Egyrészt a Colosseumba reagolás közben a CENTER gombra kattintva a DICE-t adta be, mint formázás.
Másrészt hogy lehet úgy beszúrni a hsz-be képet, hogy az meg is jelenjen és ne csak egy link legyen? (Azt sejtem, hogy az IMG gomb az csak épp mik a kritériumok, mert azt írta ki pirossal felül, hogy "A kép méretét nem sikerült felismerni".)
Igen, a cir-re hozza be a centert, azzal hogy a hsz-hez betettem a dice-t eggyel elcsúszott az egész, már agyalok egy ideje hogy működőképesre hozzam. 400x300 lehet max a linkelt kép.
Az lenne a kérdésem, hogy az előző tali képeit ki lehetne e biggyeszteni az oldalra? Így megnézhetnék a többiek, kik voltak jelen, illetve a usernevekhez egy-egy arcot is lehetne kötni. Nem sok, 5 db képről van szó, kb. 1- 1,5 megás mindegyik.
Tegnap egész délután/este nem jött be az oldal. PRóbáltam kétféle böngészővel is és egyik sem hozta be, pedig minden más működött rajta. Illetve próbáltam másik gépnél is, ott is hasonló probléma lépett fel. Mivel nem szeretnék csak a suliból írni, ezért megkérdezem nem tudja-e valaki mi lehet az oka?
Nem tudom mi lehetett az oka, mert nállam délután is működött kb. fél nyolcig voltam fent, valamint 10 után is jó volt az oldal.
Legközelebb egy képet (vagy egy másolt szöveget) kérnénk, hogy mit adott vissza hibaüzenetnek. Abból jobban lehetne okoskodni. Mivel nálam jó volt (másnál is, mert más is volt fenn délután, este), így azt mondom, hogy nállad lehet valami elállítva, tiltva - vagy egysezrűen csak gyorsítót és sütiket kellene törölni.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Köszönöm a tanácsokat, ha továbbra sem megy, akkor kipróbálom. Hibaüzenet?... Nos az nem volt. Konkrétan semmi nem volt. Csak kiírta, hogy kész és nem töltött tovább, én meg nézhettem a szép fehér képernyőt