Megkaptam a karid, estére összeeresztem az enyémmel egy zip-arénába.
Yvett, Catti
A "tökmindegy" számomra akkor is nemtörődömséget sugall. Node a lényeg, hogy egy allegórikus GG-csapat lettünk.
Catti
Ha emlékszel az előző talira készülve, illetve a Tavernás régi marhulásoknél is mondtam, hogy nyugodtan állj mögém majd én emgvédelek a többiektől. Persze azért egy jókis süti is jöhet vagy spenótfőzelék, de csakik tojással.
Úgyis meg lett hírdetve a hely nem akarsz beállni 5. elemnek?
Quator: GRRRRRRRR........ És mondtam már: neked csak spenót - szigorúan tojás nélkül. Na jó...védelemért cserébe...talán nézheted, ahogy a többiek becsócsálják a sütit
A lényeg, hogy a levél megérkezett, így látszik komolyan vettük a dolgokat, meg én se gépeltem el két ablakváltás között a címet. Az, hogy "sérült" a küldött anyag már részletkérdés, max újraküldöm majd.
Ez így igaz Nibur. Mi már csak vakargatjuk a hasunkat ráérésünkben. :K
Már csak várjuk a KM bácsi mondandóját, hogy mit basarintottunk el a karakteren... vagy... a vállveregetését, hogy milyen ügyes kislány voltam, ti meg milyen ügyes kisfiúk
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nos igen. Ahogy mondjátok mi időben voltunk és így most csak nézünk és várunk.
A goblint meg majd megvédjük, ha bántani akarják a csúnya gonosz bácsik. Elvégre eretnek fajzatokat a felszentelt máglyákon kell elégetni és nem csak hagyni leszúrni valami sikátorban. Ha meg megtér az igaz hitre, akkor neki is jár a védelem, mint minden hívőnek.
Na jó kínomban már nem tudok értelmesebbet írni.
Amíg várunk találjuk ki melyik karakter milyen gombafajta lehetne. Pl a pap Óriás Pöffeteg.
Én leszek selyemgomba ... Nem nagy kunszt... de hasonlít egy laikus szemében a gyilkos galócához, színében pedig a párducgalócához vagy a ragadós bocskorosgombához
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.