• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 12 / 22 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.05. 16:42

Nibur

Én ezzel a hidegvérű gyilkos beállítottsággal akkor sem tudok egyet érteni, mint játékos ebben a csapatkoncepcióban, ami eddig volt. Ezért kértem, hogy döntsétek el kell-e a "nem gyilkolunk" beállítottság és a papom vagy felrúgva az eddigieket maradjon a gyilkosos. A gyilkosos csapatban nem kívánok részt venni.

Mint írtam csak ismét elsiklotok felette az mindegy, hogy goblin, elf, ember, shadoni, pyarr, dzsad vagy akárki.
Az nem mindegy, hogy gyilkosság vagy sem. A támadás ellen védtelen rabló lesből lelövése pedig egyértelműen gonosz tett mindegy miért tette. Megvolt a lehetősége a rabló elíjesztésére, elfogására, stb. Mégis rögtön gondolkodás nélkül lelövi.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 16:43

Am meg nem akar itt senki JKt mészárolni. én azt hittem az elején h poénnak szánjátok, h az elf, meg a domvik pap összeugrik..én ezért is írtam rá, h a goblin meg leszúrja a túlélőt és elviszi a tolvaj lányt kocsmázni :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 16:47

Am bocs Quator, de az én karim hamarabb nyír ki bárkit mint az elf. Ha figyeltél arra amit írtam az eddigiekben a goblinom káosz jellemű, és nagyon ingerlékeny. Ha kocsmában beszólnak neki, akkor leüti az illetőt egy az egyben. Ha emberkedik, akkor akár ki is belezi.
Am ezen a szitun könnyen segíthetünk, mert annyi, h az elf nem lelövi az illetőt, hanem elkergeti és kész. Az előtörit közösen írjuk.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.05. 16:52

Én nem poénnak szántam és nem is annak vettem. (Persze a goblinos részről érződik, hogy viccnek lett írva, de sajnos nem tudok rajta nevetni.)

A goblin egy kis idegbeteg vadállat, ahogy ecsetelted. Káosz jellemű és érzékeny a méreteire. Mégis előlről támad az ellenfeleire és nem hidegvérű gyilkos. Leállítani meg le lehet majd sztem. 8)

Az előtörit eddig nem közösen írtuk, legalábbis mikor én írtam, hogy kergesse el inkább azt ismét mindenki átugrotta, mintha semmit se írtam volna.

Ebből van elegem, hogy semmibe nézitek amit mondok. 10-éig majd kiderül, hogy kellek-e vagy sem. Ha lehet ne a kerteléssel jöjjetek majd a válaszadásnál a kérdésemre.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 17:00

Kelesz szépfiú!!!
//csak az asszony meg ne lássa--> Na talán ez Yv szájából jobban hangzott volna//
:lol:
Mindenki kell a csapatba. Annyi, h átírjuk elkergetésre a dolgot.
Am meg senki nem néz semmibe, de eddig a vita azon ment, h kitaszított-e az elf. Ebben igaza volt Holarnak, h nem az. Én is megnéztem a sumiban is. Erre a gyilkosos témára csak az utóbbi pár reag ment. És a te véleményed alapján írtam, h inkább akkor legyen elkergetés a dologból. Komolyan ezen nem kéne viszálykodni. Most lehet h ezzel beletaposok sok ember lelkébe, de ha kivülről megnézitek ez elég gyerekes. Itt mindenki egyenrangú, mindenkinek ugyan annyit ér a véleménye. Quatoré is annyi, mint Yvetté, vagy az enyém, vagy Holaré, vagy Sioné....

Nincs igazam???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ui: az, h a goblint vissza lehet e tartani az alázástól csak az ellenség méretétől, és mennyiségétől függ :)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.05. 17:07

Nibur

Köszönöm az egy szavaztatot a maradás mellett.

A kiszakadott vagy sem téma szerintem mellékes, mert attól nem változik semmi, hogy majd egyszer visszamehet-e délről vagy sem.

A vélemények latba esésénél az enyém eddig nem úgy tűnt, mintha bárkiével is egyenrangúnak lenne véve. Igen ez a vitatkozás gyerekes, de szerintem az se méltó, ahogy mennek a dolgok.

A goblin visszatartására: ... attól függ van-e naaagy pszi pajzsa vagy hirtelen belső késztetést érez, hogy... Parancs: VETKŐZZ ÉS TAKARODJ!!! :P
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 17:10

Sztem azt a vetközz dolgot te nem gondoltad komolyan. :) A domvik pap lehet h ott kapna szívinfarktust... 8)

Am lehet nagyobb a pszi pajzsom mint a papodnak ->dinamikussal 40 körüli :)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.05. 20:29

Quator: A jó színész attól jó színész, hogy bármilyen körülmények között tud játszani. Nincs ez másképp az asztali szerepjátékban sem. Éppen ezért remélem, hogy nem fogod bevágni a durcát, két egyszerű zavaró körülmény miatt:

1., Ez a körülmény a személyem lenne, amivel úgy néz ki, hogy máig sem sikerült megbékélned, ám a legnagyobb baj, hogy leplezni sem tudod-komolyan gondolod, hogy egy nagyszerű játékról önként lemaradsz, csupán azért, mert az egyik játékos a KARAKTERÉVEL csúnya dolgokat csinál?

2., Orvlövészet-Ámbár ezideáig is teljesen logikus észérveket hoztam fel, a kedvedért íme egy utolsó: Az erdőjáró már első szinten égbeszökően magas lopózás és rejtőzés százalékot kap. Rendkívüli naivitásra vall ha valaki valóban azt hisz, hogy a kari azért rendelkezik ezekkel az értékekkel, hogy nagyon csendben, és nagyon láthatatlanul oda tudjon menni a határsértőhöz és azt mondhassa "Bú!!! Megvagy ez csúnya dolog volt"

Én azt mondom maradj, és bizonyísd be magadnak, és mindenkinek, hogy tudsz a személyes érzéseidtől, és egy őrült elftől függetlenül is mindenki számára élvezhetően játszan! Ennél szebben kérni nem tudlak, és nem is szeretnélek.

Ha úgy döntessz, hogy mégsem, hát kérjük meg az egyik verseny km-et, vagy akár az összeset, hogy állapítsák meg, van -e helyem a csapatban a karakter koncepciómmal. (eldobni nem szeretném, mert sokat dolgoztam rajta.) Kész vagyok jobbnál jobb érveimet az ő jelenlétükben is felsorakoztatni. De az első megoldásnak jobban örülnék.

Ja, és még valami: Miiféle egymást lemészárolós dologról beszélsz?? Azt mondtam, hogy valószínüleg sok vita lesz karaktereink között, mert a te is keményvonalas vagy, a karakterem pedig kuruzslásnak tart minden olyan mágikus praktikát, amely nem a kalahorák tiszteletén alapszik. Ez jórész csipkelődésben, és egy nagy adag humorba fog megnyilvánulni? Valóban úgy gondolod, hogy a jó hangulatnak nincs helye a játékban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Holar 2008.09.05. 20:44-kor.
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.05. 20:39

Holar

Tehát nem vagy hajlandó változtatni a karaktered tettein, cselekedetein a megadott közös szálnak megfelelően?

Igaz, hogy azt mondod maradjak, de mégsem teszel ezért semmi kompromisszumot.

Ha gondolod máris megkérdezhetjük a KM-eket és kérjük, hogy döntsenek ők melyikünk marad a csapatba és melyikünk keres másikat.

Az pedig, hogy tudok úgy játszani, hogy személyes ellenszenvem nem érződik a játékomon egy dolog. Az pedig egy másik, hogy ettől függetlenül mennyire nem érzem majd magam jól, sőt kifejezetten rosszul kb 10 órán át, amiért ráadásul fizettem/fizetek is utiköltséggel együtt nem kis pénzt. Arról nem is beszélve mennyi idő és energia lett eddig beleölve ebbe a "csapatba" és a koncepcióba, amit teljes mértékben elutasítasz és nem vagy hajlandó hozzá alkalmazkodni.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.05. 20:52

Nem értem miért kéne hajlanom a kompromisszumok felé. A csapat másik két tagja rögtön elfogadta a háttérsztorimat (vagy legalábbis nem emelt ellene kifogást), és miután felsorakoztattam érveimet, minta olyat is olvastam volna, hogy igazam van. Úgy érzem ez soha nem fog megállni. Komolyan azt szeretnéd, hogy megígérje a karim, hogy csak akkor nyúl az íjjához, és lopózik/rejtőzködik, ha már az anyja nyakát fűrészelik?? Ugye bután hangzik?

Légy felnőtt! Ez csak játék!

Otthon is csak olyan csapatban játszol, ahol minden meximálisan klappol. Mindenki élet jellemű vice versa, stb???

Életem legjobb játéka egyolyan csapatban volt, ahol az élet jellemű koncepcióba tudtunkon kívül egy tharr pap kerül.... Sorra áldozta fel a jk-k családtagjait:-) (nem én voltam...)
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.05. 20:59

Miután én kifogást emeltem ellene és mint Nibur mondta tudtommal az én véleményem ugyan úgy számít fel lett ajánlva a változtatás, hogy csak elkergeti a rablót és úgy viselkedik, mint egy elf nem pedig úgy mint egy szociopata gyilkos, aki mellesleg kap +30 Cé-t fajból.

A kompromisszumokra pedig azért kellene hajlani, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Egyébként arra gondolom nem is gondoltál, hogy lehet lopózni/rejtőzni és íjászni úgy is, hogy azzal ne öld meg a célpontokat. Persze ez túl "elfes" élettisztelet lenne, ami nem illik egy elf karakterhez.

Mivel én minden ellenérzésem dacára ajánlottam egy áthidaló megoldást és semmi hajlandóság benned a kompromisszumra, így várok még egy kicsit Yvett és Sion reagálására aztán ezek szerint írjunk a KM-eknek és dőljön el végre, hogy ki melyik csapatban lesz.

Edit: Itthon egy időben teret engedtünk ennek a mindenki ellentétes mindenkivel felfogásnak és mondhatni soha nem jutottunk el a kalandig, mert a karakterek egymást cseszegették játék helyett. Erre itt nem kellene rámenjen az egész nap. Ráadásul mióta csapatot alkotunk itthoni játékokon is sokkal jobb a hangulat.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 21:13

Én úgy érzem itt elbeszélés van egymás mellett....megint.

Holar sztem arra gondolt, h a játék folyamán fog lopózva is ölni, ha kell, és megkívánja a csapatérdek...teszem fel senki nem megy neki szemből egy aquirnak :D

Quator pedig az előtörire céloz.

Itt senkinek nem kell kompromisszumot kötnie a Jk átalakításával.

Tegyük világossá!!! Senkinek sem a karakterével, vagy beállítottságával van baj.

Holar! Benne vagy, h amikor a tolvajlányra találsz, akkor nem megölöd a rá támadót, hanem csak megsebesíted, és hagyod elmenekülni? Ha igen, akkor nincs min vitázni sztem.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.05. 21:16

Legyen ahogy szeretnéd. Még azért félhalkan jegyzem meg, hogy nem biztos, hogy minden elfnek ugyanolyannak kell lenni. A szabálykönyv pedig, mint minden esetben (ahogyan azt az írók is leszögezték), irányadó, nem pedig statikus dolog. Szólj hát a kmeknek, bár javaslom, hogy Larrrodan barátomat hagyjuk ki a dologból. (az ő esetében sajnos fennál a részrehajlás veszélye).

Nibur: szeretném hangsújyozni, hogy a pap a játékban előforduló első lövésemig semmit nem tudhat a harcmodoromról, és nem azért, mert mérges vagyok, hanem mert NEM LÁTTA SENKI!!!
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 21:20

Nya probléma megoldva :) Nekem senki ne merjen mégegyszer vitába bocsátkozni ilyen kis hülyeségeken.

Holar: Quator arra célzott, h ha odaér a pap és egy ember hátából egy nyilvessző áll ki, és csak a karidnál van íj, akkor a karija hamar rájön az összefüggésekre.

Téma lezárva, nem szólunk senkinek. KÉSZ SLUSSSZZZ!!!!!

Tehát ott tartottunk, h az elf a lányt ápolgatja, mikor odaér a pap, meg a goblin. Innen mi legyen a továbbiakbban a csapat összetartó ereje...miért nem mennek ezután másfele a karik?

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.05. 21:21

Ötletbörze...mindenki találjon ki valamit.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 12 / 22 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22

Vissza: Csapatszervezés