túl sokat lehetett hallani a csendes morgolódását vagy imáját, ami a következő volt :

„Halott indul hozzád Uram,
Lelkét ezer kínba taszítsd!
Könnytől terhes üvöltése
Megváltja majd bűneimet.”

Kísérőjének csendes mozgása, villámgyors mozdulatai, hideg céltudatos cselekedetei azt mutatják, nyílván nem lovagi erényekkel felvértezett harcos. Valószínűleg valamelyik vértestvériség tagja lehet. A neve Odonel. Gorviki származású.

A csapat egy északi nemesnek dolgozik. Lassan egy esztendeje.
A fentebb összefoglalt sorok szerint világossá teszi Nagyuram, hogy eme csapat hatékonyan tudná az Ön álláspontját képviselni különböző dolgokban. Kérésére felveszem a nemessel a kapcsolatot.

Várom utasításait

Tisztelettel

Csendes

ez lenne a az előtörténet, egy levél , egy jelentés "rólunk"
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.16. 12:50

Halihó!

Nekem mindegy melyik lesz az előtörténet, de ha szavazni kell, akkor Heroldé szimpi. A lényeg hogy döntsük el melyiket használjuk, mert az elküldött karakterlapra azt be kellett volna tenni.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Csapatszervezés