Nekem is tetszik, bár szomorúan vettem észre, hogy hallgatólagos döntésetek alapján, végül nem lőttem torkon senkit. Kénytelen leszek a játékban behozni a lemaradást, hogy a kvótám teljesítve legyen. móka-móka Amúgy korrekt
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Srácok, ezer bocsánat, de mégis úgy döntöttem hogy nem megyek. Nem lenne szép tőlem ha nem jelezném, már így is túl sokáig húztam. Tényleg elnézést kérek, de nem igazán foglalkoztat most ez a dolog és szerintem nem is nagyon fog. Csak remélem hogy nem küldtök el melegebb éghajlatra, de igazából azt is megérteném...
Holnap este legkésőbb egyben zip fájlba kell elküldeni. Tehát addigra mindenki karakterjének egy emberhez kell kerüljön kitöltve. Szerintem vagy Yvettnek vagy nekem küldd el és majd eljut a megfelelő emberhez.
Sion
Szomorúan hallom, hogy nem jösz. Ha nem is játékra, de azért lenézni is gyere, ha végül úgy gondolod, bár megértem, ha az nem az igazi alapon nem jösz.
Sion, távolmaradásodnak híre... Sajnálom, de ha már Catti sem tudott rábeszélni. Remélem olvasod, vagy valahogy eljutnak hozzád e sorok: melgegebb éghajlatra nem küldelek, nincs miért. Bár én szívesen elmennék - akár veled is :K (remélem R. nem olvassa ) Vigyázz magadra!
Holar! Nem úgy volt, hogy te is beleegyeztél ebbe a megoldásba? Ki szedi össze a karikat? Holnap este a határidő
Csapatnév? Ginbári gombák maradtak végül is? Vagy egyszerűen bevésem a IV.csapat nevet.
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Csapatnév - én már mondtam. És nem hiszem, hogy egy nap alatt (még annyi sem már) túl sok beszélést ejtenénk meg.
Holarnak mindegy - és ahogy kivettem szavaiból nem tud feljönni holnap. Nibur szintén csütörtökig nem lesz. Maradtunk ketten Quator ezzel. Ha neked jó a Ginbári Gombák, akkor az. Ha nem más - nekem tök mindegy, mert nem azzal fogok játszani, hanem a karakteremmel és veletek.
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.