Figyelj Kék Herceg! Én mondtam, hogy oké, ramiera letudva. De a tőrkard miért nem jó? Az miért nem lehet? Meg akkor mostmár a nyílpuska sem elfogadott?
Egyébként az én karakterem ettől speciel nem lesz halhatatlan, de legalább meg tudja védeni magát. Szóval 2 kis dobótőrrel szerinted mit érne? Pár koldust, akiknek a szervezete le van gyengülve legyőz. Azoktól megtudja védeni magát.
Szerintem a nyílpuska eléggé meg van indokolva.
És nem azt mondtam, hogy annyira jól esne, ha kirabolnának. De ha valaki úgy indul egy kalandban, hogy elég nagy előnyt élvez a többi játékoshoz képest (és a HM mégis beengedte), akkor a HM kiegyenlítheti az esélyeket. Ugyanez érvényesülhet a fordított esetben is.
Nekem ugyan nincs beleszólásom a HM-ek dolgaiba(és ezért nem is fogom megmondani mit csináljatok), de nem értem, hogy ha egy baromi nagy előnyt élvező karakter indul, akkor miért nem lehet elfogadni, és maximum a játék alatt kiegyenlíteni. Végülis gondolj bele, a mai világban is előfordulnak ilyen lopások. Meg ugyanígy olyan is, hogy valaki valamilyen módon elég nagy vagyonra tesz szert(bármilyen formában is).