• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

VI. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
140 hozzászólás • Oldal: 4 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Re: VI. Csapat

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.10. 21:33

Ez az "érezni a halál szelét" dolog fertőző? Mert én nem kérek belőle.
Igen, minden party alatt lehetnek pillanatok, amikor a JK úgy érzi: most ütött az utolsó órája. Ám ez nem azt jelenti, hogy meg fog halni a kari. Hiszen azt a KM irányítja mindig és mindenkor.

Nem tudom, hogyan lehet szerepjátékot játszani úgy, hogy a megformált/alkotott karakter élete/halála közömbös a jk-nak...
Szerintem a szerepjáték első ismérve, hogy az általunk "megalkotott" karakter kötődik hozzánk.
Ha meghal, kicsit vele halunk mi is.
JK halál? Hmmm, szerintem értelmetlen.
Két okból:
- Ha meghal a karid, nem tudsz tovább játszani.
- Ha meghal a karija, kivel játszol tovább?

Véletlen "balesetek" nincsennek. A KM-nek megadatott, hogy egy isten hatalmával bírjon. Bölcsességet viszont nem kap hozzá, önerőből kell azt pótolni. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol nincs más mód, mint a karaktert "hidegre tenni". Ha csak a JK kifejezetten nem erre vágyik, de az meg kicsit agyrém...

Hogy jön ide a TÁP-kérdés? Komolyan nem értem.
Eddig abban a hitben éltem, hogy a csapatunkban senki nem akar tápolni...
Vagy a kaland olyan JK-nak íródott, akik két marékkal eszik a szteroidokat a minél nagyobb TÁP érdekében? Mert ha igen, akkor máris elkezdek gyúrni egy törpe megtartón...

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.11. 0:46

No, postolok kicsit.

Elkészült a közös előtöri.
Olvassátok át, mondjatok véleményt, ha kell javítom.
Ha jó, akkor ez marad.

Üdv:
Sess.

A CSAPAT közös előtörténete

A csapatból a két törpe találkozott először egymással, furcsa mód Erionban. Egy közeli törpe kolónia megsegítésére érkeztek, amikor találkoztak. A probléma elsimítása után közösen tértek vissza Tarinba, ahol némi pihenő után egy újabb feladatra indultak.
Pár év alatt igen szoros barátságot kötöttek, majd mindenhova együtt kalandoztak. A zászlósháború alatt útjaik időlegesen különváltak. Míg a Tooma pap a saját útját járta, megismerkedett egy ember nővel, ki a tűz hatalmát bírta. A háború megpróbáltatásai alatt a kapcsolatuk barátsággá mélyült.
A háború végén a Tooma pap üzenetet küldött a régi kalandozó társának, csatlakozzon hozzá egy délvidéki kirándulásra, melyet a tűzvarázsló kedvéért vállalt el. A törpe harcos lelkesen csatlakozott régi cimborájához, s bár kezdetben kissé szkeptikusan figyelte az ember nőt, lassan ő is megbarátkozott vele.
Immár hármasban járták a délvidéket. A két törpe az ismereteiket fejlesztette, míg a tűzvarázsló a feladatait végezte. Hamarosan kiderült, hogy így hármasban egész jó csapatot alkotnak.
Ekkor az amund isten Ynevi manifesztációjának seregei már a déli államokat fenyegették. A három jóbarát úgy döntött, egy kis csetepaté nekik sem árthat és részint meggyőződésből, részint kalandvágyból csatlakoztak a Manifesztáció ellen felvonult seregekhez.
Ibara homokjában találtak rá az elfre, kit egy régi haragosa és ellenfele csalt tőrbe és hagyta a végtelen homoktenger közepén meghalni. Ám a kis csapat elcipelte a rossz bőrben lévő elfet a legközelebbi városba, ahol talpraállították. Az elf hálából felajánlotta a szolgálatait egy időre.
A kitűnő céllövőnek bizonyuló elf hamar bebizonyította a szolgálatainak hasznosságát, ám neki is hamar rá kellett döbbenie: a másik három is igen hatékonyan végzi a dolgát. Az alkalmi társulás így tartósabbnak bizonyult mint várták, és négyesben rótták tovább a délvidéket.
Pyarronba visszatértek pihenni és feltöltődni, ott futottak bele a tolvajba, szinte szó szerint. A tolvaj némi testi fenyítés hatására megértette, hogy nem érdemes a négy kalandozóval kezdenie. Ám mivel ők négyen szinte állandóan vonzották a bajt és a vele járó felfordulást, a nyomukban maradt.
A következő kalandjukban olyan helyzetbe került a két törpe, az ember és az elf, hogy segítséget kellett kérniük a tolvajtól. Az segített is nekik, ám egy kérése akadt: a csapat tagja szeretett volna lenni. Így egyszerűbben bejutott olyan helyekre, ahova egyedül vagy nem bírt volna.
A pyarroni „pihenést” megunva, az immár ötösfogat, elindult északnak, hogy a Déli Városállamokban próbáljanak szerencsét, találjanak új kihívást.
Gindár határában jártak, mikor egy előttük haladó karavánba futottak. A karaván vezetőjében a tűzvarázsló meglepődve ismerte fel egy régebbi futó kalandjának alanyát, egy pyarroni nemest.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.09.11. 18:42

Nekem tetszik az előtörténet. Részemről jó lesz így.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.11. 19:10

Sziasztok. :D

Részemről nagyon tetszik a közös előtöri. Köszi szépen Sess, hogy felvállaltad e nemes feladatot és megalkottad a remekművet. :koccint:
Csak abban reménykedem, hogy a nemes nem valami öreg ürge, mert a futó kaland rész elég bajos lesz. De ez már a játék szempontjából remélem lényegtelen kis apróság. :D

Utólagosan is, de üdv köreinkben Dreemer. Kíváncsian várom a találkozót és a közös játékot, ami remélem legalább olyan jól fog sikerülni, mint az előző volt.

Hades-ről tud valaki valamit?

Apropó csapatnév. Valakinek valami ötlet? Esetleg: Vándorok, Sötét angyalok, A nagy csapat, Lusta mihaszna banda? :lol: Na az utolsó csak vicc. :D

Üdv.

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.12. 21:39

Üdvözletem!

Sajnálom hogy csak most írok, sok minden lekötött...

Végig gondolva sok mindenről írok most. Ezért íme egy kis tartalom jegyzék:
-Niobe köszöntése
-Csapat név ötlet
-Válasz Sessaryen-nek
-útó irat

-Niobe köszöntése:

Jómagam is tűkön ülve várom a nagy eseményt :twisted: Bár nem tudom mennyire volt jó az előző találkozó, remélem sikerül elérni annak a színvonalát, akár túl is szárnyalni.

Annyi biztatót mondhatok szerintem a mostani modul rövidebb lesz mint az előző, így talán végig lehet majd játszani 6-8 óra alatt :)

Az előtörténet kapcsán a nemes úrhoz, egy két kérdés és megjegyzés:
-A nemes úr nem valami öreg száraz szivar :) <Legalábbis jelenleg nem az...>
-Mint írtam szereti a nőket...
-Egy futó kaland nem tudom barátságot vagy valami hasonlót jelent e a karaktered esetében :roll: esetleg semmiféle kötödést :roll:

-Csapat név ötlet:
Bár nem vagyok a csapat tagja, csak a mesélője... <És a JK sirámsólya :twisted: >
...ha megengeditek egy két talán elfogadható név ötletemet elétek tárnám:

-Ördög fiókák :twisted:
-Csipet csapat :angel:
-Mélység lovasai :kul:
-KM rémálma < :) > :grrr: //nehogy komolyan vegyétek!//
-Démon nyüvők :LOL:
-Rettenthetetlen tűz lovagok :shock:
-Láng hordozói :grrr: <utalás az ordani kapcsolatra :piszka: >
-Mélység gyermekei :zen:
-Tűz gyermekei :?:
-Fákja rendje <Pálcikák után szabadon :twisted: >
-Arany bírók :lazza: <Utalva az arany befogadó kapacitásra... hmm lehet kicsit gonosz volt?>
-Szeszpusztítók :oops: <No comment....>
-Aranykorsó rendje :uzi:

Válasz Sessaryen-nek:
Végigolvasva Sessaryen HSZ-ét felötlött bennem az öreg mondás: "Bölcsebb lettél volna ha nem szólta volna." Teljes mértékben illik rám és a keletkezett félreértés sorozatra.

Nem tudom, hogyan lehet szerepjátékot játszani úgy, hogy a megformált/alkotott karakter élete/halála közömbös a jk-nak...

Csak akkor volt közömbös mondhatni kívánatos a JK-imank a karakter kipróbálása közben ráébredtek nem ezt szeretnék alakítani. Ez eddig 2-3 alkalommal fordult elő... minden más esetben ragaszkodni szoktak hozzá... mármint a karakterhez.
Másrészt szerintem érdemes megjegyezni nagyon nem vagyunk egyformák. Sok mindenben gondolkodhatunk másképp, jó eséllyel minden játékos ragaszkodik a karakteréhez, bár kivételek szerintem akadhatnak.

Szerintem a szerepjáték első ismérve, hogy az általunk "megalkotott" karakter kötődik hozzánk.
Ha meghal, kicsit vele halunk mi is.
JK halál? Hmmm, szerintem értelmetlen.
Két okból:
- Ha meghal a karid, nem tudsz tovább játszani.
- Ha meghal a karija, kivel játszol tovább?

Valóban ezekben a dolgokban azonos az álláspontunk. Ezért sem örülök mikor egy JK meghal...

Véletlen "balesetek" nincsennek. A KM-nek megadatott, hogy egy isten hatalmával bírjon. Bölcsességet viszont nem kap hozzá, önerőből kell azt pótolni. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol nincs más mód, mint a karaktert "hidegre tenni". Ha csak a JK kifejezetten nem erre vágyik, de az meg kicsit agyrém...

Balesetek pedig vannak... többféle képen mesélhetek egy modult illetve dolgokat, eseményeket. Amikor szigorúan ragaszkodok a világ szabályaihoz, amikor mindenki a maga logikája szerint teszi a dolgát balesetek igenis elő fordulhatnak. Arra gondolok amikor a JK pl beleköt valami nagy hatalomba, pl Gorvickban egy magas rangú Ranagol papjába. Ebben az esetben az egyházfő nem fogja megtorlás nélkül hagyni az esetet, ha a JK nem képes idöben elszelelni vagy valami módon kimászni a csávából, Ranagol híve nem fogja csak ugy szabadon engedni... az oltáron pedig mindig van hely...

Persze a KM segíthet a menekülésben , de ha "realisztikus" mesélés megy azaz a KM semmibe nem szol bele a kocka 00 mutat akkor az 00 és nem lesz kevesebb... bizony történhetnek balesetek...

A találkozó alatt nem ilyen típusú mese fog menni! Legalábbis remélem hogy a szabályok amik a KM-eket kötik nem ezt írják majd elő...

Hogy jön ide a TÁP-kérdés? Komolyan nem értem.
Eddig abban a hitben éltem, hogy a csapatunkban senki nem akar tápolni...
Vagy a kaland olyan JK-nak íródott, akik két marékkal eszik a szteroidokat a minél nagyobb TÁP érdekében? Mert ha igen, akkor máris elkezdek gyúrni egy törpe megtartón...

A TÁP része a dolgoknak egészen másra vonatkozott. Az asztal elleti játékokban érvényesül az elv. Tulajdonképpen ezzel kijelentésemmel fölösleges foglalkoznod. Kivéve ha szeretnél nálam játszani :)
Abban az esetben ara vonatkozik hogy nem szeretek beleszólni a karakterek kidolgozásába, az elvemet hirdeti hogy mindenki olyan a karaktert csinál amilyet akar csak a többi játékost ne zavarja a karakter. Sajnos félre értetted. Úgy tűnik a megfelelő fogalmazást még gyakorolnom kell...
Végig tekintve a csapaton szerintem teljesen fölösleges változtatni bármin is :) Imádom a laza partykat :) :)
<Arról nem is beszélve hogy legalább nem kell őket bajba keverni, rengeteg melót megspórolnak. hehehe :twisted: >

Dreemer

U.i.: A JK-kal szembeni gonoszkodásra tett megjegyzéseimet nehogy komolyan gondolja valaki! Ez a stílusomhoz tartozik, nem gondolom őket komolyan... <Legalábbis mindet nem :twisted: > ..ha valakit zavar szóljon és megpróbálom fékezni magam. <Bár úgysem fog sikerülni :( >
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.12. 22:02

Szia Dreemer! :)

Tudom hogy írtad, a nemes szereti a nőket és jóképű. Szerintem nem kell taglalni, hogy idősen is lehet valaki sármosan jóképű, és a nőket is szeretheti. Na mindegy, örülök hogy fiatal fickóval volt-van dolgom.
A kérdésedre a válasz: Kellemes és hasznos barátság oda-vissza. Ha találkozunk néhanapján, akkor nem vetjük meg egy rövid időre az élet örömeit. :)

N.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.12. 22:35

< :?: :shock: :oops: :wink: :kul: >

Hmm valóban, lehetne idős 40 éves arc is....ellenben nemesünk csak a 20 évei vége felé jár...

Kíváncsi vagyok a karaktered mennyire lenne féltéken ha kiderülne nem egyedül van a nemes környezetében :twisted: <Hmm lehet tényleg vissza kellene fognom magamat, mégis egy hölgy társaságában vagyok... Talán nem kéne annyit gonoszkodni, a végén még morcos lesz rám :( >
Majd azt is ki kellene találni hol ismerkedtetek össze :) Csak hogy kerek legyen a történet... <hmm milyen romantikus... az úton találkozik régi kedvesével a kemény kalandozó NŐ és elbeszélgetnek a találkozásukról...de csak csendben sok a fűl a környéken :lol: > bár nem tudom lesz e jelentősége :?: Sebaj majd kiderül... legfeljebb rögtönzünk valamit...

Apropó a te hölgy karaktered mennyire sármos és jóképű? A kíváncsiság beszél belőlem... <meg a modul író :twisted: szeretek kedveskedni egyedi... meglepetésekkel és ajándékokkal :mrgreen: a hölgyeknek :wink: :twisted: :uzi: > Sajnos eddigi pályafutásom során kevés hölgynek volt módom mesélni... de egyvalamit megtanultam: A hölgyekre külön fel kell készülni, már csak azért is mert nem a női NJK után fognak rohangálni :)

<Ha meg mégis... bár ez nem valószínű, egy gonddal kevesebb... :) Hmm ennyire tényleg nem kéne hogy gonosz gondolatok járjanak a fejemben, ettől tutira megfog sértődni... :( :( Na jó ezt jobb lesz abba hagyni...>

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.12. 23:14

Dreemer! :)

Nézd, futó, alkalmi kalandról van szó. Mivel tisztában vagyok a nőcsábász hírével ( gondolom ennyi információm, pletykám van róla ), nem aggódom, hogy van több nője.

Megismerkedés: Erioni nemes lánya volt az Anyám, de halálával ( aminek én voltam a közvetett okozója ) nagy üzletre tett szert, amit végül is nekem köszönhet.

Nos, egy hölgyre nem azt mondjuk hogy sármos és jóképű. Amúgy 13-as a szépsége, tehát….

Amúgy meg bírom én a kritikát és a gonoszkodást, nyugodtan írj, majd szólok, ne aggódj, ha valami bajom van. Tartogatok neked egy kis meglepetést a talira. Nem a karakterem, vagy a játékkal kapcsolatban. :mrgreen:

N.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.13. 13:13

<Nocsak milyen gyorsan válaszolt valaki... legalább tudom hogy nem sértődött meg :) >

*Huhhh*

Nézd, futó, alkalmi kalandról van szó. Mivel tisztában vagyok a nőcsábász hírével ( gondolom ennyi információm, pletykám van róla ), nem aggódom, hogy van több nője.

Igazat megvallva a nemes úrnak még neve sincsen... amiből látható hogy kidolgozás alatt áll szegényke... Ha majd kidolgozottabb lesz minden tekintetben <Igen még az izmai is :) > akkor értesítelek. <Csak nem tudom levélben vagy Forumon keresztül e... elvégre a nemes és a te kapcsolatod csak arátok tartozik... vagy nem :roll: >

Megismerkedés: Erioni nemes lánya volt az Anyám, de halálával ( aminek én voltam a közvetett okozója ) nagy üzletre tett szert, amit végül is nekem köszönhet.

Hmm tényleg... úgy tűnik amikor ezeket írtam úgyszintén alkoholos befolyásoltság alatt általam.. elnézést eme tévedésemért...

Megeshet bennem van valami súlyos hiba... talán a hétvégi borozás egyik mellékhatása miatt, de a fenti részt nem értem. Adott egy nemes akinek a lánya a te karaktered Anyja. A következő mondat valakinek a haláláról szol akit te öltél meg. Ez eddig világos, <micsoda vérengző nőszemély... emlékeztet Felicie híveire... brrr :) > de ki halt meg? Anyád apja vagy anyád? Ezek után könnyű lenne kitalálni hogy ki nyert a dolgon.

Egyenlőre az Apa halálára tippelek már ha lehet barkobázni :)

Nos, egy hölgyre nem azt mondjuk hogy sármos és jóképű. Amúgy 13-as a szépsége, tehát….

Huh ez a tegnapi italozás mellékhatásának tudható be... Engedelmeddel nem most javítom a hibát, mert minden ez irányú kísérletem csak a tátongó hiba halom gyarapodását szolgálná. Majd alkalmasabb időben...

Másrészt most picit gonosz leszek...

<nemis... de kis adagokban kell szoktatni a népet az igazi gonosz húzásokhoz... :) >

...mert az ETK szerint 12 képesség az átlagos... 13 az átlagon felüli de nem kimagasló érték.Míg egy 14-16os érték mér igencsak az... 13 Esetén felfigyelnek a hölgy jelenlétére a környéken lévő férfiak, mg ha 16 os a hölgyemény szépsége akkor utána mennek nyálukat csorgatva.... és biztosan nem lesz nyugta a másik nem képviselőitől...
Ezen számításban persze nem szerepelt az egyéb megjelenést befolyásoló tényezők figyelembe vétele. PL a ruházaté, hajviselet stb... de ezt biztosan jobban tudja nálam akármelyik hölgy... inkább nem is hozok rá példákat.

Amúgy meg bírom én a kritikát és a gonoszkodást, nyugodtan írj, majd szólok, ne aggódj, ha valami bajom van. Tartogatok neked egy kis meglepetést a talira. Nem a karakterem, vagy a játékkal kapcsolatban. :mrgreen:

<HMM egy belevaló nő! Vagy csak annak tüneti fel magát? A nőknél sosem lehet elég óvatos az ember... Ráadásul még nálam is ki ismerhetetlenebbek... >

Azért én mindig is fokozatos maradok, no meg a gonoszkodással csak a játék élvezetének fokát próbálom emelni... :) Úgy vettem észre igen sikeresen...

A meglepetéseket szeretem, kiváltképp ha finomak... Feltételezem olvastad a csevegőben Cattivel folytatott társalgásomat, és ezért némi süteménnyel próbálsz majd gondoskodni róla hogy nehogy éhen vesszen szegény egyetlen KM-etek...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.13. 16:59

Dreemer! :D

Már nagyon fáradt voltam hajnalban, így valószínűleg kissé hülyén fogalmaztam a nemes és a karim megismerkedésének körülményeit. Íme, talán ez érthetőbb lesz: 8)

Erioni nemes egyszem leánya volt az én anyám. Pusztán női praktikának köszönhetően számításból anyám teherbe esett, de apám akkor sem volt hajlandó feleségül venni. 16 évvel később bosszúból anyám megölette apámat. Én, amikor ezt megtudtam, Erionba utaztam és felégettem a család összes raktárát, kúriáját, házát, stb. Természetesen ezt nem lehet rám bizonyítani. Tehát földönfutóvá tettem őket, aminek a kalandban szereplő sármos, de még névtelen nemesünk roppantul örült, mert az ő üzletére ez a kis húzásom nagyon pozitív hatással volt. 2 év múlva anyám egy lepusztult istenháta mögötti nyomortanyán halt meg, ahol pár rézért elvágták a torkát.
Tehát ezért vagyok én a közvetett okozója anyám halálának.
Én, mint szegény árva gyermek ismerkedem meg a tragédia után a nemessel, amiből később futó kaland lesz.

A süteményt illetően meg nem arra céloztam, mivel alapba viszek valami finomságot, de nem volt rossz a találgatásod.
:lol:
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2008.09.13. 23:20

Nos "kissé" (hát jó, igazából rohadtul) megkésve, de ahogy mondani szokás annál nagyobb szeretettel életjelet adok magamról. Ma éjjel a karaktert is elküldöm e-mailben, hátha nem késtem el vele. Nem akarok senkit kifogásokkal traktálni, így nem is részletezem az okokat, az elmúlt két hétben alig voltam OM-en, gyakorlatilag csak mesélni jöttem fel, olvasni nem volt időm. Minden esetre az előzményeket olvasva, nagyon várom, h találkozzunk, a közös előtörténet is tetszik (a verés ellenére is :D) és a komplett csapat, ami kialakult.

Dreemer: a mesélési stílusod nem ismerem, beleolvasni a kalandodba/kalandjaidba nem volt időm, de ha olyan lesz, mint amilyet itt az előzményekben vázoltál, én nagyon elégedett leszek (remélem te is velünk). Most, hogy már valószínűleg mindenki elküldte a kariját rajtam kívül, nem sok értelme van részleteznem az enyémet, minden esetre a tiétekhez igazítom, kicsit átírom az előtörténetét, ez a minimum, amivel a késedelemért és passzivitásért tartozom. Azért valami irányadót róla: A "gazdag nemes" félelf "bajvívó" is a díszes társaság tagja immár :D olykor előkerül az egészen rövid, kis apró fúvócsöve, de azt általában kevesen látják :)

Üdv:Hades
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.14. 0:29

Üdvözletem!

<Hmm hol is kezdjem hirtelen annyi mindennel kéne foglalkozni... :) :) Gonoszkodással vagy hálálkodással vagy kritikával? Vegyük a hölgyekhez kapcsolódó dolgokat előre, hisz mindenki a kellemes dolgokkal szereti kezdeni...>

Niobe: Megértem így hajnalban én is az vagyok, most már értem mi közöd van a nemesekhez és kivel hányszor miért :) Csak azt kellene majd kitalálni a nemes mivel fejezte ki mérhetetlen háláját... Vagy adósod? Mert ugye sok sok szeretettet kapott tőled...

Másrészt Mennyire hajlamos a karaktered a férfiakkal "foglalkozni" mennyi erőforrását fordítja efféle foglalatosságokra? ezzel szeretnék tisztában lenni :)

100 Skálán menyire szeszélyes a karaktered? Ha 50. az átlag nő?

Hmm jó hallani hogy nem fogok éhen veszni :) Catti spenótot ígért... :?

Ez az ügy kezd gyanús lenni ha nem sütemény akkor micsoda??? Másrészt pedig KM megvesztegetés gyanússá kezd válni az ügy.. még szerencse hogy nagyon nehezen vagyok megvesztegethető! Arról nem is beszélve hogy gonoszkodásról lemondani letudok, de negálni úgysem fogom... <Hmm ez is értelmes lett mindegy...>

Hmm ha nem sütemény akkor inni való lesz... talán? Feltételezem nem limonádé :) Bár ha ne adj isten alkohol is lenne a nedűben azzal egy gond van... mesélés előtt közben és alatt nem szabad innom.... utána meg már úgyis mindegy... de alkohollal testemben nem tudok mesélni! Csak énekelni de hidd el azt te sem szeretnéd...

<Ideje józanabb vizekre evezni...>

Hades:
A hivatalos beküldési határidő 15.-e.Ma vasárnap 14.-e van :)

Másrészt nem tudom hova küldöd a karaktert, de én senkitől nem kaptam még meg, mivel 15. után kapom meg a karaktereket és akkor fogok agybajt kapni a sok számolástól... no meg utána kezdődik a kinek a karakteréből mi maradt le című rész...

Ahogy elnézem a karaktered a nevedhez illő, sötét alak lesz :) érdekes kis csapat 2 törpe, egy ordani egy sötét alak :) Kicsit sem feltűnő... :roll: kíváncsi vagyok milyen lesz ha beindul a party egy kis mészárlás erejéig :grrr: :uzi:

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2008.09.14. 2:31

Dreemer: A többieknek nem küldtem el időben a karakterem, h egy helyen legyen mind, és ne utolsó nap kelljen csokorba szedni őket leadásra. Egyébként nem lesz sötét, csak megtanulta az utcán a leckét, egy mérgezett tűs fúvócső bármikor jól jöhet. Egy nemes bajvívó feltűnő ugyan, de nem negatív értelemben. Amikor meg nem szeretné, hogy bajvívónak tűnjön, akkor végképp nem feltűnő. De most már tényleg nem filózok, hétfőn úgyis meglátod :)

Addig beszéltetek itt sütikről, hogy megéheztem :D
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.14. 13:42

Szia Dreemer!

A nemes sem tudja, hogy én gyújtottam fel a dolgokat. Mivel mindketten, illetve az én családom is Erioni nemes, és az üzleti életben riválisok voltak, innen az ismeretség. Szó sincs háláról, vagy adósról. A sok-sok szeretet meg azért túlzás. Maradjunk annyiban, hogy néhanapján, amikor találkoztunk jól elvoltunk, de ennyi. Nem kell ezt túlcifrázni.

Férfiakkal „ foglalkozni”: Nőből vagyok és kalandozó. Néha nekem is szükségem van egy kis szórakozásra. Ennyi. Nem vetem meg az élet örömeit, de nem csak erről szól a dolog.

Szeszélyes: átlagos, 50-60 % kb.

Nem óhajtom megvesztegetni a km-t, de megkérdezheted erről Quatort is, mivel az előző talin ő volt a km-ünk. Pusztán szeretném, ha mindenki jól érezné magát, így ejtsük ezt a témát, ha lehet.

Alkoholt pedig nem lehet bevinni a HEMO-ba, nem is állt szándékomban. Azonkívül, egy szóval sem utaltam erre a témára az eddigi reagjaimban. Hidd el, egy életre megtanultam, hogy ezzel ne viccelődjek, mivel előzőleg elég szépen kiosztottak egy ártatlannak induló viccem miatt.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.14. 17:30

Önként jelentkezéses alapon én gyűjtöm a karikat és holnap este küldöm remélem az enyém hibátlan lesz mert ez a tavaszi elbírált karim nem volt kedvem mésikat csinálni, ha mindenki elküldte bezippelem és átküldőm egyben nektek.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése