A korod lényegtelen. Ez egy olyan játék, amit akár 99 éves korodban is elkezdhetsz. Az oldalon meg lehet, hogy te viszed el a pálmát az évek számaival magad mögött, de egy páran csak 2-3 évvel vannak lemaradva tőled - jómagam is már a 30 felé vagyok közelebb mint a 20-hoz.
Jó olvasgatást, ismerkedést. Kérdezni lehet bátran a megfelelő topikokban, segítünk.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Üdv, Anvar Nan Rusenor volnék, szolgálatotokra! A kor - csatlakozom az előttem szólokhoz - másodlagos, a játék során fény derül arra is. Egyébként októberben leszek 17. Hopp.. Két éve ismerkedtem meg a szerepjáték, elsősorban a M.A.G.U.S. berkeivel - még én is kezdőnek számítok. Imádom a regényeket, históriákat, amik Yneven játszódnak, valamint írni is szeretek, ha valami ihletet ad.
Jó olvasgatást, nézelődést az oldalon; s ha van kedved meglátogathatod írásaiddal az "Alkotásaink" c. topikot. Játékba is van lehetsőséged becsatlakozni - a megfelelő helyeken tájékozódhatsz arról, hogy hol van szabad hely még.
Yvett
(Vyan - ha 120-130 évesen lesz még kedved játszani, akkor én szívesen mesélek neked Csak szólj előtte, mert akkor már bizonyára ki fognak rajtam ütközni a szenilisség jelei ... )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Ne törődj semivel sem ifjú barátom mert én meg 18 vagyok és én meg 3 éve játszom ezt az egész jó szerepjátékot úgy hogy nem vagy semmivel sem lemaradva.
Mindig mondom, hogy ezek a vén játékosok már kezdenek begyepesedni, ezért kellenek az újjító szellemű alkotók. Tehát harcra fel cimbora.
Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Ui.: hu mit fogok én ezért a fejemre kapni?
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Köszönöm a meleg fogadtatást Kedves Yvett(kézcsókom ) és Vyan, örömömre válik. Idővel majd elmélyítem az ismeretségem ezzel a hatalmas világgal és látogatóival. Természetesen az OM-ről beszélek.
19 éves vagyok, a tesómon keresztül találtam az oldalatokra (ő már egy ideje játszik itt). 6-7 éve hallottam először tőle a Magusról, de idáig keveset játszottam igazi szerepjátékot. Főleg a M* kártya játékon keresztül ismerem Ynev világát. Remélem néha én is ideférek a géphez és ismerkedhetek az oldallal, aztán majd valamikor csinálok egy karaktert is
Én aztán jól nekikezdtem: először megszokásból az egyik user-nevemet írtam be, ami miatt azonnal töröltek is... Aztán mikor végre megértettem, hogy egyből fantasy név kéne, hibásan gépeltem be az e-mail címemet, ami miatt kétszer kellett aktiválni... Hát, szóval, ha lehet, ne erről ítéljetek meg...
20 éves vagyok, egy faluból írok a puszta közepéről! Körülbelül 5 éve szerepjátszom, egy-egy történetet akár heti rendszerességgel tudtam folytatni a partival... Az utóbbi egy évben azonban sajnos senkinek sincs ideje (ahogy nekem sem), így áttértem a fórum alapú játékra. Belekezdtem már néhányba, de sajnos sok ígéretesnek tűnő oldal megszűnt... És most, nem is olyan rég hallottam erről az oldalról egy ismerősömtől. Hát így kerültem ide.
Azonban (meglehet, ez furán fog hangozni, de) MAGUS-t még sosem játszottam. Szinte ez az egyetlen világ, amit még nem ismerek, így az első hetemet biztosan utánaolvasással fogom tölteni... Kérem az adminok türelmét. Amint tudok előrukkolok egy előtörténettel is.
21 vagyok, budapesti egyetemista. A szerepjátékokkal úgy tíz éves koromban kezdtem foglalkozni, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyn, de azóta is űzöm - bár az utóbbi pár évben én is inkább fórumokon játszom. Az oldalt Airun al Marem közvetítésével találtam meg, és mivel MAGUSt utoljára mintegy négy-öt éve játszottam, arra gondoltam, miért ne?