(Ryuunak)
-Nem, fiam. Nem ilyen volt. Azt azonban köszönöm hogy a lányom segítségére siettél. Mind hálásak vagyunk érte. Részben ezért is vagyunk itt... - *mondja, majd feláll és így folytatja* - A beteglátogatásom kívül van itt még egy tisztem, mégpedig az, hogy nagyrabecsülésünk jeléül, amelyet az egész háznép iránt érzünk, meghívjak minden jelenlévőt a vadászlakba, ahol két nap múlva a fiataloknak beteljesül a vágyuk és engedélyemmel egybekelnek... - *erre Ryuu mint egy szellem fehérre... sápadna, de vas logikája azonnal összerakja a kirakóst, szóval hadd folytassa a vadászmester* - Jamaroto, kit fiamként neveltem, ki mindig dolgos fiú volt, s derék ember lett belőle, nemrégiben megkérte Lia lányom kezét, és mivel Lia lányomnak sincs ellenére a dolog, nem mondhattam nemet. Örülök hogy egyik lányom jövőjét biztosnak tudhatom, s remélem a másikkal sem járok különbül. Nem tartunk nagy esküvőt, de családjaink barátságára tekintettel szívesen látnánk önöket mind a ceremónián, mind az azt követő szerény összejövetelen.

és még azzal próbált szédíteni, hogy nem komoly... na persze
 és még azzal próbált szédíteni, hogy nem komoly... na persze 

)
 ) Látom már készülődtök... ^^
 Látom már készülődtök... ^^ No félre a tréfát egy kicsit én is feleslegesnek érzem magam ennyi nő között, de ha már ittvagy, van egy nagyobb sátor, amivel egyedül úgysem boldogulnék, de remélem szükség sem lessz rá... Azért felállítani nem árt, és közben talán össze is futunk valakivel...
  No félre a tréfát egy kicsit én is feleslegesnek érzem magam ennyi nő között, de ha már ittvagy, van egy nagyobb sátor, amivel egyedül úgysem boldogulnék, de remélem szükség sem lessz rá... Azért felállítani nem árt, és közben talán össze is futunk valakivel... 
 Állítsunk hát akkor sátrat...
 Állítsunk hát akkor sátrat...