• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 5 / 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.01. 15:32

Engem egyáltalán nem zavar, hogy már játszol valahol azzal a karival, amivel a versenyre is jössz. Elolvastam az elősztorit. Nekem tetszett...

Lassan már nekem is el kéne kezdeni megcsinálni a karaktert :roll: Mondjuk már gondolkodtam a dolgon, szóval körvonalazódik bennem, csak még nem írtam ki. De lassan már rászánom magam :D
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.07. 11:33

Sziasztok.

A gép engem dobott ki a ti csapatotoknak. :D

Örülök, hogy majd megismerhetlek benneteket, és remélhetőleg jól fogunk szórakozni. (Terdát már ismerem, együtt voltunk a gorviki csapatban. Én voltam a BM, aki állandóan kín vallatni akart. :twisted: )

Felállás eddig:

2 fejvadász
2 arel pap
1 bárd.

Bár a két arel pap már nem biztos.

Pár kérdésem lenne.

Mindannyian az Anat-Akhan klánból valóak vagytok?

Ha igen, akkor gondolom a két fejvadász sequator lesz. A két arel pap, legalább is az egyik pedig mediator. A bárd pedig transceps.

Ha valamelyikkőtök marasequort akar forgatni, az mindenképpen indokolja meg az előtörténetében, hogy miképp került a ru-shenoni rendházhoz.

Ha bármi kérdésetek van felém, akkor nyugodtan írhattok ide is, vagy pm-en, nekem mindegy, ahogy nektek kényelmesebb.

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2008.09.07. 19:09

Üdv Thor!

Naná, hogy emlékszem a BM-re, aki kínvallatni akart, de végülis gyógyított :D

Én bevallom férfiasan, hogy még sehol se vagyok a karakterkészítésben, csak a fejemben van meg az alap koncepció. Az egyik sokadik leszármazottja lesz a karakter az egyik renegát kráninak, de a vére már eléggé meghígult ahhoz, hogy ne legyen túl értékes az Anat-Akhannak. Viszont a terv szerint nős lesz, és lesznek gyerekei is :)
Az még nincs eldöntve, hogy mindenki az Anat-Akhanból való e, de yllinori az biztos. Onnan ismerhetik egymást a karakterek, akik (miután az egységeik megfogyatkoztak) ismét egymás mellé keverednek éppen abban a városban, ahol a kaland játszódik.
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.09. 20:25

Üdv!
Az én karakterem immáron teljesen kész, azt kérdezném, hogy ki hogy áll?
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.13. 14:19

Laurana (és persze a többiek is)

Elkezdtem már, a stat része majdnem kész.
Az elősztorihoz még nem fogtam hozzá, mert nem mindegy hogy Aant-akhan tagja lesz-e a kari, vagy sem. Szerintetek egy árva harcos lehet tagja a klánnak? Ha igen akkor inkább abba az irányba kanyarítom a történetét, mert szerintem a legegyszerűbb úgy megoldani, hogy a klántársak és onnan ismerik egymást.

Thor

Már írtam, hogy valószínüleg harcossal fogok jönni és elhatározásom véglegessé vált. Úgyhogy a csapatban ne számolj két pappal :)
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.13. 16:32

Oké, akkor egy pap lesz. :)

Igen bekerülhet egy árva harcos a klánba, én legalábbis nem látok semmi problémát ezzel kapcsolatban.

Nem akarlak sürgetni benneteket, de lassan itt van a 15. Bár Yvett biztos nem fog kizárni titeket, ha nem lesztek készen, viszont biztos, hogy nem fog örülni neki. 8)
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.09.13. 16:48

Hali mindenki!
Bocs az inaktivitásért, elment a netem Pesten és csak itthon fértem hozzá. :s A karim stat része készen van, viszont szerencsésen fenthagytam Pesten... -.- Úgyhogy még ma megcsinálom megint és az előtörijét is. Legalább is remélem, igyekezni fogok... Viszont én úgy terveztem a karit, hogy nem a klánból való lesz, ezért nem hiszem, hogy a transceps feladatkör megfelelne neki. Meg szerintem a koncepciójához, jelleméhez sem illene nagyon. De ha kell, és szeretnétek akkor bevállalom. Nem ígérek semmi jót, de próbálkozni fogok ha úgy hozza a helyzet.:D
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.13. 18:57

Üdve!

Tizenötödike a határidő???
Bennem ez csak most tudatosult...
De hiszen az már majdnem itt van...
Jó volna belehúzni...

Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.13. 21:47

Thor, köszönöm a választ.

15.-e a határidő? :shock: Ez számomra is új volt. Én azt hittem még ráérünk. Na akkor még jobban nekiesek :D
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.15. 10:26

Üdv. Visszatértem végre és netközelben vagyok.
15 a határidő??? :shock: De hát az ma van..... hmmm aszem ha hazaérek fősuliről akkor nekiállok az előtörténetnek. a stat része már készen van.
Na meg ugye a közös előtörit kéne összebiggyeszteni. Valaki nem érzi magát túlinspiráltnak hogy megírja? :mrgreen:

Az én karakterem 2 sequorral fog nyomulni, tehát tőlem nem kell félni hogy m.-sequort fogok hozni. Elviekben az én karim is a ru-sheoni rendháznál tanult és ismeri terda kariját. Bár ez még lehet új lesz neki :D

Az előtörténeti kiegészítőt nézve pedig szerintem lehetne az a kapcsolat, hogy miután összevergődtünk 5en ez az északi nemes, mivel pyar, amolyan összeköttetés,belső informátor nekünk, infókkal szolgálja a csapatot...stb. Vélemény?

u.i: Ja amugy Üdvözöllek Thor 8)
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.15. 22:12

Üdv!

Én elküldtem a karakterem, így a közös előtöri nélkül, legalább azt láthassa Thor, ami már megvan...
Na meg ugye a közös előtörit kéne összebiggyeszteni. Valaki nem érzi magát túlinspiráltnak hogy megírja?

Én nem érzek elég tehetséget (sem önbizalmat) magambn ehhez, szval ezt inkább lepasszolnám. Valaki?

Az előtörténeti kiegészítőt nézve pedig szerintem lehetne az a kapcsolat, hogy miután összevergődtünk 5en ez az északi nemes, mivel pyar, amolyan összeköttetés,belső informátor nekünk, infókkal szolgálja a csapatot...stb. Vélemény?

Nekem tökéletesen megfelel, csak verődjünk össze valahogy... :)

Lau
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2008.09.16. 11:28

Sziasztok!

Nem tudok részt venni az OM-talin.
Ennek több oka is van, de nem akarok hosszasan magyarázkodni. Én is bűnös vagyok, de vannak más gondok is. Mindegy, ez sajna' így alakult.
Bocsánat, hogy csak most szólok, ez van.

Remélem azért mindenki jól szórakozik majd, legalább olyan jól, mint márciusban.

Terda
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.16. 14:20

Sztem a közös elősztorit úgy a legegyszerűbb megoldani, ha mindenki Anat-Akhan klánbeli és akkor csak annyi, hogy együtt küldtek el egy küldetésre. A nemes pedig lehetne az informátor (sztem is jó ötlet :D). Illetve az én karim az előbb említett klánban nőtt fel, így akár az is lehetne, hogy a többi Anat-Akhanossal volt első az bevetésén, így elég rég ismernék egymást. Megírni a közös előtörit, pedig megírhatnánk közösen is. Pl MSN-en, egy olyan időpontban, amikor mind ráérünk. Vélemények?

Terda

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de mit tudunk csinálni...
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.16. 17:51

Elkészült a karakterem!!!! :D

Persze még lehet rajta mit csiszolni, de kész van. Már csak a csapattal való találkozását kell összehoznom/összehoznunk és teljesen kész lesz.

Laurana

A karaktered előtörténete maradt az, ami a Szövetség című kalandban játszó papnőd előtörténete?

Anathor, Ichigo

Ti hogy álltok a karakterrel?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.09.16. 18:32

Üdv!

Ruyan

Elvileg az volna az előtörim, örülnék, ha nem kéne változtatni rajta nagyon, tehát ha nem kéne Anat-akhan belire átírni, remélem ezt meg tudjuk oldani... ( Meg hát Thor azt mondta, tetszik neki :) )
Ami a közös előtörit illeti, én csak örülök, ha együtt csináljuk, én estefele, mikor hazaérek, mindíg fenn vagyok msn-en.

Többiek?

Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
189 hozzászólás • Oldal: 5 / 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13

Vissza: Csapatszervezés