Ezért írtam, hogy nincs értelme se a pontozásnak, se másnak mostmár. A határidőket mindenkinek szólás nélkül kellett volna betartani, ha már vállalta.

Csak azt sajnálom, hogy ennyien nem törődnek egyáltalán a dolgokkal. Igen ez nagyon kiábrándító, emrt akkor mi miért küzdöttünk, hogy időre meglegyen minden?

A modulhoz hozzácsapni egyéb részeket a késésért szeritem is értelmetlen. Nemcsak azért, mert a notórius késők idegeskednének, hanem mert mi meg kimaradnánk esetlegesen izgalmas részekből.
A befizetésekre írtam, hogy mindenki beadott volna sztem plusz 200 Ft-t, ha egyébként nem jön ki a terembér. A "B-terv" pedig adott lett volna. Megnézzük, hogy az eljövőkből hány csapat és KM jön ki és összerendeződve a kinevezett KM-ek hoznak otthonról egy-egy moduljukat és az mesélik, a többiek játszanak és akkor tényleg inkább tali lett volna, mint verseny.
Mindegy már ez az egész igazából. A folyamatos érdektelenség és kivételezések minden oldalról már rég elvette a hangulatomat. Azért remélem, hogy ha már nem lesz értelmes, korrekt játék legalább azokkal az emberekkel talákozhatok élőben, akikkel szeretnék csak elválaszt a távolság és az élet.