• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 10 / 22 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Sion » 2008.09.02. 18:32

Üdv!

Rég jártam már erre, de ugye Hólar is felkeresett, valamint a délután kaptam egy hívást aminek az volt a lényege hogy: "Sion, drága öregapám, ideje lenne összeszedned magad és eljönni a versenyre!" Nos mivel nálatok még van hely, ráadásul olyan emberek vagytok akik közel álltak hozzám, csatlakoznék ha még lehetséges. Azt nem mondom h az oldalra egyhamar tartósan visszajönnék, de ennyit talán még meg tudok oldani. Szóval értesítsetek kellek-e!

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.02. 18:37

Üdv Sion!

Gyere és csatlakozz. Két emberünk eltűnt, mint szürke szamár a ködben, de legalább így te feltűntél és ismét együtt próbálkozhatunk a kalandok rögös útján járni, mint "rég".
Stlíszerű, hogy a tavaszi tali után tűntél el és az őszi előtt tűnsz fel. Mint a rúna Codex cikkeinek széljegyzetén lévő aranyköpésekben a zsoldos. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.02. 18:58

Quator: Figyelj bácsi:

1., km-nak jelentkeztem (illetve hívtak), de nem jött össze új csapat
2., átjelenkeztem játékosnak
3., azt mondták menj a négyesbe, mert nincs ki a létszám
4., a két másik csapattag kanyar nélkül befogadott

Tehát amellett, hogy hívtak, jelentkeztem, szépen játszok, és fizetek mint a katonatiszt, nem értem, hogy miért kéne Nálad külön bejelentkeznem a játékra, nem beszélve arról, hogy a csatlakozásom, általános iskolai tanulmányaimat alapul véve kölcsönösen hasznos, hiszen nekem csapatom nincs, nektek pedig elég játékosotok. Nem kötekedni szeretnék, hanem azt szeretném, hogyha elmagyaráznád, hogy mi a helyzet.
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.02. 19:19

Holar

A bácsizást és a hangnemet Sion kérésére nem minősítem és nem megyek bele ebbe.

A helyes sorrend:

1- jelentklezéstopic
2- csapatszervezés
3- fizetés

Ezzel szemben te úgy lettél KM, hogy még nem is jelentkeztél a találkozóra. Mikor kiderült, hogy semmi szükség 7. KM-re úgy lettél csapattag, hogy még mindig nem jelentkeztél a fent említett úton csak külön egy emberrel egyeztettél.

Aztán, ha visszatér 10-éig Meridian meg Craian mondhatjuk nekik, hogy "bocs, de ajánlottak helyettetek mást".

Érdekes kontraszt, hogy Sion rögtön ide írt és nem futott hátsó köröket, pedig tudtommal őt is úgy hívták.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.02. 19:33

Quator: Látom, hogy van jogosultságod törölni az ide nem illő hozzászólásokat. Ha az előző hozzászólás nem tett eleget a szabályzatnak, törölj, bannolj, vagy amit csak akarsz. Ha meg eleget tesz, valóban nem minősisd, ne Sion kérésére, hanem mert fölösleges! Mint látod olvasói státuszban vagyok, így nem igazán vagyok tisztában a dolgok menetével, de amikor Yvett volt szíves a tiednél sokkal kellemesebb hangnemben, privátban többször is figyelmeztetni arra, hogy valamit rosszul csinálok, én nyomban úgy tettem ahogy ő mondta. Azt hiszem, te is, mint tapasztalt fórumozó lehetnél annyira tapintatos, hogy nem leírod az embert, hanem figyelmezteted, hogy a dolgok itt máshogy mennek. A két várható csapattagtól pedig bocsánatot kérek és szeretném egyszersmind jelezni, hogy nem kívánok tagja lenni a csapatnak, és megtartom a verseny idejére is "kibic" státuszomat. Ugye most elég hivatalos és publikus voltam???

Puszi
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.02. 19:56

Holar

Te tudod. Ha mégis csatlakoznál, mint írtam gyere nyugodtan. A többiek szerint minden rendben lenne a jelentkezéseddel és én hiszek nekik. Ha gondolod megpróbálhatjuk, hogy igazuk van-e vagy sem.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.02. 23:34

Szerintem játszani megyünk oda - mindenki. Jól érezni magunkat egymás társaságában.

Én szeretném ha így lenne.
Niburt nem ismerem és szeretném megismerni.
Holart nem ismerem, de ez alól ő sem kivétel, őt is szeretném megismerni személyesen.

(Hogy ki kinek a kicsodája olyan jelentéktelen mint hogy piros bugyi lesz-e rajtam vagy zöld... (egyébként egyik színű sincs - és ez nem is érdekel senkit - akár csak az előbb leírtak...))

Mellesleg amit Con és Holar elfelejtettek megírni (bár lehet Holar nem tud róla)
Con kérdezte, hogy hol van hely - igaz.
Mondtam, hogy nállunk van kettő üres, mert Meriék már rég írtak. És itt a 10-e nemsokára. Hacsak 3-an nem akartunk volna maradni, akkor pedig új embereket kell toborozni.
Con modnta, hogy belátja, hogy nincs igény a 7-dik KM-re. Én kérdeztem, hogy jönne attól a talira esetleg Jk-nak? Talán... Mert akkor jöhetne hozzánk...

Hiszi vagy nem hiszi valaki - ez így történt.

Szóval Quator nyugi van, mert nem beprotezsálásról van szó hanem felkérésről. És ha valakit itt szidni kellene az én vagyok, mert én hívtam (kértem, hogy jöjjön) a ti megkérdezésetek nélkül - de Darton látja lelkem, hogy jót akartam, hogy többen legyünk. Igen, jó ötletnek tartottam - és tartom most is -, és igen kapva kaptam az alkalmon, hogy ne csak 3-an legyünk míg más csapat 4-vagy 5 fővel indul. Úgy gondoltam ebből nem lesz senkinek sem problémája - és jelenleg tanácstalanul ülök a gép előtt, hogy hol van itt a baj... :o :?

(Ami már nem ide tartozik - és most bocsánatot kérek itt Lauranatól mert nem direkt veszem elő mutogatásra - nála sem hepciáskodott senki, hogy előbb a csapathoz írt és csak aztán a jelentkezősbe miután rászóltam, hogy oda kellene írnia. Akkor nem értem itt miért probléma ez.)

Én örülök Holar és nem utolsó sorban Sion felbukkanásának. Teljes így a csapat. Két tagot megismerhetek személyesen (igen, mert hiába volt Nibur tavasszal nem sokat tudtunk érintkezni ^^), és két régi ismerőssel (baráttal?) ülhetek egy asztalhoz.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.03. 4:42

Hmmm....emberek...minek ez a hajcihő? :shock:
Ne veszekedjünk már mindenen.
A 2 régi tagnak lett volna lehetősége jelentkezni->kb. 2 hónapja nem hallani róluk (többszöri pm-i megkeresésemre sem válaszoltak). Ezután én örülök az új tagoknak. Remélem nem ment el végleg a kedved Holar, és üdvözlet Sion.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.03. 5:11

Üdv!

Mondom nekem mindegy. Jöhet akárki. Ha esetleg még mindig azzal vagytok, hogy az a "bajom", hogy Holar ide írt és utána a jelentkezésbe, akkor szóljunk rá Sionra is, mert ő ide írt csak tudtommal. Csak hallkan megjegyzem, hogy az említett Laurana fordított sorrendben írásnál sem voltam "kiakadva". Vajon miért?

De mindegy ez az egész. Hagyjuk és inkább készüljünk a találkozóra és ennyi.

A csapatnévvel még mindig küzdünk és valamit ki kéne okoskodni, mert a Kocsma Rendje és hasonlók szerintem aktualitását vesztette jelen állás szerint.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.03. 20:02

Na szóval ott van az a nyílhegy és hirtelen... :-)
Ja! Csapatnév...: Gyárfőnökúrbundáskenyere???
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.03. 21:35

Ez a csapatném nekem valahogy nem fekszik Holar! Ugye nem gondoltad komolyan? ^^

Jó lenne tudni, hogy ki mivel jön - elf addig ok, de kicsit részletesebben?
No meg Sion karijáról is jó lenne valamit sejtenünk. ^^

Yv
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.04. 8:39

Persze, hogy csak poénkodtam :-) A kasztom harcos, azon belül pedig sirenari erdőjáró. A Sirenar szövetség határainak szeme, és füle :-)
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.04. 9:07

Huhhh... a csapatnévre.
Egyébként ötletem nincs. De nagyjából vegyes eddig fajilag. Goblin, ember, ember, elf (és még egy ismeretlen valaki).
Ötösfogat - Viharvertek - Alkalmi partnerek (ilyen kis hülyeségek jutottak eszembe :?)

Amúgy Holar jól elkerültél hazádtól :roll:
De ha belegondolok eddig minden kari más tájról származik, messze van a hazája - lehetnek Kiszakadottak is. ^^

A közös előtörin gondolkodtál már?

Yv
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.04. 9:18

Üdv!

Ginbári Gombák
Zarándoklat
D-team
Furcsa Fogat
Hentes Hörcsögök
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.04. 17:32

:lol: Quator! Ezek jók. Amik nekem tetszenek: Ginbári gombák nem rossz. csak már nem annyira mini a csapat.
D-team sem rossz. De a kedvencem a Hentes Hörcsögök! A karimnak ez a beceneve is lehetne :twisted:
Bár az elf kicsit eltér, meg a pap sem annyira gyilok kaszt :D De ki tudja....jó előtörivel. Mondjuk Quator karija Domvik ökle! :) Aki nem hívő az halott :P
:uzi: :kardozos:
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 10 / 22 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22

Vissza: Csapatszervezés