• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szövetség

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 10 / 19 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19

Re: Szövetség

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.11. 15:06

KM esemény [Lorin].:Hullaégetés
Helyszín: Erion
Időpont: A Kék acél havának 7.napja.
Résztvevők: Laurana ,Gais di Escanor

Laurana
Az Orwellánus felébred. Először megpróbál felállni de nem sikerül neki, majd egy újjab hullámnyi erős pálinka után felkel.
-őőőő..őőő - nyögi majd arcához kap. Felórdít miközben az alkohol sebét kezdi marni. Majd vicsorogva várja hogy helyzetéből adódóan úgy végezze mint két társa. Két pillanat után feláll kihúzza kardját a földben és várja hogy valaki kiálljon ellene.Nem támad csak áll közben kezében céltudatosan villan a penge. Mögötte Arel szobra magasodik, ám ő erről mit sem sejt.

Gais
Már épp indulnál amikor a vándor elkáromkodja magát.
- Ellana ocsmány pofájára!Ez nyers!- kiálltja miután az egyik pálcikás húst megkostólta. Aztán eldobja és feláll.
Hirtelen helyzetváltozástól (vagy talán a sok sebesüléstől?) megszédül és társa vállára támaszkodik meg.
A Vándor rádnéz.
-Ugyan Lovag Uram... magára hagynál egy védtelen nőt aki imént döntötte éppen el hogy, egy veszélyes küldetésre indul? Akinek szüksége van valakira hogy megvédje...-közben Lauranára néz.
- Kétlem hogy a te kiváncsiságodat sem keltetteék fel az yrchek... miért ne keltették volna? Hiszen te is oda fogsz menni, bár ezt még nem tudod.-furcsálod hogy az alak nem vigyorog ezen meglepő szövegután hanem csak egykedvűen bámul maga elé.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.11. 16:27

(Gais)

*Elfele menet csak a vállam felett szólok vissza a Vándor szavaira.*

-Barbárok közt nem maradok, akik nem tisztelik sem az ellenfelet, sem a Halált. A hölgyike pedig eddig sem kért az én védelmemből... nomeg úgy láttam, hogy maga és a lesből torokmetszést emlegető Úriember meg tudják védeni a lányt is, akár saját magától is.

*Ezzel nyugodt léptekkel folytatom utamat kifelé a sikátoron át. A feltápászkodó vértessel nem különösebben foglalkozom. Egyrészt messze vagyunk már, hogy nekem jöjjön, másrészt nem hinném, hogy a ligetben tébláboló úgy 8 fős kis kompánia bármelyike hagyná, hogy harc esetén ne ő döfködhesse, csapkohassa az egyetlen megmaradt "rosszfiút". Csak remélhetem, hogy az öreg forradásosképű ember törvényes úton jár el az ügyében. Azt meg nem nagyon értem milyen jerkéket akar figyelmembe ajánlani, de ő meg van győződve róla, hogy engem érdekelnek a nőstényjuhok. 8) Erre nem reagálok, elég neki, hogy ennyi ésszel se áldották emg az Istenek. Bár az azért rosszul veszi ki magát szememben, hogy ennyire lealacsonyítják Arel aspektusait és valami pusztai szellemnek nézik állítólagos "hívei".*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.11. 19:37

KM esemény [Lorin].:Fárasztó probléma
Helyszín: Erion- A sebzett Oroszlánhoz címzett fogadóban.
Résztvevők: Ronin wri Cossagor, Semoniel D’vire, Radaconte Dan Kirs

Pár perc néma csend után Ryn megszólal.
-Hm... furcsa... elájult és most meg alszik...érdekes.
Pár percig próbálkozik a pofozós ébresztős módszerrel majd bevizezi kezét és úgy próbálja felkelteni az alélt varázslót.Abszolút sikertelenül.
-Valaki nem tudna segíteni?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.11. 21:44

(Laurana)

*Továbbra is csak állok mosolyogva, azért előveszem a szablyámat, ha megtámadna mégis, de nekem eszemben sincs megölni, nem vagyok én olyan ( maradjon csak életben, viselje csak a szép kis sólymot az arcán ). Közben persze hallom a beszélgetést, és úgy tűnik, mintha lemaradtam volna valamiről... ~Valyon mégis miről beszél?~ gondolom magamban a Vándor szavainak hallatán, melyek szerint úgy döntöttem, veszélyes küldetésbe vágok. De aztán csak egy apró vállrándítással jelzem mintegy magamnak, hogy végülis miért is ne, úgyis csak unatkozom itt, meg a városból is elegem van már.*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.09.12. 7:24

Semoniel

<Alszik???..dehát ez nem betegség vagy sérülés.>
-Valószínűleg kifárasztotta magát és most pihen. Nem tudom, hogy jő ötlet lenne-e most felébreszteni. :? Mindazonáltal megpróbálhatom ha nagyon sürgős.
Elgondolkodott fejet vág.
<Igazából azt se tudom, így hirtelen, mit tudnék tenni; bár a nálam lévő pálinka aromájára kevés ember nem ébred föl...még az illat is marja a torkot, de ha ez nem jön össze komolyan el kell gondolkodnom mit tehetek.>
Inkább legyek úr a sötétben, minthogy hamis alázat köntösét viseljem a fényben.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 76
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.09.12. 12:29

(Ronin)

<Alszik? Akkor megpróbálkozhatom felébreszteni elmémmel, ha már máshogy nem megy.>

/pszi ébresztés 1pszipont/

Hogyha sikerülne:
-Parancsolj Ryn. Remélem jól van a barátod. És esetleg mégiscsak meggondolod, hogy elmenjünk-e Rualanba.

Hogyha nem akkor végleg nem tudom mit tegyek. Tanácstalanul várom a megoldást.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2008.09.13. 13:41

(Radac)

A varázsló különös viselkedését igazán furcsának találta. A mágus elalvását pedig végképp nem tudta mire válni, habár nem értett egy kircnyit sem a mágiához, azért mindenféleképpen különös dolgok történtek körülötte. Csendben várta a többieket, hiszen ő semmit nem tudott tenni a varázslóért.
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Laejj
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 67
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.13. 20:53

KM esemény [Lorin].:Ébresztés-59 perc az indulásig!
Helyszín: Erion-A "kapus" tér
Résztvevők: Ronin wri Cossagor, Semoniel D’vire, Radaconte Dan Kirs

Ryn kioktatólag válaszol Semoniel kérdésére.:
-Nem hinném hogy pont egy koszos utcán akar majd pihenni... ez biztos a mágiája miatt volt.

Ezután Ronin próbálkozik felébreszteni.

Ronin
Nem kell hozzá semmiféle nagyobb tudással rendelkezni ahoz hogy rájöjj, a mágus elméjét valószínűleg a tiédnél is jobban felépített és erősebb pajzsok védik de aprócska trükköd mégis sikerrel jár. Végülis nem támadó szándékkal közelítesz felé pusztán megpöckölöd szellemujjaddal.

Mindenki
A mágus lassan kinyitja szemeit majd felébred és lábra áll.
- Eh... Ryn. Aszem tényleg nem várhatunk addig hogy, a Krad Lovagok oda érjenek. Immár sokkal többről van szó mint egyszerű kincsvadászatról... valami készülődik a Vidéken valami ami sok mindent meg fog változtatni. A jel ami ezen van térmágiához szükséges-mutat a tőrre- pont olyan mint amilyenre nekünk szükségünk van. Készüljetek fel... egy óra múlva találkozunk, és eljuttatlak titeket a Vidékre.
Ezzel mondandóját lezártnak véve kezét felemeli majd először lefelé majd ívesen balra húzza közben halkan mond valamit és eltűnik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.09.13. 21:11-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.13. 21:10

KM esemény [Lorin].: Látomás
Helyszín:Erion
Résztvevők: Ruthiar Nort’estie
NJK.:Nguyen cwa Kryss,

Barátod nem válaszol még egy ideig. Miután már kétszer vállba bököd és azon gondolkozol nem-e kell neki valami orvos vagy füves ember aki magához téríti hirtelen nagy levegőt vesz mint aki fuldokolna aztán kilihegi magát és meghúzza az időközben kiérkezett kupáját.
Elárasztod kérdéseiddel mire ő csak ennyit mond két korty között.:
- Láttam valamit...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.09.14. 0:44

Semoniel

-Eh...na igen..ebben is van valami...de úgy látom sikerült!
Érdeklődve figyeli a mágust, vajon a fárdtságon kívül van e még más baja, majd figyel a mondandójára.
<Egy óra múlva??? A francba. Na jó...it az ideje, hogy összeszedjem a madárkámat.> :)
-Bocsássatok meg, de egy kis időre én is elvonulok...de egy óra múlva itt leszek.
<Próbál keresni valami nem olyan mozgalmas helyet; egy olyat ahol tudna imádkozni, ha megtalálja kényelmesen elhelyezkedik, kiüríti a fejét a gondolatoktól, majd fennhangon imájába kezd>
-Úrnőm, te ki egy vagy a háborgó tengerekkel, s füves pusztákkal, ki maga vagy a megfékezhetetlen özönvíz, s fénysugár, mellyel beérik a búza, te ki vagy a pusztítás, de egyben a teremtés is, segíts, hogy szent madarad, hű társam a bajban, egy órán belül megtaláljon. Igaz híved voltam eddig és tervezem, hogy ez után se szegem szavam, miszerint ha kell véremmel szolgállak, de lebbentsd fel szememről a fátylat, hogy neked tetsző dolog lenne-e mostani utam; küld hozzám szent teremtményed, hogy segítse utam, s zengje hírét mérhetetlen erődnek.
Inkább legyek úr a sötétben, minthogy hamis alázat köntösét viseljem a fényben.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 76
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.14. 11:49

KM esemény [Lorin].:Arel ligetében
Helyszín: Erion
Résztvevők: Laurana ,Gais di Escanor

Az orwellánus továbbra is remegve tartja kardját. Arcáról egyre lasabban folyik a vér.
A vándor ránéz.:
-Mákod van... takarodj!- ezzel az ifjú Orwellánus lovag előtt a többi alak utat enged és az pedig szépen lassan elmegy. A vándor még motyog valamit amit egyikőtök sem ért.

-Gais!-kiállt a lovag után az arelita.- Aszem mivel hogy megmentetted az életem tartozom neked. Ha nem Vándor elárulnék pár hasznos információt a jövődre nézve. Többek között azt hogy jobban jársz ha végighallgatsz mintha most faképnél hagysz minket. ha nekem nem hiszel akkor...
A Vándor a táskájában kezd kotorászni közben tovább figyeli Gais hátát.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2008.09.14. 11:53

(Radac)

Az egyórás szünetet ő is megpróbálta jól kihasználni. Miközben magányosan ellovagolt, gondosan átgondolta, hogy mire lehet szüksége az Elátkozott vidéken. Viszonylag hamar visszatért a fogadóba, ahol megszállt és magához vette köteleit, tűzgyújtó eszközeit, amiket szépen bepakolt a hátizsákjában. A közeli szatócsboltban még pár napi élelmet is csomagolt, majd sietett vissza a találkozó helyszínére, hogy időben odaérjen.
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Laejj
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 67
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.14. 14:00

(Gais)

*Hátra se fordulva és meg se állva válaszolok még egy utolsót a sikátor bejáratából, miközben tovasétálok saját célom felé.*

-A jövőmről majd mindent megtudok időben, ha odáig érek. Fenyegetéssel pedig csak ronthatsz a helyezteden, így inkább pallérozd modorod Vándor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.09.14. 15:25

Ruthiar

Hm.. Ez érdekes.. Megvagyok lepődve rajta. Nem ilyen volt. Rendelek még 1 sert. Majd odaszólok neki.

- Ne bolondozz már! Mi van veled? Beszedtél valamit?

Próbálok minnél többet kihúzni belőle.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.15. 9:36

KM esemény [Lorin].: Dorbézolgatás
Helyszín:Erion
Résztvevők: Ruthiar Nort’estie
NJK.:Nguyen cwa Kryss,

A következő ser is kiérkezik-ez már egy szép sőt talán még szebb!- kis szőkehajú embernő kiséretében. egy percre el si bambulsz telt kebleinek dekoltázsában majd rébredsz hogy neked egyenlőre a sörrel és a társaddal kell foglalkoznod.
nguyen ismét maga elé bámul majd határozottan megszólal.:
-Barátom azt hiszem véget értek unalmas napjaink.-mosolyog egyett majd felhajtja italát.

Az első két sört még simán lehúztad de ez a harmadik már kissé kaparja a torkod, közben érzted az alkoholáldásos "mosolygatós hatását" is.

//Egészég próba//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 10 / 19 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19

Vissza: Régi Kalandok...