• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

II. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: II. Csapat

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.17. 11:51

Szerintem a Kedves Drága KM ezt elnézni nekünk. :) Majd megbeszéljük melyik legyen.
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.17. 11:52

végül is a két előtöri nem nagyon különbözik egymástól, összevágjuk a kettőt és kész . :D
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.18. 13:22

Ha esetleg Heroldét választjuk, akkor simán lehetne Veteránok helyett Dögkeselyűk a csapat neve. Szerintem hangzatosabb, és amúgy is azok lennénk, mint katonai "alakulat".
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Calorys » 2008.09.18. 14:01

Sziasztok!

Nem rossz a Dögkeselyűk, de az olyan hmm ... mintha csak legyengült ellenfeleket "lakmároznánk" vagy halottakat fosztanánk ki. Az Árnyak vagy annak változatai például az Éjszaka Árnyai, Árnyfivérek, Sötét Árnyak, Sötét Vándorok, Fekete Árnyak, Fekete Angyalok, Árnyak Fiai, Sötétség Gyermekei, Gyilkos Árnyak, Elmúlás Árnyai, Csendes Árnyak ennyi ami most eszembe jutott.

Enriquel te elküldted a karakterlapod a címre ? Sorgen, Rio, Herold és az én karakterlapom el lett küldve.

Raloghoz kérdések:

- 4. fokú méregkeveréssel (3. fokú herbalizmus, 3. fokú ásványtan, 2.fokú alkimia) milyen mérgeket és mennyit engedélyezel előállítani ? A mágusban található példamérgek alapján dolgozhatok ki mérgeket vagy csak azokat használhatom ?
- Gyógyitaloknál a limit 50 Ép ? Az Ép-s italok Fp-t is adnak vissza ?
- Bájitalokat mennyit engedélyezel előállítani ? Például: istenek itala, bátorság itala.
- Varázstárgyaknál csak az első törvénykönyvben található varázstárgyak közül lehet választani, vagy lehetnek megbeszélt egyeztetett varázstárgyak is ? Esetleg lehet boszorkánymesteri tetoválás tárgy helyett?

A válaszokat előre is köszönöm.

A két előtörit lehet össze kéne gyúrni, de ez csak ötlet a szerzőké a védjegy ( all rights reserved :) ). Nekem mindkettő tetszik, gratula és köszönet a szerzőknek.

Én még csiszolom a karakterem .. apropó Sötét Gyémántok, Fekete Gyémántok ( Jókai Mór után :) ) csapatnévnek ? :))

Üdv : Lorenico Docchi
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások
II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Calorys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 44
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.18. 14:25

Van benne igazság, amit mondasz, viszont ez az árnyas dolog meg már olyan elcsépelt, bár van egy-kettő, ami jól hangzik. Esetleg a Fekete Angyalok vagy a Sötét Gyémántok (remélem nem a mentális képességeinkre értik... :) )

Igen elküldtem, éppen most, és elnézést is kértem, mert sajna én vártam még az utolsó simításokkal, aztán végül, tanácsotokra beírtam, hogy még eldöntés alatt vannak ezek a dolgok. Remélem nem kapok ki... :)

Nekem is lenne kérdésem a mesélőhöz. Nézegettem a varázstárgyak árait, és hát izé, az jött ki, hogy a tolvaj semmit nem tud magának megvenni. Félreértés ne essék nem tápolni akarok csak viccesnek tartom, hogy egy olyan kaszt, ami lopásból él ennyire "le van gatyásodva". Ráadásul meg se kéne venni, hiszen azért tolvaj, hogy ellopja. :) De tényleg. Még egy szaros tudatvédő amulettre sem futja, ráadásul egészen jó pénzszerző képzettségeim vannak... Teljesen el vagyok kenődve... :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.09.18. 15:54

Sziasztok!

A karakterlapokat megkaptam köszönöm szépen. :)
A karaktereket hétvégén nézzük át,
:lol: Yvettet kértem meg, hogy segítsen :lol:

Calorys kérdéseire a válaszok:
- A könyvben található példamérgek plussz innen lehet válogatni képzettségnek megfelelő fokúakat: http://magus.rpg.hu/iras/kategoria.php?kat=5
- Gyógyitalok. 50 Ép. (Ahogy feloszthatjátok: 5 db 10 Ép-s ital; 4 db 10 Ép-s ital meg 2 db 10 Fp-s ital. 1 Ép = 2 Fp váltásban lehet így Fp-s ital is. Az Ép-s ital gyógyít Fp-t is vissza.)
- Bájitalok. Amit képes előállítani a hatalmából, abból 1 db-ot tarthat magánál.
- Varázstárgy csak a leírtak. A bm tetoválásokat még megbeszélem a többiekkel.

Enriquel.
Mi is lenne a kérdésed?
Enriquel írta:Nekem is lenne kérdésem a mesélőhöz. Nézegettem a varázstárgyak árait, és hát izé, az jött ki, hogy a tolvaj semmit nem tud magának megvenni. Félreértés ne essék nem tápolni akarok csak viccesnek tartom, hogy egy olyan kaszt, ami lopásból él ennyire "le van gatyásodva". Ráadásul meg se kéne venni, hiszen azért tolvaj, hogy ellopja. :) De tényleg. Még egy szaros tudatvédő amulettre sem futja, ráadásul egészen jó pénzszerző képzettségeim vannak... Teljesen el vagyok kenődve... :)
Ebből nem derül ki. :roll:
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.18. 22:27

Igazából semmi, csak egy felvetés volt. Felírt karakternek amúgy sem akarnék semmit, majd megszerzi magának. :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.20. 11:33

Szia Ralog!

1 kérdés: Mennyi egy 10 Ép ital ?
2 kérdés:a kedves pároddal beszéltem a rejtett fegyverről (mivel a kráni elfek szeretik a vértezetbe) említette, vagy felvázoljam itt?

Sorgen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2008.09.20. 17:03

eléggé karcsú ez a fórum látogatása:D

Sorgen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Calorys » 2008.09.20. 19:38

Sziasztok !

Ralog, Herold megkért ha a karakterével valami probléma felmerülne az elbíráláskor akkor azt vagy ide, vagy nekem jelezd mert mostanában nem lesz net közelben, és csak rajtam keresztül tud veled beszélni. Bár azt mondta hogy ilyen nagyon nem fordulhat elő mivel a karaktere tökéletes :)

Csapatnevünk viszont még mindig nincs.... valakinek valami ötlet az eddig elhangzottakon kívül ? Vagy valamelyik elhangzott névvel kapcsolatos tetszésének kifejezése ? KM is szavazhat :)

Köszönöm a válaszokat Ralog.
- Mérgeket megnéztem találtam egy két jót :) Nekem ugye nem kerül költségbe ezek előállítása .....
- Gyógyitalokat még egyeztetjük a többiekkel mennyiségileg.
- Bájitalok: 1-et mindegyik fajtából ... 1 erő istenek itala.. 1 ügyesség istenek itala... így gondolod ugye ?
- Varázstárgyak: nem tud valaki kölcsön adni ? :) nagyon értelmes dolgot nem találtam a rendelkezésemre álló összegért... Bízok a tetoválásokban :)

Üdv: Lorenico Docchi
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások
II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Calorys
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 44
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.09.21. 21:30

Üdv!

Sorgen írta:1 kérdés: Mennyi egy 10 Ép ital ?
2 kérdés:a kedves pároddal beszéltem a rejtett fegyverről (mivel a kráni elfek szeretik a vértezetbe) említette, vagy felvázoljam itt?

1, 1Ép = 2 Mp
1 Mp = 1,5 arany
10 Ép = 20 Mp = 30 arany

2, Megtárgyaltuk, említette egyetértek vele.

Calorys írta:- Bájitalok: 1-et mindegyik fajtából ... 1 erő istenek itala.. 1 ügyesség istenek itala... így gondolod ugye ?
- Varázstárgyak: nem tud valaki kölcsön adni ? :) nagyon értelmes dolgot nem találtam a rendelkezésemre álló összegért... Bízok a tetoválásokban :)

Üdv: Lorenico Docchi

1, Bájitalok: nem. Istenek italából 1 db (vagy erő, vagy gyorsaság, vagy...)
És amit még el tud készíteni a karakter abból 1-1 darabot.
- Varázstárgyak. Engedélyezem a bm tetkókat Mpx1,5 arany áron mint bármilyen más mágikus tárgynál van szabályozva.

És akkor a karakterek bírálata:

Rio:

A karakter előtörténete eléggé foghíjas. A kimaradt kérdéseket kérlek pótold és küld el újra a karaktert javítva.
A rohanó lábbeli varázstárgy nincs megindokolva. Semmilyen utalás nincs hogy hogy jutott hozzá a karakter.
A KÉ mindenütt 3mal kevesebb (vagy más értéked, mert a 2.4.6.szinten 1el több HM-et osztottál szét).

Calorys:
Az áldozótőrért nem kell a karaktrnek fizetnie.
A méregkezelés képzettséget méregcsoportonként kell felvenni (külön az étel-italmérgekre, a légimérgekre, fegyvermérgekre, kontakt mérgekre és a több komponensűekre)
Ha nem veszel fel képzettséget ez miatt nem kell újra elküldeni a karaktert, de ha igen akkor igen. Egyéb esetben elég ha ide megírod számomra, hogy én is tudjam.

Herold:
Csak a harcértékeknél van kis gubanc.
Alap: KÉ 52, TÉ 100, VÉ 130, Cé 8
Ramiera: KÉ 65, Té 127, VÉ 154

Enriquel:
Egyetlen kérdés: melyik két piszkos cselhez ért a karakter?

Sorgen:
Korcsok csak Ediomandban vannak! - mestervizsga kilőve :roll:
A karakter állóképessége 15 - a faji mínuszt elfelejtetted levonni.
A TÉ mindenütt 2-vel kevesebb.
A pusztítás képzettség titkos. Első szintre csak 2.fokra vehető fel - így a 4 kapos felvételen kérek korrigálni.
A pszi pajzsok zavarosak:
tudatalatti asztrál 12, mentál 12
ppajzs asztrál 19, mentál 19
Ez így összesen 31 - 31.
Ha a dinamikusba raktál 1-1-et - akkor értem a 32-es össz ME-st, de akkor az aktuális pszi pontod csak 17.
Javítás után kérném újra a karakterlapodat.

Akinek írtam, azoktól kérném a karakterlapokat újra.

Üdv!

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.09.22. 10:52

Ralog, köszi, hogy átnézted. A kérdésedre a válasz pedig:

1; Porrúgás;
2; Zavaró tárgyak;

Ha van még homályos rész, akkor kérlek jelezd.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.09.24. 15:06

Halihó!

Megköszönném ha valaki öszegezné, hogy mi lett akkor az előtöri és a csapatnév végleges verziója, mert abból amit itt olvastam sajnos ez nem derül ki.

A harcértékeimet újra küldöm Ralog, valszeg adódott némi deformáció a látómezőmben, és a tavaszi tolvaj értékeiből több is rajta maradt a karilapon, ezért elnézésed kérem.

Enriquel: egy mágikus aura varázsjel vagy egy áldás az ami kijön varázscuccnak a tolvajoknak, esetleg egyezetess a bömös tetkók iránt, ott is van pár használható némileg jutányosabban.

Még mindig csak a csapat tagokon keresztül vagyok elérhető-sajnos- így minden infot hozzájuk kérek címezni. Ha nagyon sürgős, és még jár az oldalra Nibur, akkor Ő is el tud érni.

Mindekinek kalandokban gazdag álmodozást....

Tisztelettel Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.10.09. 9:03

No én visszatértem külföldről, újra vagyok. Látom nem volt túl sok aktivitás azóta. :)

Szedjük össze magunkat ha kérhetem, és döntsük el melyik legyen az előtörténet, mert mindenkinek ugyanazt kéne betennie a karakterlapra. Szavazhatunk is. én már le is adom a voksom Herold előtörténetére. Tegyétek meg ti is osztán legyen meg végre ez a hiányzó láncszem is.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.10.09. 19:06

Vicces, hogy havi egy alkalommal vagyok és akkor is szinte csak a saját reagom olvashatom....

Akkor állásfoglalás: az Én előtörim a háborús storyval indul,(Obratból jövék egyébként), de a csapatba a Sorgen által vázolt módon kerülök. Azt, hogy akkor most van egy érdekeltségem, ami háborús maradvány nem nagy gond.

Calorys, Rio: egyéb gorviki telepek északon:
Alcara(Quiron-Pentád kalóz állama),
Damak(dzsad és gorviki kereskedők által irányított város a Sheral északkeleti tövében.
Nem muszály mindekinek obratinak lennie.

Tisztelettel Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Csapatszervezés