• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Alidax - Alsóváros

Moderátorok: Airun Al Marem, Admin

Hozzászólás küldése
172 hozzászólás • Oldal: 12 / 12 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Re: Alidax - Alsóváros

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.05.20. 19:35

Kissé elbizonytalanodva de viszonzom a meghajolást és bemutatkozom.
-A nevem Larrien. Egyenlőre ennyit elég ha tudtok, és ha kérhetném viszonoznád ezt a gesztust.
Egy enyhe mosolyt is megengdetm magamnak, majd a macska ügyességével megpróbáltam lemászni hogy kb. 5 m-re legyek az alaktól.
-Ha valóban nem esik bántódásom akkor nem hinném hogy bajom származhat ebből a beszélgetésbő.
A késeket persze még mindig a kezembe rejtem nehogy meglepetés ésrjen.
„Minden célon túl ott vár a következő”

viewtopic.php?f=44&t=1025&start=0
Larrien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 21
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.05.26. 19:09

A ház tetejéről a lejutás nem okoz gondot számodra, és nem messze a magas, széles férfitól érsz földet. Kezét maga mellett tartva áll a szűk, kopott kövekkel kirakott sikátor közepén. Fegyvert nem látsz nála, de köpenye rejtekében egy sokat sejtető dudoron állapodik meg a szemed. Hátraveti csuklyáját, és tar fején megcsillan a hold fénye. A másik kettőt továbbra sem látod, alakjukat valószínűleg a sűrű köd homálya fedi.

- A nevem Melldar, és egyelőre legyen ennyi neked elég. - bólint feléd a harmincas évei elején járó megtermett férfi - A területünkön jársz, hát mond meg nekem milyen szándék vezérelt erre idegen? Elég botor vagy, hogy egyedül járod a sötét sikátorokat, még a végén valami bajod eshet...
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.05.26. 19:48

Miután elmondta a mondanivalóját már akkor tudtam hogy a pénzemre hajt. Bár jól kiképeztek a harcra mégsem volt semmi kedvem ezzel a 3 alakkal csetepatéba kerülni és mivel pénzem sem nagyon volt ki kellett találnom valamit nehogy vérontás legyen a vége.

-Elnézést nem tudtam hogy ez a maguk területe. Most érkeztem ebbe a városba és minden új nekem... És az az igazság hogy valamiféle munkát szeretnék keresni. Tudom szivességet kérni ilyen helyzetben pofátlanság de nincs más választásom. Szinte bármilyen munkát elvállalok, és talán tudok nektek is segíteni.

És kimondtam. Most már nincs vissza út megfeszitem az izmaimat és a késeket is készenlétbe helyeztem. Remélem nem lesz rá szükség de ha kell akkor lelkiismeretfurdalás nélkül végzek velük...

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.06.09. 18:37

Az alak ismét végigmért, majd tekintete megakadt készenlétben megfeszülő kezeiden, és halványan elmosolyodott. Rajta semmilyen készülődésnek nyoma nem látszott, lazán, kezét háta mögött összekulcsolva, terpeszállásban állt. Társait továbbra sem mutatták magukat, de feszültséggel teli levegőben érezni lehetett jelenlétüket.

- Látom a tőrök nem állnak idegenül a kezedben... - bökött feléd fejével Melldar, majd szemöldökét felvonva, hideg tekintetével mélyen szemeidbe nézett - Munka itt mindig akad, csak az a kérdés, hogy mire vagy használható, de főleg az, hogy mennyire vagy megbízható... Honnan jöttél, és mihez értesz?
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.06.09. 19:26

-Hogy mire vagyok használható?!-hangzott el a kérdés kissé ironikusan.-A gyilkolás az amihez a legjobban értek,-sóhaj-talán ez az egyetlen amiben igazán jó vagyok, a megbíhatóságom pedig. Hár elég ha annyit tudsz hogy aki eddig fizetett az mindig elégedett volt. Mert hogy is mondják: a hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta kutyát. De talán ha próbára tennél ekkor megbizonyosodhatnál tehetségemről.
~nem hiszem el hogy azt a másik kettőt így szemelől tévesztettem valahol itt kéne lenniük, kár hogy ma még nem ittam embervért úgy látnék ebben a sötétben is...~

A tőröket tartó kezem előre tartom de csak nagyon lassan nehogy fenyegetésnek érezze és a jól begyakorolt csuklómozdulattal egy szempillantás alatt a ruhám ujába csúsztatom ahol azelőtt volt , úgy hogy szemmel allig legyen követhető. Majd kitárok a kezem és elégedetten mosolygok.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.06.23. 20:56

JK: Larrien
Helyszín: Alidax Alsóváros - Egy szűk sikátor
Időpont: Éjközép előtt három órával

Melldar felvonja a szemöldökét, majd fejét oldalra biccentve ismét, jó lassan végigmér.
- Meglátjuk. - mondta kurtán, majd intett kezével.
Egy árnyék vált ki félhátulról az egyik magas ház ködbe burkolózott sötét falától. Alakját sötét ruházat és fekete köpeny fedte, melynek csuklyája és egy kendő arcát fedte, csak szeme villant egy pillanatra, mikor előlépett.
- Ha megölöd, akkor tárgyalhatunk a továbbiakról... - vigyorodott el a termetes alak, majd ismét intett kezével.
A sötét alak kezében egy hosszú, vékony penge villant a halvány fényben, majd lassan oldalra lépett, és körözni kezdett körülötted.

// A [dice] kód használatával kérek tőled Kezdeményező, Támadó, és Sebző dobás beszúrását a következő hozzászólásod végén más színnel jelölve. Köszönöm.//
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.09.09. 7:06

Mivel a Játékos több hónapja nem írt, és a számára küldött PM-re sem válaszolt, így a kalandot befagyasztom, a karakter ezentúl nem játszhat az Északi Városállamokban. Elnézést kérek, de tovább nem várhatok, hárman jelentkeztek játékra ezen helyszínen.
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
172 hozzászólás • Oldal: 12 / 12 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Vissza: Keskellon