• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 14 / 22 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.07. 18:21

Quator ar Zaraquer írta:Az egyik, hogy Yvett karija ismeri a nemest és neki köszönhetően sikerült elintézni a goblin priusztalanítását. Ekkor az eddigi irányvonalnak megfelelően a két tolvaj köré tudjuk építeni szépen a csapatot és hozzájuk "csapódnak" különböző célokkal a többiek. (A kerekség végett én ezt tartom "tetszetősebbnek".

Nibur és Holar ha jól értem ti is ezt tartjátok jónak?
Nektek nem gond, hogy már megint én/mi vagyunk középpontban? Nem szeretnék... na mindegy ^^

Sionról kellene valamit hallani.
Bár csak apró infóm van, miszerint elvileg kardművész lesz a drága - talán ő meg úgy jöhetne a képbe, hogy a nemest kíséri. Bár ehhez ő is kellene :roll:

Megírjam a közöst, hogy mindenkinél egyforma legyen? Vagy senki babérjára ne törjek ennyire. :P

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.07. 19:33

Yvett

Nekem nem gond, hogy ismét a két tolvaj legyen a középpontban. :) Szerintem, ahogy írtam is, így kerekebb a történet, mintha még mással kapcsolatban csavarjuk be a nemest a képbe.
De ha nem szeretnél... mit is? :)

Sion is feltűnik remélhetőleg hamarost. Ő bekerülhetne úgy is, hogy mikor épp összegyűlt a társaság a patakparton hirtelen ordítva elraftingol mellettünk egy kajakkal a karija... :lol: Mi meg "kimentjük" az alig térdig érő víz sodrásából. :P

Bár az is igaz, hogy sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb a javasolt nemeskísérés. :D

A közös előtörténetet részemről már megírtam odáig, hogy 3-an találkoznak a két tolvaj és a pap. Ebbe már csak be kell illeszteni az elfet és Sion kariját. Ezért kértem/kérdeztem, hogy azt mondjátok meg, hogy közösségileg végülis kit, hogyan kell megírnom még. (A sokkal egyszerűbb copypaste helyett én a papom szemszögéből írtam meg a találkozást, ha meglesz a másik két mari beillesztése is felrakom majd ide is, ha lesz még rá idő.)

Már csak egy hét! Reméljük nem csúszunk ki a határidőből.

Végül, de nem utolsó sorban az örökifjú kérdésem: Mi legyen a csapatnév?
Niburral fejtegettük, hogy a Ginbári Gombák, illetve a Hentes Hörcsögök lennének igazán érdekesek. (Esetleg lehetne Harcos Hörcsögökre szelídíteni a nevet, hogy jobban passzoljon a csapatra, emrt ha nem is hentes-mészáros szinten, de úgy tudom minden kari jó harcos.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.08. 8:28

Nekem nem gond a tolvajokhoz csapódásos dolog. Belefér. A csapatnév meg szinta mindegy.
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.08. 9:09

Yv...most a lusta informatikus beszél belőlem, de én örülnék, ha megírnád a vázlatot, és úgy egyszerűbb lenne átírnom :P
Sajna kicsit túladagoltam magam testmozgásból, mert 2 edzésre járok+meló, és mikor hazavergődök, akkor nem marad sok energiám. :?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2008.09.08. 9:18

Részemről vagyok, csak amíg nem érem el valahogy Cont, addig nem igazán tudok mit írni. Valóban KM van tervben, de előtte a mesélővel konzultálnék. Mindenesetre semmiképp sem tervezek olyan karaktert, amit a felvázolt képbe ne lehetne beilleszteni... :wink:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.09. 12:32

Ma vagy holnap meglesz az előtöri.

Csapatnévre: a "Tök mindegy" nem lehetne? :P
Mert végül is nekem is tök mindegy :wink:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.09. 13:25

Üdv!

Én azért szerettem volna valami jobban kigondolt, jólhangzó csapatnevet és nem csak "minden mindegy alapon".

Az előtörténethez nekem még mindig annyi hiányzik, hogy akkor Holar és Sion karaktereit hogyan kell beleírnom és készen vagyok.

Viszont a nevezési díjjal kapcsolatban azt ugye tudjátok, hogy a banki rendszer működése alapján csak az ér oda biztosan, amit előző nap elutaltok?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.09. 14:06

Szerintem a "Tök mindegy" is jól hangzik, hisz olyan sokszor halljuk/mondjuk.
És tényleg nem ezen fog állni vagy bukni a dolog - szerintem.

De ha már ennyire ragaszkodsz, nekem a kettő közül a gombák jobban tetszik mint a hörcsögös.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.09.09. 20:34

No, csak hogy én is jelezzek felétek életetet meg miegymást. A következő a tényálladék... a jelenlegi felállás szerint szerda esténként biztosan el tudtok érni msn, lehet kérdezni, pénteken csak esélyes, hétfő/kedd/csütörtök este attól függ mennyire leszek hulla mikor hazaérek (8 óra meló + 5 óra suli). ha fent láttok nyugodtan zaklassatok, ha nem, akkor előre is bocsánat.

Con.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.10. 18:30

Gyerekek... 14-én jön meg a számlámra a pénzem... az gáz???
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.10. 18:37

Üdv!

Holar

Kissé igen. Ma van a befizetési határidő utolsó napja. Tehát, amit ma utaltak el még az se biztos, hogy beérkezik... 8)
Bár lehet úgy van nézve, hogy mai tranzakció indítási dátum a végső.

Con

Nekem annyi kérdésem lenne karakterileg, hogy elég-e, hogy képes rá a kari és ezért az indoklás a mágikus tárgyamra (ami nagyon durva és világleigázó ereklye szintű 8) ), valamint a füvekre (amik azonnal halál/halálnál is rosszabb hatást kifejtő gazok :P ) az a magyarázat, hogy "csináltam", "szedtem"?
Bár valószínűsítem, hogy elküldés után max majd szólsz, ha valami nem jó és akkor majd javítgatom meg védem az álláspontom.

Yvett (elnézést, hogy utolsónak hagytalak^^)

A csapatnévnél legyen, amit a többség szeretne csak azt is el kellene döntenünk.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.09.10. 19:22

Holar írta:Gyerekek... 14-én jön meg a számlámra a pénzem... az gáz???

Nyugi Tesó, elutalom helyetted is, és majd rendezzük ;)

EDIT: Ne is törd magad, megvolt. Yv, ment a Holaré és az enyimé.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2008.09.11. 12:39

Kösz bratyó. Hálás vagyok.:-)
Holar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Q

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.09.11. 15:25

Közös előtörténet:

3704 második fele: Thy'sa és a goblin összekerülése
Thy’sa összetalálkozik a goblinnal kutatómunkája közben a kereskedőhercegségek területén. Rövid idő alatt kiderült, hogy sok mindenben tud segíteni a Thy’sa számára – mert ő jobban mozog az alvilági körökben. A goblint azonban lecsukták tolvajlásért.
Thy’sának viszont kellett az ő segítsége – így felajánlotta neki, hogy kiszabadítja a börtönből úgy, mintha soha nem kapták volna el, ellenben segítsen neki a munkájában. Ehhez egy pyarroni nemes segítségét kérte, aki a Kutatók rendjének oszlopos tagja. Szakterülete a nemesi okleveleknek bármilyen korszakban.
A goblin elfogadta a börtönből való kikerülés feltételét.

3705: a két tolvajhoz hozzácsapódik az elf és a Domvik pap
Egy térkép megszerzése Ginbártól alig 20 mérföldre egy elhagyatottnak kinéző földbirtokon. A fontos térképet megszerezte a két tolvaj, de Thy’sa komoly sebesülést szerzett. Eléggé ramaty állapotában egy kis pataknál hagyta el az ereje, de a goblint elszalajtotta a városba, hogy hívjon segítséget.
    Az elf:
Nem vették észre, hogy üldözőjük akadt. Mikor Thy’sa magára maradt üldözője megpróbálta megölni, de nem sikerült neki – köszönhetően egy elf közbelépésének, aki elkergette a támadót, s az ájult, sebesült nő közelében maradt mindaddig, amíg a goblin vissza nem tért a segítséggel.
    A pap:
Uta során a goblin belebotlott a Domvik papba - hát megkérte arra, hogy segítsen nekik mielőbb a városba jutni és/vagy segíteni a sebesült nőn.
A pap megtette ezt a szívességet, de cserébe kért valamit. Nem mondott konkrétumot, hanem azzal a sejtelmes szöveggel állt elő, hogy: "Majd istenem megmutatja, mit kell kérjek, addig is veletek tartok gyermekeim!"
A gyógyítását látván felcsillant a két tolvaj szeme előtt, hogy bizony ez az ember jól jöhet egy másik alkalommal is...
Az elf pedig… Thy’sa magához térvén nevén nevezte fegyvereit. Elf néven (igaz borzalmas kiejtéssel :roll: ) furcsa egy szerzet ember léttére és az elfet érdekelte, hogy mit tudhat még népéről, így hát ő is maradt a kis kompániával.

Sion! Bocsika, hogy nem szőttem bele a kardművészed, mert lehet nem is azzal szándékszol jönni. :roll: ^^ Így ezt meghagytam változónak; kihagytam.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.09.11. 20:35

Nekem tetszik :)
Ezer hála Yv. Köszönet érte, majd egyszer meghálálom. 8)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 14 / 22 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22

Vissza: Csapatszervezés