• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

VI. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
140 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: VI. Csapat

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.18. 17:10

Üdv Dreemer!

Mostanáig inkább a karddal végezhető gyakorlati tudásra helyezte a kari a hangsúlyt, de a hosszú távú céloknál a mágia magasabb szinten való megtanulása szerepel, elvégre tűzvari.
Jelenleg járja a világot és ismerkedik vele, közben kutatómunkát végez, hogy a saját és a rend tudástárát gyarapítsa.

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.18. 17:21

Niobe:

Azt hiszem harapó fogóhoz fogok folyamodni... ide az kell...

A mágia alatt azt értettem hogy a karaktered amolyan tudósféle vagy csak azt mondja hogy nekem 8 hogy működik én csak használom!

Másrészt mennyire isten hívő? ugyértem hogy ha szemeb találkozik egy Ranagol pappal attól még nem jár be templomba nyugodtan megsütheti...

Harmadrészt hogy értsed miért kérdezek ennyit: Te karaktered a parti legpusztítóbb tagja.. már ha a nyers tűzerőt nézem. Másrészt egy női karakter akit egy nő irányít, ami külön borítja a hagyományos rendszereket. Mert sejtem hoyg vannak dolgok amikről eltérően fogsz gondolkodni... és igen attól tartok csúnyán bele piszkálsz majd dolgokba akárhogy nem akarom... ezt ugyan megszoktam már de ha lehet elkerülöm :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.18. 18:11

Dreemer:

Ha tudósféle lennék, nem tanultam volna 4. fokú fegyverhasználatot, pusztítást, egyéb harci képzit. Akkor csücsülnék a könyvtárban naphosszat és elméleti tudásomat gyarapítanám. De hogy le nem tolnám a képemet Ginbár államába harcolni az is tuti. :D
Tehát nem értem a harapófogó kérdést.

Ne aggódj, ha Ranagol vagy Tharr pappal találkozom, nem fogok leállni velük trécselni. De ott kő kövön nem marad, az is biztos. :mrgreen:

Én, mint a csapat legpusztítóbb tagja? Lehidaltam ettől a megjegyzéstől. :rotfl: Szerintem nem ártana erről a kérdésről véleményt kérni a Tooma paptól. Lenne hozzá 1-2 érdekes válasza.

Amúgy jó a taktikám. Hogyan vonjuk el a KM figyelmét. Míg rám koncentrálsz és engem boncolgatsz, addig a többiek hátulról lazán keresztülhúzzák a számításaidat. :lol:

N.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.18. 20:14

Niobe:
Én, mint a csapat legpusztítóbb tagja? Lehidaltam ettől a megjegyzéstől. :rotfl: Szerintem nem ártana erről a kérdésről véleményt kérni a Tooma paptól. Lenne hozzá 1-2 érdekes válasza.

Papi mágiának vannak szép darabjai.. főképp természet szférának ez tény... DE a tűzvarázsló már 2. szinten egy falut minden további nélkül ropogósra tud sütni... te pedig nem 2. szinten vagy...

Persze lehet hogy a toma papa egyed varázslatai kemények.. sokat nem meséltem eddig Tooma papoknak... sebaj most majd pótlom...

További kérdésem: A tudás mennyire motivál? Megszerezni valamiröl ismereteket? Megérteni valamit? Egy rejtélyre fényt deriteni? Irtad hogy a rendet szeretnéd erösebbé tenni, de mi módon? Miféle tudásra vadászol?

Támadt egy ötletem: Mit szólnátok egy mini MSN próba meséhez? Megküldeném mindenkinek PM ben az élérhetőségemet. Arrol szolna az egész hogy egy megbeszélt napon valami mini modult lemesélnék MSN-en legalább látnám hogy reagáltok "élesben" és haamrabb megtudnám azt amit akarok... nomeg egy jót szórakoznánk... :) < :twisted: ...nék >

Dreemer

U.i.: Egy KM számitásáait mindig keresztül huzzák, csak éppen ritkán tudják meg a jk :) :)
Másrészt egy nőt szivesebben analizálgatok... mint egy kisnövésű szakálas alabárdos alakot :)
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.19. 5:38

Dreemer!

El vagy tájolva.
Csak hogy tudd...

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.19. 6:07

Üdv

Nos a tűzvarázslók mind Sogronhívők és fanatikusok, mivel 5ik szinten választania kell merre tovább. És a sogron papok is tőzvarázslóból lesznek. Olyan tőzvarázsló aki nem elvakult Sogron hívő Ordanban egyféle van a halott. Másrészt ők a Tharr papokat utálják de azokat nagyon lévén hogy Sogron a kyr panteon tagja. A ranagolitákkal amig nem támadják meg őket vagy veszélyeztetik küldetésüket nem foglalkoznak lévén Ranagol a pzarroni istencsalád ellensége és abba se Sogron se Tooma nem tartozik bele. A másik dolog nem hosszúkardja van hanem lángkardja és hk értékekkel rendelkezik de a kettő nem ugyanaz mert a Sogron hívők tradicionális fegyvere a lángkard.Ráadásul a tőzvarázslók cak kivételes esetben hagyják el ORdant ergo ha küldik őket vagy ha Ordanon kívüli Sogron templomban szolgálnak ők úgy csak maguktól nem fognak kalandozni menni ez benne a poén.

Az más kérdés hogy szegény Thor sem ismerte a papmágia mélységeit míg be nem mutattam neki, főleg az útkban a legkeményebb kari a pap, de az etkban sem gyenge.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.19. 10:04

Togar: Köszönöm hogy felhívtad erre a figyelmemet. Ezek szerint a papok tömegpusztításban is képesek felülmúlni egy tűzvarázslót? Mert ETK idejében erre nem sok esélyt láttam részükről. Maximum földrengés, termsézet megidétzése és társai de ezek többségükben nem voltak elérhetöek egy 5-6. szintű papank. Az OM-UT ban mi adja a papo erejét?

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.09.19. 10:41

Dreemer!

Nem akartam beleszólni, de úgy látom tudatlan vagy...
Minden karinak a JK adja az erejét.
Lehetsz Te bármilyen tűzvari, ha nem tudod kijátszani, semmit nem ér.
A papnál sem az számít, hogy milyen mágiákat képes létrehozni, hanem, hogy hogyan játszod ki.

Mivel régóta mesélsz, EZT neked már tudnod kellene...

Egy karakter hatalmát, erősségét nem az határozza meg, hogy x manáért y erősségben tud valami pusztítót létrehozni. Ha még ezen a szinten tartasz, akkor mélyen sajnálom a dolgot, de nem kérek a találkozóból.

Mellesleg egy tűzvari 2. szinten sem annyira hatalmas, mint azt te beállítod.
És második szinten egy fáklyával bvármely karakter képes egy egész falut felperzselni... nem nagy kunszt.

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.19. 12:22

Nem vitatkozom nem megyek diablót játszani otthon is tudok.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.19. 12:38

Igazatok van... A tűzvarázsló miatt azért kérdezősködtem mert pár alkalommal volt szerencsém mesélni tűzvarázslónak... akkor megtapasztaltam mire képes jó kezekben...

Azzal egyetértek a játékos adja a karakter erejét, a karakter pedig a játékos lelehetőségeit.

Picit talán félre érettetek ,mert a legszélsőségesebb esettel próbálok számolni. Azzal amikor a karakternek valami oka lenne pusztítani szinte esztelen módon. PL: Vallási vagy jelleme miatt elakar hagyni egy falut, a falú népe meg leakarja ölni a kartert bizonyos eltérések miatt. Ekkor mire képes egy karakter...
Persze valószínűtlen hogy ennek akár az árnyéka is elő kerül... viszont én szeretek mindenre felkészülni...

Legyen akkor hagyjuk ezt a témát...
Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.09.21. 13:41

Üdv!

Látom dulnak az indulatok. Ettől függetlenül megválaszolom a hozzám intézett kérdést.

Nem szánom vérengző vadállatnak a karaktert, de ha a helyzet megkívánja nem habozik sokáig. Ez nem azt jelenti, hogy ha egy kocsmában hegyes fülű jampecnak nevezik, akkor halomra öli a bandát. Lehet, hogy elengedi a füle mellett a megjegyzést, de ha mégsem, akkor is csak egy ártatlan kis kocsmai bunyó alakulhat ki a dologból, ami nagyban függ a KM-től is.

A fentieken említetteken felül nem igazán csinál csúnya dolgokat. Illetve egy indoka még van a harcra. A társait soha nem hagyja cserben. Amúgy felettese nincs. Amolyan szabad vadász féle. Meggyőződésből vagy ha muszály pénzért áll csatarendbe.

Hobbija igazából nincs. Sokat utazik állandóan figyel keresi a feladatokat. De ahogy azt az előtöriben leírtam szeretne egyszer mágia használó lenni. Szóval erről a témáról igyekszik a lehető legtöbbet megtudni. Utánna olvas, beszélgetésekben vesz részt.

Persze, mint minden elf ez a karakter is egy kicsit nagyvonalúbban bánik az idővel, de alapjában véve lényegre törő és céltudatos. Nem tűri ha megalázzák ez akár gyengeségnek is felfogható, de tud erről a kis támadási felületről és nem hagyja, hogy ellene forduljon a gőg.
Bosszút se úgy kell elképzelni, hogy hirtelen ráront az áldozatra és lekaszabolja. Inkább kivárja amikor már lankad a figyelem, mikor már úgy érzi a vad, hogy révbe ért és készen van az élete. Akkor csap le rá, amikor a legjobban fáj, és aaz se kizárt, hogy életben marad. Sokszor a tudat, hogy elvesztesz mindet rosszabb a halálnál.

Remélem sikerül megválaszolni a kérédéseket.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.21. 18:09

Eldwyr: Köszönöm a válaszokat, nincs több kérdésem egyenlőre!

Körkérdés:
-MSN-en egy ultra mini kalandozás egy fogadóban és a körül? Hogy lássuk hogy működik együtt a csapat?

-Ha Yvett elvállalja ö lesz a 2. bíráló.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.09.21. 18:56

Mikor?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.09.21. 19:41

Üdv!

Msn:
Nos, én hétköznap nem igazán érek rá, lévén későn érek haza, kb18 óra körül, és max 22-ig vagyok fen. Ennyi idő alatt nem lehet egy ilyen dolgot kipróbálni. Hétvégén pedig a párom birtokolja látástól mikulásig a gépet, tehát akkor sincs lehetőségem.
Innentől kezdve részemről sajnos nem a válaszom.

N.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.09.22. 11:20

Üdvözletem!

Nekem este bármikor jó :) hétvége az teljesen változó...

Eldwyr: Nem tudom kinek mikor ok...
Niobe: A rövid alatt 1-2 órásra gondoltam... úgyhogy szerintem nem esel ki. Bár kíváncsian várom a többi csapatagg visszajelzését.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
140 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Csapatszervezés