• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 48 / 51 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.28. 19:05

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, este
Résztvevők: Mindannyian

Ryel az étkezés után kényelmesen elhelyezkedik és koncentrál.Egy jó öt percig nem mozdul majd utánna tér vissza a társalgáshoz.

-Nos Nasha mivel itt nem szeretik a sors emlegetését így azt mondom nem tudom. Gondolom mindenképp ide kerültél volna valami módon de mivel nálad volt az amulett így ez nem okozott gondot.A sorsát senki nem kerülheti el meg lehet próbálni de úgysem sikerül ha akarsz hinni benne higyj ha nem akkor ne higyj de mindenképp létezik.

-Wenla ha akarsz elmehetsz az ajtó nyitva van, mindenki szabadon dönthet, beszélni arról amit láttál ugysem tudsz így meg sem akadályoználak benne.A te döntésed de jól gondold át.

-Nos ha nincs több kérdés nekem van egy itt töltitek az éjszakát vagy most akartok indulni? Van szabad szobánk mindenkit el tudunk szállásolni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.08.29. 8:54

(Wenla)

Fejem ingatom:
-Ahogy észrevettem, akkor dobálóznak a sors mindenhatóságával, és hogy akár hiszel benne akár nem állandóságával, amikor jobb kifogás nincs a tarsolyban, vagy nem bírják a szemem közé mondani, ebben már nyakig benne vagyok, kár visszatáncolni, korábban lettem volna résen! Nem lenne egyszerűbb őszintén ezt közölni, ahelyett, hogy paraszt sorsdumával szúrod ki a szemem? Ennyit se érdemlünk meg, vazze? Elég gáz ügy ez, ha olyan ribancok kellenek hozzá, mint én! Hallgass ide, törp, és kezdhetsz sűrűn imákolni, mert amilyen nyomi a mi kompániánk, olyan hamar fognak azok a veszett kapuk kinyílni! Less ide: adott vagyok én, aki csak kést tud dobálni, pofázni, és hamar felkötni a nyúlcipőt. Adott egy tüzes bögyös, aki fingom sincs mihez ért, de hamar belezúg mindenfajta fazonba, szóval a gonosz úr ha pasi, dörzsölheti a kezét, fel a hajkencét, és bevágódhat, adott egy felelőtlen, fiatal varázsértő, aki még hisz a fogtündérben, aztán itt van drága sárga barátunk, akinek két dolog köré csoportosul a figyelme, egyik a tömény pia, másik az ész nélküli harc, végezetül Csuris, aki ideális katona alkat, azaz nem gondolkozik, csak azt teszi, amit mondanak neki... Aggódhatsz, pap, mert ha a világ rajtunk áll, démonkupleráj lesz belőle holnapra.-ezzel visszaültem.-Jó étvágyat, és az ingyen dikó jól jön.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.08.30. 23:57

Ryell

//Hö?! 5 perc? Aszem rosszul fogalmaztam . Maxra akartam magam tölteni psziből. Ennyi idő alatt ez nem valószínű hogy sikerülhetett. De most már mindegy. Akkor hány pszipontom van most?//

Wenla kijelentésén csak mosolyog.
- Hallod Ragdox, nem gondolkozol. :lol: Muhaha. Vajon mit szólna hozzá ha bebizonyítanánk hogy ő se nagyon tökéletes. sőt nem is nagyon gondolja meg kinek és mit mondjon.- mondja a "katonának" mintha Wenla ott se lenne.
<<Fogtündérben talán nem ... és másban sem... de mindegy.Örülök hogy legalább te nem kerültél még olyan helyzetbe ahol csak a hit adhatott erőt... :? >>
-Amúgy meg Wenla ha ilyen szánalmas és társaság vagyunk örülök hogy velünk vagy. Legalább lesz valaki aki majd miután felvette a nyúlcipőt elregélheti a nagy népnek milyen szánalmasan haltak is meg azok a szerencsétlen ostoba fajankók! És persze hogy neked menyire igazad volt. Már megérte hogy ennyire jól tudsz dalolni :D.
<<Na én részemről se más idegeit se más idejét nem szeretném húzni...>>
- Ha befejeztétek indulhatnánk is az erdész házhoz. Még sötétedés előtt ki meg kellene látogatnunk...hogy felkészülhessünk.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.09.01. 14:57

(Ragdox)

*Szótlanul eszek, majd Wenla kijelentésére...*
- Hát az, hogy gondolkodás nélkül...talán nem igaz. De igen csendes vagyok...én inkább így fogalmaznék.
- Köszönöm a jellemzést - mondom kedvesen, de irónikusan. Belapátolom a maradék ételt, majd körülnézek és megállapítom, hogy útra készen állok. - Tőlem indulhatunk...Szóval ha mindenki kész - mondom, majd felállva várom meg míg a többiek is végeznek és elindulunk.
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.02. 9:36

(Wenla)

Megdörzsölöm a szemem:
-Meg vagytok húzatva? Mért mennénk innen bárhova is? Engem nem érdekel egy nyüves erdő közepén roskadó lak. Közöm nincs hozzá, nem alszom odakint a p*csában. Itt biztos a fenekünk alatt a dikó, odakinn meg inkább hagyjuk. Mért kell minden hülyeségre ráharapni, bevállalni, oszt' ész nélkül menni?! Mi a lótúró lehet egy erdészháznál? van térképetek, merre kéne menni? Eh, érdekel is engem! Ti menjetek, én maradok, csá!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.02. 19:20

( Nasha )

< Na, ezzel a válasszal ki vagyok segítve. Mindegy. >

- De, igazad van. * válaszolok Chin kérdésére. *

* Evés közben azért fél füllel odafigyelek a szokásos eszmecserére, így egy dolog elgondolkodtat Wenla utolsó kifakadásában. *

- Wenlának egy dologban szerintem igaza van. Este van. Semmi felszerelés nincs nálunk, ami a kint töltött éjszakázást elviselhetővé tenné. Nem is lehet már sötétben jól látni, így sokra nem megyünk szerintem, ha most megyünk szétnézni. Viszont fontos nyom vagy információ is lehet ott, ami később esetleg jól fog jönni, így mindenképp meg kell vizsgálnunk. De csak reggel.

* Kényelmesen hátradőlök, és várom a reakciókat. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.02. 19:47

Ryell

-Hm...-gondolkodik el egy percre.- rendben. ebben van valami ellenben, ha reggel megyünk oda akkor lehet mi se találunk semmit. Legjobb tudomásom szerint ezek a teremtmények este sokkal erősebb ellenfelek, és veszélyesebbek is, éppen ezért nappal sebezhetőbbek és gyengébbek. Amiből az következik hogy ha nappal megyünk oda nem találunk majd semmit és senkit este viszont néhány ilyen lényt biztos csapdába csalhatnánk. Kicsit előrébb lennénk vele... lehet sikerülne megtudni tőle hogy ki és mi célból "gyárt" ilyeneket. Bár ebben a kérdésben nem a miért inkább a "ki" a fontosabb.- mosolyog sokat sejtetően mint aki erre is tudja választ.
-Nos akkora kérdés így szól.: Menjünk ma este vagy inkább holnap délután? Mindenféle képen meg kell várnunk a naplementét...
<<Na ha nem megyünk annak azért én is örülnék... egy kis pihenés jót tenne most nekem. Na meg nem ártana végre gyakorolni is... ahogy ma észre vettem beporosodtam.. nem kicsit. De hát, a Rabszolgakufároknál nem volt időm tanulásra.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.04. 8:23

(Wenla)

Megrázom a fejem:
-Ha maga az istenek atyja térdel le elém se teszem ki a lábam innen sötétben. Elmentek neked hazulról, Ryel, ha éjjel akarsz botorkálni. Mondhatni amatőr egy ötlet... Nagyon tökösnek gondolod magad. Akár mit döntötök, én most és ma nem megyek veletek.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.04. 9:38

Ryell

Kscit lebigyeszti ajkait majd unottan kezét lengetve.:
-Jóvanna...ha ennyire szeretiteka semmittevést akkor.... elmehetek egyedül is!-megvárja a reakciókat majd folytatja.:
-Csak az a gond hogy se elég tökös se elég bátor és őrült nem vagyok ehez... na meg nem is tudok igazán verekedni. Bár azt egyikünk se...
Mosolyogni kezd.
-Wenla és holnap is eme lak kényelmét akarod élvezni vagy esetleg Úrnői kegyeiddel tünteted ki expedícionkat?
<<... még jó hogy mindenki egyetért... Wenlával...argh... itt senkis em képes a tettek mezejére lépni? Vagy én vgyok túl buzgó?... eh vazza meg! Akkor unalom... bár ...hmm>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.04. 14:13

(Chin)

- Mesterem szerint vagyon ideje a harcnak és vagyon ideje a pihenésnek. - nyelem le az utolsó falatot.

- Az utóbbira szavazok. Magam részéről kéz a kézben szeretnék aludni egyet a mellettem ülő hölggyel. Ha senkinek nincs kifogása. Ha van, akkor azt tartsa meg magának. - villan Wenla felé a szemem.

- Egyébként Ryell az öngyilkosságnak is van szebb formája, mint egyedül az erdő sötétjében kóborolni, idegen terepen.

- Megyünk aludni? - fordulok Nashához.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.04. 20:24

( Nasha )

- Na, most hogy a kérdés a többség által eldöntve, amondó vagyok, térjünk nyugovóra.

- Van még pálinkád Chin, vagy kérdjek a törpéktől? * nézek rá kérdő tekintettel. * - A szép álmok elengedhetetlen kelléke. * mosolygok rá kicsit sejtelmesen. *

- Apropó, merre is van a szoba, ahol aludhatunk, illetve hol lehet fürödni? * kérdezem meg a törpéktől. *

* Ha megkaptam a választ, útbaigazítást és a piát, megfogom Chin kezét és rámosolyogva elindulok a szobába, jó éjszakát kívánva a többieknek. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.05. 11:29

Ryell

-Bah lusta banda!-morogja közben vigyorog.
-Ha ti már cask lerészegedni akartok akkor felesleges is tovább erőlködnöm. Menjünk aludni! <<..máraki:D...>>
Ha mindenki elment aluidni akkor keres egy nyugodt helyet és előkészít pár holmit. Kard táska , egy kissebb kavics, egy kulacs víz.
Valamint az amulettet. Aztán meditálni kezd és, belekezd gyakorlataiba.
//Ha senki nem akar tőllem semmit majd leirom pontosan mit is csinál.//
Utánna nyugovóra tér.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.07. 21:56

(Wenla)

-Ryel, ne kívánj semmittevés elleni dolgot, mert hamarosan csőstül megkapod. Addig örülj a nyuginak, amíg lehet. Dögöljünk kicsit.
Felállok, nyújtózom.
-Á, ők keffentyűzni fognak, a pia csak segít ráhangolódni a témára.... :P Hiába, úgy jobban csúszik... Neked is az kéne, Ryell, oszt' akkor nem akarnál erdészlakban férfizombikkal éjszakázni...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.08. 6:27

Ryell

Wenla szavaira meglepetséget színlel.
-:lol:...ha te mondod Wenla...
<<.,..vajon tényleg ennyire hülyéneknézt azért amiért nem vok akkora szemét hogy kimondjam hangosan?... mindegy ő sem hallot még az illemről...>>
A zombis felvetésre elneveti magát.
-A fene se akar zombikkal aludni! Pusztán elmondtam hogy így több esélyünk van megtalálni őket... de nekem továbbra is mindegy... punyadjunk ha ti azt akartok.
<<...hhe még jó hogy nenmkaptam katonai neveltetést. Mert akkor msot a tábornok bizony sereg nélkül maradna ami elég...hm...tragikus.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.08. 13:06

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 3.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

Miután megbeszéltétek, hogy maradtok és mindenki végzett a vacsorával Chadwick megmutatja a szállásotokat. Benyit az egyik ajtón ahol egy kisebb folyosóra juttok és a folyosó két oldalán ajtók futnak olyan tízre saccoljátok a számukat. A folyosó egy is egy ajtóban végződik, a törpe benyit az egyik oldalsón és megmutatja a szobáitokat, puritán jelleg uralkodik benn egy egyszerű priccs és egy láda van csak benn a kis szobában. A falon egy fáklya világít aminek a füstje egy plafonba vágott lyukon át távozik. A folyosón lévő ajtó mögött van a fürdő ami annyiból áll, hogy a falból egy forrás csörgedezik egy nagy kőtálba és a túlcsorduló víz egy a padlón lévő lyukon távozik. Nasha nem kapott választ a fürdőre vonatkozó kérdésére de ahogy ezt meglátja eszébe jut miért, mert a törpékről köztudott nem igazán vonzódnak a vízhez csak ha nagyon muszáj emiatt van itt ez a kőtál, így a forró fürdő ugrott, a tálba belenyúlva eléggé hidegnek érzi a vizet.

Az éjszaka nyugalmasan telik mindenki elfoglal egy szobát vagy ketten egyet, ahogy tetszik a törpe nem foglalkozik vele, finom illatokat érezve ébredtek reggel.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 48 / 51 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Vissza: Régi Kalandok...